60268
-
pajer_csaba #58946 Lila cucc veterán vagy master OPS-ból esik, ha az rng is úgy akarja. -
Plata #58945 Flottán adja egy pofa,ha megcsinálom akkor ad el nekem 330-as lila modulokat.
Jelenleg kék érhető el csak.
Kék 330-as geart már szedtem szét,lila még sosem esett. -
Pedig meg mertem volna ra eskudni, hogy esik lila is. De akkor nem. Melyik kuldetes ez egyebkent? -
Plata #58943 Sajnos nem jött össze.
Master FP-k is kék lootot adnak és sajnos a heti master küldi is kék lootot.
Viszont az egyik csapattársamnak esett egy szép robogó.
Az is valami. -
Plata #58942 Ki találjátok mi a gond a képen?
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Plata #58941 Köszi a tippet,este megpróbálom,nappal úgysem tudok FP-t menni. -
Oh, artifact reszt nem figyeltem, akkor lehet, hogy nem lesz jo megoldas es csak pocsekba megy a token.
Viszont akkor a megoldas az lesz, hogy 330-asra feltornazott conquest/stb gearrel mesz egy master FP-t, es ott a loot az adott slot itemleveljehez passzolva mar lila 330-as lesz (vagy, ha az artifact cuccok koze tartozik a kek szinu cucc is, akkor sima veteran FP is eleg), azt meg bonthatod.
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2022.10.24. 10:54:21 -
Plata #58939 De az csak kék vagy zöld és artifact kellene.
Plusz kiváncsiságból felfejlesztettem a nulláról egy Implant-ot,de azt nem lehet szétszedni.
De azért majd kipróbálom,bár most fölöslegesen elköltöttem sok cuccot implant-ra.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2022.10.24. 10:36:50 -
Vagy siman csak a flottan felfejleszted valamelyik geart a tokenjeiddel. Conquest cuccok pl mehetnek 330-ig, pont tegnap huztam fel a fegyvert addig, hogy a ladabol onnantol 330-as fegyverek essenek az altoknak. -
Plata #58937 Tudnátok segíteni?
Van egy küldim,szedjek szét egy 330-as artifact itemet.
Ahhoz mennem kéne valami komolyabb operations vagy uprising vagy mi a túrót?
-
Plata #58936 Traitor among chiss vagy mi a rosseb veteran Fp-n két klassz strongholdba való berendezés is esett,egy bár és egy lámpa.
Ilyen jó kis Fp-n is rég voltam,habár maga az FP inkább fura. -
Plata #58935 Ugyan,ne viccelj,az FP küldi laza,most mindenki ezeket az FP-ket tolja,ha azt mész amit a küldi kér akkor négy pontot kapsz.Ha megölöd a bónusz bunkót akkor hét pontot kapsz.
Én most jutottam fel játékba,de nem is kell csinálnom semmit.
Kiírta a játék hogy a napi megvan.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Utoljára szerkesztette: Plata, 2022.10.23. 21:35:37 -
gunji #58934 GS3-ban is van flashpoint, de hagytam, hosszú, inkább majd a szintezésnél megnézem, esik-e (talán pénteken lesz időm rá, talán).
Olvastam erről a 'catch a gambler'-ről, s hát amikor húszan várjátok, hogy a cd leteljen és csak egyvalaki nyerhet a húsz várakozó játékos közül, akkor inkább kihagyom. Talán a negyedik héten jobb küldetések lesznek. -
Plata #58933 Igen.
De azt gyorsan le gyártottam.
Mivel úgysem tudom mi a bánatra használni,így adtam el belőle.
Csak szokás szerint nálam a lóvé nagyon gyorsan elfogy.
STO-ban ha több pénzhez jutok mindig kulcsot veszek belőle és elraktározom az acc bankban.
Vagy ha nagyon elkap a gépszíj azt is elhasználom és kinyitok belőle egy adag ládát.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2022.10.23. 18:59:30 -
Igen, a hetiben volt egy invasion force feladat (10+2), gondolom aki lusta grindelni nyersanyagot, az inkabb vasarol gtnbol. -
Plata #58931 Képzeld én eszetlen drágán adtam el a szezonhoz szükséges craftolt cuccokat.
Kíváncsiságból megnéztem vajon mennyit ér egy gezemice és volt amit 39 misiért adtam el.
Na persze a lóvét szokás szerint elvertem hülyeségre.
De akkor is nevetséges drágán volt GTN-en seasonhoz szükséges craftolt vacak.
Én meg kicsit túl sokat termeltem belőle.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2022.10.23. 18:00:55 -
pajer_csaba #58930 Köszönöm a választ! MEg is van hol kell.
-
Na, utolertem magam, ez a het pipa.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Plata #58928 Flashpointokat nem próbálod ki sztori módban?
-
gunji #58927 Na, hat esett a heroic-okból, plusz négyet szedtem össze egyelőre az utcán a Black Sun részen Coruscanton, így most már van 95. -
Plata #58926 Kár hogy nem lehet átadni,nekem még maradt 200 darab. -
gunji #58925 Köszi a tippet, valóban esik még plan Fen Zeil-lel. Megnézem, hogy a coruscanti négy heroicból mennyi jön, ha már úgy is kell.
-
Plata #58924 Gondolom én azért nem vettem észre mert nem is figyeltem,gyorsan le toltam a küldit és mentem tovább grindolni a szezont.
Amikor én csináltam tényleg nem olt gond a keresgéléssel,mindenhol tömeg volt,csak követni kellett a többieket.
Utazást is úgy oldottam meg hogy a küldi bolygón levő strongholdba utaztam és onnan a küldetés helyére,nem a bolygó kikötőjébe,szerintem ezzel időt spóroltam.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2022.10.23. 10:59:27 -
gunji #58923 Én is tegnap vettem fel, s ahhoz találtam Vulkk-nál cikket: link
Ott mutatja lentebb a 'How to unlock the G.A.M.E. reputation track' résznél a birodalmi oldalon a panelek helyét. Igaz, köztársasági oldalon vettem fel végül. -
Sajnos ebbe en is belefutottam, Coruscantra erve csak a robot volt lehivhato, mint tars, mert aktiv volt a toborzos kuldetese. Azt hittem bug, de most mar latom masnal is igy volt, akkor pedig szandekos (mondjuk valahol ertheto is.) -
Plata #58921 Nem emlékszem olyanra hogy a küldetés elvette volna a társaimat.
Nekem nem volt nehéz a küldi,ugyanis még elsőnap csináltam.Minden konzolnál áltak játékosok így keresgélni sem kellett.Csak mentem a tömeg után.
De én is tudok egy vicces bugot.
Az este elugrottam egy FP-re a bűnrossz sith karimmal,két eternal küldi közt egy kis kikapcsolódás nem árt.
Ketten leugrottak a liftről és így beleálltak a padlóba.
Amikor jött fel a lenti lift az feltolta őket.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2022.10.23. 09:43:37 -
Csereld be 50-essevel Tech Fragment csomagokra (kvazi elraktarozod azokat kesobbre) a flottan, mast nem nagyon tudsz csinalni anelkul, hogy mas tokent ne hasznalj el!
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2022.10.23. 01:57:14 -
pajer_csaba #58919 Apropó, valaki tudja, hogyan lehet redukálni a Conquest Commedationokat anélkül, hogy az upgradelést használva egy csomó hasznos matit is elkúrnék? Ugyan is az a zseniális helyzet állt elő, hogy amit kellene upgradelnem, azt nem tudom, mert ninss elég OPS catalystom, de a Conquest Commedationok meg megteltek, és emiatt nem tudom felvenni a GS rewardokat. -
pajer_csaba #58918 Na, megoldódott a rejtély, automata küldi volt az új compihoz, amiért ráadásul nem kapsz semmit egy vállveregetésen kívül. De tényleg, se xp, se credti, se influence. Semmi. Cserébe vakarózhatsz a DK (a bárpult belső oldalán), a Tatooine (a bárpulthoz közelebbi kanapé hátulján) és az Alderaan (a cantina külső, hátsó falán) cantináiban, hogy hol a faxba van a shady console. Nem ez volt életem legjobb, késő este elbaxott fél órája... -
pajer_csaba #58917 Elmentem DK-ra heroicozni, erre a játék elvette a compimat, az új nyomi droid kivételével az összes többbi elérhetetlen és újra megcsináltatta velem az odessenes Darth Hexides conversationt. lol
Nem bugos ez a szar, á, nem. -
Plata #58916 Őszintén szólva a társ igazán béna.
Nem azért de scorpio-t is szivesen bedarálnám alkatrésznek.
Én szeretek vacakolni a szezonnal,hogy miért ne kérdezd én sem igazán tudom,de élvezem.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2022.10.21. 17:28:49 -
Igen, plusz jutalom reward is van, aminek nagy resze kuka, csak a 100k-s conquest az jol tud jonni.
Unlockolni nem nagyon akarok szerintem semmit sem, a robot comp eleg "meh..." (scorpio klon hutt nyelven makogva? kosz nem), a tobbi cucc meg kijon parszaz CC-bol. A packok random cuccai meg ugyis 240-es unlockok, azokkal ovatosan banik az ember. -
Plata #58914 Nem is emlékeztem rá hogy a napi belogolásért jár 8 season pont.
Felmentem és kaptam 8 pontot,persze sztintet léptem. -
Plata #58913 De ha mindent unlockolni akarsz amit kapsz az kevés lesz szerintem. -
elofizetoknek 2000 CC jon a reward osszesitett lista szerint -
Plata #58911 Az a baj kevés a szép dísz a házba,bizony nagyon sok reput kihagytam.
-
Plata #58910 Azt hiszem hogy ma kiégtem.
Beteg vagyok és itthon vagyok.
Most végeztem az alderaan-i ház díszítésével.
Reggel óta csináltam.
Az első félórában még figyeltem rá hogy klassz legyen valamennyire.
Aztán elvesztettem a türelmem és már nem nagyon figyeltem rá,aztán teljesen lefárasztott és dobáltam mindent mindenfelé.Végül olyan lett amilyen,de lényeg hogy kész.
De ötször jobban kikészített mintha lenyomtam volna 10 random Fp-t.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2022.10.21. 12:14:40 -
Az igen, szepen belekezdtel. En epp csak letudtam ket weeklyt meg a napit, nem volt tobbre energia. :) -
pajer_csaba #58908 Most CC is sokkal ritkábban esik a GS szintekből, bár a végére beraktak két 400-ast. -
Plata #58907 Talán,végül is elég sokat kérnek a cuccokért.
Nekem a heti küldik készek.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2022.10.20. 23:24:02