60332
-
Nephin #46436 A jövő nagy kérdése, hogy ellenáll-e a csábításnak az EA és kihagyja-e ezeket, vagy nem (ha nem, akkor ez bizony dealbreaker).
Hé, Alienator, te mint helyi jós, mit mondasz, lesz p2w vagy nem? :D -
Bhalage #46435 kilometer hianya egesz biztos nemlesz :D:D -
Nephin #46434 Annak valóban tökéletes, aki single player Kotor 3-mat akar magának - megkapja, csak sokat fog kolbászolni, dehát valamit valamiért. :) -
Bhalage #46433 remelem nem vetted komolyan (de komolyan coruscant tenyleg egy fos - szubjektiven sztem meg shadda is :d ezek a varosbolygok szarul vannak megvalositva :() -
Bandras DaSilva #46432 Ja, több részlet jó volna.
Attól tartok, hogy elszalad velük a ló és behoznak majd sok új/szép/extra cuccot pénzért.
Valamiből élni kell :P -
Bhalage #46431 alapvetoen a kezdo bolygok nem is erhetoek el a faszszopo republiknak de jojjenek csak morcos sithek vegelathatatlan serege varja oket szeretettel <3 -
Bandras DaSilva #46430 Aki meg ilyennel kezdi a hozzászólását, az sem.
tatooin ---egy részén egymás hegyén-hátán vannak a mobok meg az npc, egy másik részén meg semmi sincs. Mondjuk talán az egyébként tényleg kivétel.
Kb. azért teszi be a kaput mert addigra sztem meg is unom, és nem nagyon van kedvem megint a millió faszkalap hülyeségeit olvasni minden chaten. Tapasztalatim szerint ilyenkor megjelenik sok hülye,a ki abban éli ki magát, hogy a, beszólogat, b., okoskodik c., megmagyarázza, hogy a lvl20as zöld cucc amit hord 50esen, az gyakorlatilag jobb mint a te columi/rakata dresszed.... -
Bhalage #46429 a leiras alapjan ez az ftp egy nagyon kibovitett trial (felhuzhatsz karit 50re. vagy annak aki tenyleg singlekent akar jatszani.
penzert nem hinnem h elony lesz mivel marad a subscription based jatek es azok mindent megkapnak (korlatnak eleres wz, ops, gtn, jarmu, minden). (remelem nem merik kutyulni, hgoy s2p is fizessen mert akkor en is felmordulnek) -
Nephin #46428 Ez igaz, simán lehetne magasabb szintű küldetés vissza a bolygókra... legfeljebb a pvp szervereken menne a sírás a gank miatt. -
Bhalage #46427 "nem volt töltögetés amikor átmentél egy zónahatáron, így hatalmasnak és élőnek tűnt a világ, nem érezted azt, hogy nagyon le lennél korlátozva).
"
ezzel egyetertek, sztem is a legjobb feelinget a minimalis toltes hozza -
Nephin #46426 Nekem az fogja betenni a kaput, ha pénzért előnyt lehet majd venni, statot vagy bármit, ami javít a karakteren, addig - főleg ezekkel a korlátokkal - a f2p alig lesz több egy trialnál, gúzsba kötve, szóval nincs vele nagy gondom. Meglátjuk, mi lesz belőle. -
Bhalage #46425 megoldhato lenne, hogy egyes bolygok nem egy adott szintet elegitenek ki, hanem tobbet. pl: =korriban alapvetoen 1-10+kesobb 30-40+a vegen par heroic insta)
uj teruletekhez lenne taxi vagy mittudom en, alapvetoen meg moost is berakhato, de a lenyeg ha korabban kicsit osszekutyultak volna a bolygokat az fasza lett volna. bar mondhatjuk hogy az egyszeri retardalt nem talal el oda ahova kell neki es abbahagyja a jatekot azert nem bonyolitjak el.
de akkor lett volna kis "recycling es tenyleg nem ez a kiszinteztem soha tobbe nem jovok vissza... pedig most belegondolva mekkora isten bolygo korriban dromund kaaas te jo eg. helyette minden fos belsavison van (igazan kitalalhatnanak mar vmi mast hk51 is belsavis napik, ev, worldboss, kurvaanyad erdekli belsavist?) -
Bandras DaSilva #46424 Nem.
Tudod, vannak olyan játékok, ahol nem lineárisan épülnek föl a területek, sőt olyan is van/volt, ahol nem voltak szintek és egy bolygón ahogy barangoltál különféle nehézségű mobokkal, npckkel találkoztál. Ott volt értelme visszajárni minden bolygóra, mert találtál olyan részeket ahol kihívást jelentő dolgokat tudtál csinálni, vagy craft alapanyagot tudtál szerezni stb stb.
Ez a zónázás egyáltalán nem alap. Mint ahogy a sok töltögetés sem.
Pl, Vanguard, swg, darkfall, MO ahol nem voltak külön zónák (persze gyakorlatilag voltak, de nem volt töltögetés amikor átmentél egy zónahatáron, így hatalmasnak és élőnek tűnt a világ, nem érezted azt, hogy nagyon le lennél korlátozva).
Szóval nem azért mentem vissza egyéb helyekre, hogy röho9gjek a kiskatrikon meg vagizzak, hanem azért mert volt dolgom arrafelé.Így sztem sokakl változatosabb volt az élet mint pl az swtorban ugyanazokat a napikat csinálni egyfolytában. de ez mondjuk lehet csak velem van így.
Arról már nem is beszélve, hogy olyan játékokban, ahol mondjuk városokat, falvakat lehet alapítani/építeni, plusz nagyon egymásrautaltak a játékosok sokkal klasszabb kis közösségek alakulnak ki.
Mostanában sok játék egyszerűsödik, szólózásbaráti lesz. Akkor minek MMonak hívni?
Pont a lényegét veszíti el. -
Bhalage #46423 1. aki coruscanton jar az sikeres ember nem lehet
2. van igazsag, hogy itt elegge fel vna darabolva a terulet szekciokra, ez igy lett kitalalva. a mapok meretevel amugy nincs probléma, azert kicsinek se neveznem, amikor felfedezo uton voltam tatooinen es delrol felmentem eszakra a legjobb speederrel is igencsak hatalmas ut volt (es hangulatos)
3. "Mondjuk az őszi f2p nekem majd beteszi a kaput...abban már nem kívánok részt venni" can i have your stuffz? mi tenne be a kaput, subscribernek ugyanugy minden elerheto lesz (sot meg tobb is) es bizzunk benne fejlesztik a jatekot -
Kazagor #46422 Miért te más MMO-kban mást tapasztaltál?
Te visszamentél egy alacsony szintü zónába nézni a kiskarikat ahogy szenvednek a mobokkal amiket te 1 ütéssel elintézel?
Ez minden MMO-ban így van, csak itt bolygóknak hívjuk zónák helyett. -
Bandras DaSilva #46421 okés, akkor itt szóhasználaton vitázunk. Nálam korábbi játékokból kifolyólag az összes olyan terület amihez tölteni kell, insta.
Akkor nevezzük őket zónáknak. Sok van belőlük. -
Nephin #46420 nem azt mondtam, hogy nagy terek, azt mondtam, hogy publikusak. :)Nincs insta az instákon és a classq-en kívül. -
Bandras DaSilva #46419 Hát ez az, szerintem ez mutatja azt, hogy ez a fejlesztői elképzelés megbukott. Eltöltesz egy bolygón egy pár órát aztán csá...soha nem mész vissza. -
Bandras DaSilva #46418 Inkább én kérdezhetném ezt:)...azért azt ne lehet mondani, hogy nagy szabad terek lennének swtorban...vagy akkor én szoktam máshoz. Ezeket a zónákat elég hamar be lehet járni. Ráadásul némelyik tök hülyén van megcsinálva...lásd Coruscant pl...ahol kb a kis teret úgy nagyítják, hogy 80 kört kell menni mire odaérsz a-ból b-be mert ilyen kis kacskaringós útvonalat terveztek bele.
Egyéb játékokban (vanguard, swg, mortal online, stb) hozzászoktam a nagyobb terekhez és ahhoz, hogy lehet sokat menni minden irányban és nem szűkül be egy útvonalra.
Ezt már lefutottuk párszor, szal ne menjünk bele nagyon...nektek tetszik, nekem nem annyira...ezzel együtt még mindig játszom vele mert a napi pár órás szórakozást még ad.
Mondjuk az őszi f2p nekem majd beteszi a kaput...abban már nem kívánok részt venni. -
#46417 Vannak nagy, szabad területek, csak nincs semmi érdekes funkciójuk. Néhány mellékküldetést kivéve nincs ott semmi, csak egy "folyosó" (nem az, mert nem "cső", csak ez a funkciója) két kasztkültedés között. Rakghoul event alkalmával pl hirtelen lett funkciója, és ott is voltak az emberek, de azon kívül csak kidobott pénz amit beleöltek az elkészítésükbe. -
Nephin #46416 Nem tudom, én nem találkoztam egy bolygón sem kis közös terekkel - a classq-en kívül minden terület publikus volt, minden quest közös és nyílt területen folyt, te hol jártál? :P -
Bandras DaSilva #46415 Azt értem az ennyire instamcolt dolog alatt, hogy (azzal ellentétben amire pl. én számítottam anno és amiről sz ó is volt) nincsenek nagy, szabad területek, kis közös területek vannak, amikben újabb és újabb instancekbe léphetsz be attól függően, hogy milyen questet csinálsz.
Mentem én is sokat guilddel ide-oda fpzni meg raidelni, de amikor már mindenki jól felöltözött akkor vagy a., csinált egy új karit és azt kezdte el húzni, b., nem akart többet fpzni, raidelni, wzzni hanem csak repkedett c., abbahagyta a játékot, mondva, hogy már mindent látott.
Én meg szeretem ezeket csinálgatni szóval ha nem volt guildtag elég, akkor másokat kellett keresni. Ami nem baj, hiszen mmoról lenne szó (többé-kevésbé), de néha elég sokáig tartott összerántani elég embert. Ezen segített a group finder...meg persze a szerver összevonások.
Arra gondoltam, hogy ha lenne értelme visszajárni a többi bolygóra (és nem csak a dailyk miatt...amiket amúgy is hamar meguntam)...akkor talán jobban lehetne embereket találni mindenféle célra. -
Nephin #46414 Mit értesz "ennyire instance-olt" dolog alatt? Insták az insták, a class-sztorik egyes részei, de mi más még? Attól, hogy a bolygók nem alkotnak egybefüggő területet (mert ugye bolygók, furcsa is lenne...), még ugyanolyan pályák, mint a többi játékban, csak kicsit utazni kell köztük, nem?
A group finder nekem egyáltalán nem kellett, persze nyilván nem én vagyok a célcsoport, utálom a pugot, csak klánnal megyek instába, ha épp nincs ember, akkor csinálok mást. -
Bandras DaSilva #46413 Hát nemtom, nálunk használják szépen az emberek, ha bejelentkezel pár percen belül popol is a group inv. Persze megy generalon is a LFG duma, de sztem sokan nem is tudják, hogy van group finder...meg főleg dpsek spamelgetnek, mert a játékosok nagy része az, aztán nekik így nehezebb csapatot találni.
Nekem healerként meg ismerősöknek tankként semmi problémájuk nincs (azt leszámítva, hogy néha nagyon gáz csapatot hoz össze). Egy ilyen dolog nem felesleges, hanem inkább alap....ha már ennyire instancelt dolgot csináltak. -
Nephin #46412 Próbáld ki megint a DVD-ről és utána nézd meg a tűzfalat és a vírusirtót, valamit nem jól csinálsz, az biztos. -
renato999 #46411 Így sem jelentkezik be. -
renato999 #46410 Megpróbálom de amíg a DVD-ről felrakottal próbáltam bejeelntkezni simán bejelentkezett meg felpatchelte a játékot. -
Nephin #46409 Tűzfal, vírusirtó? -
Bhalage #46408 egy eventnek felvezetonek orulnek! -
renato999 #46407 Hello ! Egy gamer lap előfizetéséhez kaptam a játékot, de előbb trialba szeretném kipróbálni a játékot mert ha nem tetszik minek pazaroljam el a kódot. Nade én előszrör felraktam a DVD ről játékot és mikor elindult mindig leállt. Mondom leszedem a trialos szart, hátha ez a baj, hogy nincs előfizetésem beregelve. Ezzel meg az a baj, hogy a launcherben nem bírok bejelentkezni. Csináltam trial profilt azzal sem. Nem ír ki semmit egyszerűen csak semmi sem történik miután rámegyek hogy login. Rmeélem valaki tud segíteni. -
Nephin #46406 A group finderért ment a lamentálás mindenhol, mégis alig használja valaki, a generalon megy a partikeresés. Felesleges feature volt szvsz... -
#46405 Igen, igergetni azt tudnak, pr dolgokban mindig is jo volt az EA. De en csak annyit mondok, hogy hiszem ha latom.
Jelenlegi tempo mellett is el vagyunk szepen latva bugokkal, kivancsian varom mi lesz majd, ha mondjuk a mostanihoz 2x ilyen gyakori lesz a content update. Egy olyan kisebb feature, mint a Group finder is tele volt bugokkal kiadaskor.
Vegul is most is csak ket naponta allitjak le a Tomb-ot, mert rohadtul nem tudnak vele mit kezdeni. Tegnap is lehalt a chat a jatekban, mult heten is volt mar ra pelda. -
Tomy Lee #46404 -
Nephin #46403 Írták, hogy növelik a frissítések gyakoriságát. -
#46402 Jelentésben az van, hogy augusztusban jön már valami, de szerintem csak az új companion. Mondjuk kicsit körülnézhetnének, mert manapság a havi content update a jellemző és nem a 3-4 havi frissítés... -
#46401 Az új bolygó kiadásáig szerintem érdemleges "nagydurranást" nem kell várni tőlük, remélem az mihamarabb kijön ... -
Bhalage #46400 amugy nem artana mar valamit (uj patch/event) kiadni, mert kurvara leultek ugyerzem -
Nephin #46399 Megmarad az előfizetős rész is, a Lotrohoz hasonlóan az ingyenesek gyakorlatilag hülyére korlátozzák magukat... -
#46398 Ősszel F2P
Hát nem tartott sokáig. Hozzáteszem okos lépés tőlük a mai MMO piacot figyelembe véve -
Nephin #46397 A takarítás nem személyre szóló volt. :)