60332
  • Tomy Lee
    :D
  • Although
    Hidd el meg se veszem. :)
  • Although
    Nem de nagyban benne van. Hiszen az eladási számok nem minden. Te magad is írtad többet vártál a raidant story modultól. A Skyrim alapvetően egy nagyon egyszerű játék. Ez csak egy példa, odaírtam. Nyilván jók a storyk benne de nem összevethető avval amit az ncsoft csinál. Ha más nem csak az a video amit a varázslat hatásról mutattak ahol a fal leomlott téglánként a robbanás hatásától. És most az összetettebb karakterfejlesztésről ne is beszéljünk. A skyrimba nincs sok újítás egy végtelenül egyszerű perk rendszer amit az elején szinte elrontani se lehetett. Úgy látom a GW2 sokkal több érdekességet fog hozni és eladásilag is top lesz. De felesleges ezen vitatkozni egyértelműen a Skyrim zseniális a maga nemében mert lefedett egy jelentős réteget persze elsősorban a fiatalokat. A GW2 viszont ennél nagyobb részt fog jobban lefedni szerintem.
  • Tomy Lee
    Na menjetek GW-zni majd mi megmutatjuk az új f2p emberkéknek,hogy is kell használni az erőt
  • PiszkosFred
    Az offline rpgk megkoronazott (!) kiralyarol van szo, amely eladasi rekordokat dontott (es jelenleg is birtokolja a Steamen egyidoben legtobb jatekos cimet is) es bezsebelt minden de minden dijat, amiben jeloltek (es nem am a Blikk altal alapitott "in memorian Maunika so" dijakrol van szo). Ezek szerint az egesz siker titka es kulcsa az, hogy raktak bele "apu ott egy sarkany, vegyuk meg" tipusu lenyeket? Komolyan? Really? De nem akarok itt offolni tovabb, ez az SWTOR topik, es pont eleg, hogy a vizes lanyok szopnak kina ellen per pillanat, nincs energiam (ma sem) teged megerteni vagy meggyozni. No offense.
  • Although
    Anno fél évvel a skyrim megjelenése előtt egy forumba írtam todnak, látom alapvetően pár nagyon egyszerű marketing fogásra épít, pl. " Apu milyen klassz sárkány vegyük meg, és a legegyszerűbb néprétegek kielégítése a nagy tömeg amiből a bevétel van. Ezek volt a koncepció szerintem. Mikor elmagyarázta egy beírásba válaszolva valakinek a három megmaradt paraméter egyenértékű a régi oblis rendszerrel. Amit most írtam az azt jelenti az Ncsoftos gyerekek okosabbak Todnál. Megpróbálják tényleg lefedni a játékos korosztályokat teljesen Kelettől nyuagtig, meglátjuk bejön e. Ezt jelenti nálam hogy ügyesebbek Todhoz képest is. Ő a legegyszerűbb szisztémát használta. Csinált egy jónak nevezhető játékot relatív kevés újítással egyszerűen megvalósítva. Ezek ennél többet vállaltak, ez tényleg nagyot szólhat. És ráadásul ha jól olvastam nem fognak leállni az újításokkal. A funcom is csinált pár jó dolgot ami előrelépés. De ezekkel nem lehet versenyezni szerintem.
  • Nephin
    Nincs azzal gond, ha nem tetszik, nekem sem tetszik benne sok dolog, mások pedig igen, csak pontosítani próbáltam, amit mondtál. :)
  • PiszkosFred
    "Ezek még Tod Howardhoz képest is ügyesek"

Ugye nem a The Elder Scrolls hatteret es vilagat akartad osszehasonlitani a GW2 vilagaval, es ezzel kapcsolatban irtad amit irtal? Az oke, hogy amokfutas szeruen hajtogatsz altalad igaznak velt (egyebkent koze sincs a valosaghoz legtobbszor - no offense) dolgokat, de ha egy mod van ra, legalabb a TES-t ne keverd bele folyamatosan. Meg ha a Lucas fele SW vilagahoz hasonlitottad volna az SWTOR kapcsan, akkor azt mondanam, hogy oke. De azert ne hasonlitsuk mar ossze a GW vilagat a TES vilagaval. Illetve ha megteszed, akkor ne irj hulyeseget. (de ne tedd meg, ha nem muszaj)
  • Although
    A ok a lore alatt magát a megadott háttér történet és class leírások meg a beleképzelt egyéb nem választható lényeket értem elsősorban látom te is. Nem mélyednék veled vitában biztos jobban ismered. Nekem amit kevésnek nevezel az is sok, nagyon sok. ügyes próbálták megoldani keleten és nyugaton is népszerű legyen, legalábbis nekem így tűnik. Ezek még Tod Howardhoz képest is ügyesek. De ismétlem nekem nem tetszik így. És ha akarod ezt nevezd szubjektív dolognak.
  • Torzonborz
    Végül is "csak" az egyik - ha nem a legnagyobb - mmo-t készítő / üzemeltető cég de sebaj.
  • Nephin
    Hű, nagyon nem ismered a GW-t, látom. A casterek rucijain, néhány fegyverdesignon és egy-két mangásabb karakterlehetőségen kívül nem sok keleti vonása van, a lore-ban kb. nulla.
  • Although
    Naa sajna nem :( De jó lenne. Mint írtam a lore az szerintem keleti bugyuta koktél. Kihagyós. Szóval az SWTOR inkább....
  • DummyBoy
    - És Although vigyorogva veszi át a zsíros összegről szóló csekket az NCsoft munkatársától a "Hogyan kell gerillamódszerekkel NCsoft reklámot csinálni EA - BW topikban" projektben elért sikeréért - :)
  • Nephin
    :D
  • Although
    oké naa. Lehet elég nagy, de ez tényleg kiderül szeptemberben. :)
  • Although
    ok GW magyar oldalán néztem anno és ott piros :)
    Azért az az embermennyiség aki megveszi ezt és egyidejűleg terhelni fogja a szervereket az még lehet az EA-nak is sok lehet. De majd kiderül.
  • Fpocok
    khmm
  • PiszkosFred
    http://en.wikipedia.org/wiki/NCsoft

Mert ez meg egy tarajos gote szocikke, mi?
  • DummyBoy
    http://en.wikipedia.org/wiki/NCsoft

Tuti? xD
  • Although
    Még wikipédia sincs róluk :)
  • Torzonborz
    NCsoft mint kis cég, istenem Although ne csináld már.
  • Although
    NCsoft. Nem tudom miért nehéz követni. Ők csinálják nem? Vagy adják ki...
  • Torzonborz
    egyáltalán melyik cégről beszélsz ? ne haragudj de már megint nehezen követhető hogy miről is írsz.
  • Although
    Nos nem tudom miért nagy cég ez nem néztem utána?
  • Torzonborz
    "kis cég "

?
  • Although
    Egyetértek veled Tommy mint általában :) De most próbáltam objektíven nézni ez könnyen megy elvileg nekem. Emlékszem mikor az első videot láttam a harcról több mint 1 éve, a GW-ről még nevettem egy kicsit. Most 3 hónapja már nem pedig a Bugyuta panda benne volt, még se. Pár hete láttam a videot ahol a tereptárgyak is robbantak sérültek, ez új lesz és szintén nem nevettem meg még pár érdekesség ami még a soloként is durva lenne.. Ok ez a látvány, az ott van. De aztán elolvastam descriptiont amit reklámoztak a topicba és hát ez komoly kis felületet, karakterfejlesztést kap. Ez pont megint. De nem érdemes folytatni. Magam részéről kihagyós. De szerintem legfeljebb az lesz a probléma hogy nem tudom képes lesz e ez a kis cég megbirkózni azzal a tömeggel aki várja ezt a játékot. Bírják e majd a szerverek, meg egyebek mert ezzel is lehet bukni. Ezt nem tudom. Legalábbis én így látom.
  • Tomy Lee
    Azaz,vétek lenne otthagyni,legjobb:)
  • Tomy Lee
    Ugyanmár ezt te se gondolod komolyan,nem egy nagy durranás lesz az nekem elhiheted:)
    Vagy legalábbis kis ideig.Aztán szépen elhozza a népet egy Swtor a f2p modellel egy Conan a Cross szerverrel új f2p-vel és a többi na meg a jövőre megjelenő TES Online igen TESO na az MMO lesz egy imádott világgal
    Vagy még jöhet a TSW,RIFT,TERA f2p ááá szétszedik a GW-t tutira:DD
    Amúgy meg szivesebben fogok SWTOR f2p-zni mint GW2
  • Omlás
    Olyan játék nem volt/nincs/nem lesz aminél idővel nem indul meg a rinya mert esetlegesen "pistike" nem azt kapta amit a promóban látott... Vagy mert nem tudja elfogadni, hogy van nála jobb játékos, vagy mert tényleg valami koncepció hiba amit benéztek a készítők...

És mivel egyre inkább "hígul" az "mmo társadalom" mert már nem megy ritkaság számba a havidíj fizetés ... mint ezelőtt 8-10 éve így a tendencia javulni csak akkor fog ha valami rejtélyes vírus a "csökkent értelmi szintű pistikéket" mind egy szálig likvidálná... no offense...
  • DummyBoy
    Tuti ... Bár most nézem, a "hiszétiás" az "hisztériás" akart lenni xD
  • Nephin
    Hidd el, a GW2-nél is megindulnak majd a sirámok, csak ott azért, mert túl nehéz lesz és a sokadik pvp-s vereség vagy wipefest-insta után - természetesen ők mindent jól csináltak - csak a "deszarezajáték" fog maradni. :D
  • Nephin
    Szerintem ezt csak az tudja megmondani neked, aki már váltott... mi csak tippelünk.
  • roblee
    Sajnos erre számítottam.
    Köszi!
  • Fpocok
    Kétlem, hogy adott szintre ugrana. Lenullázódik... sokkal valószínűbb.
  • roblee
    Lenne egy kérdésem.
    Lehet már volt erről szó.
    Most trialon vagyok, csak lvl15-ig mehetek.
    Ha folytatom a trialt, kapom a xp pontokat és ha elérem a köv szinthez szükséges xp-t, akkor lenullázódik szintugrás nélkül, tehát felesleges volt szintezni. Vagy megjegyzi a gyűjtött xp-ket és miután aktiválom az acc-ot, automatikusan a gyűjtött xp-k alapján az adott szintre ugrok.
    Köszi!
  • Although
    Te próbálj megtanulni olvasni kérlek jó. Probáltam kifejezni egy másik játékhoz képest ami lefedi a korosztályokat ez ahhoz képest is jó, tényleg kérlek tanulj meg olvasni. A véleményemet írtam le amit jópár külföldi ismerősön keresztül láttok. Ennyire egységesen nem vártak még semmit se. A TSW volt még népszerű természetesen, de a GW2 teljes összhang amibe benne van az is hogy egyszeri vételi árral rendelkezik szerintem. És kérlek kérdez mielőtt ostobaságot írsz az általam írtakkal kapcsolatban segítek tényleg....
  • DummyBoy
    Nekem bejön a GW2, az F2P SWTOR mellett tökéletes duót fognak alkotni ...

Amitől viszont félek, hogy az SWTOR bétája alatt az SWTOR volt a mostani GW2 ... Félek, hogy a megjelenés után a rengeteg szemellenzős irgalmatlan, hónapokig tartó hiszétiás rohamba csap át, ugyanúgy mint ahogy itt is volt ...

Remélem nem így lesz, de azért a félsz bennem van. SWTOR bétája alatt 1-2-szer kipróbáltam a játékot, tudtam mit várhatok tőle, és hozta is ... Tudtam, hogy lesznek gondok és hiányosságok, látható volt ...

GW2-vel is pont ez van. Remélem ott nem lesz gond ...
  • PiszkosFred
    Csodalkoztam is, hogy irtal egy kommentet, amelyben nem szidtad a Skyrimet. De kar volt aggodnom, 5 percen belul korrigaltal. Nagyon remelem, hogy megtalalod a szamitasod a GW2-vel, mert akkor jovore elkerulned a TESO-t, es vegre nem abbol allna a forumozasod (topiktol fuggetlenul), hogy Conan volt az isten, Skyrim a szar butitott, se GW2 a jelenlegi kiraly. Bar vartam meg egy kommentet, a Bioware kapcsan, de azt megoldottad, es egy kommenten belul mondtal magadnak ellent, ezert az is pipa.

A GW2 jo lesz, de a kezdeti fanatizmus es hiszteria ott is csendesedni fog, es a Pandak ezt ki fogjak hasznalni. Aztan beall az is egy szintre, es csak remelni lehet, hogy a Bhalage altal is emlitett satortabor vegre ott ragad, es egyszer az eletben boldog lesz egy mmo-val :) (mivel a TESO koncepciojaban egy DAoC es GW2 keverek, en csak orulok, ha bejon a GW2-nek az elet, az jo jel lesz a TESO premier elott)
  • Although
    Nem is erről beszéltem, egyszerűen csak azt írom amit láttok még a funcom is készül a GW2-re ez látható pedig egy réteg játékot készítő cég, és ráadásul jófajtákat készítő, nem kellene ennyire izguljon, de még az ősz előtt újabb összevonások lesznek a conannál is. Pedig normál esetben megvárnák az őszt, pláne hogy nagyon sok f2p-st láttam pár hete mikor voltam. De nem fogják megvárni. És mondom engem se érdekel a pandamaci hogy végzi ki a farkas komát dolog.
  • Although
    Melléfogtál öreg rendesen. Ha figyelted volna engem nem érdekel. De azért próbálkoz csak ha szereted a mellément dolgokat.