60334
-
#44787 Ha evek ota van ra felesleges 4 ropija, anelkul, hogy ehezne es/vagy nelkulozne a csaladja, es ekozben elvezi az online jatekok altal nyujtott esetleges szorakozast, mint kikapcsolodast - akkor egy ragequit utan ugyanugy el fogja kolteni ezt a 4 ropit egy regi/uj szolgaltatasra, ami biztositja szamara tovabbra is a szorakoztatas ezen formajat. Akar megerted ezt, akar nem. Egeszen addig a pontig, amig meg nem unja a gep elott ulest, es/vagy nem talalja mar szorakoztatonak a mara iszonyatosan felhigult mmo kozosseget. Na akkor fogja masra kolteni a penzt, de meg akkor sem a csaladi kasszaba, csak ha idokozben valtozott az anyagi helyzet. A megszokas nagy ur, akar tetszik akar nem, az emberek nagyon nagy resze a szokasai rabja, amelyen csak akkor valtoztat - az elet barmely teruleten -, ha muszaj. Onszantabol csak nagyon kevesen. Es aki evek ota mmokon szocializalodik, az nem fog neked egyik naprol a masikra valtani ezen, max a jatek valtozik idorol-idore. -
Boncmester #44786 Annyira unatkozol, hogy még egy olyan szarkasztikus megjegyzésre is komolyan válaszolsz, ami mögé trollfejet tettem?
Lehet kéne kerítened egy nőt vagy esetleg melót szerverkarbantartás idejére :) -
Boncmester #44785 Amúgy ez a mondat enged arra következtetni, hogy a tiralosok benne vannak:
“EA said the decrease was indeed due to “casual and trial players” cycling out of the game.”
Mivel az 1,7 milla volt az előző info, most 1,3, ezért ebből az jön le, hogy a 400K különbséget mondják trialosnak és casualnak. Más csökkenésről pedig nem beszéltek eddig hivatalosan, tehát valszeg erről van szó, eszerint pedig beleszámolják, ami viszont durván torzítja a képet.
Ezen kívül benne vannak az ingyen 30 napos emberkék is valszeg, ha csak az alapján nézik, hogy kinek van nem cancelelve a subja. Ezeknek, ahogy Toxi is mondta, kb május 30-ig van idejük cancel subot nyomni, tehát elképzelhető, hogy nyomott volna már egy részük, ha nincs ez a 30 nap. -
#44784 Értem én, hogy bizonygatni akarod a véleményedet, de ugye tudod, hogy ez valahol 2 sör ára, és hogy az mennyire számít? Tehát nem az a lényeg, hogy valamire mindenképpen előfizet, hanem hogy ez mennyire nem terheli meg, és akár heti 2-3 óra játékért is megadja, mert neki simán megér annyit. Megint elment a fekete macska, jönnek az ügynökök... -
#44783 Ami lemaradt: ezert is kell megbecsulni az 1-2 misi elofizetos bazist, es nem azt megcelozni, hogy legyozze a wow egykori 12-13millios taborat. Senki sem lesz arra kepes, meg a blizzard kovetkezo projekje, a "titan" sem. -
Boncmester #44782 Így van, mivel tudjuk, hogy egy vérbeli MMO-s külföldön mindenképp kifizet havi 4 ropit, mert másra nem tudja költeni. -
#44781 Tulzasokba esett az mmo piac, illetve a fejlesztok. Tul nagy a kinalat, ezert azt megegyszer nem lehet megismetelni, amit a wow csinalt 7-8 eve. Az a vicc, hogy erre a teljesitmenyre mar senki sem lesz kepes. Jokor, jo helyen indult el a wow, azota a klonok es egyeb probalgatasok csak azt ertek el, hogy az emberek belefaradtak, befasultak, es inkabb mar nem is erdekli oket az mmo. Nagyon sokan ternek vissza a wowhoz, mert azt legalabb ismerik, tudjak mire szamithatnak, es nem probalkoznak tovabb.
Ha lenne egy korszakvaltas az mmo-k vilagaban, akkor az talan picit valtoztatna a dolgokon, de erre meg varni kell. -
#44780 Online higiénia hiánya? -
t0xikus #44779 számára ez úgyis single player marad:) (mondjuk nem lepne meg,h ez a kép azért alakult volna ki benne,m senki nem akart vele játszani:D ) -
Nephin #44778 Olvass kicsit lejjebb. Nincsenek benne a trialosok, ez az aktív előfizetők száma. -
#44777 Igazad lenne, de meg a biharnagybajom sarki kocsmajaban sem kapnal egy sort csak azert, mert hiszel valamit. Mi alapjan hiszi azt barki is, hogy a trialosok bennevannak. Biztos van valami hivatalos dokumentum, amely reszletezi ezt, hiszen felelosegteljes komoly tro..emberek vagytok, akik ala tudjak tamasztani az allitasaikat adatokkal is, nem csak "mert ugy hiszem". Es tenyleg erdekelne, hol van ez a lista, mert ez a reszletes/teteles felsorolas az 1.3millio osszetetelerol megelozne sok vitat a kesobbiekben. -
#44776 Mert mindig el kell ismételnie, hogy single player játék így meg úgy... -
Laroa #44775 Egyetlen sikeres mmo van ami él és virul évek óta, és ott is komoly játékosbázis csökkenés van... -
Nephin #44774 Szóval azért engedtelek vissza, hogy megint nyomasd a hagymázas ötleteidet, csak most nem a jövő hónapban f2p, hanem az 1 millió alatti játékosbázis a sláger nálad, akkor is, ha orrbavernek a hivatalos adatokkal, amiket nyilván te sem tudsz megcáfolni, hacsak nem vagy EA-fejes.
Én vagyok a hülye. -
#44773 Légy szíves vesd össze a wow eladási és előfizetői statisztikáit! Aztán gyere vissza, és lehet elmútnyócévezni -
t0xikus #44772 dejavu-m van:) -
Alienator #44771 Igen fogalmunk sincs. Ezért írtam hogy akkor kéne közzé tenni amikor a free mókának vége, és a trialosok nélkül. És akkor azt mondhatnák hogy trailosok nélkül, a ténylegesen aktív előfizetők száma ennyi meg annyi. Ez ködösítés részükről, és úgy adják ki az adatokat hogy azt gondolsz bele amit akarsz. Ti azt hogy ezek aktívak, mi meg azt hogy nem mind. Etz csak hivatalosan közölt feltételek mellett lehetne tudni. Ez nem fog megtörténni, az előbbi írásom miatt. Ijesztő adat lenne azok számára akik várnak még valamit a játéktól hosszabb távon. -
#44770 Megismétlem az álláspontomat: a játékos teszi "single player játékká" (persze nem tudja, mert nem az, de úgy játssza mintha az lenne). Megvan minden lehetőséged, hogy mmorpg-ként játssz, de a többség egyedül kolbászol, aztán megáll 50-en, mondván "végig játszottam". -
#44769 Az ara realis, csak ne a hazai balkani nyomorhoz hasonlitsd. Semmivel sem dragabb vagy olcsobb, mint a tobbi mmo ugy vilagviszonylatban. -
Alienator #44768 nem. nem minden MMO-nál, csak amelyik nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket. Egy sikeres MMO él és virul évekig, komolyabb játékosbázis csökkenés nélkül.
Persze neked is igazad van, amennyiben az AoC, Warhammer stb játékokat nézed. De ezek a bukás kategória. -
#44767 Ezt már kifejtettem korábban, hogy benne vannak, mert mi azt mondjuk. Mi pedig fórumozók vagyunk, tehát jobban tudjuk.
gyk. fogalmunk sincs, hogy ki van benne :p -
Alienator #44766 Ami még működhet egy darabig, hogy az emberke megnézi a trialt, hú tök jó KOTOR3. Megveszi, végigjátsza és cancel sub. Esetleg befizet még1 hónapot ha van kedve felhúzni még1 karaktert. Persze ez csak egy darabig megy, ahogy a többi single játéknál. Ehhez viszont az kéne, hogy egy reális árra állítsák be a játékot, mint a többi (nem blizzard) single player game esetében. -
#44765 Minden mmorpg-nél lelép legalább a fele az első fél évben, de ugye telebőgne minden fórumot a majomkórus, hogy lelépett a fele... -
#44764 Valaki linkeljen mar nekem egy hivatalos allaspontot arrol - ne valami hater blogot -, ahol le van irva, hogy a trialosok 10 illetve 30 napja bennevan ebben az 1.3 misiben. Koszonom. Nem akartam ehhez az egesz "van rajta sapka, nincs rajta sapka" dologhoz hozzaszolni, de komolyan erdekelne, hogy mi alapjan veszi barki is bele a trialosokat, mi a forrasa ennek az otletnek? -
Alienator #44763 Az lenne a viszonylag reális, ha az ingyen hónap után néznék és a trialosok nélkül. Persze érthető hogy nem akarják közzétenni hogy 1 milla alá ment az előfizetők száma, mert ez egy infó azoknak akik esetleg be akarnak rá ruházni. Sokan írták hogy kipróbálásra ott a trial. Nos ez nem egészen jó, mert a trial alatt nem fog eljutni arra a szintre amikor már fail a game, azaz az endgame. Szóval szerintem valahogy így vannak a BW/EA-nál is, hogy nem szívesen nyilatkoznának olyat, hogy 4 hónap alatt több mint a fele előfizető lelépett. -
Nephin #44762 Psszt. :P :D -
Laroa #44761 De csak ha csatolják mellé a bankkártya adatokat is -
Boncmester #44760 Név szerinti listát kérünk :) -
Boncmester #44759 Ja, vágom, csak amit kiírtál az oldalra megjegyzést hozzá, az szerintem igen erős trollkodás vagy inkább trollbait volt. Szerintem next time az ilyen inkább kommentár nélkül menjen, feltéve, ha nem az volt a célod, hogy felpörgesd a fórumot :D -
#44758 "jólvanna:) nemrég értem be munkába és még nem bújt elő teljesen az agyam:)"
Délutános vagy e ? -
t0xikus #44757 jólvanna:) nemrég értem be munkába és még nem bújt elő teljesen az agyam:) -
#44756 Te meg szoktál tudni szöveget értelmezni :p
(protip: sehol nem mondom, hogy te trollkodtál, lehet csak áldozata vagy azoknak, akik azonnal megfejtették és fikázták az "active subsribers" szószerkezet megfelelően ködös kialakítását) -
#44755 2 hét PVE után tegnap este gondoltam felavatom a brendnyú recruit medic szettemet. (Halál az expertise-re ... Ez a szar gyengébb mint a 49-es cuccom volt ...)
Bementem, Novare coast, enemy elhúz ... aztán beértük őket, sőt a vezetést is átvettük :) Na mondom, ezer éve nem nyertem PVP-t, talán most ...
30%-on álltunk, az enemy csak fogyott, max 2!!! %-nál megálltak, befoglaltak 2 tornyot ... és onnan megnyerték ... Az ideg szétvert ... A végén nézem ... rajtam kívül 5 healer volt ... -
#44754 Nem erre értettem. -
#44753 Hát látod ez igaz. Csak az a baj hogy nekem ahhoz nincs energiám hogy erre a másfél hónapra felhúzzak egy új karaktert másik szerón :d -
t0xikus #44752 nemár, te nem szoktál árnyékokra ugrálni:) eszemben sem volt trollkodni -
Laroa #44751 Mikor ahton 10 warzoneból 9ben ugyanazokkal az emberekkel játszok vagy ellenfélként vagy csapatban az eléggé unalmas tud lenni, szóval igenis jobb a pvp már attól hogy átmentem tombra. -
#44750 Nem vitatom, csak a failtrollkodáson szórakozom. -
Nephin #44749 Tökegyszerű: írtok az EA-nek, hogy kedves EA, ugyan kik számítanak bele az 1.3 millióba? :) Hátha elárulják... :P -
t0xikus #44748 én aktív vagyok pl,m ráérek unsubot nyomni május végéig