60334
  • t0xikus
    alienátorban az a baj -azon kívül,h mindig megakad a lemez- hogy már nem egyszer állított egyértelműen valótlan dolgokat, és valahogy az érkező cáfolatot sosem látta vagy épp válaszolt egy fel nem tett kérdésre:D
  • t0xikus
    azt sztem max nyuszis meg hellókittys képekkel lehetne pörgetni:D
  • Nephin
    Van különbség a negatív vélemények előadási módja között is. Nem azzal van a gond, hogy Alienatornak problémás a játék, hanem azzal, ahogy ezt közli velünk és amit kreál köréje, szerencsétlenségünkre naponta kb. ezerszer.

Érdekes, hogy téged vagy darth devilt pl. sosem jutott eszembe kitiltani a topikból, pedig sokszor nem értünk egyet az utóbbi időben, míg Alienator olyat jojózik le és fel a tiltólistáról, hogy már én szédülök. :D Persze ha trollnak nevezik, akkor felháborodik, pedig egy az egyben a troll alapsémát képviseli.
  • Boncmester
    Ja, ez a PvP átszervezés inkább pozitív hír nekem, mint negatív.
  • Boncmester
    +

De amúgy lehet nem néz ki jól, még nem láttunk róla képet :)
  • Braikingboss
    Az átszervezés nem feltétlen negatív dolog inkább jó. Amúgy meg pörgesd fel inkább a TERA topicot.
  • Nephin
    Nem értem, hogy ezzel mi a problémád.

Nálunk a cégnél naponta! dől el, melyik területre kell aznap több ember, mégis NASDAQ-cég, él és virul. A legtermészetesebb dolog, hogy olyan helyekre koncentrálják a munkaerőt, ahol gyengébbek az eredmények és a PvP ilyen a játékban. Ezen mit kell cáfolni?
  • Boncmester
    Mondjuk azért az hozzátartozik, hogy szerintem nem ugyanazok az emberek mondták annak idején, hogy milyen szar, hogy nincs trial, mint akik most azt mondták, hogy nem jó jel, hogy ennyi trial van ilyen gyorsan.
    Annak idején azok nyafogtak, akik nem szoktak/nem nagyon szeretnek fizetni egy játékért havidíjat, és ha már mégis elgondolkoznak rajta, akkor legalább szerették volna kipróbálni.
    Jelenleg azok mondják, hogy nem jó jel a trial, akik rendszeres MMO játékosok.
  • PiszkosFred
    A forum porog, de a tartalom az zero. Orankent 100-200 komment cset stilusban nulla mondanivaloval, ez lenne a cel?
  • Alienator
    Na elf-társak...
    Azt kérem az összes fórumozótól, hogy tegyen egy + jelet ha Nephinnek randiznia kéne velem, és egy - jelet ha nem.
  • Alienator
    És ezt az átszervezést tudtommal még nem cáfolta az EA.
  • darth devil
    Volt ajándék nap az elrontott patchelés miatt és egy kettő nem várt patchnap miatt. De hogy egy egész hónapot az emberhez vágjanak 4 hónappal a start után, az kicsit erős.
  • Nephin
    Tudod mit? Jó, legyen 1 milla, sőt, egy hét múlva f2p, sőt, visszafizetik a játék árát.

Na.

A lottószámokat még mindig várom, ejnye.
  • Alienator
    "és még mindig nem esett le hogy ez nagyon nem érdekli az itteni fórumozókat."

Amikor én nem írok, nem pörög a fórum. Ahogy postolok pörög. Anomália mi? Az ingyen pár nap egy kompenzáció miatt érthető lenne, de az 1 hónap NEM AZ. Mindegy, nem magyarázkodok neked. ha 1 évet adtak volna te azt is megmagyarázod. Ésszerűtlen az 1 hónap, és aki ezt kompenzálásnak véli az vak.
  • darth devil
    átszervezés
    A forrás nincs megemlítve.
  • PiszkosFred
    En elfogadom a csokkenest, most a linkelt cikkbol mar valaszt is kaptam arra, amit kerdeztem delelott (triallal reaktivaltak is benne vannak a 1.3misiben). Ezzel nincs is gond. En csak azt unom mar honapok ota, hogy van par ember, aki elete celjanak tuzte ki, hogy a jatekot a leheto legtobb modon alazza, szidja, negativum kampanyt folytasson ellene. Mert velemenye mindenkinek lehet (hagyjuk most a segglyukas viccet), de hogy ezt naponta beletolja az arcunkba, az mar picit unalmas. Es miert? Mert szerinte nem porgott a topik. Ha most valaki hiparaktiv, az lecci ne azzal vezesse le feles energiait, hogy csak azert szit vitat, mert "leult a topik". Ha pedig ilyen perverzioja van, akkor keressen masik topikot.

A jatek nem valtozott az elmult napokban, es holnap sem fog. De o holnap is kezdi elolrol, es csak mondja, csak mondja, csak mondja.

Anno egy honved-mtk meccsen az egyik - nyiltan mtk drukker ujsagiro - beult a honved B kozepbe (akkor meg volt), es amikor az mtk golt rugott, felugrott es elkezdett orulni. Masnap irt egy cikket a nepsportba, hogy milyen kocsogok a honved drukkerek, mert megvertek.... Hat kerem, aki kurvanak all, ne csodalkozzon, ha megb*sszak. Alien is hasonlo, direkt provokalja a topikba irokat, de a vege az, hogy persze mi vagyunk a hulyek, ha elkuldjuk a picsaba verbalisan, neadj'sten kitiltjuk. (mondom ezt ugy, hogy kb 3 hete nem logoltam be az swtorba, meguntam egyelore es inkabb wowozok/gw2-zok, de attol meg nem tartom egy fosnak, kiprobalasra erdemtelennek a tor-t...)
  • DummyBoy
    Nagyon nagy baj van ... :) Erről eszembe jut egy vicc:

"- Idesapám, gyüjjék rögvest mert nagy baj van!
    - Osztán mi a baj, fiam?
    - A szomszédból átjött a Mihály bá, osztán a tisztaszobában bassza Idesanyámat!
    - Pedig osztán neki nem is lenne muszáj…"

Az a baj, hogy abban teljesen igaza van Nephinnek, hogy felesleges ez a nagy temetéshadjárat ...

Amikor indult a game, ment a hiszti, hogy "Mit képzelnek ezek, hogy nincs trial ..." , "Ennyi pénzt senki sem fog kiadni látatlanban!" Amint lett, megjött a másik hisztihullám: "húúúú, vége az swtornak, indulnak a trialok" ... Aztán a "Hogy képzelik, hogy a sok leállás mellé nem adnak ingyen napot!!! a wowba is vót!" ... na itt lett egy hónap, erre "Húúú, vége az swtornak, ingyennapok ..."

Ugye érezhető, hogy qrva mindegy, van-e rajta sapka, meg lesz verve ... NA erre itt nincs szükség.

A kérdéseidre nem Nephin fog választ adni ... Nephin csupán más megvilágításba helyezte a dolgokat ... A kérdéseidre SENKI SOHA nem fog válaszolni. Ezek olyan dolgok, amit egy átlag ember sosem fog felgoni ...

Téged azért néz mindenki hülyének, mert elmondod 87326487364-szer ugyanazt, néha pár betű eltéréssel, és még mindig nem esett le hogy ez nagyon nem érdekli az itteni fórumozókat. Ami ezalól kivétel afelett meg elsiklik mindenki ...

Amíg az SWTOR nyereséges, addig nincs olyan nagy baj. A tendencia ugyan szar, ez BAJ, de ennek rengeteg oka van. Viszont geostacionárius ívből beleszarok, hogy az EA épp aktuális pénzügyi negyedévében, pistikét és józsikát, vagy csak pistikét vették bele az előfizetők számlálásakor a létszámba.

Amíg be tudok loggolni és tudok játszani a többiekkel, addig ez engem nem igazán érdekel.

@Boncmester: Tudom, anno még én linkeltem neki, mikor ezen pörgött :)
  • Alienator
    Igen az 1.3 nagyobb része a fizető réteg. Monjuk 1 milla. Igaz? Az előbb azért csesztél le hogy honnan veszem hogy 50% a lost player. Hát innen pl :)
  • Nephin
    :D
  • Nephin
    De még ez sem feltétlenül, mert ugye fizetősök is mentek el... Nagyjából maradhatott, a legnagyobb rész fizet.
  • Alienator
    Inkább azt mondd meg hogy randizunk végre vagy nem? :)
  • Nephin
    Nem, nem nulla, legutóbb is azt mondták, hogy az 1.7 legnagyobb része fizet. Azóta azt tudjuk, hogy 1.3 lett és az EA szerint a trialosok és a casualek mentek el. Ebből max az jön le, hogy az arányok tovább változtak, az 1.3 még nagyobb része a fizető réteg.
  • Alienator
    Nem. Én fizettem az EA-nak. meg te fizetsz. De én már nem fizetek.
  • Nephin
    Emlékeim szerint az 1.7 millió óta nyomja, hogy csökken a létszám, mondtuk, hogy majd meglátjuk, mi lesz a következő eredménynél. 1.3 lett, hol írtuk, hogy nem csökkent? :)
  • Boncmester
    Szerintem inkább a lilán vitatkoztok, hogy kék-e vagy piros...

Ugyanis senki nem tudja az EA-n kívül továbbra sem a valóságot, tekintve, hogy az "Aktív előfizetők (értsd: a játékért jelenleg fizetők és a következő hónapan fizetni szándékozók)" számának azt adta meg, "ahány ember jelenleg be tud logolni a játékba".
    Ez alapján, hogy a kettő szám között 0, vagy pedig fél millió az eltérés, baromira nem tudjuk, de szerinted 0, szerinte meg fél milla.
  • Alienator
    na az előző postban pont ezt írtam hogy nagy a baj de ki lehetne javítani ha hajlandóak lennének. Ezzel egyetértek. Az már magánvélemény hogy szerintem nem teszik meg.
  • Alienator
    "Mellesleg amikor az 576 és a CDG akciózta az SWTOR-t, akkor az swtor.com-on is akciós volt. "

nem én írtam...
  • Boncmester
    Szerintem is Alienator tehet az egészről.
    Na meg az ebola vírusról is!

Elég lenne szerintem egy olyan mondat részetekről, hogy: "Igen, tényleg csökken a játékosszám elég drasztikusan, nincs mézeskalácsból a kerités az SWTOR háza táján, de még nincs minden veszve, és reménykedünk, hogy jó irányba fejlesztik a játékot."
    Ha ezt leírnátok, máris nem irkálna ide ilyeneket, de ti folyamatosan csak azt nyomatjátok, hogy "nem csökken a játékosok száma, hülye vagy, nem is az EA-nak dolgozol, blabla".
    Persze megértem az ilyen napi rutin vitatkozásnak a perverz szépségeit is, és ha nem unjátok, a ti dolgotok :)
  • PiszkosFred
    De legalabb megfizet ezert valaki teged?
  • Nephin
    Nem is tudom, hányszor írtam le több helyen is, mekkora hibák és kihagyott lehetőségek vannak a játékban.

Attól durran el az agyam, mikor jön Alienator és co, nyomják a párhuzamos univerzumból származó "tényeket" és rámondják a kékre, hogy piros, mert csak. Természetesen ha alátámasztod, hogy nem, a kék az kék, akkor fangirl vagy...
  • Alienator
    Egyébként hogy válaszoljak, én nem tudok rajta változtatni, javítani. Aki tud az meg nem mer vagy nem akar.
  • Alienator
    Nem a játék érdekében teszem, csak nem szeretem ha hülyének néznek. Igen reménykedek benne hogy az ea hajlandó durva változtatásokra, de félek hogy nem, és akkor kuka.
    Mellesleg nemrég lehurrogtatok azzal, hogy hogy merem én azt állítani hogy drasztikusan csökkent az előfizetlsek száma. Aztán az idő engem igazolt. és valószínűleg abban is engem fog amiket írtam. Ettől függetlenül sajnálom. és ha itt valaki megkérdezi hogy megéri-e és hogy jó MMO-e, nem fogom azt mondani hogy jó, amikor nem az. lehet hogy az lesz, de most nem az.
  • PiszkosFred
    Enyemet nem, azota el is fogadom ezt valasznak arra, amit kerdeztem korabban. Igy picit mas a leanyzo fekvese.

Alien: ahhoz kepest, hogy remenykedsz abban, hogy ez a remalom vegeter, te vagy az egyik legaktivabb forumozo, aki negativ hullamokkal bombazza a forumokat az swtorral kapcsolatban, es ulduzi el az egyszeri jatekost, es veszi el a kedvet az egesztol. Ertem en, hogy vannak negativumok a jatekkal, de hogy akarsz rajta valtoztatni, ha folyamatosan csak szidod? Amihez persze szived joga, de akkor ne allitsd, hogy a jatek erdekeben teszed, foleg nem egy szaros kis magyar forumon :D Hogy is van ez?
  • Boncmester
    A boltok nem igazán szokták azt csinálni, hogy megvesznek X pénzért valamit, majd eladják Y pénzért, ha Y < X. Csak akkor, ha nagyon nem viszik a cuccot, és már mindenáron meg akarnak tőle szabadulni, hogy csökkentsék a veszteséget.
    Mellesleg amikor az 576 és a CDG akciózta az SWTOR-t, akkor az swtor.com-on is akciós volt.
  • Boncmester
    Ez amúgy igaz, egyik hater másik fangirl, pont a ló ellentétes oldalán vannak, és nem ismerik el, hogy a másiknak is lehet egy kicsit talán igaza.
  • Alienator
    Igen lehet. De a kérdéseimre adott válasza több mint vicces.
    ha én hater vagyok, akkor ő elvakult fanboy (azaz fangirl) :)

Figyelj, aki nem látja hogy nagy a baj és kénytelenek ilyen, sosem látott engedményeket tenni emiatt az vak. Főleg hogy a bw is elismeri Ennyi.

Engem az zavar hogy engem néznek hülyének, pedig a napnál is világosabb TÉNY hogy nagyon nagy a baj.
  • Boncmester
    Amúgy meg Pacho beírta alább hogy kik számítanak bele a számolásba, az elkerülte mindenki más figyelmét?
  • t0xikus
    szombat reggel mentél? a piacokon akkor van tömeg:D
  • DummyBoy
    Érdekes, mert ez az első város piaca volt ... ott pedig qrvaélet hogy nem voltak 200-an ...

Valamint az eladó miért ne dönthetne, hogy mennyiért ad el valamit? Vagy hogy mit akciózik? Ez egy szaros játék, nem pedig egy Enzo Ferrari ... o.O

Az SWTOR-t már preorderkor lehetett akciósan kapni rövidebb - hosszabb ideig ...
  • Boncmester
    Én ilyet nem tettem mostanság, valszeg keversz valakivel.
    Volt kb 1 hónapja szó leépítésről, amit ide linkeltem, de arra az EA adott hivatalos cáfolatot.