60331
  • Nephin
    Most komolyan egy egy hetes hozzászólásodat rángatod elő, mint kapcsolatot ahhoz, amit két teljesen más embernek írtam? :D Jézusom.

A karbantartás ettől függetlenül addig tart, ameddig tart, bárki pöröghet rajta, csak teljesen felesleges, ugyanis attól nem lesz előbb vége. Majd ha megnő a pályafutásod ideje, látsz olyat is, ami hamarabb végetér, hűha. :D
  • Kisponyi
    Nincs miért/miből visszavennem. Mint mondtam nem vitázni jöttem, kérésedre pedig, olvass vissza kicsit. #46953. Erre mondtam, hogy akkor jogos is volt, nem is vittem igazán tovább dolgot. Bár tény még mindig kissé furának tartom, hogy még 1 olyan karbantartás/leállás nemvolt ami időre sikerült volna. Persze ez egyenlőre csak az én rövid pályafutásom alatti tapasztalat.
  • Nephin
    Ha esetleg azt megmutatnád, hol reagáltam a te hozzászólásodra, megköszönném. Tyrpáknak és carkey-nak írtam... jó reggelt.

Vegyél vissza a stílusból, ha egy mód van rá.
  • Kisponyi
    Nem fogok a kedvedért átmenni sem személyeskedésbe, sem trollkodásba, ha nem vetted észre, hogy poénnak szántam a leállásos hsz-t, azon nem segíthetek és magyarázni sem fogom. Ennyi. Na de hogy játékkal kapcsolatosan is legyen valami amit írok.

Nálam 2:1 arányban van Imp vs Rebel karakterszám. 6:3, mint a nagy magyar meccs :D
  • Nephin
    Mutass példát bármelyikre, pls.
  • Kisponyi
    Nephin, komolyan, se a szarkazmust, se a poént nem érted, elsőnek jogos volt a hozzászólásod, másodjára felesleges.
  • Nephin
    A karbantartás alatti látogatottság 99%-át a hiszti és az arra adott válaszok adták.
  • Kisponyi
    Megint sikerült jackpot-olni karbantartást, eddig duplázták leállás idejét :D
  • Bandras DaSilva #46987
    Helyes:)

Még a végén visszanézek:)...amikor eljöttem, akkor eléggé szopóágon voltunk a rep oldalon. Mire visszanézek, gondolom megint ez lesz a helyzet:)
  • El Protector
    Red Eclipse-n kurva nagy rep fölény van, a hetiket imp oldalon rémálom megszerezni, ennek ellenére azért én szenvedgetek becsülettel, de ha ekkora premade fölény lesz a repeseknél, akkor mégy négy és fél valorig tolom, amíg elérem a war hero-t a pve szett miatt, aztán hagyom a picsába :)
  • Tyrpak
    Tényleg, ha már páran benéztetek ide, az előző hozzászólásomra tudna valaki válaszolni? Köszönöm
  • a.carkey
    Nem a hisztit emelte ki, hanem a látogatottságot ...
  • Nephin
    Szerinted a karbantartás miatti hiszti az normális volt?
  • El Protector
    Extended with no ETA...
  • Tyrpak
    Tudjátok mi a szomorú?
    Januárban egy ugyanilyen leállás alatt 3-4 oldalt nőtt volna az sg.
    Most meg 3-4 hozzászólás.
  • El Protector
    Mehh, télleg, there will not be-ből csak a not-ot nem olvastam :))
    hiába, az öregkor átka már a figyelmetlenség :)
  • Kisponyi
    launcher szerint nem is lesz új patch, csak "szokásos" karbantartás van........
  • El Protector
    Én is, de egyelőre még a peccset sem lehet tölteni :s
  • Tyrpak
    Nem tehetnek róla, de azért vicces, hogy mindig akkor patchelnek, amikor ráérnék. (a 11 órásból 4-et játszhattam volna)

Csak reménykedni tudok, hogy tényleg 4 órás lesz a mai.
  • Jeffjohnson
    melyik a legkevésbé cuccfüggő karakter?
  • Kisponyi
    Csak nekem van most gondom a játékba belépéssel? Launcheren túljutok, de a játék nem tölti be a szerver/karakterválasztó részt. 5letek?
  • Tyrpak
    Sziasztok!

Félév kihagyás után újra előfizettem és érdeklődni szeretnék, hogy a Red Eclipse - en hogyan áll a pvp?

50-es karimmal úgy érzem labdába se rugok, gondoltam felhúzok egy új karaktert és 50 előtt bespájzolok commendation - ből, hátha úgy megy...

Kérdés hogy 50 előtt melyik oldalon érdemes beszállnom, rep vagy sith?

Előre is köszönöm :-)
  • Bhalage
    smuggi storyval mondjuk jol jarsz, sztem ude szinfolt, bar kicsit klises, de nem rossz
  • picket
    Csak találtam. Teljesen off. Nem ide való. Nincs semmi látnivaló. Mindenki menjen szépen a dolgára.

• DummyBoy
    Scoundrel és Shadow a burst DPS ami stealthes. Nekem volt mindkettő, scoundrelt sajnos a halálba nerfelték, 50 alatt csak 40 után jó, addig hiányoznak a lényeges skilljei. 50 felett viszont sajnos csak maxos gearben jó, azt nekem nem volt türelmem kivárni :) Cserébe healelni jó. A legnagyobb hátránya, hogy nincs semmilyen gap-closere.

Shadow az kicsit nyugisabb, viszont többféle lehetőség van benne.

Nekem mindkettő tetszett.
  • Jeffjohnson
    sith oldalon voltam már, gondolom a populációs inbalance nem változott ha pvpzni akarok itt instant poppolni fognak a WZ-k. Story nem érdekel csak a pvp. Igazából remélem a scoundrel-el nem választottam nagyon mellé bár még van időm gondolkodni a gunslingeren is kasztválasztóig arról azt olvastam egész jó.
  • Bhalage
    csak azt nem ertem miert a faszszopo republik oldalt valasztottad. a consular story a legfostaligabb, amit csak valasztani lehet, ellenben a sith inquisitor a masik oldaon igazi underdogbol roxstar story :DD
    javaslom a helyzet ujragondolasat es egy sith assassin karit.
  • Jeffjohnson
    Sikerült scoundrelt kezdeni :) amilyen az én szerencsém ez pont nem olyan amit én keresek.
  • N1ggA
    akkor egyértelmű a shadow.
  • Jeffjohnson
    Opsz akkor rosszul emlékeztem nekem a láthatatlanság és a minél nagyobb burst dps a fontos kb. ebben a sorrendben. Kifejezetten pvp célra kellene.
  • Panzeradler #46965
    "csak akkor kapjuk meg a coinjainkat, ha a f2p bevezetésekor aktív és élő előfizetéssel rendelkezünk" Ez elkeserít, reméltem, hogy kapok így is és folytathatom, most nincs annyi időm játszani, hogy megérje befizetni
  • Nephin
    A shadow igen, a másik valamelyik csempész.
  • Jeffjohnson
    Ugye jól emlékszem és ez az a két karakter ami láthatatlanná tud válni?
  • Jeffjohnson
    Pvp szempontból a minél nagyo burst dps lenne a fontos.
  • Nephin
    Rangedet szeretsz vagy meleet?
  • Nephin
    F2p infók
  • Jeffjohnson
    Nah csak nem tudtam ellenállni :) adok még 1 lehetőséget a játéknak ezúttal republic oldalon.
    Melyiket érdemes választani Sage vagy a Shadow jobb?
  • Nephin
    Egyébként megy a játék, fyi.
  • Nephin
    Ha mondasz egyetlen olyan mmo-t, ahol sosem csúszik/csúszott a karbantartás, még akár alapja is lesz a mondandódnak. Nem tudom értelmezni a "káoszt", amit említesz.

Ha több, mint 10 éve játszol, akkor nem értem a felháborodás okát. A maintenance, patchelés, ezek csúszása a műfajjal jár.

• Kisponyi
    Lehet már én nálam van a léc picit magasan, vagy hozzászoktam a kiszámítható rendszeres karbantartásokhoz amihez lehet időzíteni/tervezni. :D