60334
-
#45878 Üdv:
- Igen (Már elég régóta ... És akkor is csak a Bolygó küldit nem lehetett)
- Attól függ milyen régóta nem játszol, de az előző hozzászólásból itélve a helyes válasz: Igen
- Igen
:) -
#45877 hello,
gondolkoztam rajta, hogy lehet befizetenk ujra egy honap fenykardozasra.
Par kerdesben ha tudnatok segiteni, jo lenne:
- szurke questeket ki lehet-e mar torolni a quest logbol?
- kerult-e uj content a jatekba (uj terulet, vagy uj FP)?
- van-e lehetosegem ingyen transferelni, ha esetleg a regi szerverem kihalt?
egy szimpla igen/nem szuper lenne, ty! -
#45876 Na, este megint megnézem neked, de nekem tegnap nem úgy tűnt, hogy még mindig a jó öreg legó-árnyékok lennének ... Bár külösöebben nem zoomolgattam rájuk, csak szimplán az összképet néztem. -
Alienator #45875 Csak ha nem végbélen kersztül csinálják :) -
Laroa #45874 Akkor már csak ez tud rajta javítani -
Alienator #45873 Minden maxon van. Mindig is maxon volt. Az árnyékok minőségén NEM változtat. -
Alienator #45872 Tündérhercegnőm,CSAK az igazat írtam. Nézted a sage project effektet? Eddig senkinek nem tetszett. Neked tetszik? :) -
#45871 Nos igen látvány összképhez jó az árnyék de általában akkora teljesítményvesztés van miatta minden játék esetében, hogy nem igazán éri meg :D -
#45870 Akkor ott nálatok van gond, az árnyékok igen jól néznek ki már, a gond hogy sokat esznek és a blob nem kapcsolódik ki Full beálításnál ... -
Laroa #45869 How to fix:
1. Press Esc
1. In the menu select Preferences, then Graphics
2. Set Graphics Quality Preset to Very High
4. Press Apply
Enjoy -
Nephin #45868 Figyellek ám... :P :D -
#45867 Akkor meg nem lattad a Skyrim arnyekait, amelyet a mai napig nem ertek, hogy lehetett ugy kiadni egy AAA jatekot, amely besoport minden dijat es elismerest tavaly ugy, hogy az egyes objektumok altal generalt arnyekok olyan kockasak, hogy par uveg sor utan lepcsonek nezi az ember. Ha az swtor arnyekai ultragagyi, akkor a Skyrimra milyen jelzot mondanal? Es megis, a kutyat sem erdekli az arnyekok minosege, se itt, se ott :) (foleg, hogy a legtobb mmo-ban kikapcsolja oket az ember, probalva kis fpst nyerni ezzel is egy-egy raiden, instaban, pvpben)
Ugy latszik, az arnyekok manapsag mar csak ilyenek, nem elsodleges szempont. -
Alienator #45866 Cakkos a széle, paca az egész sok helyen (van ahol egész jó). -
#45865 1.3.0a Patch Notes
6/28/2012
Group Finder
Leaving a Group Finder group where all other members have disconnected will no longer cause players to be temporarily locked out of Group Finder.
Flashpoints and Operations will no longer occasionally reset and eject players who have recently used Group Finder for a replacement member.
PvP
Ballistic and Knockback effects no longer occasionally de-sync the character's location, which could cause characters to not interact properly with the world (such as being able to be hit by melee attacks when the character appeared to be out of range). -
#45864 -
Laroa #45863 Be lehet fejezni a trollkodást
The Old Republic @SWTOR
All #SWTOR servers are now online. Thank you for your patience -
#45862 Ezt az árnyékos dolgot viszont magyarázd el nekem légy oly kedves, mi is olyan gagyi benne? Főleg a többi MMO-hoz képest?
Viszont ha már csak ebbe lehet belekötni, az jó xD -
#45861 Mint minden más mmo esetében... -
Alienator #45860 BTW nem tudom miért csodálkoztok a bugokon.
Frissítés + Bioware = bughalmaz -
Alienator #45859 Na barátnőm accountával én is megnéztem az 1-3-at...
Jól látom hogy javítottak az árnyékok minőségén? Persze a többi mmo-hoz képest még így is ultragagyi, de saját magához képest mintha javult volna.
A sage project effectje egy katasztrófa. Ha messze állsz a célponttól nem is látsz belőle semmit. csak a target mellett 10 centivel felpattan valami lom és nekicsapódik. Nagyon gáz. -
#45858 Ez a szerverstátusz is 1 vicc -
DoctorStryker #45857 Megkéred a párodat, hogy logoljon be, ékelje ki a W billentyűt...
Én most ezt szoktam csinálni ha fel kell állnom swtor közben és kérdéses mikor jövök vissza.
Akar a halál 1,5h-t várni... -
#45856 Jaja, előre félek a jövő héttől, mikor is csak kb 8 körül tudok majd a gép elé ülni ... Lehet kimarad a jövő heti mókázás :( -
DoctorStryker #45855 Sor kb 6-7h közt kezdődik s kb 11h-g van
5 körül még simán be lehet lépni a tombra -
Bhalage #45854 aha vagom, nekem nem jott elo semmi kulonos szerencsere:)
es sor sincs jee -
DoctorStryker #45853 A HutBall is eléggé bugos sajnos...
Főleg a fúvókánál .s mintha a repülési időt 0 redukálná és ezt a gép eléggé rosszul kezeli le. Mintha teleportálnának az emberek -
#45852 A hivatalos fórumon volt pár sírás, az egyik pl: valami launcheres repair miatt, GF is bugos, valamint nagy a kjú ...
Én Audio buggal találkoztam (Konkrétan elment a hang ... majd 10 perc múlva visszajött ...), meg a Quesh-es mókával ...
Remélem valamit ügyködnek amitől kisebb lesz a sor és esetleg javul a GF ... De gyanítom a Launcheres bugon ügyödnek.
Viszont egy kis érdekesség ... Twitteren bejegyzés, hogy maintenance lesz, meg link a hivatalos fórumra ... de ha Maintenance van akkor a hivatalos fórum meg nem elérhető ... khmmm ...
Ja:
The Old Republic @SWTOR
New #swtor maintenance window: 2 AM CDT (12AM PDT/3AM EDT/8AM BST/9AM CEST/5PM AEST) to 8AM CDT (6AM PDT/9AM EDT/2PM BST/3PM CEST/11PM AEST) -
Zozzancs #45851 Na megint egy kis sírás következik:D MIÉRT PONT MOST KELL AZT A****VA KARBANTARTÁST CSINÁLNI AMIKOR MOST LENNE IDŐM JÁTSZANI, HÁT MIEZ MÁR ISTENEM NEM VAGYOK IDEGES , köszi a figyelmet:) -
#45850 Szervernek hívják A szerver gépet is szervernek hívjuk, mert felesleges mindig külön kiírni, ráadásul vállalati szférában általában külön ember foglalkozik velük, így nem zavar senkit, ha a programozónak a szerver az szoftver, az infrastruktúra karbantartójának (rendszergizda) meg hardver. Azért is összefonódik a kettő, mert a szerver gépnek gyakorlatilag nincs más dolga, mint hogy futtassa a szerver applikációt, aminek úgyis van valami neve amin emlegetik.
Amire te kérdezel, arról meg konkrétan fogalmunk sincs. Lehet egy elképzelésünk, de mivel nem tudok nyílt napokról "nézd meg és értsd meg szervereink működését" címmel a bw-nél, ezért maximum agyalunk, és szerintem ez keveseket érdekel. Ráadásul tudásunk jobb esetben hiányos a témában, rosszabb esetben egyenlő a nullával.
A lényeg az, hogy van valahol egy bottleneck az swtor szerverében (a progiban ), ami ennyi embert bír. Pl. valami gyakran használt része egy szálon fut, amit nem külön gépekre, de külön magokra sem tudsz szétosztani, ha nem írják teljesen át. Ezen mi, itt, ennyi betekintéssel és tudással hiába elmélkedünk, hiszen ha csak annyi lenne, hogy odahánynak még pár talicska gépet, és akkor fel lehet emelni a játékos limitet, akkor áttalicskázták volna a szellemszerverek hardverét a tomb clusterébe, vagy bármijébe, amit használnak. -
Bhalage #45849 na navjon mi lesz? en nem talalkoztam semmi egetvero buggal
remelem eventet elesitik :o)) -
#45848 Megint jön valami peccs :) -
Kryon #45847 Mondom, hogy nem értek hozzá, csak olvastam erről valahol :)
Szerveren futó progit nemtom hogy nevezik, de érted mire gondoltam. -
#45846 "szerver oldali kliens"
-
#45845 Ahogy hallom azért ott is akad, csak ott trükköznek a srácok :)
Ismerősöm lassan többet PVP-zik PVE szerveren mint én PVP-n :) Beállnak stealthben a mobok közé , vagy elkezdik healelni az ütött mobot, stb, csak hogy PVP flag legyen az emberkéken xD
Na, ma leteszteltem a group findert, eddig tetszik, mentem gyorsan 2 FP-t is vele. Grafika mostmár árnyékokkal és bloom-al is elfogadható, bár még mindig megvan mind a két árnyék HIGH-on ...
Viszont guildtársak szerint a Group Finderen lesz még mit javítani, ugyanis OP közben ha 1 ember leszakad vagy AFK vagy lelép, akkor nemigen lehet helyette invelni. -
Kryon #45844 Nem értek hozzá, de elvieg virtuális szervereket használnak mmo-hoz, így az alattuk lévő fizikai szerverek mellé beállíthatnak újabbakat, ettől mi még továbbra is ugyanazt a szervert látjuk, csak pl. többen férnek el rajta. Ha a szerver oldali kliens nincs erre kellőképp felkészítve, az gond lehet, de majd megoldják. -
#45843 Nincs, a transfer miatt csak a tombon vannak játékosok gyakorlatilag. A pve szervereken kb. ugyanannyi a pvp, csak nincs gankelés. Open world pvp nincs egyik szerveren se. -
stenga33 #45842 Tombon kivül mi van még Eu pvp szerver ahol van is player? illetve a pve szervereken mennyire nincs pvp?:) -
Bhalage #45841 nagyon fasza lett az 1.3!!!
sajnalom akik a sorral szenvednek, dehat servert jol kell tudni valasztani ^^ ...
szerencsere fullra fel voltam pakolva cuccal igy nincs gond a craftolgatassal es annyria nem egetveroen draga.
a grp finder kb 5 perc alatt osszehozott 3grpot amibol ertelem szeruen 2 nem idult el, mert vki mindig kinyomta. a 3ikkal szepen vegigmentunk es gyutt a blekk hole komi
egyelore tetszik! -
#45840 -
Kazagor #45839 Ez jó kérdés, nem próbáltam.