60334
-
#45918 Transzfer és 1.3 óta gyakorlatilag napi FP - WZ-vel úgy haladok, hogy próbálom csak a class és World kveszteket csinálni, meg néhány heroic, de 41-esként szálltam le Hothon, úgy hogy Alderaan-on és Quesh-en is csak átszaladtam ...
Ennek egy hátránya van, alig van matim craftolni xD
Ami hiányzik, hogy mivel kiskarizok, a többiek meg lvl 50-es karikkal mennek, így nem nagyon tudok guildtársakkal WZ-re menni, csak ritkán ...
PVP szempontból mintha Tombon a rep oldal punnyadtabb lenne, remélem ez 50-en megváltozik majd ... bár egy élet lesz mire normális geart kiszedek.
Dirty figtingot próbálgatom, WZ-ken és FP-ken nagyon jó, de sajnos fejlődni lassú, úgyhogy maradt a jó öreg Sharphooter. Roppantul idegesít hogy halgattam a cimborákra, és nem ezzel kezdtem anno, akkor most lenne egy normálisan felgearelt mainem ... :( -
z3d #45917 Nekem is uyganez volt, egy sima H4 küldiben múltkor: combat mediccel nyomulok, első mobcsoport, tank beugrik, kettőt leCCzünk aztán hirtelen én halok meg először. Hmm..mondom a tanknak, hogy guard nem lenne rossz. Meg tankolás. Köv kör, ugyanez. Aztán kiléptem a groupból, hogy biztos nincs elég jó gearem :-)
BTW transzfer óta nagyon jól érzem magam (igaz, van queue, de kibírható nekem, addig csinálok mást), mindig van heroicra meg flashpointra is csapat. A republic oldal is egész jó, bár voltam már pár inkompetens csapatban warzoneban is meg flashpointban is :)
Jó kis game ez. -
Nephin #45916 A pug szépségei... :D -
#45915 Próbáld ki a scrapper scoundrelt recruit gearben xD
Viccet félretéve, talentelj át healerre - grind to BM és utána próbáld meg megint ...
@Group finder szépségek: Szokásos napi FP-t tolnám, megyünk is szépen, minden annak rendje és módja szerint zajlik:
- Egyhelyen egy rakás mob, lepakoljuk az AOE-kat, tank közéjük ugrik és kiknockbackeli az összeset, majd magára húzza az összes mobot és meghal, gunslingerel tankolok tovább, szépen megölünk mindenkit, tankot felélesztjük ...
- Healer jelöl, majd CC-z, tank pedig nekiugrik a megjelölt és leCC-zett mobnak, majd meghal, gunslingerel tankolok tovább, szépen megölünk mindenkit, tankot felélesztjük ...
- Healer bioAFK-ra megy, erre a tankunk beugrik a mobok közé, meghal, gunslingerel tankolok tovább, majd szépen meghalunk ...
Ha eddig ez nem lenne gyanús, minden kisboss-nál kb 1 perc alatt elfekszik a tank, gunslingerel tankolok tovább, szépen leverjük a bosst, tankot felélesztjük ...
Kezdett kicsit gyanús lenni, gondoltam meglesem ... Jedi Shadow, SHADOW stance-ben!!! lvl 39, 35-ös zöld gear-ben ... o.O ... Na ez így necces lesz, megkértem, hogy mi lenne ha Combat stance-re váltana? (gyk: Shadow stance: papír burst dps, combat stance: tank)
A válasz természetesen: "Nem ..." Az addig oké, de így még én is jobban tankolok ... Annyi szerencsénk volt, hogy megsértődött, és kilépett ... GF hozott helyette egy 36-os shadow-t, aki már tényleg Tank volt, és legalább gyorsan befejezhettük.
De az eddigi leghosszabb Maelstorm Prisonom volt ... -
Bandeeka #45914 Sziasztok!
Februárba játszottam utoljára a játékkal és ahogy nézzem kicsit fejlődött azóta. Egy újra kezdő játékosnak Tomb of Freedon Nadd szerveren melyik oldalt ajánlanátok? Pve és pvp is érdekelne és remélhetőleg jó volna vmi közösségbe tartozni. Köszönöm remélem nem okozott nagy gondot, hogy leírtam ezt.
Üdvözlet -
stenga33 #45913 Este 7kor csak 200as queue Tombon , növelték a limitet? amugy még mindig lf pvp guild tombon -
Laroa #45912 Full bm geares PT vagyok jelenleg, és van jópár sorci aki pillanatok alatt kivégez. Igaz ők war heroban rohangálnak -
#45911 Majd linkelsz biztos egy videot, ahol tolod a 15k-s burstöket sorcererrel, és akkor visszatérünk a pofáraesős képekre, addig viszont te hordod a sárga mezt. -
Laroa #45910 Mondom én, hogy rosszul csinálod -
#45909 Nem érted, hogy nem lő elég nagyot?!
-
#45908 -
Laroa #45907 -
#45906 been there, done that -
Laroa #45905 Lightning ág :P -
Bhalage #45904 amugy sztem kimondtad a varazsszot (bm), mert egy full bm geartol kezdodoen erezhetoen kompetensebb lesz a karid, bar nincs sorcom, de masnal igaz, ezert gondolom nagyjabol mindegyikre. -
Bhalage #45903 -
#45902 Most akkor nem alma ? -
Bhalage #45901 marauder powertech dpsre (foleg gearrel vicces lesz)
-
#45900 Burstöljön, de mivel? Vegyen Ak-47-est a shopban? Sorcererrel én sem tudtam nagyot sebezni (igaz a force mystic cuccokat szedtem ki, de talán még nagyobb is a force rajta mint a force masteren), ezer feletti sebzéseken már elkerekedett és könnybe lábadt a szemem, miközben mások vágják a 4-5 ezreket látszólag erőlködés nélkül. Futószalagon. Ellenben heallel lehet szép 4-5 ezreseket krittelni. Látsz párhuzamot? A sorcerer egy banán. -
Laroa #45899 "akolom a dotokat stb , de nem érek semmit"
próbálj burstölni inkább. -
#45898 Healelj!
-
#45897 Pedig ferfin lenne az igazi... :D -
Zozzancs #45896 Valaki segítsen nekem... battlemaster gearben milyen a sorci?.. össsze szeretném gyűjteni , de az a bajom hogy alig üt valamit, nem össz dps ben hanem critre gondolok és egyszerűen nem bírok megölni senkit, pdeig nem vagyok béna, pakolom a dotokat stb , de nem érek semmit .. ez annyira elveszi a kedvemet a játéktól :( -
Laroa #45895 Kúl, most úgyis női karit húzok -
#45894 Slave. Girl. Outfit. -
Laroa #45893 Na mit javítanak már megen 11től? -
Bhalage #45892 a legtobb eleg fosika, de van par joas is -
Laroa #45891 Az engem sosem mozgatott, egyik social gear sem túl nagy szám. -
#45890 Így segítik a social point farmolást -
Laroa #45889 Megoldás: Nem szabad felvenni az adott flashpoint questjét ahová menni szeretnél, mert akkor ki lesz szürkítve az FP a listában. Ezt a baromságot... -
#45888 Nekem működött este ...
@árnyékok: Megnéztem, és közelről tényleg nem tökéletesek, picit legó,ha nagyon rázoomolok, viszont javult ahhoz képest amilyen volt ... (Mivel ki volt kapcsolva sokáig, lehet hogy csak rosszul emlékszem, de most nem olyan rossz ...) -
Bhalage #45887 :o(( -
Laroa #45886 Nekem most nem. Reggel még jó volt, maintenance gondolom elbaszta. -
Bhalage #45885 tegnep meg mukodott -
Laroa #45884 group finder nem működik flashpointokra? :S -
DoctorStryker #45883 nyam nyam sorci scoundrelemmel mennyire szeretem őket :) utána az assasin, marauder jön
egyedül csak a juggerel van gondom, meg a powertechel ... -
Bhalage #45882 aki sage-vel jatszik, sikeres ember nem lehet -
#45881 koszi! -
#45880 "én csak azért nem játszom mert szarok az árnyékok :)"
-
Alienator #45879 A tartalom jó, az űrharc elég fapados de jó hangulatú (legalább is nekem tetszik), nekem nincs FPS gondom, én csak azért nem játszom mert szarok az árnyékok :)