60332
-
Tomyh #46836 Mindent megnéztem amit lehetett 1 nap alatt,átolvastam 120 oldalt hivatalos és egyéb oldalt.Átírtam ini.file-t vagy 15× már különböző értékekre,dpi csökkentése az ini.file-hoz és növelése,ingame acceleration-t változtattam és annyi,hogy kicsit jobb lett.Talán már játszható így de kissé frusztráló még mindig-.-
Ma még kipróbálok pár dolgot,nem adom fel:D
-
#46835 Ha jól tudom ezeknél a modelleknél van dpi gomb. Vedd a legkisebbre (talán 200dpi) és úgy valszeg nem lesz problémád. Az én egeremnél is így teszek. A legkisebbre állítom, ami win alatt már nagyon lassú, de a játéknál tökéletes.
Nephinnek igaza lehet, érdemes lenne a driverét is megnézni. Biztos személyre szabható az egér. -
Nephin #46834 Nézd meg az egér driverét is, tipp. -
Bhalage #46833 nekem ilyen gondom szerencsere sose volt -
Tomyh #46832 Undorító ez az egér lag.Játszhatatlan az egész,pörög ez a kurva kamera -
Tomyh #46831 Ezt a "mouse smoothing" vagy "acceleration"-t nem lehet kivenni vagy tenne valamit ellene,hogy eltűnjön?PvP-n idegesítő,hogy pörög a kamera ha csak kicsit is fordítok.Akkor is ha 0-ra veszem a camera rotation-t beállításokban.Logitech G400 de G500-nál is ugyanez van:( -
#46830 A Win8-cal még várok legalább fél évet. Abban biztos vagyok, hogy gyorsítja a rendszered, főleg ha SSD raksz be. Erre ácsingózom én is, de még elég magasak az áraik. Mivel notim van így nem tudom azt megtenni, hogy a HDD mellé berakok egy SSD-t, amiről a játék menne. Le kellene cserélnem a HDD-met. Egyelőre marad minden a régiben. -
Jadis #46829 Valóban, tényleg működik úgy is
Fura, délután még nem akart elindulni a kliens miután belogoltam.
Be volt szürkülve a "Play" ikon
Köszi -
Tommy Fury #46828 Nekem ilyet ír mikor küldeném el:"Sorry, you cannot refer this email address."
De tudsz regisztrálni trial account-ot az oldalon ami ugyanaz mint a meghívós dolog -
#46827 Ohh így máris érthető, nvidia beta driverrel nincs gondom szerencsére, eddig még hiba se jött "lekopog". A kis javulásnak köszönhetően pedig folyékonyat fut a játék nálam -
Tommy Fury #46826 Az a baj,hogy egy idő után jelentkeznek a gondok,mármint nem az OP.rendszerrel hanem a játékoknál a driverek hiányossága miatt.Októberi W8 release-t megvárom ha meglesz és kijöttek a fullos driverek akkor Swtor-t is átteszem majd természetesen de addig nem vállalom be.
Azt tudom,hogy gyorsabb minden alatta de pl az Ati driver-nek nálam gondja van az Opengl-el és magával a telepítéssel is.Hangkártya driver is úgy ahogy működik és muszáj lesz Swtor-t fullos 5.1-es rendszeren hallgatnom:) de win8-on a hang driverem se az igazi:/
Meg különben is muszáj a reinstall mert SSD-n lesz a játék a rendszer mellett,frissen telepítve el akarom érni a max fps-t mindenféle grafikai bug nélkül:) -
Jadis #46825 Tudna valaki küldeni egy meghívót? E-mail címem megtalálható az adatlapomon.
-
#46824 Nálam win8 alatt jobban fut mint win7 alatt, de lehet, hogy csak a friss rendszer miatt, nem tudom, hogy van-e esély erre. -
Tommy Fury #46823 Oké köszi.
Akkor ma már nem lesz game,még Win-t is kell telepítsek mert Win8-ra nem merem feltenni.Inkább megyek biztosra:) -
#46822 20,0 GB, 224 fájl, 17 mappa -
Tommy Fury #46821 Szeretném tudni mennyi az SWTOR mappa tartalma? -
#46820 Nem shötéthsith vagyok csak egy mezei chiss agent. Én nem a sitheket szolgálom, hanem a Birodalmat.
-
#46819 Akkor megpróbálom, köszi szépen.
Azzal nincs is gondom, hogy van raid fp wz stb., én a kötelező dolgokat nem szeretem, meg hogy napi/heti x órát legyél fent.
#46818 Türelem az van, tudom, hogy a progressek általában nagy levelre szolnak, csak én szeretek korán csatlakozni egy közösséghez, hogy összeszokjunk, ismerkedjünk.
-
Tommy Fury #46818 Az Unbroken jó!Tapasztalat DE nem 40-50 alatt.Lépj be hozzájuk és legyél türelemmel még eléred a nagyobbak szintjét.Addig meghuzod magad szépen kérdezel ami fontos ennyi:) -
#46817 Nem HC, csak vannak joparan, akik szeretnek es akarnak jarni raidelni es progresszelni, de igazabol semmi sem kotelezo.
Honlap ne tevesszen meg, en inkabb felig-meddig gyuto klannak neveznem, mert alatalaban a legtobb jelentkezot fel szoktak venni. Onnan tudom, hogy egeszen GW2 megjeleneseig en is ott tevekenykedtem.
Legutobb szuletett egy olyan korlatozas, hogy tobb inkvizitor mar ne jojjon, mert a klan eleg nagy reszet teszik mar ki ezen class kepviseloi, de ezt leszamitva nem mondanam HC klannak.
Teny, hogy vannak kockak, de igazabol hol nincsenek? :)
Sztem nyugodtan irj hozzajuk a forumon jelentkezest, de akar ingame is megkeresheted oket (bar valszeg forumos jelentkezest fognak kerni :D ). -
Nephin #46816 Nem shötéthsithnek kell lenni és lesz klánod... :P -
#46815 Magyar community ennyire kihalt? Én tombos birodalmi klánt keressek lassan 3napja, egyedül az unbroken-t mondták, de az elég HCnak tűnik nekem weboldal alapján. -
Bhalage #46814 arra sajnos nem, de bizom benne h jon valaki aki ott jatszik es ajanl : ) -
#46813 Köszi!
Intézem a dolgot a site-on. -
Tommy Fury #46812 Tomb szerverre is tudnál ajánlani esetleg Republic Guild-et? -
Bhalage #46811 egyertelmu
http://hungarikum-swtor.enjin.com/ -
#46810 Úgy döntöttem, hogy be kell lépnem egy guilbe, mert ahogy haladok előre, egyre nehezebb csapatba bekerülni. Talán így egyszerűbb lesz.
Kiket ajánlotok?
Megnéztem a magyar klánokat és mivel én a Nightmare Lands szerón vagyok, így kettő jöhet szóba: Hungarikum és a Kessel Rum, legalábbis az swtor.hu szerint.
Nem vagyok HC, munka mellett tudom hajtani és heti 2-3-szor max.
Szerintetek? -
Nephin #46809 :D -
Tommy Fury #46808 Na én befizettem 2 hónapra,nem várok tovább F2P-re:) -
#46807 Az lenne a gondom, hogy beakartam állítani security key-t de ahol leírja a serial numbert és az activation keyt az a részem üres, ez most egyéni probléma és ha igen van-e rá valamilyen megoldás vagy ez másnál is előfordult már? -
#46806 Serafutty, megesik a legjobbakkal is. Elotte nezz szet a forumon is, a guildekkel kapcsolatban hatha van friss info. -
CooperXY #46805 áhh szemem előtt volt és nem vettem észre:D köszönöm és bocsi:D -
#46804 10 cm-rel a komment felett :) -
CooperXY #46803 Hali!
Tudnátok segíteni kicsit? Olyan szervert kerensék, amin lehetőleg népes számban megtalálhatóak magyar játékosok, és alapból sok játékos van a szerón. RP/PVE/PVP mindegy
előre is köszi -
#46802 Rég kötött le ennyire egy játék, főleg mmo.
#46787 Most már kicsit máshogy állok hozzá, megfogadtam a tanácsod, a kis mobokat ráhagyom a dpsre, esetleg ha healerre megy mob azt leszedem róla, 15ös szintre megkaptam 100%aggro generáló stance-t kicsit könnyített a dolgomon.
-
overx #46801 :) Mindent értek, nincs több kérdésem.
-
#46800 -
overx #46799 Köszi, akkor valószínű, hogy beruházok rá. Melyik szerveren vagytok magyarisztániak a legtöbben ? -
#46798 A tyúk kaparja meg!
Le kellett volna csekkolnom az origint.
Most lenne egy mountom és nem kellene költenem rá.
Egyébként a GC a livekodok-on a legolcsóbb, ahogy néztem.
Ha valaki komolyan akar játszani a játékkal és ki akarja aknázni a benne rejlő lehetőségeket, akkor mindenképpen érdemes előfizetni rá. Havi 3000 ft-t megér szvsz, és nincsenek korlátozások. -
#46797 A játék árában (akárhol veszed) benne van 30 nap játékidő, ami akkor aktiválódik, amikor vagy bankkártyaszámmal vagy gamecard kódjának beírásával igazolod, hogy fizető (és fizetőképes) játékos vagy.
@overx: kell mindenképp játék, az nem működik, hogy trialos accountra GC. Előbb upgrade-elni kell egy játék kulccsal, utána mehet a GC és akkor van 90 napod. De ez millióegy faq-ban le van írva :p