60332
  • picket
    Az igazat akarod?
  • Alienator
    Kell a kritika is nyilván, így lesz egyre jobb és szórakoztató műsor. Szerinted lehet belőle tv sorozat is? :)
  • Omlás
    ----------
    no offense
    ----------

----------
  • Alienator
    Nah közel 3 óra alatt a cikk postomnak köszönhetően 124 post született. Remélem mindenki jól szórakozott.

nemsokára újra jelentkezik az Alienator-Show :)
  • Alienator
    A játékidőm alatt bőven kivégeztem AMI AKKOR BENNE VOLT. és nem volt sok idő. de valóban nem tudtam végigvinni azokat akkor amik még nem voltak benne. nagy a hatalmam de ennyire nem :)

Segítek: a játékidőm alatt végigvittem az összes hc-t és a 2 raidet ami benne volt akkor. te meg lekockáztál, erre írtam hogy ezeket 3 nap alatt végig LEHET vinni. de én mindenhol 1x voltam a dögunalom és a wow raid koppintások miatt. azt írtam hogy 3 nap alatt végigvihető, nem azt hogy én ennyi idő alatt végigvittem.
  • Alienator
    ok szedd össze, várom az ötleteket, én is olyan helyzetben vagyok mint te :)

De miért kéne hagynom a topikot, hiszen reagáltok, jól szórakoztok (írta is egyik-másik ember), olvassátok-írjátok a véleményeket, válaszokat. ha itt mindenki utál és azt akarja hogy eltűnjek akkor miért nem skip-elitek a postjaimat? mert szórakoztok, agyaltok hogy és mit írjatok hogy sarokba szorítsatok, és ez jó időtöltés nektek (is) nem? :)

Inkább örüljetek hogy itt vagyok, ráadásul ingyen :)
  • Nephin
    Csakhogy te nem azt mondtad, hogy a játékidőd alatt bőven kivégezted. :D

"az összes instát végigtoltam hc-ben is (igaz csak egyszer), és az első 2 rédet is, a harmadik már nem érdekelt. úgyhogy én nem megyek 1000x egy insát és a datacron gyűjtés se nyűgözött le"

aztán

"nem volt sok idő végigtolni. de szerintem annyira érdektelenek és gyengék hogy egyszer elég volt mindből. btw egy nap alatt végigvihető minden hc, másik két nap meg a 2 raid. ehhez nem kell vérkockának lenni."

Kedves János, inkább hagyjuk. :D
  • PiszkosFred
    Na, a masik maniad, az SWTOR topik es top10... Osszeszedek neked linkeket es otleteket, amivel el lehet utni 8 orat siman naponta melo helyett, csak ezt a topikot hagyd vegre beken, ha unatkozol. En is ezt csinalom napkozben, sok penzt keresek minimalis meloval, emiatt szinte tokelyre fejlesztettuk kollegakkal a "hogyan b*sszunk el 8 orat munkanak alcazva" hadmuveletet. Forumokon trollkodas mar ugyanugy nem meno, mint volt anno az elsozes vagy sunozes. Valtanod kellene neked is :)
  • Alienator
    végigvihető egy nap alatt. ezt arra írtam hogy én egy látens vérkocka raider vagyok szerinted :)
    a játékidő alatt amit befizettem bőőőőven ki lehet végezni az "endgame" tartalmat. szerinted miért van ennyi cancel sub? meg sírás-rívás (ez egy hülye szó) az endgame hiánya maitt? vagy mindenki hülye és nem ért hozzá meg single-ben szpészel? :)
  • picket
    Te is hazucc!
  • Nephin

[Törl] ma 11:10 | privát | válasz | #46186

Kettővel lejjebb:

"nem volt sok idő végigtolni. de szerintem annyira érdektelenek és gyengék hogy egyszer elég volt mindből. btw egy nap alatt végigvihető minden hc, másik két nap meg a 2 raid. ehhez nem kell vérkockának lenni."

Legalább olvasd vissza, amit írsz, mert ugye nem az összidődről beszélgetünbk, hanem a csoportos élményeidről. :D
  • Alienator
    nem 3 napig játszottam, ezt sosem állítottam. márcuisig vagy májusig talán, nem tudom pontosan mikor canceleztem. amúgy....

nézd csak meg a topikodat. napokig csak ült csendesen érdektelenül ahogy egy bukott game topikja szokott. jöttem megint, betoltam egy cikket és pörög. ha nem érdekelne senkit a beszólás oda-vissza, senki nem reagálna. de reagáltok, az utóbbi órában több post lett mint az utóbbi 5 napban összesen. tehát ti szeretitek ez.

welcome to Alienator Show :)
  • Nephin
    Megnézem, hogy elsőre végigvitted a raideket és a friss HC instákat (oh wait, azokat nem is láttad... :D), kezdesz átcsúszni hárijánosba. :D
  • jarlaxxe
    De ha szar miért játszotál vele 100+ órát? ez itt a kérdés.
    Én a szart félretolom ezek szerint te meg mellé ülsz...
  • Alienator
    nem volt sok idő végigtolni. de szerintem annyira érdektelenek és gyengék hogy egyszer elég volt mindből. btw egy nap alatt végigvihető minden hc, másik két nap meg a 2 raid. ehhez nem kell vérkockának lenni.

amit pcoknak írtál... a legtöbbször a "haterek" úgy fogalmaznak hogy SZERINTEM a játék szar.
  • Tyrpak
    A kocka raider valami rokona a tusken raider-nek? :)

(gyenge szóviccel: kockalakó?)
  • Tyrpak
    Huh de jó, hogy gyorsan visszajöttem megnézni a válaszokat (köszi).
    Mert különben már elsodorta volna a flame áradat. :)
  • Nephin
    LOL

A végén még kiderül, hogy kockaraider vagy és kiégtél, ezért pörögsz itt :D
  • Alienator
    dehogy vicceltem, a game szerintem tényleg szar. nem viccből írtam, úgy értem a mókát hogy mókázok itt egynéhány felhasználó postján :)
  • Nephin
    Neked nem tetszik, ennyiről van szó, az még nem jelenti azt, hogy rossz, tökmindegy, hogy BF, TOR vagy Diablo. Utálom a székelykáposztát, akkor az rossz? :D Sőt, van, aki nem szereti a palacsintát, nekem meg ez az elképzelhetetlen, mégis van ilyen...
  • Alienator
    az összes instát végigtoltam hc-ben is (igaz csak egyszer), és az első 2 rédet is, a harmadik már nem érdekelt. úgyhogy én nem megyek 1000x egy insát és a datacron gyűjtés se nyűgözött le.
  • Fpocok
    Ha választani kell, akkor bf3. Publik játékra tökéletes.
  • PiszkosFred
    Az a baj, hogy az "ahh, ugyan, en csak vicceltem" tul sokszor hangzik el azutan, hogy megtortent a baj. :) Keretik komolyan venni az ilyen dolgokat, mert egyszer veget er a ketyeges, es robban a dolog.
  • picket
    Az volt a céljuk, hogy neked rossz legyen. Ez egyértelmű.
  • Fpocok
    Ez nem egészen az. Ez simán csalódottság. Ne aggódj, nem megyek át emóbá és vágom fel magam... csak elképzelhetetlen számomra, hogy tudták ennyire, szándékosan elkúrni :D
  • picket
    Szelektív hallásról hallottam már, de most felvetődött bennem a szelektív olvasás létének lehetősége is. #46156 #46135 #46120

És remélem nem ismerlek, üdítőmárkához nem köthető a munkahelyem, hacsak annyiban nem, hogy van piros automata. Amúgy megállapítottad már, hogy iskolába, de inkább csak óvodába járok, nem értem a munkahelyes kérdést
  • Alienator
    Úgy látszom mint aki egy dühöngő psychopata mert szar az swtor? :)
    Lásd már a mókát :)
  • Alienator
    most készültem megvenni a BF3-at vagy a MW3-at. De a BF felé húzott a szívem a járművek miatt. ennyire szar lett? :S
  • PiszkosFred
    Aki nem tudja a kudarcot vagy a veszteseget feldolgozni, az surgosen menjen el egy terapeutahoz, mert kezeles nelkul a kesobbiekben sulyos gondokat fog okozni ez a koros allapot.
  • Fpocok
    Ez azért is lehet, mert szerették volna, hogy jó legyen, és nem tudják elfogadni, hogy ennyire elkúrták. Én így vagyok ezzel a dio3, bf3, me3 miatt... De leginkább a bf3 miatt.
  • Alienator
    kíváncsi vagyok hogy az vagy akire gondolok vagy nem? milyen egyszerű kérdésre szeretnél válasz kapni?
  • picket
    A nyálas szövegemre tudsz ugrani, de egy egyszerű kérdést nem mersz megválaszolni? Félsz az igazságtól? Nincsenek valódi érvek, csak a vitapartner fikázása?
  • Nephin
    Azért más, mert ha havidíjról átvált f2p-re egy játék, akkor azért teszi, mert kevés a havidíjból a bevétel. Ha a TOR átvált, ők is ezért váltanak majd, most még nem váltanak, met jól fizet a havidíj.

Tehát alapvetően pénz kell, jön a f2p és nem rakhatnak bele olyan cosmetic cuccokat, amiket - ahogy mondtad - az vesz meg, akit érdekel, nem bazírozhatnak erre. Olyasmi kell, ami csábítja azokat is, akiket nem érdekel a csilivili, ez pedig legtöbbször statnövelés, erősebb fegyver, stbstb. KELL A BEVÉTEL. Hiába marad meg emellett a játékbeli megszerzés lehetősége is, n+1 user inkább megveszi, mert lusta/nincs ideje/csak, n+2 user pedig kéyntelen megvenni, haq nem akar lemaradni és azzal tölteni a játékot, hogy meghal-felkel-meghal-felkel. Nyilván vannak lépcsőfokok, de a tendencia ez.

A L2 kicsit más tészta, pontosan nem tudom, de sok éve fut már, megvan a maga bázisa, ráadásul jön valami új rész, ha jól emlékszem, bár igazán nem követem a dolgot.
  • Alienator
    nem te vagy a hülye, de melóban valamivel szórakozni is kell :)
    otthonról nem fórumozok ha megnézed a postjaim időpontjait :)
  • Omlás
    Én azt nem fogom megérteni sosem, hogy egyes emberek miért tudnak hónapokat pörögni olyan dolgon ami nem érdekli nem tetszik neki csalódott benne stbstb... és ez most nem csak az itteni dolgokra igaz hanem úgy általánosságban is ezt tapasztalom szinte mindenhol...

Én special ami nem tetszik arról esetleg leírom elmondom a véleményem és csók... nem pörgök rajta mert számomra érdektelen így fogom "vágom a kukába" és továbblépek.

"Most akkor én vagyok hülye vagy a tükör görbe?"
  • Alienator
    Van egy irl ismerősöm aki pontosan így használja a cöcö szöveget és ilyen nyálas a stílusa is. már korábban feltűnt a hasonlóság csak most becrit-elt ez a cöcö duma
  • Laroa
    Fújd ki hód
  • Alienator
    Csak linkeltem egy cikket és jött a fanboy áratad. Engem meg elsodort és úszom :)
  • darth devil
    Miért más amúgy? Ugyanúgy megoldható a shop váltásnál is. Az már más kérdés, hogy az EA-t ismerve, elég nagy lehúzás lenne a shop.
  • PiszkosFred
    De akkor miert erzel magadban kenyszert arra, hogy itt trollkodj, hogy szidd a jatekot, hogy minden alkalmat megragadj, hogy velt vagy valos serlmeidet es frusztraciodat itt toltsd ki? Bevallom, en is csinaltam ilyet. Ovodaban folyamatosan huzigaltam egy lany hajat (Krisztanak hivtak), mert utaltam az elso percben, ahogy meglattam...

...egyebkent, meg a l*faszt utaltam, egyszeruen tetszett es "szerelmes" voltam bele, csak hat ezen a szinten az erzelmek kimutatasa igy mukodik. Mas kerdes, hogy kesobb az ovi vegeig, kozel 3 evig nem lehetett minket szetvalasztani... :)