60332
  • Nephin
    Megint lemaradt az a fránya "nekem"... nem érzed a kispad vonzását? :D
  • Omlás
    Meleg volt sok folyadékot (sört) kell olyankor inni :] a doktorok is megmondták...
  • Alienator
    De az megéri a pénzt. Az swtor meg nem. Ez a különbség :)
  • picket
    Azt, amit minden mmorpg-ben Pinky.
  • Laroa
    Szörnyű egyes cégek milyen pofátlan dolgokat képesek csinálni, mint például ez a havidíj. Vasárnap 3 havidíjnyi összeget basztam el a strandon.
  • PiszkosFred
    Ezt mar kerdezni akartam, de mit is grindelunk az SWTOR-ban?
  • Although
    Bár ezek között nem teszek nagy különbséget. mondjuk a BG2 volt az első rpg így örök és felejthetetlen.
  • Alienator
    + havidíj...
  • Although
    Na igen örök vita. Spec nem magam véleményét írtam le mert az kb DA:O, Morrowind, BG2, Witcher 2, Fallout NV kb. A fallout 1,2 kimaradt
  • Although
    Jó nem egyről beszélünk olyan de akkor még részletesebben olyan ami kiváltja a grindet olyat nem fognak tudni fél év alatt összedobni mert az expansion lenne a játékosok elvárása szerint.
  • PiszkosFred
    Nezz utana az 1.2-ben erkezett dolgoknak, mielott azt irod, hogy nem jon ki fel evente uj tartalom.
  • darth devil
    Sehol nincs BG a Fallouttal szemben. :D
  • Nephin
    Hidegfront, tényleg, ezért van ma mindenki megkergülve! :D
  • Although
    Rosszul írtam.
  • Laroa
    Ez egy kotor3 extrákkal mint pvp űrharc stb. Itt a hidegfront és sírni kell mint egy fürdőskurva?
  • Although
    Ok nw1.."A Morrowind megnyerte a GameSpy által kiosztott PC RPG Game of the Year Award-ot (Az év PC szerepjátéka)[11], annak ellenére, hogy a közvéleménykutatások alapján veszített a Neverwinter Nights-szal szemben 24%-ot érve el a Neverwinter Nights 34,3% -ához képest[12]...."
  • PiszkosFred
    Csak halkan sugom meg, hogy a Morrowind 2002-es (Oblivion 2006), amig a NWN 2. 2009-es evben debutalt, a BG 2 2000-es, amig az elso resz a mara mar klasszikus BG 1 1998-as megjelenesu, igy aztan amennyire csak lehet, totalisan elkerultek egymast.
  • Although
    Már akkor tudtam ezt mikor először olvastam hogy megpróbálják megoldani hogy grind mentes legyen. Ez óriási pirospont, csak kivitelezhetetlen jelenleg én ezt tudtam a többiek viszont elhitték hogy fél évente új tartalom. Szóval kicsit sajnálom a Biowaret olyasmit próbált megoldani amit jelenleg nem lehet.
  • Alienator
    kotor3 kellett volna nem ez. akkor nem lenne ennyire lent a repuja a playereknél.
  • Although
    Erre írtam hogy ez az első. Anno a guildba az wtor fanokat figyelmeztettem is ne essenek túlzásba mert ez egy solos cég És az első iinfok alapján tudtam hogy nekem lesz igazam akkor a guild legjobb rpse nevetve mondta hogy majd fél évente új tartalom lesz :) Ezen persze én nevetem. Nem várok többet mint amire számítok hidd el sokkal rosszabb az amikor kezedbe veszed mondjuk a Skyrimet és még annál is rosszabb mint amire számítasz. Azzal együtt hogy nem szar.
  • Although
    Talán ezek mellé még a bethesda egyetlen kiemelkedő alkotása a Morrowind fér be. De sokan akkoriban túlzásnak tartották az NW2vel szemben nyert ez az éppen nem mindennapi alkotás. Tehát hidd el ez nem vélemény. A Bioware nagyon jó. És ezt most látva az SWTOR történetét is meg tudom erősíteni :)
  • Alienator
    Igen lehet. Történetben jó a BW ok. Pont ez a baj az swtorral. A sztori része rendben van de onnantól hogy végigjátszottad kuka.
  • Although
    Hát az rp aranykorában ez a cég vitte amit lehet az biztos a BG2-vel és talán az alkony kezdetén megjelent DA:O-val is Kotor is szépen aratott. ÉS hát azért még a konzolosoknak készített Jade empire is üti a maikat akár a skyrimot is. De szerintem az összesített lista az rp-s szavazatok alapján a BG a legjobb rp az is magáért beszél. Emellett még talán az Obsidian meg a funcom tud jó történetet csinálni. Meg lehet van pár kaland játékkészítő. Illetve van egy új trónkövetelő a witcher alkotóinak személyében. De azért erre azt írni hogy vélemény nos. az hogy az örök listát Bioware játék viszi, az nem vélemény, és ez elég világszerte click-elt lista.
  • PiszkosFred
    Egy egyik legjobb jelenete a filmbol, amiert tobbek kozott ujra Oscarra jeloltek 93-ban :)
  • Alienator
    Szubjektív vélemény ez is. nekem pl a Dragon Age, BG2 nem tetszett egyáltalán. tehát nem mondhatod hogy a BW csak jó játékokat csinál, max annyit hogy népszerűeket.
  • Alienator
    Ezt a linket nem tudom itt az irodában megnyitni, le van tiltva. Mi van benne?
  • picket
    Bár mint ahogyan az eredeti a külső ellenséget, úgy az én "fordításom" sem említi a trollokat, de helyesen ismerted fel a szerepedet, bár kicsit túlzott jelentőséget tulajdonítasz "áldásos" tevékenységednek.
    Jó filmet meg nem szégyen megnézni a tévében, vagy vedd meg dvd-n, ha a tévé gáz.
  • Although
    Tudod a Bioware még nem csinált rossz játékokat. Azok az rp jelentették nekem a legeket. Dragon Age, BG2, KOTOR, stb. nem tudom hogy tudod szarnak nevezni amit láttam belőle az eddig nem szar lehetne jobb is de nem rossz. olyan ez mint a skyrim hülyegyereknek csinálták de nem rossz legfeljebb nem felel meg, meg egyes részei tényleg gyengus lett de maga az egész játék nem rossz legfeljebb alulteljesítették saját magukat. De ennek a cégnek ez az első mmoja és nehezen hiszem el hogy az a cég amelyik az egyike azoknak a nagyon kevés cégeknek, akik a világon a legjobb történetű játékokat tudja csinálni az szart csinál előbb hiszem el a Bethesdáról vagy másról mint a Biowaréről. Spec nekem mulatságos ez a gyengus wow grafika de ettől ez még nem rossz nem lehet rossz játék még úgy se hogy az EA pokolba kívánható cég.
  • Alienator
    Semmiféle tv-t nem nézek. Ettől függetlenül illik a szöveged a helyzetre :)
  • picket
    Poénból forgattam ki egy idézetet, amire már a korábban linkelt kép utalt, és amit felismertél volna, ha a kereskedelmi tévét nem csak azért néznéd, hogy az aktuális valóságshow aktuálisan menőnek kikiáltott balfékjének beszólásain röhögj :p
  • Alienator
    Na hát erről van itt kérem szépen szó. Igen, akarom hogy védjétek. Ti meg akarjátok hogy támadjam mert védeni akarjátok.

pontosan ilyenek miatt születik 3 óra alatt 124 post. Hát ez az Alienator Show lényege. Ebben rejlik a szórakoztató mivolta a műsornak. nehogy azt mondd hogy nem így van :)

ha nem így lenne, leszarnád és nem reagálnál. tetszik, szórakoztat és folytatod hogy folytatódjon. És nem azért mert valós veszély ellen kell védened, mert én nem vagyok valós vezsély az swtor-ra. Egyszerűen elévezed ahogy trténnek itt a dolgok, és agyalsz mivel lehetne megfogni engem egy esetleges ellenvéleménnyel. Igaz? :)
  • picket
    Fiam, olyan mmorpg-ket játszunk, amiknek van community-jük. És ezeket a community-ket lelkes emberek védik. Ki teszi ezt? Te? Te Alienator? Nagyobb felelősség van a vállunkon, mint amit el tudnál képzelni. Az swtor miatt nyafogsz, és elátkozod a Bioware-t. Megvan rá a lehetőséged. Megvan rá a lehetőséged, hogy ne tudd: a havidíj - legyen szerinted bármilyen felesleges is - community-ket ment meg. Ezek puszta léte - bármily groteszk és érthetetlen is számodra - embereket szórakoztat. Nem akarod az igazságot. Mert mélyen legbelül akarod ezeknek a community-knek a létezését. Akarod, hogy védjük őket.

• Alienator
    tőled még mindig az igazságot várom
  • picket
    Nem azért nincs player... hanem mert van
    Jöhetnek megint az álkövetkeztetések a játékosok számáról!
  • Alienator
    Dehogy jönnének.
    Nem azért nincs player mert drága a havidíj hanem mert szar a játék :)
  • Ewron
    Ja kihagytam, megtízszereznék a játékosbázist. Még a wowosok is átjönnének!
  • Ewron
    El vagytok ti mind tévedve a fizetési modellel kapcsolatban. F2P, havi előfizetés már rég lejárt lemez. Bezzeg ha bevezetnék a P2P (payed to play), na az már lenne valami. Írjunk petíciót! De tuti, hogy a szemét Bioware ezt se hagyná jóvá. Pedig milyen innovatív lenne!
  • Alienator
    Feljeszteném a műsoromat. ne képeket toljál, mondd amit akarsz. minden rajongói vélemény számít :)
  • picket

És mihez kezdenél az igazsággal?
  • Alienator
    ha tudsz olyat... igen azt :)