60332
  • Bhalage
    okes! ulaug bm amugy sztem korrekt, legjobb ha jon par randon roleplayer rakata cuccban aztan nezed mikor 3shotolod oket :D
  • Bhalage
    ne viccelj sztem meg a recruit is jobb mint a rakata v akar black hole
  • Bhalage
    van :D
  • darth devil
    Legjobb a zerg ellen harcolni. :D
  • picket
    De mint a nagy flém közepette megállapította valaki: a balanced pvp unalmas. A fotm vs rest of the world az izgalmasabb.

@Bhalage: nyilván fullosra gondoltam, minthogy a "bm cucc" kifejezés nem azt takarja, hogy van egy bm öved. Gondolom.
  • Nephin
    Rakata PvE-s cuccban tök jól elvagyok (jó, rankedbe még nem jutottam el..)
  • darth devil
    Ha imba karaktered van. Ha nem, akkor akor a full augmentes wh cucc se segít.
  • Bhalage

"És már a bm cucc nem elég, csak a wh"

let me correct it for you:
    "csak a fullaugos wh" és MEHET AZ IRTÁS
  • darth devil
    long live the wow
  • Marfy
    Sőt még utána se.
  • Tafaya
    Hogy releváns post is legyen, az bug, ami mostanában nagyon sokszor fordul elő, hogy 25-30% hp-n vagyok, és huss, dead, a logban meg párszázas sebzések vannak? Vagy 30% alatt az NPC-knek is van valami spec támadás?
  • cikasz
    sry
  • Nephin
    Az irónia kifejezést ismered? ;)
  • cikasz
    "Ja és a wow előtt nem léteztek mmok"

Ez egy eléggé tudatlan kijelentés volt!
  • Omlás
    Ó én nem bántom Alienatort tudja ezt ő is :D
  • Although
    Jó nem kell bántani egyfolytában. :)Ismerem az érzést én a Skyrimmel vagyok így, oké nem hívom szarnak, de nehezen emésztem meg a dolgot. :)
  • Omlás
    Szerintem csak akkor múlik majd el ha elviszi a kaszás
  • Although
    Nem foglalkoznék vele ha nem a bethesdáról lenne szó :D, nem akarom elfogadni hogy a Morrowind volt az utolsó :)
  • Although
    Köszi :) Lelkes vagyok nem adom fel :)))
  • PiszkosFred
    Hajra.
  • Although
    Bah beleolvastam a linken levő oldalba és hát ezeknek van fogalma hogy kell elkészíteni egy rpg játékot. Ezt fel fogom tenni a Bethesda oldalára és odaírom, olvassátok el. Lehet úgy is játékot készíteni hogy nem butítom le a béka segge alá.....
  • Laroa
    + Kotor, Baldur, Neverwinter...
  • Nephin
    Már mondtam: jelentkezz és tanítsd őket, mester! ;)
  • Laroa
    Igen, a Mass Effect meg a Dragon Age sorozat pontosan azt bizonyítja, hogy antitalentum
  • Alienator
    nem köcsög a bw csak egy mmo és programozási antiatalentum.
  • Nephin
    "Én az swtort messiásként vártam."

Na látod, ez a core, ez teremtett téged, mint főtrollt. Becsapott az istened, vagy inkább becsapotd saját magad azzal, hogy felépítettél magadban valami álomjátékot és nem azt kaptad, amit elképzeltél. Nyilván a BW a köcsög és a játék szar, nem neked vannak irreális képzelgéseid... majd elmúlik és nem fog fájni, ne félj. :P ;)
  • darth devil
    Attól még a fejlesztő kanadai. :D Ja és a wow előtt nem léteztek mmok. :D És tuti bennem van a hiba, ha a wowot egy fostengernek látom, és esetleg azóta megjelent mmoval meg jól szórakoztam, mert wow koppintás mind. :D
  • Alienator
    az swtornak sincs jövője :)
  • Although
    A GW2 szerintem nagyot fog szólni. ahogy nézem mindenhol téma és pl a conan amerikai forumán is állandóan az a téma ha jól láttam. Jó lett volna ha nem ennyire gyerekes panda meg farkaska stílus lenne akkor kipróbálnám :) Mindegy az SWTOR nekem elég a Conan mellé kipróbálásra :)
  • Although
    Mondom ezt úgy hogy ne beképzeltségnek tűnjön azokkal a játékokkal amivel az Sg írok, Calver meg még sok ember maxon játszik nekem csak a hard megy. De ennek ellenére inkább választom ezeket. Csak nem mindenki így van ezzel sajna :)
  • Although
    Funcom egy nívós cég még a conan előtti évben próbáltam ki a Longest journey játékukat. Ötletes fejtörőket is tudnak rakni ahogy látom ebből lényegesen többet kapott a TSW de a conanba is voltak jópofa dolgok pl egy solo dungeonba is tettek napokig agyaltam míg nem zavarodtam bele és megjegyeztem az átkelés vonalát:D Kicist meglep hogy a funcom nem vált úgy ahogy a bethesda már váltott és kicsit tartok tőle a DA3-al a Bioware is fog. Szerintem a nívós nem tömegek részére készülő játékoknak nincs jövője legalábbis úgy hogy nagy cégek meg tudjanak belőle élni. Az SWTOr is meglepetés nekem szóval piros pont ismét a Biowarenak!!!!
  • Alienator
    Ha van / lesz free trial majd megnézem.
  • TDC Geronimo
    Ja nekem is ez az egyetlen és nagyon nagy bajom vele. A combat és az animációk. Váratlanul nagy sikere van amúgy azok között, akik megvették.
  • Alienator
    Nekem nem az animáció nem tetszett (nem is figyeltem annyira bár tény hogy a fireball-t úgy dobta mintha egy almacsutkát dobott volna el), hanem maga a tény hogy modern világ és fireball. Persze meg van magyarázva hogy az összes legenda igaz ebben a világban de nekem ez a keveredés nem jön be.
  • Although
    Az animációt mindenki szidja jobb ha vársz őszig ha ki akarod próbálni. A funcom szintén jó storykat ír. Ha longest journey mond valamit akkor nem kell részletezni...Viszont rendesen buggosan adják ki a játékaikat általában szóval mindenképp érdemes várni.
  • Alienator
    A wow nem szar csak már lerágott csont. Pár újítást hoz a panda de nem is akar annyira megújulni már szerintem.
  • eurom
    a conanban a raideket ugyan ugy lenyomták 2 héttel az indulás után mint máshol , erre nem emlékszel?

• Alienator
    A TSW-ről csak hallottam hogy érdekes nyomozós a küldetésrendszere. Megnézetm pár videot, de amikor a farmergatyás kockás inges favágó elkezdett fireball-okat tolni valam nagy gyíkba, akkor elmosolyodtam. Nem mondom hogy nem fog ütni vagy rossz lesz, egyszerűen nekem nem jön be ez a keveredés. Ha csak flinták lennének meg modern fegyverek akkor makár ki is próbálnám. De nem szidom csak egyszerűen nem vonz.
  • Although
    Az age of Conannak semmi köze a wowhoz, egy elég összetett combo rendszert használ amit az átlag 90%-a utál ráadásul tényleg telenyomták questekkel és jól felépítették a a level rendszert is és a khiataial jegy jó grind rendszert is betettek annak ellenére mondom hogy utálom a grindet de egyet végigcsináltam nem 3 5-6 hónap alatt mert nem voltam hajlandó naponta csinálni szép kényelmesen fél év alatt és nem untam :) Sértésnek veszem hogy egy ilyen hulladékhoz hasonlítod mint a wow amit trial után uninstaláltam egyből könnyű kis foss volt. Persze azt állítják az elején még jó volt az is azt nem láttam. :) de nekem egy raid a conanba azt jelentete hogy 3/4 év után értük el a főbosst és nem agyhalott csapattal :)
  • TDC Geronimo
    Hát most 2 hónapon belül 2 MMO is jön/jött, aminek sok köze nincs a wowhoz szerencsére (TSW,GW2)