60332
-
#46796 A kódot úgy értettem, hogy a teljes játék kódja, az én az origininen vettem és ott +30nap játék idő is jár hozzá(livekodos verzióhoz nem tudom, valaki biztos megerősít majd.) -
overx #46795 Fuuha, most két 1mást követő hozzászóló üti egymást. Akkor most elég a gamecard vagy kell a játék is mellé ? XD
-
overx #46794 köszi a gyors választ, körülnézek ott.
-
#46793 Originen olcsóban jössz ki mint livekodokkal, még a digital deluxe verzió is olcsóbb. És igen elég a kódot megvenned azt a weboldalon hozzá adod a trial accodhoz. -
#46792 Fejformából, hajból kb 20 féle van ha jól emlékszem, de youtube-on vannak karakter kreálás videók, keress!
Trial korlátozásaival túl sok mindenből nem maradsz ki, azért ne fizess elő ha nem akarsz, novembertől meg lehet ingyen is 50-ig fejlődni.
Ha elő akarsz fizetni akkor meg kell venned a játékot ÉS egy gamecardot (vagy bankkártyás fizetés).
Livekodok megbízható. -
overx #46791 Sziasztok
Tegnap letöltöttem swtort, hogy egyáltalán megy e a gépemen. Megy xD, Na de az volna a kérdésem, hogy a freeben ahol csak lvl 15 ig juthatok el, elkezdtem egy jedi knightot, a karaktergenerálásnál alig van választék fejnél, hajnál stb, ez a free miatt van, vagy a rendes fizetősnél is csak ilyen kis nyomi fejek választhatók?
Más... toljam végig 15ös szintig és ha még mindig tetszik fizessek elő, vagy így a triallal kimaradok sokmindeből és minél előbb fizessek. éés ha előfizetek elég csak a kódot megvennem a már letöltött klienshez? és ez a livekodok oldal megbízható ?
Köszi.
Üdv:Over
-
#46790 Ez nem jott ossze... Na mindegy :) -
#46789 <script type="text/javascript" src="http://char.calikillednox.com/32f34c75-b316-45e9-8325-f17453eeae73"></script>
-
Bhalage #46788 meg aztan mivel star wars es lazur guns pewpew van ezert nem (mindig) megy, hogy "osszegyujtod a mobokat" oszt aoe, neked kell megfelelo mobokat valasztani; stukist kezded tankolni, a melee odajon hozzad, nem forditva..
stb -
Bhalage #46787 szerintem másmilyen elvek szerint kell tankolni ebben a jatekban, mint mas jatekokban :D ami miatt ezt mondom: általában nagyobb pakkok is előfordulnak, és mint tank, neked nem kell tartani az összeset.
fontos h a groupod tudja, hgoy amig te megfogod a champeket, goldokat es esetleg silvert, addig nekikaz a dolguk h kúrva gyorsan és ügyesen megtalalják a normalokat es silvereket es szetkapják oket semmi perc alatt. azokkal neked nem is kell foglalkoznod egy dps is megtankol normalt 2secig, silvert 10ig, es konnyebb a healer dolga is ha nem ot kurogatjak a kosza normal/silver mobok.
ha nem keszseg szinten megy a pakkok optimalis daralasa az nem a tank hibaja, hanem a dpse, mindenkie.
ennyi. -
Bandras DaSilva #46786 Ha jól emlékszem olyan 28-30 as szint körül kapsz majd area tauntot és onnantól sokkal könnyebb a tankolás. Addig meg a simával kell pörgetni.
-
Although #46785 Ahogy észrevettem a heroic területen ennek nincs jelentősége. A healer életben tartja a bandát. :) Ami van kb. három nagy lv50-es 8-fős raid zona, ott nem tudom, de nehéz lehet mert akikkel vagyok még csak az egyikből egy bosst vagy kettőt öltek meg boss-t öltek meg, persze nem mérvadó. -
#46784 BH tankoláshoz tudnátok adni pár tippet? Ahogy észre vettem itt nincs taunt, elég sürün leszedték rólam az aggrot sajnos, vagy nagyobb levelen nem fog gondot okozni a tartás? -
#46783 Köszi, már én is gondoltam rá, szóval a napokban fel is vettem, de azóta még nem próbáltam ki. Rem jó döntés volt lecserélni a scavenging-et. Majd kiderül. -
Kryon #46782 Vedd fel a slicing-ot és lesz pénzed. -
#46781 Hogy lehet könnyen, gyorsan credit-et összeszedni?
lvl21 vagyok és csak 35k-m van.
Lassan elérem a szintet mikor lehetne speederem, de 50k creditem nem tudom, hogy jön össze addigra. Ha meg igen, akkor meg nem marad másra, pl új skillek.
Mit javasoltok: warzone, space combat?
-
#46780 Hogy lehet accról leszedetni az authenticatort? Eltört az előző fónom és most van másik de nemtudom használni mert kell ez a szar.. -
bekasybalazs #46779 Köszi, ez megoldódott :) viszont most más gondom van...sikerült belogolnom, már csak a PLAY gombra kéne rámennem, viszonthiába kattintok rá, nem reagál semmit...valami ötlet, hogy mitől lehet? -
#46778 Én első indítás előtt elindítottam a fix launcher.exe-t leszedte a frissebb launchert és azóta működik rendesen.(egy az egybe ugyan ez a helyzet volt nálam is mint nálad) -
bekasybalazs #46777 Üdv! átváltottam win7ről win8ra, a játék egy másik partíción volt, így megmaradt. elindul a launcher, viszont mikor logolnék be, fent megjelenik egy piros csík, azt írja hogy a patch információ pillanatnyilag nem elérhető, és nézzek szét a fórumon. megoldható újraletöltés nélkül? mert nincs valami bika netem,hogy megint leszedjem.
egyébként f2p rulez,felhúzom ingyenesen,aztán aktiválom a raideket...kicsit spórolva ígyis:) üdv: Balázs -
#46776 +1 Én is megvettem végül a játékot, ez a trial jó marketing fogás lett tőlük.
For The Empire!
-
#46775 fél perc google november. -
#46774 sziasztok. Mikor lesz f2p swtor? nem emlékszem a dátumra. -
#46773 értem, akkor majd kiderül
köszi -
#46772 random oszt be, úgyhogy mindegy
vagy már nem? régóta nem játszom még -
#46771 Első warzone-ra melyiket javasoljátok?
-
DoctorStryker #46770 Z - vagy amit beállítasz -
chris jericho #46769 Sziasztok! hogy tudnám a fénykardot harcon kívül csak úgy kivonni? -
Although #46768 Hát ez csak egy class van még pár másik is saját történettel :) -
#46767 A dátumot elnézve lehet, hogy tényleg egy hónap. Aztán jöhet a sírás, hogy nincs benne semmi, szar minden, kérem vissza a pénzemet -
#46766 Bizzunk benne, hogy nem igy lesz. :) -
#46765 Nekem család - kutya és meló mellett bőven több is volt az első 50-es kari ... -
Although #46764 Ha ezt valaki mindent elolvasva, még csak nem is minden questet végigcsinálva, két hét alatt egy classot végigvisz történetben az nagyon ügyes, rendesen csak az esti órákat számolva. Nekem simán egy class lv50-re kb 1 hónap lesz nyugiba nem kapkodva nem minden este ezzel töltve... -
#46763 Nagy single playerezők... Két hét alatt végigtolja, aztán rá sem néz többet, az meg minden számítás szerint kijön a 30 napból, tehát előfizetni nem kellett rá eddig sem. Most majd rusholnak ingyen 50-re, hogy a végén /spit /quit és anyázhasson, hogy milyen szar. Nem vagyok pesszimista -
Tommy Drak #46762 Hát igen meglátszik.Igényes játék lett az biztos. -
Although #46761 Igazából a Kotor nagy kedvenc, pár wzben meg groupba voltam, de elsőre mindenképp mint solo játék akartam végigmenni, de igazából kombinálni kell már látom. :) -
Although #46760 Tudom, van is, de olyan hatalmasak a pályák még azzal is, látszik hogy ebbe tényleg 7 évet öltek bele :) -
Tommy Drak #46759 Nem tudom,WZ-ba szoktam szintezni nagyrészt
Most jól ellent mondtam magamnak:D
De most majd lesz idő rá,hogy minden egyes küldetést maximumra teljesítsek szépen,lassan,sorban és skip opció nélkül;-)
Egyébként ott a speeder,azzal hamar oda lehet érni.Most gondolj bele TSW ahol mount sincs,ott aztán tényleg elfáradnál. -
Although #46758 Jó mondjuk minden egyes beszélgetést, questet végigolvastam idáig és ezután is így lesz. -
Although #46757 Kicsit nagyok lettek a pályák a solohoz,csak, elfáradtam a lv30 elérésére. te hogy érzed? :)