60332
-
Alienator #46076 Te nem vagy egy hülye gyerek, ne értetlenkedj már.
A BW adott egy ilyen interjút hogy ez várható és már ők is ezen agyalnak, ahhoz képest hogy 2 hónappal ezelőtt nyilatkozták hogy nem tervezik az f2p model bevezetését. Igenis hírértékű hogy a fejlesztők is ezen gondolkodnak már. A magyar cikk milyensége és tálalása mindegy. -
t0xikus #46075 azért vicc,h bárki beléphet bugot featureként mutogatják most:D amúgy meg értelme nulla ha a transfer amúgy is aktív subhoz kötött:) -
#46074 Ennek a cikknek volt valaha is valamekkora hírértéke????
Mekkora idióta lenne egy cég ha nem gondolkodna azon, hogy a terméke hogyan tudja a legtöbb hasznot hozni?
Ez hírérték? lol ... -
Laroa #46073 -
Alienator #46072 Kimaradt egy H betű az előző postomból. Ha majd veszitek órán, találd meg honnan hiányzik :) -
Alienator #46071 Te massidiot. TELJESEN MINDEGY hogy a magyar fordítása a cikknek milyen. A lényeg hogy az eredeti interjú szerint hamarosan f2p lehet, ezt a BW fő dizájnere nyilatkozta. Úgy is írhatta volna a cikk, hogy... "Haljak meg a bájóvér fővajdája elugatta hogy ingyé bazseválhatjuk ezt a tv játékot dik mán.
Kapisch? A hírértéke a fontos nem a magyar tálalása.
Megintbutavoltál...
Régi a cikk mi? Végül is az idei E3 után készült, ami június elején volt. Tényleg baromi régi... Nyilván nem azonnal váltanak, de ez a hír 1 hónapos, ennyi idő alatt nem lehet még részleteket nyilatkozni.
És hogy miként postolok egy cikket, ahoz semmi közöd, úgy csinálom ahogy akarom. BTW vannak akik melóból fórumoznak és sok helyen le vannak tiltva azok az oldalak amik nem közvetlenük a melóhoz csatlakoznak. ha elvégzed a sulit és dolgozni kezdesz ilyen cégnél majd meglátod. Hm? -
#46070 Te failtroll
Cikket nem smittelünk be topikba, hanem linkeljük.
A hír nem régi, csak Nagy Konstantin császár krónikásai is megírták, biztos sokat kutattál a történelemkönyvekben, hogy megtaláld. Ez becsülendő
Ekkora semmitmondó, rakás szar cikket ritkán olvasni:
"Röviden-tömören: összeadnak, kivonnak, majd egy kis szorzás, osztás és utána informálnak." - Röviden-tömören, aztán fossa a felesleges hülyeséget.
"kedvező micropaymentes" - Szép oximoron.
"És hogy mit hozhat a jövő? Hamarosan kiderül, az az egy biztos!" - Ezt betűszámra fizetik? Ha kimegyek nem leszek bent? Ha várunk egy percet eltelik hatvan másodperc?
"...egy ízig vérig f2p modellre váltanak. És valljuk be... ez lenne a legésszerűbb megoldás" - EA csak olyat csinál, ami pénzt hoz neki, az számukra az ésszerű, de ezt már el sem várom, hogy átgondolja a cikkíró a fent felsoroltak után.
Most idézzek valamit? Mondjuk napirajzból annyit, hogy "Gyász." -
Alienator #46069 És hogy Vader Nagyurat idézzem az episode IV-ből:
"Ezzel eltűnt a Régi Köztársaság utolsó maradvány is"
:P -
Alienator #46068 Yeah yeah what a surprise :)
"A régi köztársaság bukása - SWTOR f2p
A BioWare kissé sokkoló bejelentéssel sújtott le a játékos társadalomra... vagy nem? Egy biztos, megvan rá az esély, hogy a Star Wars - The Old Republic átvándorol a free to play szekcióba.
A régi köztársaság bukása - SWTOR f2p
Persze, most mindenki jöhet azzal, hogy "ez várható volt" és egyebek, de ki gondolta volna, hogy ilyen rövid pályát fog futni a BioWare üdvöskéje a fizetős MMO piacon?
Emmanuel Lusinchi a BioWare fő dizájnerének a szájából pottyant ki az a mondat, hogy nincs kizárva a Star Wars: The Old Republic f2p címként való további futtatása.
Lusinchi elmondta, hogy a stúdió vizsgálja a lehetőségeket: "We are looking at free-to-play, but I can't tell you in much detail. We have to be flexible and adapt to what is going on." Röviden-tömören: összeadnak, kivonnak, majd egy kis szorzás, osztás és utána informálnak. Addig meg ülünk és várunk, hátha egy kedvező micropaymentes megoldást találnak.
És hogy ez miért ennyire indokolt? Lényegében a válasz pofon egyszerű. A játékosbázis megcsappant, a szerverek elkezdtek kiürülni.
És hogy mit hozhat a jövő? Hamarosan kiderül, az az egy biztos! Az idei E3-on szállt fel a pletyka egy lehetséges limitált ingyenes SWTOR modellről (trial), de a gamesTM magazinnak adott interjú alapján sokkal nagyobb a valószerűsége annak, hogy egy ízig vérig f2p modellre váltanak. És valljuk be... ez lenne a legésszerűbb megoldás."
-
#46067 what a surprise :) -
Nephin #46066 Hát ezt benézted. :D -
#46065 Nem vertek valami nagy dobra a dolgot. Thx az infot. -
Vincentcloud #46064 Köszönöm, így megnyugtatóbb a dolog. -
#46063 Former #SWTOR players can now log in for free* through Tuesday, July 17, 2012, 2:00AM CDT / July 17, 2012, 7:00AM GMT. -
Vincentcloud #46062 Ugyanígy jártam én is, de azért remélem az accom megmarad miután kijavítják, nem akarok 15-ös szint felé menni, de átmenni másik szeróra igen, és kipróbálni valami új kasztot. -
#46061 Ezt most en sem vagom, mivan? -
Laroa #46060 Szerzett humorérzék hiányos tünetegyüttes -
#46059 ? -
Alienator #46058 valamit bevezetnek és elkúrják... what a surprise :) -
KMKM #46057 Omlás nem hogy segítene még kicsit trollkodik nem csalódtam.. Aki esetleg nem tudná merre tud regisztrálni a triálra annak itt van a link
https://account.swtor.com/trial -
#46056 Úgy vártam ki lesz aki lecsapja ezt a magas labdát amit Gero feldobott
picket WIN -
#46055 Már f2p? -
#46054 Hát amiket csinált swtorba bio nem lepődnék meg, ha ezért is én lennék a felelős :D -
#46053 Lehet hogy neked lvl 65-ig lesz free trial ... az első 15 szint júli 10 után xD -
#46052 Akkor jon a banhammer :( -
#46051 server on, de szerintem hamarosan emergency leállás lesz, mert valamit elkúrtak a triallal. Simán belogoltam az 50es karival előfizetés nélkül... -
avulu #46050 * dark/light side pontoknál -
avulu #46049 Nem bug. A pontokat nem azonnal kapod meg quest vagy quest lánc közben, hanem amikor a végére érsz. Ugyanez igaz a flashpointokra is. -
#46048 Holnaptól lesz a free trial lvl 15ig -
Evoluti0N #46047 Nem érdekes már. Az imént egy like után megkaptam az eddig elmaradt pontokat is. -
Evoluti0N #46046 Hosszú kihagyás után folytatom a játékot. Kezdtem egy új karit. Imperial Agentet. Nem rég kaptam meg az első companionomat Kaliyot. Csinálgattam küldiket, "lájkolta" a dumámat és mégis 0 az affection pont. Ez valami általános bug, vagy csak nálam jött elő? -
z3d #46045 -
#46044 "normalis helyeken"
ehrm, izé :P -
#46043 Igen, utolag en is olvastam, de ennek nem az a modja, hogy ingame bejelentes nelkul kihuzzak alolad a talajt, normalis helyeken szokas 15 perccel elotte uzenni a jatekosoknak, hogy le lesz allitva. -
#46042 "We are going to be performing a restart across all game servers at approximately 3:30pm CDT. This should alleviate the issues that many players were experiencing. We will let you know when they are once again available." -
#46041 Nah ez WTF, osszes server down! T_T -
Although #46040 Azért nem aggódnék, van még 10-12 heavy szervere az SWTORnak csak Európában is. Szóval nem kell félni ebből nem lesz f2p még pár évig az biztos :) Mondjuk meglátjuk mi lesz ha a a pandamacik előbújnak az odúból és összecsapnak a rossz, csúnya farkasfejűekkel?:) De ez majd augusztusba kiderül :) -
Tomy Lee #46039 Hello.Eladnám Swtor Digital Deluxe edition-t 4K. -
#46038 Már megy. Eddig alul nem volt ott a tovább gomb. -
#46037 Sziasztok! Nem tudok előfizetést vásárolni az oldalon. Megnézném 1.3-at. Hiába kattintok az egy hónapos előfizetésre nem történik semmi. Nektek megy? (3féle böngészővel is próbáltam.)