60334
-
Alienator #45998 BTW engem itt mindenki szeret. Feldobom a topikot ha leül :) -
Alienator #45997 Azt játszom.nemrég kezdtem újra egy warlockot.
De érdekel hova tart az swtor mert sw fan vagyok. De a hülyeségre reagálni kell mert az fun :)
Ki-e vagy elégítve? :) -
Evoluti0N #45996 Kedves Alienator, megköszönném ha válaszolnál a #45943 számú hozzászólásban feltett kérdésemre. Kíváncsi vagyok a válaszodra. -
#45995 A fő story szálnak bőven elég lett volna a VA. -
#45994 "A tor letarolhatott volna minden mmot, ha nem pazaroltak volna el annyi iődt a VA-ra..." - Legalább egyel kevesebb előfizetőjük lenne (nem vettem volna meg a játékot VA nélkül). -
#45993 Kit idegesít? Ha bohóc van a porondon, akkor nem idegeskedni szokás. -
z3d #45992 A sokat fikázott full VA egyedülálló az MMOk között. Nem fogok olyan MMOval játszani mostantól, ami ezt nem hozza, ez a minimum.
Ha neked egy háborús szituáció csak azt jelenti, hogy két hadsereg összecsap...hát...izé.... Sztem egy háború többről szól. Most a trooperemmel egy Gauntlet nevű imperial fegyver után nyomozok. Nem tudom még, mi az, de érdekel. Pedig "csak NPCket ölök".
Téged meg csak az érdekel, mikor tudod felhentelni a többi playert. Mások az igényeink.
Neked PVP játék kell. Sok más embernek is. GW2 FTW.
Nekünk megmarad ez a game. Mert minden egyes alkalommal beszippant a hangulat. Nyilván ehhez az kell, hogy bele tudjam élni magam a karakterbe, és ne spaceljem el a szövegeket. Sok embernek ez a két feladat megoldhatatlan problémát jelentett.
Kicsit lehetne gondolkodni, hogy ez a játék hibája-e.
-
#45991 Azért van a többség pve szerveren, mert nem bírják elviselni ha békés npc gyilkolászás közben, jön az gonost enemy és meg se várja h felgyógyuljon, hanem egyből nekiront és leveri. De pve játéknak tökéletes a Tor.
Lehet itt jönni a gankeléssel, de az kivédhető.
Alien is és sokan mások úgy képzelik el a háborút a két frakció között, h folyamatos open pvp van minden felé, objectivekkel, stb stb. Ti úgy képzelitek el, hogy ölöm az npcket és lvl50en kiírta a játék, h menjél ilumra mert kurvanagy harc dúl.
A tor letarolhatott volna minden mmot, ha nem pazaroltak volna el annyi iődt a VA-ra, és foglalkoztak volna a pvpvel. Nem a finishben dobják össze. Így van egy hangulatos játék, amiben remekül lehet npcket ölni. WZ nem egyenlő a pvpvel. -
#45990 Néha vicces, jókat lehet rajta nevetni :)
Főleg mikor elfogynak a trollos post-it-jei, és hirtelen buták leszünk xD
Csak sajnos mostanában többet unalmas mint vicces ... Elfogytak a héterek, és nem tud honnan új témát keríteni ... Ők legalább a szájába tudták adni a szavakat ...
De jó, abbahagyom. -
Alienator #45989 Már vártalak :)
Dehogy szaladok. Látod te is játszol velem miközben arra biztatod a közönséget hogy senki ne játszon velem :) -
z3d #45988 Minek etetitek? Nem látjátok, hogy azon szórakozik, hogy titeket idegesít a hülyeségével, mellékszálként meg Nephin haját húzza szerelme jeleként?
Nyilvánvalóan halvány fogalma sincs a játékról, ha csak 10% háborút sikerült elcsípnie. Ne erőlködjetek.
Mondanám, hogy ban a topicból, de akkor rögtön szaladna a moderátorokhoz, hogy itt milyen köcsögök vannak, ő csak elmondja a véleményét (egyébként ettől már nagyon messze van szegényke, de na), így hagyjátok, hadd beszéljen magában. -
Alienator #45987 nemnem tényleg szórakoztató vagy :)
nephin csúnyán köhöx. Alien doktor bá megvizsgál ha akarod. akkor most tessék derékig levetkőzni :) -
#45986 Ohh ... Átmentünk személyeskedőbe? Nincs több ellenérv?
Kiscsillag, nagyon gyenge menekülési kísérlet ...
same faction WZ-ről jut eszembe: a nem létező fantáziádat és hiányos SW ismereteidet pedig jópárszor tapasztaltuk, és megbeszéltük itt, megintcsak lehet menni új vesszőparipáért -
Nephin #45985 Khmm és taptarapp. -
Alienator #45984 eskü hogy szórakoztató a butaságod :)
széj mór plíz :) -
#45983 o.O HOL? Mellesleg úgy tudom te nem is játszol ... én meg de ... Akkor most mivan?
@PiszkosFred: Az a gáz, hogy Alien barátunk zseniális MMO-ja abból állna, hogy van 1 jedi, aki félúton elpatkol, van egy tanítványa meg 2 sith, akik a végén elpatkolnak. Na most akárhogyis nézem ebből a 4!!!! emberből majdnem mindenki Lúkszkájvóker akarna lenni, mert ő túléli ...
Ha most mellévesszük Hanszólót meg Bobafet-et akkor az is eldőlt ...
A maradék emberke meg dönthetne, hogy melyik oldalon lesz trooper. MEGVETTEM!
-
Nephin #45982 Szerintem neked valami mást adtak el egy TOR-dobozban és ez mindent megmagyaráz. :D -
Alienator #45981 Igen, ezzel kapcsoatban a same faction wz-kre gondoltam. ami tulajdonképpen nagyon sokak szerint az sw világ megszégyenítése. és ez azért van benne mert máshogy nem volt jó az imp-rep balansz. ha pl megcsinálták volna hogy mindkét frakció érdekes legyen és nem úgy hogy az egyik tiszta fapados a másikhoz képest, akkor talán nem lett volna ilyen szar a frakciók eloszlása. és el lehetett volna kerülni ezt a samne faction baromságot. nézd meg az alderaan intrót. ott látsz olyat hogy a rep üti a rep-et? vagy bárhol máshol (ami nem wz elem)? nem hinném. ez csak egy torz reakció a balanszolásra. -
#45980 Annyi talicska imperialt oltem meg republickent szintezve X db bolygon, vagy imperial szovetsegest, hogy a vegen mar en magam is untam, hogy nincs mas, csak a sok kis sith keljfeljancsi.
Imperialkent detto, ha epp nem sith vs imperial belso viszalyt kellett kihasznalni, akkor idiota republic katonakat dozeroltal el, tucatjaval.
Ne mondd, hogy ez a jatek "csak" 10 %-a volt, mert akkor te nem jatszottal a jatekkal, vagy vizsgaltasd ki magad, mert kezdodo AD tuneteit mutatod. -
#45979 "Fred:
nem csak pvp rep-imp ellentétre gondolok hanem eventre. nem olyan resident evil eventre mint ez a rakghoul fertőzés (aminek szintúgy semmi köze a háborúhoz)."
Eddig nem errol beszeltel. Igen, eventek jol jonnenek, es igerve is vannak, hogy lesz meg boven. Te pvprol beszeltel, miszerint az imp es a republicnak minden szituacioban egymast kellene utnie. A ketto nem ugyanaz. -
Alienator #45978 debutavagy...
a game 90%-ban olyan dologgal van telepakolva aminek semmi köze a háborúhoz. nem baj ha te nem hiszed el, ettől még ez van. -
Alienator #45977 "Van egy pár same faction WZ, de 95%-ban nem ez van ... hanem imp - rep WZ"
hát ezjó nagy baromság. pont hogy a 95%-a same faction. Úgy látszik te nézték HBO-t wz helyett.
Fred:
nem csak pvp rep-imp ellentétre gondolok hanem eventre. nem olyan resident evil eventre mint ez a rakghoul fertőzés (aminek szintúgy semmi köze a háborúhoz).
Miért nevezitek trollkodásnak ha elmondom mi van? onnan indult hogy valaki érdeklődött milyen a game. A fanboy részleg benyögte hogy jó, én meg hogy nem jó. Ennyi. de rögtön jött a kötözködés hogy mi az hogy nem jó irgum kötőjel burgum.
És szerintem nem jó. ennyi. -
#45976 O szerint, egy verbeli SW jatek arrol szol, hogy kimegy 100 dzsedaj a mezore, megvarja a masik 100 sithet, es agyonverik egymast. Aztan masnap ujra, aztan ujra, es ujra. Nem kell sztori, hiszen haboru van. Nem kell szintezes, hiszen ugy sincs ra ido, haboru van! Nem kell craft, nem kell companion, hiszen haboruban folyton harcolsz, menekulsz, olsz, nincs ido ilyen butuska dolgokra, mint companion, vagy craft. De raidek se kellenek, hiszen nem egy szaros robot ellen vivsz totalis haborut, hanem a masik fel ellen, ezert pont eleg, ha van egy homokozo, kozepen egy kislapat, es aki agyonveri a masikat, az megkapja. Masnap ujra. -
#45975 Az EGÉSZ játék a storyról szól ... Amiből majdnem az egész a háborúról szól ... (Még nem ismerem az egészet sajna ...)
Van egy pár same faction WZ, de 95%-ban nem ez van ... hanem imp - rep WZ ... (Őszintén nem emlékszem utoljára mikor voltam same faction WZ-n ...)
Datacron gyűjtögetés közben is találkozhatsz az másik oldallal ...
El kellene menned vesszőparipákat gyűjteni, mert az a pár amit hónapok óta felhozol, azok közül mind igen gyenge ... És attól még hogy folyamatosan felhozd őket, még azok maradnak ...
Megint kilyukadtunk oda, hogy kiragadsz valami kis apróságot, és amiatt megpróbálod lehúzni az egészet ... És lövöd az öngólokat ...
FP-k közül nem találtál olyat aminek lenne köze a rep-imp háborúhoz? Te mit néztél? HBO-t? Játszottál te érdemben ezzel a játékkal? Vagy nem beszélni idegen nyelv? Vagy csak "szpészboj"-ként toltad végig?
Vagy csak trollkodsz? -
#45974 A szintezes nagy reszeben republickent vagy imperialokat irtottal (70%), vagy zombikat, helyi elolenyeket, vagy epp megmentettel valakit (30%). Imperialkent pedig forditva, ahol csak lehetett, keresztbe kellett tenni a republicnak, illetve a szovetsegeseinek. Itt a haboru.
A pvp, amit akartak, beszart, mert a rendszer nem birta el. Ez sajnalatos teny, ki is szedtek, es dolgoznak a megoldason. De attol meg folyamatos az imperial vs republic ellentet jelenlete.
Az, hogy haboru van draga Alien, nem csak a pvpben jelentkezik. A sztori szerint is lehetseges ennek bemutatasa. Ha pedig szerinted, egy totalis haboruban igenis minden szopasson mindenkit, frocsogjon a ver, es huljanak a fejek a jatekter minden zeg-zugaban, akkor megkerdeznem, miert van - es miert jatszik ott a tobbseg altalaban - a pve servereken? -
Alienator #45973 csak egy kérdés: hol van a nagy rep-imp háború?
huttos réd az van.
same faction wz az van (jediként mehetsz jediket ölni)
mehetsz datacronokat gyűjteni
de hol van a nagy rep-imp háború? erről kéne szólnia az EGÉSZNEK. -
Alienator #45972 ja vannak FP-k és raidek amiknek nem sok köze van a rep-imp ellentéthez. és van pvp, ami ugye tök jó (ja, nem jó) :) -
#45971 Teljesen igazad van. Eléred az 50-es szintet és vége a játéknak. Semmit sem lehet csinálni. Nincsennek sem FP-k, sem Raidek, sem PVP, semmi ... egy nagy üresség az egész ...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Bár van pár midikloriánban gazdag kiválasztott, aki valahogyan valamit mégis tud lvl 50-en kezdeni magával, de ők egy elenyésző számú kisebbség ...
-
Alienator #45970 :)
Hát ez az. vagy... KITÖRT A HÁBORÚ MINDENKI MENJEN DATACRONT GYŰJTENI :)
Ennyi a bajom. -
Alienator #45969 Jakuzának van igaza. A történet arra visz hogy húúú háborúúú... aztán meg jön a nagy büdös semmi 50-en. -
Bhalage #45968 lemaradt a -
Bhalage #45967 fúúúj heretic! burn geci! -
#45966 Pontosan. A játékosok kis része igényli az epikus pvpt, és a játék mostani instanceolt rendszere és a motor se teszi ezt lehetővé. Lehet évek múlva bekerülnek. De nem 1 éven belül. Hülyék lennének erre elpazarolni az erőforrást. -
Bandras DaSilva #45965 Sokan szeretnek pvpzni pve szerveren is. Én speciel azért mentem pve szerverre mert nem akartam azt, hogy szintezés közben szopassanak x szinttel nagyobbak, mert az valahogy nem az én világom.
Itt meg ha kis izgalomra vágytam, akkor feltettem a pvp flaget szintezés közben.Volt így pár izgalmas harcom.
Amúgy meg per pillanat nem nagyon van értelme az open world pvpnek ebben a játékban. Ha vmi ennyire instanceolt meg szétdarabolt, akkor ott nem műkszik.
ilum bukta volt, mots beraknak majd egy másikat? Minek? javítsák meg azt ami már van.
Pve egyelőre jü, ez a groupfinder nálam jól műkszik, bár sikerült belefutni már pár idióta csapatba, de hát így megy ez. Mellette meg lemennek szépen a raidek meg a hm fpk ha éppen arra vágyom. -
Pacho #45964 Nem érted a lényeget, mert nem olvastad el a jelmondatot a fleet-en: KITÖRT A HÁBORÚ MINDENKI MENJEN INSTÁZNI! -
Pacho #45963 Hát mass pvp-re ne számíts, azt az engine úgysem engedné. Itt már az hozzáértők kifejtették milliószor, hogy miért. -
#45962 A jó és a rossz harca végig ott van, a kvesztek, FP-k, OP-ök 99%-a erről szól ...
A többi pedig a PVP ... Az a hab a tortán.
Természetesen lehetne sokkal komolyabb PVP rész is, de a játék nem annak készült. Sokan (többek között én is...) hiányolják az epikus űr - földi PVP csatákat, de az hogy most nincs az nem biztos hogy azt jelenti soha nem is lesz.
Szvsz pont az űrPVP és az ostromok - böszme PVP-k az a két nagy dolog, amit arra tartogatnak, hogy ha nagyon megcsappanna a létszám, legyen mivel dobbantani.
Persze csalódás lenne, ha ez a játék ezek nélkül érne véget, de jelenleg ezek nélkül is élvezhető tartalmat nyújt sok embernek.
Sajnos van egy olyan érzésem, hogy ezek EA bácsi üzletpolitikája miatt nincsennek jelenleg benne az SWTOR-ban ... -
...zavart érzek az erőben... -
#45960 Light 5-ös sith-em van. Te jössz. -
#45959 Nem az lenne peddig a lenyege egy olyan jateknak, ahol a tortenet a jo es rossz harcarol szol ? Ezert szar a Lord of the Rings Online is, pont a lenyeg veszik el a jatekbol.