60332
-
#46676 :) Sajnálom rossz napom volt és kicsit csipkelődtem veled, nem kellett volna azt írnom, ne mmo-zzzz. Szóval itt és most kérek tőled elnézést, ne haragudj ^^ Ha a Tomb-ra jöttél meg bosszúlhatod pvp-n :D jó játékot!! -
#46675 Hali!
Mitől lehet az, hogy 2accountom is van már regisztrálva, belogolnék és kiírja, hogy validate-elni kell, jön az email, kitöltöm. Erre kiírja, hogy nem jó a verification kód, küld új emailt és ez megy végtelen ciklusban. Esetleg valami ötlet? -
Vata111 #46674 Nem veszem komolyan, főleg mivel összejött a dolog, ha nehezen is:-) -
Although #46673 Ja ne vedd már komolyan :) Amúgy elég jól látható hogy kötelezővé van téve minden mező, próbáltam én is kihagyni egyet de nem engedett tovább, szóval. -
Vata111 #46672 Köszi a tippet, a frissítés csodát tett, account kész, megyek is játszani. -
Vata111 #46671 Kösz a biztatást, csipálom a fajtádat. -
Vata111 #46670 Na igen, itt követtem el a hibát. Huszadik próbálkozásra már figyelmetlen voltam és pont nulla év nulla naposnak hagytam az életkor mezőt.
Végül is sikerült létrehozni az acountot, valamennyit toltam is a játékot, ez alapján úgy gondolom elő is fizetnék rá.
Viszont most az e-mail címemet vagyok képtelen megerősíteni, jön a levél, hogy kattintsak a verify e-mail linkre, aztán hibaüzenet, hogy nem érvényes a cím.
Nem akarom itt a Wow-ot emlegetni, de fényévekkel kulturáltabb volt az account kezelése, illetve az előfizetés lebonyolítása.
Konkrétan itt legtöbbször fogalmam sincs mit csináljak. -
#46669 Itt is... :P -
Nephin #46668 Uncsi a munka. :P -
#46667 Gyorsabb voltál :P -
#46666 Nem tudom most, hogy van az aktiválás, de anno úgy volt, hogy a játék megvételekor amennyiben nincs netes fizetésre alkalmas bank kártyád akkor az aktiváláshoz szükséges egy GC is ha van bank kártyád akkor acc oldalon be kell állítani az előfizetést (nem fog levonni semmit!) és kész. -
Nephin #46665 Meg kell adnod vagy egy gamecardot (meg kell venni) vagy egy paypalt/bankkártyát (nem von le, csak a 30 nap után és közben törölheted is). -
chris jericho #46664 cső! ugyebár megvettem, felraktam, regisztráltam (minden adatot kitöltve) és ha belépek azt mondja h nem vok előfizető...de a játékhoz van 30 napom...game time kódhoz megadtam a telepítő kódot hátha az de már valaki felhasználta...(én)
szerintetek mi a megoldás? -
#46663 -
Nephin #46662 Nem azért kérdeztem, hanem azért, mert van egy korhatár... -
#46661 Jogos Nephin kérdése :) Lehet nem Ők a balf@szok hanem egyesek akik másokat okolnak a saját hülyeségük miatt :) Ha egy accot nem tudsz csinálni ne eröltesd az mmo műfajt :) -
Bandras DaSilva #46660 A hivatalos oldalra azért érdemes ráfrissíteni...mert ha nem teszed meg, akkor a maintenance ablakot kapod folyamatosan :) -
Nephin #46659 Hány éves vagy? -
Vata111 #46658 Köszi
Most nem dobott ki rossz jelszó miatt, csak annyit írt, hogy nem felelek meg a kritériumoknak.
Jut eszembe, ez trial account lett volna,de hol lehet itt normál accountot csinálni? Telepítés után ilyet fel sem ajánl a launcher, az swtor lapon meg reggel óta karbantartást jelez, ha a sign opciót választom. Ez a csapat amúgy alapból ilyen balfasz? -
#46657 tipp: szóközt, ékezestes (magyar) betűt ne tegyél bele, hátha úgy jó lesz -
Tomy Lee #46656 Ezt nem lehet még tudni,hogy trial-t tudsz e folytatni.Szerintem nem lehet majd.Az eddigi előfizetőket fogja engedni,hogy folytassák de trial-t nem hiszem.
Most 15 szint pár óra és megvan. -
kozako #46655 helló.amugy nem Sith vagyok:) hanem jó jedi lovag.amugy amikor megkapom a lézerkardot..amikor a töröttet összerakja az a szerkezet :) annyi lenne a kérdésem hogy TRIAL verziós vagyok...ugye ősztől ingyenes lesz a játék (úgy tudom)és hogy megmarad-e a karakterem??tovább tudom-e vinni amit már kifejlesztettem most az ingyenesbe??előre is köszönöm a válaszokat -
Vata111 #46654 Sziasztok
Megvettem ezt a játékot, de képtelen vagyok accountot létrehozni. A jelszó megadásánál annyi a help, hogy legyen benne kisbetű, nagybetű meg szám, aztán bármit írok, nem fogadja el. Valakinek valami tipp? -
#46653 Oké jó :D np -
#46652 bocsi, benéztem, a kapitánynak akartam címezni :) -
#46651 Most miért nekem írod ? :D Nem mondtam, hogy nem akarja megtartani...
-
#46650 Omlás, én is úgy értettem, hogy megakarja tartani, haverom ugyan így volt, 15-re felhúzta a karijait, utána váltott fizetősre, és így csinálta, s megmaradtak neki.. én csak leírtam, amit a telefonba mondott..
Chris, többek közt azért is kérik el, mert ha feltörik/lenyúlják az accountod, és vissza akarod kapni, akkor ezen adatok alapján tudod magad azonosítani... és sorry, de senkit nem veszek fel chat-re, ha gondolod, írj privát üzenetet... -
#46649 Szerintem ha nincs hiánytalanul kitöltve minden adatod addig nem tudod hozzáadni a játék kulcsot.
Valami hibaüzenetet biztos ki ír miért nem fogadja el a kódot.
Címet és személyes adatokat meg minden mmo esetében elkérnek szóval nem értem mi ebben az újdonság. -
chris jericho #46648 ÉS EZEK ELKÉRIK A LAKCÍMET MEG A TELEFONSZÁMOT? fel fognak hívni ha rossz leszek? (a játékot vettem meg a gamecardot nem)
am köszi -
#46647 Igen, de o meg akarja tartani a trialos karaktert, es azt folytatni. -
#46646 felhívtam...
nem elég a gamecard, meg kell venned a játékot, s először annak a kódját kell megadni... utána az accountod rendesen kitölteni (név, cím, emíl, 2 biztonsági kód, satöbbi) és csak azután fogja elfogadni a redeem kódot -
chris jericho #46645 ennek örülök de hogy? nem tudnád megkérdezni tőle? -
#46644 valahogy biztos, mert haveromnak sikerült -
chris jericho #46643 sziasztok!
megvettem a játékot és lenne egy kérdésem. még azelőtt regisztráltam, hogy megvettem volna az ingyenes 15 szint miatt...most be kellene írnom a redeem kódot de az eddigi accountban nem engedi (azt hiszi h f2p vok). tudtok rá lehetőséget h megoldjam új acc készítés nélkül? -
#46642 Lehet a Hutt bolygón az öreg Jeti mestert nem? -
Tomy Lee #46641 Jah sz.tem is ő Sith.Akkor az lehet,hogy smash helyett sweep-et írt-.- -
#46640 vagy csak bukott jedit kell legyőznie -
#46639 Sith lesz az, mert a jedinek van sweep, es ok ritkan olik egymast. -
Tomy Lee #46638 Egy Jedi-t mentett meg:)
Azt megkérdezhetem milyen Jedi? lovagot kell megölnöd? -
kozako #46637 köszi :)életet mentettél :D