60332
  • PiszkosFred
    Nyar van, uborkaszezon, meg a teve is konzervbol megy, nem hogy a jatekipar :) Most pihenni kell, meg olyanokat csinalni, amire nem volt ido egesz evben. Jatekra ott az osz, tel es tavasz eleje.
  • Tomy Lee
    Sajnos nem csak ez.Erősen kezd a Magyar community inkább behalni.Legtöbben csak úgy elvannak mint a fórumokon mint ingame:/
    Mindenképpen rossz irányba megy így az egész.
  • Bigblind
    Aaahh... ! Ez a topick erősen behalt!
  • Félx
    "egy Sel'kath szarabbul néz ki, mint anno 2003-ban a KotOR 1-ben, ami azért talán egy picit gáz" Nem picit!
    "bejövős a játék, de annyira nem, hogy elő is fizessek rá" Ne aggódj mire kettőt pislantasz f2p lesz!
  • Evoluti0N
    Erre csak ennyit:
  • Bhalage
    youtyúb aki nem tud várni - remeges mode on
  • Bhalage
    HK 51 vidi
  • Bhalage
    HK 51 vidi, mar amikor visszajon a forum :D

http://www.swtor.com/info/news/news-article/20120716
  • Alienator
    50 a max szint és egyetértek, fos a frafika. ez így 2012-ben ultragáz főleg a többi game-t tekintve. és a gépigénye ehhez képest horribilis.
  • Rolly
    Üdvözletem! Remélem valaki tud nekem segíteni, most hogy van ez a 15ös szintig ingyenes játék, újra szeretném kipróbálni. Korábban már volt alkalmam (hétvégi trial alkalmával), és olvastam swtor.hu-n hogy azt az accot is használhatnám. De valamiért nem működik, nincs valakinek valami ötlete? (azon kívül hogy csináljak még1 új email címet, mert már ígyis sokat csesztem el rá mire minden jó lett neki) Köszönöm szépen előre is!
  • Kongy
    Na, eljött az idő, és én is kipróbáltam a TOR-ot hála a 15.-ös szintig ingyenes akcióval, és azt kell, hogy mondjam, hozza a KotOR feeling-et, csak a grafikával nem vagyok kibékülve, mert pl egy Sel'kath szarabbul néz ki, mint anno 2003-ban a KotOR 1-ben, ami azért talán egy picit gáz. De SW és KotOR rajongó vagyok, úgyhogy nekem nem kérdés, hogy bejövős a játék, de annyira nem, hogy elő is fizessek rá. Amúgy mennyi a maximum szint?
  • Tomy Lee
    De igényes ez a játék még mindig és mintha optimalizálva lenne jobban.
    WZ-t meg minit még nem merek indítani azért a hónapok alatt sokat felejtettem:)
  • PiszkosFred
    Vszinu annak nem orult, hogy bukta a neveket.
  • Tomy Lee
    A név váltásnak nem örülök de megoldottam már.
    Kihalt szerver téma más játékban is van azzal nincs gondom már megszoktam,hogy vándorolni kell:D
  • Kazagor
    Szerintem akkor te vagy az egyedüli aki nem örül annak, hogy végre nem kihalt szervereken kell játszania.

Nekem is nevet kellett változtatnom, de kit érdekel?
  • Tomy Lee
    Hát jó akkor megoldom csak már 2 karakterem neve is foglalt Tomb-on,nevezhetem át:(
    Nagyon nem örülök ennek mondjuk de nem tudok mit csinálni úgy néz ki Tomb szerverre leszek kénytelen menni:((
    Köszi!
  • Pacho
    Hát a maradék 180 (EU+US) szerver még él, de embert már nem nagyon találsz rajta. Kb. 3*5 szerverre (US EAST-US WEST-EU)összeterelték a népet.

Amúgy asszem még ingyen transzferelhetsz.
  • Tomy Lee
    Mert Ahto-n szeretnék lenni de rákeresek és sehol nem lát senkit minden mapra 0 vagy 1-2 játékost ír:/
  • Tomy Lee
    Maradt akkor most 1 pvp szerver a Tomb meg 3 pve szerver és máshol nincs is már senki?
  • Nephin
    Fejléc... :D
  • Tomy Lee
    Hello.Befizettem pár hónapot most ismét és azt kérdezném,hogy most a transfer által ki hova került,melyik szerverre(pvp) érdemes menni/folytatnom?Ahton volt karakterem és Tomb-on de ha más szerveren vannak most inkább Magyar guild-ek akkor akár oda is mennék.Köztársaság érdekel.
  • avulu
    Két fő változás van az 1.3-ban: elérhető az LFG, amellyel akár mehetsz az első két Operation-ba is story módban, illetve elérhető 50-es karaktereknek a ranked warzone 8 játékos számára.Ezeken kívül a hc flashpointokban is több változás történt. Továbbá fontos még, hogy minden itemslotba tudsz tenni augmentet.

• Doom 4
    És amúgy, milyen a High-end tartalom a játékban? Az új 1.3 Patchal mi változott?
  • Doom 4
    Köszönöm a választ!
  • Nephin
    - kardot a sztori közben kapsz, nagyjából a kezdőterület vége felé általában, nem szinthez kötött

- a faj az npc-k szövegén módosít, a sztorin nem
  • Doom 4
    Hali!

Most, hogy ingyen lehet 15-ös szintig játszani kipróbáltam a játékot. Eddig van egy lvl 6 os Sith Inkvizitorom, nagyon tetszik a játék, de van két kérdésem. Az egyik, hogy hanyas szinten lesz normális fénykard? :)
    A másik meg, hogy a sztori vonal csak kaszt, vagy kaszt/faj függényében is változik?
  • MrStokes
    Amikor megjelenik az ablak, amiben mindenki kesznek jelenti magat, ott is mar kijelzi a szerepkoroknek megfelelo ikonokat, amikbol lehet latni kapasbol, hogy melyik csoka milyen szerepkorbe jelentkezett.

Kesobb ha mar bent vagytok, akkor a raid frame-en is latszodnak ezek az ikonok.
  • PiszkosFred
    Ne foglalkozz ilyenekkel, aggodjon emiatt a healer :D
  • Pacho
    Hát ez igaz. Amúgy ha poppol az fp akkor kírja, hogy ki jelentkezett tankként, és ki dps-ként?
  • darth devil
    Mert bénák. :D Én kifejezetten örültem amikor az ellenfél soraiban megláttam az ilyen pve ruhás embereket. Pár lövés és feküdtek.
  • Nephin
    :P
  • Nephin
    De ha mégis annyit számítana, hogy van az, hogy részleges BM-ben két ütésből lecsapnak, rakatában simán túlélem, akár le is győzöm az ellent? :)

Persze lehet, hogy én vagyok a béna, aláírom, viszont akkor miért megy jobban rakatában? :D
  • darth devil
    Ne trollkodj. :D
  • Nephin
    Az expertise jelentősége fel van fújva. :P
  • darth devil
    A pve gearen meg nincs expertise, ami sokkal többet ér mint a stat. :D
  • Nephin
    Hmm, nézted már a statokat rajtuk? A recruit nagyon vacak.
  • picket
    Nem tank vagy
  • Pacho
    A group finder működik rendesen? Tegnap 2 órán keresztül voltam queue-ban és nem hívott be. Vagy csak senki sem használja?
  • picket
    Healer vagyok, senkit nincs esélyem megölni :p
    Mondjuk zsugori is vagyok, csak a wh cuccot augmentelem, abból meg nincs még sok.
  • Bhalage
    fullaug bm*