60332
-
Kryon #46556 Legszebb öröm a káröröm... -
havast #46555 Van egy eladó accom, egy 50-es assasinnal (Battlemaster és Warhero set).
Van rajta még 22 nap játékidő. Ára 5k. -
t0xikus #46554 index szerkesztők hírhedtek a helyesírásukról:) azaz annak hiányáról:) -
#46553 Egy idézet a cikkből:
" A kiadó a játékcsomag is csökkenti, amit a felhasználóknak meg kell venniük, hogy be tudjanak lépni a játék virtuális világába."
Nem vagyok egy grammar náci de ha már egy ilyen olvasott oldalra ír akkor legalább odafigyelhetne a fogalmazásra. Kicsit olyan google fordítós feeling, az szokott ilyen "szép" mondatokat összehozni.
-
eXequtoR #46552 A <Public Enemy> ( Tomb of Freedon Nadd, rep.side ) 8 fős raidekre keres egy tapasztalt healert (scoundrel/sage) és esetleg egy sentinelt. Minden pucolva stb stb. A közelgő(?) nim ECre és Terror from faszságre készülve elkél a vérfrissítés. Vérjánosok és Darton kíméljenek ty. Egyéb infó ingame. -
Nephin #46551 Az Indexnek van némi FS-kötődése. -
t0xikus #46550 ebből index hír? -
#46549 Ő? -
tusken #46548 intelligens ember tudja mi az az 1kk és nem ezen akad fenn -
1Darton1 #46547 Már csak az ikszdé kellett a káká mellé. -
#46546 Én is vigyorogtam rajta először, de megszoktam ...
Ahol ezresével számolod a dolgokat, ott ez előfordulhat :)
Bár gyanítom a szakirodalomban ritkán említik :)
X * 10^6-nak viszont sosem láttam még leírva a suli befejezése óta xD
@Piszkosfred: Elhiszem xÐ -
#46545 Sirasokent is surun hasznaljuk. -
#46544 Ha a piros mínuszra gondolsz, akkor azt kell mondanom, hogy nem fejezi ki eléggé azt, amit abban a pillanatban éreztem, amikor olvastam a hsz-t -
#46543 "Szépen halkan megjegyzem, hogy az 1kk-s jelölést műszaki környezetben igen gyakran használják ...
Informatikában is használatos, valamint olyan helyeken ahol nagy számokkal dolgoznak ... " - Így bölcsészként én még nem találkoztam vele, azt hittem arra ott az M műszaki környezetben, de biztos azért van ez, mert csak könyvekben olvastam róla -
#46542 Szépen halkan megjegyzem, hogy az 1kk-s jelölést műszaki környezetben igen gyakran használják ...
Informatikában is használatos, valamint olyan helyeken ahol nagy számokkal dolgoznak ...
Mondjuk tény, hogy a pékek ritkán csinálnak 1kk kiflit ... A kőműves sem 1kk táglát pakol ... Az ács sem 1kk szöget rendel ...
Vannak az életnek olyan területei ahol kevésbé lehetnek ismertek ezek a jelölések, de ez nem intelligenciától függ ... -
Nephin #46541 Bhalage: ejnye :) -
Nephin #46540 Ne ilyen stílusban pls, köszi. -
Bhalage #46539 piros x ?
mindettol fuggetlenul gyanitom az 1kk valamifele retardalt korcsosulas lehet, mert intelligens ember nem ir ilyet ;d -
#46538 1kk?
-
#46537 Lesz ilyen is. De a többség most is azért nem játszik, mert nem akar érte fizetni. Így most végigjátssza szépen a storyt, és utána elfelejti. Elenyésző lesz azoknak a száma, akik befizetik a story után is. -
Tomy Lee #46536 Pont,hogy akkor fizetek be ha a sztorival végeztem.
1-50ig minek?Wz megy közben 1-2,wpvp van,flashpoint is tuti lesz pár.Szerintem szuper lépés volt tőlük ez a f2p modell. -
Although #46535 Így van ezt lehet olvasni. pontosan szóról szóra. Azért nem aggódok amennyien eddig kifizették érte a bekerülési árat szerintem már abból bejött a fejlesztés. A gond az hogy függően a GW2-től akár a teljes f2p is jöhet. ami jó is meg rossz is. Mert úgy nem hiszem hogy sok pénzt fognak beleölni a továbbiakban. Ami rossz mert baromira jó története van, és élvezetes igazi rpg-s feelinget ad, jó lett volna ha az mmo egyik előnye megmarad, hogy sose fejeződik be. So so majd meglátjuk. -
#46534 Nem lesz igazi f2p. Aki jelenleg is fizet érte, az ezután is fog. Ez csak egyfajta kibővített trial. Abban bíznak, hogyha valaki végigviszi a storyt akkor megtetszik neki a játék és elő is fog fizetni a full accsess miatt. De ez simán baromság. Aki eddig se fizetett érte az ezután se fog. Végigviszi a storyt aztán simán elfelejti a játékot. -
renato999 #46533 Az ékezetes dolog bejött. Újraraktam, de msot nem a Játéok mappában és végre megy. Nem tudom hogy valaki segítene-e nekem a játékban mert eléggé kezdő vagyok az MMO játékokban. Csak DC Universe-el tolom ami MMO. -
tusken #46532 net framework update kell neki
miért lesz ez f2p ha 1kk elöfizetö van?
-
Nephin #46531 Ne legyen ékezetes könyvtárban a játék, ne legyen a rendszerlemezen, esetleg ezeket ellenőrizd, bár nem tudom, hogy a hibaüzenet mire utal. -
renato999 #46530 Hello !
Tud valaki valami megoldást az "Internal Error ABORT: Pointer is null (.\socket.c/385)" hibajelzésre ? Magazin előfizetéshez kaptam meg a játékot és még nem regisztráltam be a swtor.com-on mert trialba akarom előkször kipróbálni és próbálkoztam az alap accountommal a trialra csinált accountomal, de mindig leáll a játék és ezt dobja ki. Azt olvastam hogy a tűzfalat ki kell kapcsolni vagy a listájára kell rakni a játékot de az sem vált be. Remélem valaki tud segíteni. -
#46529 Valami miatt kibukott és most ennek lehetünk a tanúi. Meg lehet kérdezni hogy min? -
#46528 WTB Altough decoder computer T4
-
Although #46527 Na ok, igaz ami igaz. A legegyszerűbb ha a topicgazda törli a GW2-vel kapcsolatos hozzászólásokat. :) -
Droughert #46526 Ne kérj lehetetlent! -
#46525 Majd ha valaki megfejtette, hogy Although miről írogat és értelmet is talál benne kérem küldje el a "megoldó kulcsot" mert most már kíváncsi lennék mi a lényege és értelme annak amit leír... Köszönöm. -
Although #46524 Sorry de ezt nem bírom kihagyni ezt két napja találtam most újra megkerestem. :) Szóval lehet szavazni ott a "legkedvesebb" non playable race-re ezen az oldalon http://www.guildwars2guru.com/topic/13803-your-favorite-non-playable-race/.
Magam részéről erre szavaznék, http://wiki.guildwars2.com/wiki/Hylek. Ez odabaaasz :) Azon gondolkodtam vajon a centaurral mit csinál, ha adnak a kezébe valami bunkót, lábát csapokdja vagy mi? :) -
Although #46523 De félreértések elkerülése véget ennek ellenére látom hogy elég jók ki van dolgozva és hát jópár eddig mmoban nem látott, de talán solo témában sem, újdonság lesz benne. Sajna nem fogom látni. Csak a videokon.
Szóval ez nekem nem lore. :) Ebből már csak a pandamacik rokonai a mosómacik hiányoznak amint a léghajónak álcázott csillaghajóikkal befutnak :) De tartok tőle ők is be fognak futni előbb utóbb. :)
Nos sorry a topic lakóktól a sok offért de nyugodtan lehet törölni. :) -
Although #46522 http://www.youtube.com/watch?v=unzN8Aqk3ug
Nézd itt van egy video amin a legtöbbet nevettem. :) De ne menjünk bele a lényeg neked tetszik ez, nekem meg zavaró. :) Igaz ez nagyon off itt. Ebbe elvileg a "panda" őrző benne van, szerintem. De keress rá most nem keresem meg a legjópofább pandát, persze lehet nem ez a neve de én így hívom :)
A vége meg mellément, tudom jól hangzik, amennyire érdekel annyit elolvasta róla. :) -
#46521 Hol láttál te pandát a GW2-ben meséld már el :D...
keletről jött cucc ? ArenaNet még mindig amerikai ha jól tudom...
Szerintem mielőtt elemezni akarsz akármit is legalább valami minimális információs hátteret szedjél össze ;]
No offense! -
Although #46520 Jó összehasonlítási alap. Bármennyire is nem tetszik sok szempontból, nem tudok mást ami ilyen szinten eltalálta volna a vásárlási igényeket. amint látod sajna az SWTOR nem..:( És sajna hallottam nyilatkozni a Bioware prominest arról hogy sokat tanultak a Skyrimból, előre félek. Szóval ennyi. Szerintem ez az NCSoft lesz aki átveszi az első helyet. -
Kazagor #46519 Skyrim, GW2, NCsoft.
Valaki mondja már el, én tévedtem el, vagy ez tényleg SWTOR topik? -
Az utolsó 2 kommentedben csak 4x szerepelt a skyrim kezdesz kijönni a formából... -
Although #46517 Nem tudom hogy vagy vele de mikor először megláttam a tipikus keleti típusú panda fejét mellette ugráltak valami törpök? Hupikék? Azta ez odabasz... :) Nem kösz kihagyom tényleg egy Conan lore után ez viccnek is rossz. A star wars az utolsó szint amíg elmegyek, ebbe is van pár vicces dolog. De az össze ilyen keletről jött csodát kihagytam, belenézés nélkül. Ebbe belenéztem, nem lehet nem észrevenni ezek a fickók tényleg jók, de számomra ez nem lore ez egy katyvasz.