60334
  • DummyBoy
    Az a baj, hogy tökéletesen igaza lehet ...

És a valóság sosem fog kiderülni. Csak te teljesen negatív irányból közelíted meg a dolgokat, míg Nephin próbál pozitívabban gondolkodni.

A tényen, hogy a valós okokat a büdös életben nem fogjuk megtudni, az biztos hogy nem változat, hogy 3 hsz-enként fejhangon visítjuk a világba ...
  • Alienator
    Anno nálam az aion akkor szaggatott be amikor 200+ player volt egy helyen mindkét oldalon (ostrom pl). Az swtor ilum része ennél rosszabb volt.
  • Alienator
    ja és egy eladóhely nem dönthet önkényesen egy game áráról.
  • DummyBoy
    Hááát ... ez nézőpont kérdése ... A hétvégén haverok miatt feldobtam az Aiont, az én gépemen lassabb és NEKEM kevésbé tetszik mint az SWTOR (Mindkettő maxon ...)

Arról nem is beszélve, hogy az Aion még durvábban beszaggat, ha zsúfoltabb helyen több ember szaladgál.
  • Alienator
    Jééézusom... Ilyen szintű magyarázkodást sosem láttam még. Te TÉNYLEG azt gondolod hogy ezek a dolgok nem a visszacsalogatások miatt vannak? Szerintem ezzel még itt is egyedül vagy :)

Az átszervezésről Boncmester (ha jól tévedek) tolt egy linket pár oldallal ezelőtt. Pár ingyen nap a leállások miatt oké, de nem egy hónap.

Az ingyen hétvége nem egyenlő a triallal, a trial külön küldhető. Az is fura hogy egy accról ennyit lehet küldeni.
  • Nephin
    - a hivatalos shopban ugyanannyi a játék, mint indulásnál, egyes boltok akcióznak és nem kizárólag a TORral, hanem az árukészletük általuk meghatározott részével

- ingyen hétvége egyenlő trial, én még nem csináltam voltna 4 hónappal a megjelenés után, de nem vagyok EA marketinges (amúgy sok tamtaram volt amiatt is, hogy miazhogynincstrial...lett, ez se jó, ennyit a trollokról)

- ezt nem tudom értelmezni, linket vagy infót pls.

- őrületes trollkodások mentek a nem tervezett leállások miatt, ment a keresztes hadjárat, hogy bezzeg ittmegott ingyen napokat adnak... erre adtak harmincat, de ez sem jó, ennyit a trollokról part 2. Magánvélemény, természetesen, azt látsz bele, amit akarsz és ami tetszik.
  • Alienator
    Jó lehet hogy a 2.8 millával tévedtem. Legyen akkor 2 milla (nem tudom itt megnyitni a linkedet). De ha kb 2 milla, most 1.3. Ebből szerintem (!!!) 300k simán az ingyen hónap miatt aktív, és máris megvan az 50% loss. De hajlamos vagy minden postomat trollkodásnak venni. Akkor ezekre kérek 1 szavas válaszokat:

Csinál-e egy olyan 4 hónapos MMO ami nincs nagy szarban ilyeneket:
    - Rendszeres leárazások
    - Ingyen hétvégék
    - Fejlesztős átszervezések az eredmények miatt
    - ingyen hónap (tekintve hogy milyen jó fej az EA ugye)
  • Nephin
    Igen, rájöttem, de ugye tudod, hogy nem ez volt a lényeg? :D
  • Nephin
    De, igaz, kevertem az új ncsoftos MMO-val, my bad.
  • Alienator
    BTW az aion szebb és gyorsabb mint naz swtor. Mi bajod vele? A game szar de szép és gyors(abb).
  • Tomy Lee
    DCU online volt utoljára amit láttam unreal3 engine-el.Az teljesen jó szerintem!
    Aion mást használ,cryengine-t ha jól tudom.
  • Alienator
    Hihetetlen vagy, olvass utána az AION-ban cryengine van. A tera-ban van unreal 3.
  • Droughert
    Az nem cryengine volt? Tera használja az Unreal engine-t
  • Pacho
    [Update: Darth Hater has compiled some additional TOR-related statistics and Q&A from today's EA earnings call: "2,000,000+ copies sold, 40% sold through Origin; 1,700,000+ active subscribers, 1 million concurrent." The company also notes that "Active subscribers means anyone paying OR in their trial period. MOST of those 1.7m are paying at this point."]
  • Nephin
    Hihetetlen vagy, olvasgasd kicsit a legutóbbi jelentést. Nem votl 2.8.

Na ezek a tények, a többi te költöd hozzá.

Unreal3 engine? Kösz, az Aionban megvolt, nem kell még egyszer.
  • Alienator
    nekem is aktív az accom az ingyen hónap miatt, de eszembe sincs fzetni érte. Szóval valótlan az adat. nem véletlenül lett most az 1 hónap, ahogy valaki itt említette is. kellettek a viszonylag szép számok a jelentésbe. Nézzék meg az ingyenhónap után.
  • Laroa
    Parttalan vita az előfizetők száma amíg nem megy 500k alá a szám..

We previously described to folks that 500,000 subscribers saw the game as substantially profitable, but it's not the kind of thing that we would write home about," he said. "[But] anything north of 1 million subscribers is a very profitable business."
  • Alienator
    A legfőbb baja sokaknak az engine. Ha az EA azt akarja hogy sokáig fusson, akkor megérné mert sok dolgot javítana. Ez persze nem lenne elég, de tökéletes kezdet lehetne. Pén lenne rá, már így is rengeteget áldoztak rá. ha nem akarják hagyni hogy elsüllyedjen kénytelenek lesznek sok változtatást vállalni. és megérné, hiszen a világ és a rajongótábor adott. Egy iszonyat top minőségű MMO lehetne belőle ha bevállalnának ilyen dolgokat. De sokba kerül, ez tény. Kérdés hogy bevállalják-e. Igen vagy nem? :)
  • t0xikus
    csak néha váltanod kéne trackot:)
  • crygaan
    Canceled volt az accom, de miután hozzáadták a 30 napot most azt írja, hogy aktív.
  • Alienator
    Hiányoztam hát. Amíg nem voltam, ült a topik. kellek én ide :)
  • crygaan
    Új engine egy már futó mmo alá? Kizárt, hogy bármilyen kiadó is megmerné lépni. Ez max. egy szép álom marad.
  • t0xikus
    ha aktív a subod, akkor sztem bele.
  • Alienator
    Én még emléxem 2.8 millára is preorderesekkel együtt. Nézz csak utána. Persze hogy melyik a valós adat azt nem tudhatom (és te sem).
  • crygaan
    Viszont kérdés számomra még mindig az, hogy az ingyen hónaposokat, mint pl. én, is beleszámolták? Ha nem akkor szép szám, ha igen akkor meg csak kozmetikázzák az egészet.
  • Boncmester
    Dehogy, ezt csak úgy mondta, de valójában azért írta a hírt, mert hiányoztál neki :)
    Azt mondja, hogy nem szereti, ha húzogatod a haját, de azért zavarja, ha nem csinálod :D
  • Alienator
    :D jogos. egy "r"
  • Alienator
    Nephin egyébként még mindig olvasom az újdonságokat amit terveznek, mert szeretném ha véget érne ez a rémálom állapot és egy jó MMO lenne belőle. csak attól tartok, hogy elkéstek már így is, kialakult egy elég negatív vélemény (amit már a bw is elismer), sok múlik azon, mikor tudják a dolgokat rendbe tenni. Egy unreal 3 engine-t be lehet tolni alá, a teljes rewamp nélkül is. Esküszöm neked, hogy ha azt mondják hogy 3 hónapra off és utána rendben lesz minden, még azt a 3 hónap offot is kifizetném ha motort cserélnének, dinamikus eventekkel feltöltenék és érdemleges pvp-vel. Akkor ütne a game mint egy buszkerék. A világ adott, rengeteget ki lehet(ne) hozni belőle.
  • Nephin
    1. cirka 2 millió eladott példánnyal indultak

2. ebből volt 1.7 a legutóbbi jelentésben

3. most 1.3-mat mondtak

4. ebből te kijelentetted, hogy több, mint a fele tábor eltűnt és hogy 1 millió alatt van az előfizetők száma

5. vagy trollkodsz (magyarul ignorálod a tényeket és az elméleteidet ismételgeted), vagy diszlexiás vagy és nem ismered fel a számokat. Melyik a valószínűbb?
  • Kazagor
    És ha nem lesz az, akkor mi van? Most még az, legyen a valós adat akár 500k aktiv előfizető. Ha meg nem lesz nyereséges, akkor jön az F2P, majd később a szerverleállitás. Addig még sok-sok év eltelik. És mire megszünik a játék, addigra kijön a World of Darkness MMO, a Mass Effect MMO, a Starcraft MMO vagy mit tudom én még mennyi, amikkel ugyanúgy szivesen játszunk majd.
  • Laroa
    Egy t-vel írta
  • Alienator
    Az EA-t érdekli. érdekli hogy nyereséges lesz-e vagy sem. És ettől függ a game jövője. A Tera egy "t" még mindig.
  • genRob
    ...birodalmi oldalon. :-)
  • genRob
    Sziasztok! Tomb of freedom nadd szerveren van PVE guild?
  • PiszkosFred
    Es megis, milyen jol boldogulok ebben az allapotomban is :)
  • Alienator
    Nephi akkor én semmit se mondhatok? Az hogy a tényeket sem vesziktek figyelembe az én trollkodásom? NEm trollkodás, lehet érteni így is meg úgy is. 2.8 milla volt az elején, most meg legyen akkor 1.3. Ez akkor is több mint a fele off. érdekes az is hogy rengetegen single gamet látnak benne, azok akik a többi MMO-ban nem. Tényleg a játékosok a hibásak?
    Semmi rosszindulatú dolgot nem mondtam. Annyit mondok akkor, hogy az ingyen hónap után és a trialosok nélkül adják ki az adatokat és meglátjuk. Elhiszed hogy nem fognak ilyet kiadni?
  • Boncmester
    Te se lettél okosabb az utóbbi hónapban :)
  • Kazagor
    De most komolyan. Ki a szart érdekel, hogy mennyi előfizető van és hogy a közölt adatok valósak-e vagy sem? A lényeg, hogy mi élvezzük a játékot, aki meg, nem, az huzzon a Terraba, Diabloba, GW2-be játszani.
  • PiszkosFred
    Magaslabda volt (veletlenul), egy par hettel/honappal ezelotti "vita" kapcsan, miszerint akinek evek ota nem volt problema kidobni havi 4 ezret egy mmo, annak nem szamit igazan, hogy mennyit es mire fizet elo, ha egy mmo becsodol, keres egy masikat, stb.
  • t0xikus
    amúgy én vagyok a legjobb aktív játékos. gw2 béta óta 1x léptem be 1 órára kb:D