60332
-
Although #46716 Sajna a Bioware gondolt valószínű erre az egyszerű megoldásra :) Hogy stunt alatt sebzés utána evade..addig míg ki nem fekszik. Lehet ha felmegyek lv32-re több esélyem lesz, bár nekem egyelőre ez reménytelenek tűnik +2 szint elérése alatt. -
Although #46715 Persze lehet a megoldás az lenne ha mágia ellenállásra mennék a Khemmel és nem a strenghtre.De ilyet nem láttam még. Borzasztó erős sebzése van a spelljeinek ha két ütemet kihagyok a healból a tankomnak, és nincs joil-om leoltani a spelljeit akkor halott a tankom. -
Although #46714 Igazából a teljes módszer úgy nézet ki, hogy Khem Val-al leviszem a felét a hp-nak utána meg a másik felét leszedem hogy mozgásban vagyok és nem tud" bemérni" lighting chainnal amit azonnal használ ha eltávolodsz tőle. A gond tényleg a heal regen. -
Although #46713 Heal regenje is van megfigyeltem a szaladgálós módszer közben amit gyorsításos futással fűszereztem működne de így nincs értelme szép lassan folyamatosan tölt vissza a heal. -
Although #46712 Nos ezt próbáltam én is még meg is fűszereztem. A conaban már réges-régen megtanultam, nem állunk egy helyben pláne nem ha az ellen erős aoe spellt használ sőt kitaláltam hogy szaladgálok vele és lighting strike ami stunol, de kevés. Khem Val-t használom de az összes manám kifut és még csak a felénél vagyok. Két nagy gond van az egyik az aoe a máik az hogy heal regenje van amint te is mondod. És egy az egy-ben a sorceremnek semmi esélye. Lv31 itt lv32 ott. Egyelőre ötletem sincs a joilt-os megszakítás használom de nem elég, nem merek a közelébe menni mert volt olyan hogy még több mint egy harmada meg volt a healomnak és egy spellel eltüntette. Persze lehet béna vagyok. A futás aztán fagyasztásos módszernek sincs értelme, amivel biztosan ki tudnám fektetni a heal regen miatt. Így állandóan nyomás alatt kellene tartanom. -
chris jericho #46711 cső! az a kérdésem lenne h hogyan jutok a korribanon a lower wilds nevű területre? -
#46710 Marmint a heal megszakitas ertelemszeruen a szoszi healjere vonatkozik, iszonyat modon healeli magat, es az a gond legtobbszor, hogy "tulel". -
#46709 Interrupt, interrupt, es oooo... interrupt. Ha normalisan oltoztetted eddig Khel-t, akkor birni fogja a harcot (es nem 2 sec alatt doglik), igy tobb idod van/lesz tiszta dpsre es/vagy kepessegeidtol fuggoen healre. Ha te "tankolod" az elejetol, annak nem lesz jo vege. Healeld tehat Khelt, kozben probalj minden healt megszakitani, vagy megszakittatni, es ha tudsz, tamadj is. Ha Khel meg sem birna, es meghal a harcban, akkor is a leheto legkesobb, mert onnantol mar egyedul is menni, csak interrupt tovabbra is.
Es persze nem art, ha 31-32 szint korul vagy, mert alatta tenyleg nagyon necces. -
Although #46708 Nos tegnap előtt elérte ma első boss-t akin rendesen elakadtam egyenlőre nem tudom hogy menjek tovább azon felül hogy groupozásal feljebb viszem a szintet az övénél. Lord Zash az akadály. -
#46707 Gear - gear - gear ...
Snipernél a legfontosabb talán a Fegyver és utána minden más...
Mivel nekem van Scoundrel karim 400-as Cybertech-el, így az elsődleges meló az volt hogy narancs - moddolható - geart szerezzek, ami aránylag gyorsan megvan, majd utána modokat gyártani bele ... Valamint lehet gyűjtögetni a bolygók commendation-jeit is, abból is lehet geart és modokat is venni. Általában kéknél gyengébbre nem érdemes áldozni, csak ha nincs más.
De Flashpointokból is eshet jó cucc (Mandalorian Raiders pl... ha jól emlékszem régen abból gearelődtünk...) és persze ott az AH ... -
#46706 Köszi a segítséget.
A link, amit adtál, nagyon jó. Részletes és átlátható. Megkönnyíti döntésemet.
Egyelőre maradok az MM-nél, aztán ki tudja.
Szóval Primary Stats - Cunning, Secondary Stats - Power. Kérdésem, ezeket miként tudom fejleszteni?
Lehet bugyuták a kérdések, de annyira összetett a játék, annyi mindenre kell figyelni, rengeteg dolgot nem tudok még. Nem is akarom sorolni őket.
Mégegyszer köszi nektek!
-
#46705 Az se rossz, de nekem nem jött be, ezért is mondom ... Alacsony szinten MM, majd az első talent skillnél lehet elgondolkodni melyik irányba akar menni az ember.
Nekem most Gunslingerem az "MM/Eng" hybrid :) élve a sniper terminológiával. Nem rossz kis Burstot ki tud tolni + az AoE :) -
#46704 En szintezesre mast olvastam, inkabb az engineer-t ajanlottak, mert jo aoe sebzese van, amivel szepen vegig tudsz daralni a kudik soran a mobcsoportokon. Persze, kinek melyik jon be. -
#46703 Gondolom most kezded a Snipert, így azt mondom ne foglalkozz a cunninggos talenttel, hanem indulj el felfelé a Marksmanshipen, hogy lvl 30-ra meglegyen a Followthrough ...
Majd mikor elérted az 50-es szintet, és kialakul, hogyan szeretnél a Sniperrel játszani (addig nem egyszer fogsz újratalentelni :) ) akkor már lehet érdemes lesz a +3% Cunning-ra pakolni.
Természetesen gearből Cunning a legfontosabb, de alacsony szinten még nincs akkora jelentőssége, mihamarabb megvannak a talentből adódó skillek, annál jobb :)
Olvastam is több helyen, de nekem eddig fejlődésre, szintezésre a Marksmanship jött be a legjobban, a másik két talent ág az inkább akkor lesz jó, ha végig ki van pakolva ... lvl 50-en majd lehet őket próbálgatni :)
Accuracy, critical, power ... Érdekes kérdés ... Accuracy nem lebecsülendő stat (Főleg gunslingernél ...) de szintezésnél szerinem nincs olyan nagy jelentőssége.
Marksmanshipnél ha úgy talentelsz, akkor számíthat hogy mennyi criticalt lősz (Reactive Shot - Ha a Snipe vagy a SoS critel, akkor az Ambush aktivációs ideje 1 seccel kevesebb ...) akkor critical fontos lehet.
Cunning pedig fő stat, mindent növel, egyértelműen érdemes rá figyelni. Viszont szintezés közben ez nem olyan komoly jelentősségű szerintem. (Szigorúan SZVSZ!)
Én Cunningra és Critical-ra gyúrtam szintezés közben, elég jól haladtam ... Power lehet jobb lett volna nagyobb sebzések miatt, de így sem volt vele gondom.
De én nem vagyok "prő", ha nem gond az angol, akkor ezt érdemes elolvasgatni:
Marksmanship Sniper/Sharpshooter Gunslinger Compendium -
#46702 Köszi, pont erre gondoltam.
Én is inkább valami hasznosabbra teszek.
Ha már itt tartunk:
a ranged and tech accuracy-t és critical chance-t érdemes fullra rakni, vagy inkább a total cunningot?
Köszi -
#46701 Hali!
Az attól függ. Ha mindekét pontot ráteszed akkor +20%-os Ranged Defense-t ad, ha kijössz coverből (6 secre).
Magyarul amikor elhagyod a fedezéket, a következő 6 secben jobban védve leszelk
Én spec. nem raktam rá, inkább az offenzív dolgokra pakoltam. -
#46700 Van itt valaki, aki ismeri a sniper AC-t?
Kérdésem, hogy a Marksmanship ágon a Cover Screen tulajdonképpen mit takar, ill. van-e értelme választani?
-
#46699 Ezt csak telefonon lehet elintézni.
Azt tudom, hogy én nem bíztam semmit a véletlenre. Ahogy kiválasztottam a kérdést és a hozzá tartozó választ, azonnal le is írtam. Egyébként olyan egyértelműek nálam a válaszok, hogy el sem lehet rontani. -
#46698 Köszi Srácok. Sajnos akkor találgatni kell még. Nem megy az angol olyan jól szóban... :( -
#46697 Ebbol telefon lesz. Maskor ird fel valahova, az ilyen titkos-kerdes-valasz dolgot, ha nem tudod eszben tartani. Sajnos elofordul mindenkivel, te most ebbol fogsz tanulni, es maskor nem hibazol :) -
#46696 Esetleg: telefonálj? -
#46695 Srácok, ha ez a huncut lezárta az ACCOT, én balga meg nem tudom mi volt a kérdésre a válasz, akkor mi a fenét lehet tenni? Mert a supportnak nem lehet írni. Azt mondja az idióta, hogy telefonáljak...
Szerintetek??? -
Tomy Lee #46694 Érdemes a karakter neveket nem meghagyni az account-on mikor eléred L15-t jobban jársz a törléssel mert lehet bukó lesz a név.. -
#46693 Köszi a választ. Örülnék neki ha megmaradna. Mondja ha nem, is legalább lesz képem, hogy mit akarok majd felhúzni. -
Tomy Lee #46692 Nincs twink.El kell költsed a pontokat amit pvp-ben szerzel+igazítja a szintedet pvp szinthez.
Trial account sokak szerint nem fog megmaradni,újat kell majd csinálni de ez kiderül még.
Egy Insta van a nevét most meg nem mondom de fleet-röl elérhető -
Nephin #46691 Egy insta elérhető, azt hiszem, az első mindkét frakciónak. Az accod elvileg megmarad, de nem néztem utána. -
#46690 Valaki leírná, hogy trialba mik a lehetőségek? Van-e 15ös insta, bg, esetleg twinkelés, és ha kész a f2p modell akkor a trial acc megmarad-e. Előre is köszöntem. -
Tomy Lee #46689 Hétvégén még nem lesz f2p?Mennyit kell várni?:) -
#46688 Kész az új acc. Tegnap elértem lvl11-ig.
Ma meglesz a kicsike, szóval ha minden rendben megy, este már nem leszek trialos.
-
#46687 Ha a tombra jössz segítek neked bármiben. -
Vata111 #46686 Mivel nem volt túl nagy választék, a Progenitorra. Gondoltam kipróbálok egy RP szervert, anno WoW-on PVP szerón voltam, de már öreg vagyok ahhoz, hogy úton útfélen lenoobozzanak. -
#46685 Rendben örömmel hallom :) és melyik szeróra mentél? -
Vata111 #46684 Ok, túltettem magam rajta. Végül is összejött, így most minden szép és jó. -
#46683 Köszi!
Így minden világos.
Van egy olyan érzésem, hogy még fogok jelentkezni kérdésekkel, mert annak ellenére, hogy több karaktert is elvittem lvl15-ig, és utánaolvastam sok dolognak, még rengeteg mindent nem tudok. De talán ettől is olyan érdekes és izgalmas az egész. -
Nephin #46682 Nem kell reinstall, csak írd át az új belépési adatokat.
Igen, az accounton kell megadni. -
#46681 Köszi a tanácsokat.
Megfogadom őket.
Akkor új acc-ot csinálok a megfelelő adatokkal.
Még egy dolog:
Jelenleg fenn van a kliens a gépemen. Most, hogy új acc-ot csinálok és előfizetek, nem kell reinstall? A regisztrációt (Game code)a swtor.com-on a My Account alatt kell megadni? -
Nephin #46680 Lehet probléma, azonosításhoz kérhetik az adataidat pl. supporthoz. Ha nem tudod, miket írtál be, inkább csinálj új accot. -
#46679 Ajánlott valós adatokat megadni az esetleges későbbi acc lopás vagy egyéb kellemetlen helyzetek miatt. -
#46678 Sziasztok!
Lenne egy kérdésem.
A trial acc-omra szeretném az előfizetést megcsinálni.
A probléma:
Ugye valós adatokat kell megadni, ha előfizetéses akarsz lenni.
Mi van akkor, ha a trial acc-on nem pontosak az adatok. A neven kívül mindent lehet módosítani. Ha a megadott név nem valós, de erre az acc-ra akarom az előfizetést, ekkor adódhatnak a későbbiekben problémák? Vagy csak a mobil a lényeg.
Köszi! -
Although #46677 Hát nehéz bármit mondani de talán tényleg túl nagy lett beessetek két oldal között a szakadékba. Solonak kicsit túl nagy lett, kimondani is fáj mert ebbe több munkát tettek bele mint a DA:O-ba. És nem lehet rossz szó, mert az hogy túl nagy az inkább dicséret kellene legyen, a világ hatalmasabb mint amit eddig valaha láttam. De soloként monotonná válik ez leginkább a párban játszásra kiváló pont mint az új star wars filmben a mester meg a tanítványa mondjuk :D. De a story az megint fenomenális :) lv30 körül vagyok és hát nem rossz. Valamint a duel dolog meg nagyon érdekes ötlet, pve szerveren is jó dolog. A páros küldetések meg naa az nagy élmény amikor tippeljük ki kapja a válaszadás lehetőségét :)