60926
  • Vaxi
    nem véletlen a f2p opció, ezt el kell ismerned. ha ez nem lenne, lehet lehúzták volna a rolót..
    egyébként a rinyálást én sem értem, rohadtul nem kötelező ezzel játszani, ingyen meg pláne nem.
  • Panzeradler #47350
    Képzeled, el hogy ha nincs ez az opció most menne a kukába az 50k-d
  • Kryon
    Nem értem, miért sírnak f2p játékosok. Bugos?, nem tölt?, nem enged be?
    Egy fillért nem fizettetek, teljesen INGYEN játszatok, hát tűrjétek.
    Képzeljétek, én veteránként alig kapok többet mint ti ~50k elköltése után, úgyhogy majd sajnállak benneteket, ha ráérek...
  • saylex
    Nem sikerült, még mindig 0, de a honlapon is. Elvileg van 1800, gyakorlatilag meg semmi. Na, mindegy írtam a supportnak hátha megoldják.
  • saylex
    Ok, koszi megpróbálom
  • Nephin
    A cartel marketen sokszor bugos a kijelzés és 0-t mutat, relogolj vagy töltsd be többször a shopot, elvileg megjavul.
  • saylex
    Sziasztok. Én előfizető voltam, aztán két hónap szünet, most megint előfizettem 16-án. A játékban a cortell cointnál azt az üzenetet kapom, hogy az accomhoz hozzáadták az 1800 cointot, a honlapon meg azt, hogy majd akkor írják jóvá ha indul a F2P, akkor most mi is van? Az egyenlegem a játékban jelenleg 0 coin. Valakinek tippje esetleg, mit kéne csinálnom?
  • Pares
    OK, már vágom, köszi.
  • Nephin
    Szám szerint nem tudom, de mindenhol többen vagyunk, mint a Progenitoron, az RP szerverek sosem a népszerűségükről voltak híresek.
  • Pares
    Ott is lehet sztori küldetéseket játszani? Tudom biztos hülye kérdés, de nem vágom.
  • Nephin
    A Progenitoron nem is, alig pár magyar játszik ott. Ha magyarokkal akarsz játszani, a másik két szerver közül válassz.
  • csgj
    Áh, köszi! Nem értettem, hogy mi a franc van már nálam... XD Holnap én is belekezdek az f2p-be. Ma még Guild Wars 2 trial van. :-D (De hát Star Wars fannak ez kötelező...)
  • gunji
    Üdv! Nyomj a böngészőben ctrl+F5-öt, akkor bejön a helyes oldal.
  • Pares
    Én F2P játékos vagyok (egyelőre), Progenitor szerveren U'lak vagyok. Kár hogy F2P-ként nem használhatom a Who-t. Pedig jó lenne normális emberekkel groupban csinálni vmit.
  • Vaxi
    engem Songoten néven lehet megtalálni Tomb of Freedon Nadd szerveren :)
  • V43 1105
    F2P? fazerzje néven megtalálsz.. vegyél fel nyugodtan.
  • Pares
    Nem sokan járnak a magyar chaten...
  • Pares
    Hol lehet embereket találni fp-re? Nincsenek kapcsolataim meg infóim, azért kérdezem?!
  • Vaxi
    *transfer, bocsánat
  • Vaxi
    úgy látom a coin transfare megoldható karakterek között az aukciós ház segítségével :D
    egyébként szerintem simán működőképes ez a f2p verzió. vannak megkötések, akinek nem tetszik, fizessen elő..
  • Java33
    Sziasztok.
    Régen jàtszottam màr, most valahogy ùgy veszem észre, hogy wz-n nincsenek akkora damage-ek. Tudom, hogy el vagyok maradva gear-ben, de anno azért a 300k megvolt, most fele annyiért is izzadok. Lètezik ez?

Mellékesen klànt keresek, ha valakinek szüksége lenne egy 50-es BH Mercy-re, szòljatok. Freedom-on vagyok.

Üdv.
  • csgj
    Sziasztok! Nem tudjátok meddig lesz még karbantartás a hivatalos oldalon?
  • xido
    ez lett volna,de nem engedte sehogy sem,számokkal kombinálva sem,úgyhogy valami ygsfs akármi lett,tojok rá:)
  • Master91
    Amúgy ez lesz a karaktered neve?
  • Nephin
    Próbáld meg másik böngészővel.
  • xido
    írj be valami hülyeséget,aztán ha elkapja,akkor mentsd el gyorsan..nálam tegnap bevált,nyomkodtam minden szart,egyszer csak hopp..mondom rohadj meg,ez lesz és kész:)
  • SaphireDraco
    SZiasztok!
    Tudnátok abban segíteni hogy miért vagyok képtelen regisztrálni. A display namre az istenért se fogad el semmit. Esetleg ha valaki megtenné nekem hogy ő is megpróbálja annak nagyon örülnék. [email protected] ra próbáljatok már 1 et regisztrálni egyet.

Előre is köszi!
  • Nightlord
    Aki új a játékban annak igen.
    Veteránoknak előfizetés nélkül szerintem nem jó vagyis nem érdemes
  • Pares
    Hülye fejemmel előbb elindítottam egy Flashpointot, a The Black Talon-t, 12-es szinten, egyedül... Kb. lehetetlen.
  • Pares
    De ha megnézed, a hivatalos oldal se működik, szóval még elég sok gebasz lehet.
  • xido
    nem egyszer és nem csak ma próbálkozok..de akkor nem adom fel:)
  • Pares
    Kimaradt a hozzászólásomból, hogy nekem is ez volt, nem tudtam bejelentkezni, aztán pár perc múlva megjavult.
  • Master91
    Nekem is a ' sfjjsikajrjfujis'ra irta hogy invalid :D de egèsz jò nevet sikert vele elfogadtatni,mondjuk sith nèvhez elég barom,lehet ujat csinalok...

Pares,nem tudom,el se kezdtem letölteni,hagytak a fenèbe.
  • Pares
    Az normális, hogy elég gyakran megakad a játék (úgy 5-15 percenként) megáll a kép, sötét képernyő, töltő képernyő, majd újra folytatódik a játék... Ez mitől van? Megszakad a kapcsolat?
  • xido
    isten haragos fütykösére már írja minden kiborult kreált user névre,hogy invalid vagy unavailable..
  • Master91
    The patcher service is temporarily unavailable.

Esélyes hogy csak nekem van ez? :D Most bent tudnám hagyni egész este hogy letöltsön, de nem tudok tölteni, pedig lassan megyek el itthonról :S
  • Nephin
    Van két vendor, ahol vehetsz pár extra cuccot attól függően, melyik oldalra álltál.
  • Master91
    Na ki próbálom én is az ingyenest, fingom sincs milyen castot indítsak, szerintem Sith leszek :D
  • spybot919
    Karakter infó képernyőnél mire jó az a csúszka ami mutatja hogy sötét vagy a jó oldalon állunk? azt értem hogy storyba én befolyásolhatom ezt de ez mire is jó konkrétan és mit érdemes??
  • nyuny01 #47311
    Van értelme kipróbálni ezt az ingyenes verziót? Bár ha már ennyit szenvedek a letöltéssel akkor azt hiszem igen! :D
    Piszok lassan jön amúgy!