60332
  • Nephin
    1. a sub az előfizetési díj bankkártyás fizetése közvetlenül kártyáról vagy paypalos formában, automatikusan havonta levont módszerrel, a pre-paid card a gamecard, amit megveszel boltban, neten, akárhol és a kódját beírva jutsz játékidőhöz

2. nem hinném, nézz körül a magyar oldalon vagy annak fórumán (swtor.hu)
  • Csero90
    Helló mindenki.
    Most lettem 15ös szintű a The Progenitor szerveren free trial accountal és kb 10 perc múlva megveszem Originről a gémet. Lenne pár kérdésem:

1. Mit jelent a Subscription és mit a pre-paid card(hogy mi a különbség) (tudom...analfabéta vagyok)
    2. Játszik-e valaki közületek a The Progenitor-on Birodalmiként(általában mikor, nevek)

Kösz a segítséget előre is.
  • Bandras DaSilva #46594
    Csinálhattak volna Imp troopert...akkor levettek volna a lábamról már az elején...a rep trooper is fasza...de én azért lettem főleg rep mert trooper csak ott volt. Bh nem tetszik kinézetre.
  • Bhalage
    imperial oldal sokkal jobb, nem kerdes, nem kerkedes, teny.

jobb storyk, jobb szereplok, jobb karik, jobb animaciok, az emperor a fonok, tobb sithet olsz meg mint republic kisgecit - erdekes, jobban a zurhajok, jobbak a szinek, jobbak a pancelok, jobbak a csajok, finomabb a sör
    kb ennyi
  • Shiwo
    még nem az, elvileg ősztől lesz ingyenes (dátumot nem tudok, de lehet még nincs is semmi hivatalos)
  • Bandras DaSilva #46591
    Hát nagy vergődésemben addig jutottam, hogy végre indítottam egy imp karit. Imperial Agentre esett a választásom...operative lett. 2 dolog ami durva:

Az imp questek sokkal faszábbak. Nem csak a class, hanem a sima dolgok is. Ez azért gáz. A repeknél kicsit elegem lett egy idő után a ...nincs emberünk semmire sem és most pedig itt a végveszély és csak te segíthetsz, tehát menj ki a földre és szedj össze 5 répát vagy különben vége a világnak questekből.

Impeknél is van ilyen azért, csak valahogy a körítés érdekesebb.

2., nem nagyon érzem az ia-t pvpben...oké, még kicsi, meg szokni kell a trooper után (ia 18as csak), de gyakorlatilag kelek-fekszek:)

Kíváncsi leszek milyen a többi bolygó.
  • Optimus Prime
    Olvastam a játék ingyenes lesz. Vagy már az? Úgy értem már most is tolható csak level 15-ig, ha jól értem? Még féle a free weekenden próbáltam, tetszett is, nem is. De hosszabb idő alatt talán jobban belejövök.
  • Kreeder44
    Értem, nincs mit. Sajnálom, h nem ér többet, akkor még értelme is lenne a dolognak.
  • Tomy Lee
    Hát mint kiderült sajnos a friend invites dolog is csak lvl15-ig szól:/
    Elvették már az 1 hetes trial-t azért köszi:)
  • Kreeder44
    Én tudok még vagy egy tucat meghívót küldeni ha Nephin nem tud akkor írj nekem PM-ben és küldök neked szívesen
  • Nephin
    Küldj mailcímet, bár nem tudom, tudok-e még küldeni, kiderül.
  • Tomy Lee
    Melyik szerveren kezdtél és melyik frakció?
    Meghívót küldenél nekem?
  • Nephin
    A válaszok bejelölését nem mutatja, ha beállítod, hogy ne mutassa...
  • Although
    Gondoltam írok egy kis véleményt így most kipróbálva a dark side-t is. Mivel halottam ingyenes lesz, még előtte gondoltam megtámogatom A Biowaret, mert megérdemli, így most van 30 napom!
    Nehéz megfogni ezt a játékot. Nagyon egyedi a piacon, mérhetetlenül sajnálom hogy szegény Bioware megint rossz fénybe tüntették fel. Eleinte én is féltem, hogy a wow-s népségnek csinálják, de ebben tévedtem.
    Amit láttok próbálták a multi területeket is valahogy solonak megoldani lehet szidni őket érte, de szerintem ez az a játék ami tényleg jó solo játékosként is. A területek láthatatlan határai félelmetesen jól működnek és lehet egyedül lehet párban játszani és így nyilván nem tökéletes senkinek. De ennél jobban nem lehet megoldani ahogy ők próbálták jelenleg, szerintem. A story rész 10/9 nálam, nehéz bárkinek is megközelíteni őket ezen a téren. Talán csak néhanapján az Obsidiannak sikerül, mindenki más csak árnyék.
    Persze a DA2-vel ME2-vel bejött hülye gyerekek részre jelöljük meg melyik a pozitiv melyik a negativ válasz már nem fog eltűnni.Szóval vannak ilyen régi játékosok számára zavaró dolgok is.
    A classok egyszerűek, de itt nem érdekel mert van egy elsőrangú történet ami leköt, és az npc-k megint élnek, ezt nem tudom hogy csinálják, de rajtuk kívül erre nem sokan képesek. A group részt nem sokat próbáltam, nem rossz, nyilván a conan után ami alapvetően a groupra épül, ez szegényes, de tényleg nem oszt szoroz, mert ez egy tökéletes játék ahogy van, ahol egyszerre sok emberrel élvezheted ezt a világot, miközben egyszerre egy remek solo játékot is kaptál egy árban. Kell ennél több?
  • Tafaya
    Miért is (bár a kép az ász :))? Játéktechnikai dolgokról egy szó nincs a topikban, akkor már belefér a GW2 is :) Még én is rá fogok próbálni, mert azért csak daoc-os jómunkásemberek is részt vettek a PvP részben, a doac PvP szintjét eddig pedig még megkarcolni se tudta egy MMO sem.
  • DummyBoy
    Végülis ja
  • Tomy Lee
    Tud valaki küldeni invite-t trial-ra?Nekem nem engedi magamnak már nem tudok küldeni mert azt olvastam,hogy visszavették 3-ra és én azt már másoknak még régen elküldtem.PM légyszi köszi!
  • picket
  • Marfy
    Szóval bárki bármivel mehet, ész nélküli kasza basza és fekszik minden, cool
  • Tafaya
    Új ivós játék: írd be a GW2 topikba, hogy mekkora hülyeség, hogy 3 nap alatt el lehet érni a max. szintet, majd minden egyes alkalommal igyál meg egy felest, amikor valaki elküld a ******-ba. Garantált alkoholmérgezés.
  • Tomy Lee
    Végülis ingyen jó lesz az néha bohóckodni vele azért:))
  • Tomy Lee
    Nem kerül be fejlécbe,hogy hamarosan ingyen játszható is lesz Swtor?
  • DummyBoy
    3 nap a max lvl? (Mondjuk nem sok értelme van max lvl-ről beszélni, max WvW-s gear miatt ...) Nincs tank és support kari? Ez a GW2? Tényleg mindent kipróbáltál?

Nem akarom pont itt védeni, de ezek kicsit erősek ...
    DEDIKÁLT szerepek nincsennek, de traitekkel, buildekkel lehet tankosabb vagy supportosabb, vagy heal-re specializált, vagy dd karit csinálni ...

A lényeg, hogy bármiből lehet bármi jóformán.

Amekkora a pörgés mostanában a topikban, ennyi még talán belefér. De ha zavaró, akkor én is hagyom ...
  • darth devil
    Csak az európait adták el, ahogy L2 esetében is. Valószínüleg azért szép pénzt kapnak érte x időközönként. Vagy csak simán több pénzt kaptak érte így, mint amennyit saját üzemeltetésként kerestek volna rajta.
    Nézd meg l2nél, az oroszok által megvett eu licensz eléggé haldoklik, rengeteg eu játékos ment át us szerverre, több szerver indítottak eu time zoneban. Nem hülye az ncsoft, azt elhiheed.
  • Although
    A többiről nem beszéltem, az aion egy suck. A többi meg hamarosan kiderül, a három nap az nagyon gáz :D Ez még az sWTOrhoz képest is rekord lenne :D
  • Although
    Ok magam részéről csak az SWTOR szempontjából néztem, a saját hozzászólásomban. De igaz hagyjuk. Nem is mondtam hogy van köze az SWTOR-hoz.
  • Tomy Lee
    Nem tudom mivel dobbantana nagyot azon kívül amit kipróbáltam eddig(mivel állítólag mindent kipróbálhattunk a bétán:).Meg kb 3 nap a max lvl ott(ez is sokat elmond egy játékról).
    De most fejezzük be Gw témát itt ebben a topikban.Bocsi,hogy én szólok ez miatt de itt nem örülnek a topik lakók ha más játékkal van foglalkozva köztük én sem!
    Semmi köze az ég világon annak a játéknak Swtor-hoz de semmi.
    Ncsoft az aztán profi banda.Ha nem kell már nekik egy játék amivel nem akarnak foglalkozni akkor csak úgy eldobják maguktól(lásd pl.idén tavasszal aion).Ez aztán profizmus.Meg megcsinálni egy játékot 7 év alatt úgy,hogy abban se support kari se tank,ez aztán az..
  • Although
    Minden kiderül karácsony előtt szerintem :) Már frednek írtam korábban szerintem a Ncsoft nagyon profi banda aki tökéletesen érzi mi kell a népnek. És ha túl nehéz lenne mégis, ne félj sec-pec nerfelni fogják. Ha igazán bölcsek akkor több nehézségi szintet adnak a dungeonokhoz, erről spec, nem olvasta még. Mint az AOCnak és az SWTOR-nak is van. Szóval szerintem a GW2nek van esélye nagyot dobbantani. És tényleg széles rétegeket lefedni. Az igényes régi rpsektől a casualon át a wow rajongókig, mindenkit. Ez még senkinek nem sikerült de a gw2-nek komoly sansza van szerintem.
  • Although
    Hát igen. :) Mihez képest. Manapság ez nem számít rossznak. Nem emlékszem anno mikor jöttél vissza a nagy nerf előtt vagy utána a conanba. De talán nem is érdekes. Mindig a conanhoz viszonyítok mert nem láttam azóta sem fantasy rpg-t ami annyira tökéletesen felépített class rendszer használt volna. Szóval igen így a GW2 is egy szimpla rpg ehhez képest. A mai szinten azért nem annyira rossz az. :) ÉS nem is az az irány hogy sokan lennének akik napokat akarnak tölteni hogy kiagyalják a milyen build megy jól nekik. :) És a classokat sem bonyolítják hogy most dps legyen a tank vagy main. Legalábbis nekem így tűnik. Vagy mi van ha magas az aggrod és dps vagy. Még az SWTOr-ban sem variáltak sokat a class rendszer felépítésével ha úgy nézed.
  • Kryon
    GW2-vel kapcsolatban elejétől van egy olyan érzésem, hogy túl szép hogy igaz legyen és valahol biztosan van 1-2 gyenge pont csak még nem látszik, és azóta ez még erősödött de reménykedjünk.
    SWTOR most már fennmarad, mert aki eddig játszott szerintem továbbra is fog, f2p-el pedig jön sok új játékos (csak el ne kövessék azt a hibát, hogy pénzért előnyöket adnak, mert én pl. akkor hagynám abba és még sokan).
    WoW-ot pedig szépen lassan maga a Blizzard nyírja ki, a közelgő Titan-ra gondolva még az is lehet hogy szándékosan.
  • Tomy Lee
    Tudom mit csinálok.Küldök magamnak 3 trial meghívót és játszok addig úgy
    Legalább kipróbálok még 1-2 class-t addig.
  • Tomy Lee
    Az csak egy új játék ami hosszú évekig adta a hype-ot és mostanra mikor már itt a megjelenés minden mind1 alapon megveszi a nép mert úgysincs más ami új is és nem havidíjas.Egy egyszerü kis action mmo pár skillel:D
    kit érdekel..

Swtor-t akarok!!:)
  • Tomy Lee
    Hú de rossz ennyit várni f2p-ig:)
    Kezdődhetne már!
  • Although
    Hát lehet hogy nem lesz akkora gond a GW2 idővel. Persze kérdés lesz. Azt látom így sok helyen, a WOW utódjaként, sok wow-os várja, ez itt az sg-én és más külföldi forumon is látható. Ahogy a műszaki kivitelezését, meg a szintezést néztem, ebből nagy szívás is lehet sok embernek. Mert ez komolyabb cucc mint a wow, szigorúan kivitelezés tekintetében. Komoly kis rpgnek néz ki ha nem nézem a lore részét. Szóval meglátjuk de lesz itt hely az SWTOR-nak. Főleg úgy hogy az SWTOR szerintem kicsit egyszerűbb kivitelezés mint a GW2.

• picket
    Az attól függ.
  • Tatyla
    f2p-nek több előnye lesz mint hátránya szerintem...
  • titani
    HÖHÖ

http://frostshock.eu/swtor/2012/07/31/breaking-es-megis-megtortenik/
  • Terawatt
    Not sure :D
  • Kryon
    Ennél a résznél gondolkodtam el rajta, hogy a cikk írója ismeri-e egyáltalán a játékot? :D
  • Terawatt
    "A World of Warcraft Macen vagy pc-n játszható, táblagépen vagy okostelefonon nem. Nem valószínű, hogy a Blizzard kezdeni akar valamit ezzel a helyzettel, pedig a mobil eszközök piacán óriási a verseny a játékgyártók között."

Jézusom... :D Meg van a piaci rés aminek hiánya miatt csökken a legtöbb online játék népszerűsége...*szarkazmus on*