60332
-
#46636 a képernyő legtetején van egy sornyi kis ikon, nyomd meg a harmadikat, ott megtalálod a képességeidet, és a képességek ikonjait megragadva lehúzhatod a lenti quickslot bar-ra. a quickslot rész bal oldalán meg van egy lakat alakú ikon, azzal tudod "zárolni" az ikonokat, és nem fogod őket véletlenül lehúzni a quickslot-ról -
kozako #46635 hellósztok.az lenne a problémám hogy a képességeim a karakteremnél eltűntek,de úgy hogy áttakartam húzni az egyik képességet a másik helyére és egybe olvadt.és most van 3 Force Sweap-om.mi a franc lehet ez?de megsem lehet venni őket megint.az inventorimba sincs semmi...és most kéne kinyírnom egy jedi lovagot....azok nélkül meg lehetetlen :S pls segítsetek -
#46634 mar elindult :) -
Bhalage #46633 ottleszunk! -
chris jericho #46632 akkor szerintem megéri...köszönöm a válaszokat! -
Nephin #46631 Akkor 15 dollárért megveheted és még egy hónap előfizetést is kapsz hozzá. -
chris jericho #46630 ... és ha most megrendelem? -
Nephin #46629 Sosem, ha mmo-zni akarsz, a f2p-ben is fizetned kell. Teljesen ingyen csak a sztorikat éred el. -
#46628 Még nincs konkrét időpont. -
chris jericho #46627 Sziasztok! Mikortól lesz teljesen ingyenes a játék? -
Tomy Lee #46626 Nee,ott akarok lenni:C -
Nephin #46625 Új event: a Nagy Kincsvadászat -
Although #46624 És ötletesek a group questek is. Nagyon jó ez a social dolog ahogy eldől ki válaszol te vagy a másik. És igen ez bizony profi munka. persze rpg, így kár várni tőle szimulátor szintű űrharcot, mondjuk ezen javíthatnának valamit azért ez így arcade nagyon :) -
Although #46623 Baromira ráépül a Kotor-ra az egész story. Csak minden iszonyatosan nagy méretű területben. :) -
Although #46622 Nekem kb. mindig van 50-es latency, szóval korrekt ha 200 vannak a területen akkor pár másodpercre beragad. Hát szóval nekem bejön ennél jobban jelenleg, mint rpg nem lehet megvalósítani egy sw világot. Nyugodtan tudod csinálni a solo kalandodat. Az ötlet nem új a Conan is hasonlóan oldotta meg solo az összes terület csak ott van két szintű belépés minden lehet group és solo is. de a questek zömmel a területen csak solora vannak. De nekem eu a megoldás is nagyon bejön. És nem csodálom hogy, nem lesz tömegjáték lv20 felett már egész jók az elit bossok. szóval ez az egész játék nagyon bejövös. Nem lesz sajna tömegjáték, pedig lehetne a sok wow rajongónak nem kellene mást tenni mint mindent párba csinálni ha nem megy egyedül. a solo területre is vihetnek társat ez egyszerűen zseniális ez a játék. remélem a Bioware nem fogja nerfelni bár solo játékot nem illene :) Írják ki nagy betüvel akinek nem megy egyedül keressen társat.:) -
#46621 a legjobb, mikor a testvér torrentezik a szomszéd szobában, te meg nem tudod, hogy miért vacak a ping -
#46620 Lehet szolgaltatod gondja is, egy-egy surubb teruleten (kezozonak azok) ha nem stabil a neted, hamar kidob. Pingelj valami eu cimet par percig, es nezd meg hany %-ban jon vissza a jel. (vagy ami a legsurubben szokott elofordulni, hogy a gyerek - vagy testver, szulo - is epp a netet nyuzza) -
#46619 Jobb otletem nincs miert dobal ki a jatek, eloszor amcsin kezdtem olyan 150-200 koruli pingel, utana megneztem eun de 50es ping mellett is ezt csinalta. -
#46618 hát, azért az nem a legjobb megoldás, nem hiába találták ki
egyszer asszem discovery-n láttam egy dokumentumfilmet víruskereső cégről... volt egy gépük, ami direkt arra szolgált, hogy tűzfal és vírker nélkül felcsatlakoztak vele a netre, és figyelték, hogy mi mászik rá... a géppel semmit nem csináltak, csak netre csatlakozott, még csak nem is böngésztek vele, de 4 perc múlva már be is támadta valami aranyos programocska... szóval szerintem megéri elszüttyögni a beállításokkal, és nem csak kikapcsolni egyszerűen -
#46617 Koszi a segitseget, tuzfalat gepen, routeren kiakpcsoltam. -
#46616 lol sok embernek van ezzel problemaja, aztan kb nem tudnak ra mondani semmit, nevetseges, azert lvl3ig elvittem aztan megy a kukaba -
#46615 ill egy ilyen tanács is akadt:
1. running the launcher in compatibility mode for Windows XP Service Pack 3 / Vista service pack 2 as an administrator.
2. Reset your router to fabric settings. / set your firewall settings to low.
3. Open your Ports router/ firewall
The port numbers that are required are 8995, 12000-12999 and 20000-30000 (TCP). -
#46614 eztet találtam rá:
If you are receiving Error Code 9000 it can indicate an issue with your network connection.
Firstly, please check the Server Status Thread to see if there is currently any downtime scheduled for the server you are attempting to connect to.
If there is no downtime scheduled, please check the following to help resolve your issue:
1. Restart the game and attempt to login again
2. Ensure that your network connection is stable. If you are using a wireless connection, try to see if using a wired connection improves the issue.
3. You may try power-cycling your router by turning its power off waiting 30 seconds and then turning it back on again.
4. You may need to add an exception for SWTOR.exe to your Firewall and Anti-Virus.
5. If you utilise a VPN for your connection, you would need to ensure that the game is allowed to communicate through the VPN. If you are using a proxy server, please ensure that it is configured correctly in Internet Explorer.
6. If you have any third party traffic management software running on your computer, you can try disabling it.
If the issue persists please contact Customer Support for further assistance. Please ensure that you have included a copy of your DXDiag and client logs when contacting Customer Support. -
#46613 Miert kapok 2-3 perc jatek utan error code 9000et ebben a jatekban ? -
#46612 hát, ha elég időt rászánsz, akkor 2 nap alatt tényleg megvan a lvl 15 -
Geri98 #46611 én asszem két nap alatt elértem. vagy talán három. nemtom :) -
mgkp #46610 Köszi!
Egyébként lenne még pár kérdésem:
Sith Warriorral kezdtem, majd Marauder-re specializálódtam. Ha esetleg van valakinek tippje, hogy ezzel a karakterrel mit és hogyan érdemes, akkor örömmel fogadom. A másik dolog, hogy a Skill Tree-nél 3 skillcsoport van (Annihilation, Carnage, Rage), ezek közül melyik ágat célszerű egy Maraudernek fejleszteni?
Végül pedig olvastam, hogy gyorsan lehet szintetlépni. Van aki a trial accounttal 2 nap alatt elért 15-ös szintig. Én 4 napja kezdtem és 13-as szinten vagyok.
Köszi előre is! -
Geri98 #46609 csó!
a következő lenne a gondom: ugye én is éltem a trial verzió lehetőséggel, és elértem azt a részt ahol már a hajómat megkapom. ugye itt a vége a triálnak, kiír egy szöveget, hogy fizessek elő ha tovább akarom folytatni a játékot, eddig minden rendben. de én vissza akartam menni a shuttle-val korribanra hogy segítsek a haveromnak, de nem lehet. szürke az ikon és nem lehet oda elmenni.
gondolom hogy ugye ez azért van mert már a hajómmal kéne elmennem oda és nem egy shuttle-val. ez másnak is így van aki trialozik? mert ha igen akkor azt legalább megoldhatták volna hogy a hajómra még felmehetek csak a bolygók közül is csak a dromund kaas meg a starter bolygó elérhető. de ez így nagyon nem jó hogy nem tudok visszamenni. mert még szerettem volna pl. korriban commendationokat szerezni. -
#46608 Akkor én emlékeztem rosszul -
Tomy Lee #46607 "How do I become a Free-to-Play member?
Anyone can download and play the game for free when the Free-to-Play option goes live. Or download the Free Trial and play to level 15 for free now. To check out the benefits of becoming a Free player, please visit www.StarWarsTheOldRepublic.com/FREE"
Ezt nem tudom máshogy értelmezni mint,hogy csinál account-ot ingyen letölti és játszik? -
Probatbicol #46606 Hivatalos oldal FAQ:
What is Free-to-Play?
With the Free-to-Play option, no subscription will be required! You will be able to download and play Star Wars™: The Old Republic™ all the way up to level 50 for free, with gameplay restrictions that limit access to advanced features and group content.
Ez nekem piszkosul F2P-nek tűnik. -
#46605 Csak a "média írta" mindenhol hogy F2P-lesz...
Az, hogy ez nem fedi a valóságot miért is lep meg manapság? :]
-
Tomy Lee #46604 Akkor nem F2p lesz,ilyen nincs.Megveszem,játszok havidíjjal vagy anélkül=Buy2play/Pay2play ezeket sehogy nem lehet f2p jelzővel illetni.
Kiváncsi leszek mi lesz ebből így:) -
#46603 Maga a játék nem lesz ingyenes azt meg kell venned tudtommal!
Mondjuk mivel a játék ára elég szépen le lett csökkentve szóval ez sem lehet tétel.
Az, hogy fizetsz havidíjat vagy nem az már a te döntésed.
Olyan opció nem lesz tudtommal, hogy regelsz egy accot és játszol. Mindenképp meg kell venned a játékot először.
Én legalábbis ilyen infókról tudok de majd kijavítanak ha tévednék. -
Tomy Lee #46602 Kétlem,hogy nem lehet F2p account-al majd játszani.Az lehet,hogy trial acc.-ot nem lehet folytatni de kell legyen új ingyenes account készítés. -
#46601 Ha jól rémlik a játékot meg kell venni, csak lehetőség lesz ugye havidíj nélkül korlátozásokkal játszani vagy havidíjjal korlátok nélkül. -
#46600 szerintetek ha beindul a Free-to-Play, akkor ahhoz meg kell venni a játékot, vagy simán lehet majd továbbfejlődni a lvl 15-ös karikkal ? -
#46599 Meg kell venned a játékot.
Amennyiben van internetes fizetésre alkalmas bankkártyád akkor nem szükséges a 60 napos gamecard.A kártyáról nem von le semmit!
Amennyiben nincs bankkártyád akkor a játék mellé az élesítéshez szükséges egy 60 napos gamecard is így viszont lesz 90 nap játékidőd. -
mgkp #46598 Lenne egy kérdésem:
Ha elérem a 15-ös szintet free trial accounttal és utána szeretnék tovább játszani előfizetéssel akkor meg kell vennem a játékot és hozzá mondjuk egy 60 napos előfizetést vagy csak a 60 napos előfizetést kell megvásárolnom? -
#46597 Kösz a választ.