60331
-
Nephin #47155 Preferred leszel, több, mint a f2p, de csak akkor kapsz coinokataz eddigiekért, ha 15-én aktív lesz az előfizetésed. -
#47154 Jobb oldalt a főmenünél ott van (swtor.com) -
#47153 Valahol az account managementbe van egy olyan rész, ahol a cartel coinokat kiszámolja neked.(Nem tudom linkelni, authentikátoros telom lemerült) -
#47152 Srácok, ha én béta óta tolom, early accesbe is benne voltam founder vagyok, fizettem is pár hónapot, de párhónapja nem játszom, jár nekem valami???? vagy lesz valami speckó státuszom?:D vagy semmi? -
#47151 PCGamer cikk a F2P-ről -
Kryon #47150 Jöhetett volna 2 nappal korábban, most csengethetek még egy hónapot, hogy ne bukjam a coint
Várom, sztorira, pvp-re elég lesz.
Akinek meg több kell, ne filléreskedjen :D -
Nephin #47149 F2P lehetőség november 15-től -
#47148 Meg tudnátok mondani, hogy snipernek melyik a legjobb second stat? Power vagy Crit+surge vagy esetleg mind három vegyesen?
Előre is köszi! -
Vincentcloud #47147 Ha van egy digital delux accountom, abból meg lehet csinálni valahogy a 15 szintig való játékot anélkül hogy elveszen a játék, vagy várjam meg míg free lesz és addig csináljak egy trial accountot? -
#47146 Mivel disney felvásárolta az egész lucasbagást, kitudja... :) -
#47145 Tudom, hogy volt benne valami, de sok jót nem olvastam róla ... Lehet csak rossz helyen olvasgattam :) Ez volt a Jump to Lightspeed asszem? Akkor akartam előfizetni, csak közbejött valami ... -
#47144 Az orig SWGben ez már anno is benne volt. Ezért SWG2. :) -
#47143 Remélem Xwing vs Tie Fighter Online :) -
#47142 Hehe. SWG2 vagy SWTOR2? :D -
#47141 Új SW MMO? -
#47140 Te fotorealisztikus animációt akarsz az avatar pedig nem volt az. Kék lények és egy nagyon jól ismert sorozat szereplőinek újra felélesztése között azért még van különbség. Egyszerűbben is tud pénzt keresni a Disney az SW-al mintsem így túl nehézkes és értelmetlen. -
#47139 Mondjuk, a LOTR filmváltozata baromira nem érdekelt soha. 1x megnéztem, de ennyi. A Batman nálam szintén hasonló kategória.
Részemről Andrew Chaikin (Ember a Holdon), és Stephen E. Ambrose (Elit alakulat) kivételével igazán jó könyvből/eredeti ötletből-filmet megvalósítást nem nagyon láttam, ami felérne egy trilógia méretével (pedig volt itt Trónok harca kisérlet is) és nem ad hoc ("csináljuk meg, mert kő a lóvé") jellegű volt, szóval nálam teperni kell a jóért, viszont a Star Warst nagyon elrontani NEM LEHET, csak ha az ember a tucat/trendi/magyarázzunk meg mindet, amit nem kell, pl. az erő vonalat erölteti.
A régi trilógiával kaptunk egy jó kis mesét, az új trilógiával pedig egy korrekt felvezetést a régihez. Ennek ellenére a két trilógia között szakadék tátong megvalósítás tekintetében, pedig az újnál volt az a pénz, amit nem szégyelltek elszórni. -
Although #47138 Nézd ez igaz de vannak olyanok akik ma is rendesen megcsinálnak egys filmet, lásd Lord of the ring vagy a Nolan féle batman filmeket csak akarni kell :) -
#47137 Eltelt tizen valahány év a két trilógia között. Olyan ez, mint a nézd meg magad húsz év múlva.
A PotC viszont korrekt és szórakoztató lett. Ha ezt a vonalat viszik tovább, már félsiker. Ja, és övék az Indy jog is, szóval a koponyák után csak jobb jöhet. Ott már láttuk az öreg Dr. Jonest. -
#47136 -
Although #47135 Ez így van. Nincs ezzel gond csak amíg pl a Gyűrűk urát képesek voltak összehozni úgy hogy én is élvezem, sőt!, a második(valójában első) :) sorozatnak ez nem sikerült. Nem de nagyjából elhangzott minden ami lényeges. Tud a disney jó filmet csinálni pl nemzet aranya nekem bejött mint mesefilm de egy Birodalom visszavág szint az ő szintjüket is veri. Persze ehhez Irwin Kreshner kellene de ő már sajna meghalt. -
#47134 Mondjuk, amikor a SW Kinect kapcsán megtudtam, hogy lesz táncolgatás is benne, egy kicsit megijedtem, mint Lusta Dick. De amikor kipróbáltuk egy baráti társasággal, az jó móka volt.
Szóval, lesz itt még Disney Star Wars Musical. :D
X-Wing vs Tie Fighter meg már volt az SWGben. Csak pont a TOR miatt elkaszálták azt az MMOt is, mondván, két SW MMO nem fér el egymás mellett.
Viszont féltem a még mindig nem kész SWG Emut, mert megint más megállapodás kell, mint anno a Lucasartsal, és ismerve a Disneyt és az ő szent teheneik lopásával kapcsolatos politikájukat, nem lennék meglepve, ha lazán elkaszálnák az egész (mindkét) projeket ... :( -
#47133 Hat, azt sem banom ha az SWTOR-ba rakjak be extrakent az urharc helyett, csak vegre legyen mar valami :)
Bar mostansag megint kezdenek divatba jonni az urszimulatorok, elmult honapban 2-3 nagyobb projektrol is volt szo, es egyik sem piskota. Epp johetne egy hianypotlo xwing vagy tie fighter onalloan, vagy akar az xwing vs tie fighter :) -
#47132 Ezt digitalizáld! :D
(Forrás: Hardwired.hu, Rune) -
#47131 Kiváncsi vagyok a játékpiacot hogy fogja érínteni.. lesz e végre x-wing vs tie? -
Kazagor #47130 Minek ide új Han Solo, Leia, Luke?
A mai technikával röhögve digitalizálják bármelyik szinészt. És még csillagászati összegeket sem kérnek a szereplésért.
Csak nézd meg az Avatart. Annyira élethű volt benne minden, hogy ha nem tudom mi valós és mi nem, akkor meg nem mondtam volna benne hogy ki valódi személy és ki digitalizált.
És azt 4 éve csinálták. Azóta mégprofibb lett a technika, és szerintem a Disney a pénzt sem fogja sajnálni a megvalósitására.
-
#47129 Btw, én az SWGben a Naboon ha arra jártam akkor főleg a Gunganeket írtottam, és ennek köze volt Jar Jarhoz, hiába kapott tőlem Boss Nass pirospontokat, a sima (Otolla) gunganeket gonosz mosollyal az arcomon mészároltam le. :D -
#47128 Akkoriban ugyanez a helyzet volt a szaloncukorral vagy a banánnal is. Szóval ez inkább a magyarországi viszonyokból fakadt. :)
Én pl. a új trilógiát, mint történet élveztem. (Talán a harmadik rész még be is jött.) Ami szar volt, azok a szereplők, egyes mellékszereplők és a látványvilág sem volt akkora hűha, mint volt az EPIV először megtekintve. (Mondjuk az Amerikai ninját is imádtam, most meg hányok tőle, de sok ilyen klasszik film beleesik ebbe a kategóriába.
Mit adott nekünk az új trilógia? Igazából semmit, mert a rendezés, a vágások és a szereplők elqurták az egész érdekes történetet, de legalább láttuk Yodát kardozni. :D -
#47127 Ne felejtsd el, hogy Lucas mindig is generaciokban gondolkodott. Vagyis a nyolcvanas evekben direkt nem is folytatta a sorozatot, vart vele, amig jon egy ujabb generacio, es nekik is ad egy SW triologiat. Lasd az utobbi harom reszt. Ennyi ido alatt sok minden valtozott, mind a technika, mind a film mint mufaj, es mind, mint SW vilag megitelese. A nyolcvanas evekben ez volt az a mese, amelyre racsodalkozott a vilag, es kepes volt az ember osszeverekedni az utolso SW feliratu sapkaert a boltban, vagy fel orszagot vonatozni egy-egy SW temaju kartyanaptarert, stb. Minden informacio maga volt az aldas, es emiatt elsiklottal olyan hibak felemlegetese felett is, amelyeket 20 evvel kesobb szamonkersz a keszitokon :)
Mert manapsag mar van millio SW, a szereplokrol meg azt is tudod, mikor milyen alsonemu hordtak, az SW jatekokkal belecsoppenhettel barmi es barki szerepebe, az egesz SW univerzum kibovult, es kommersz lett.
Emiatt mas a megiteles az egesz franchisenak. Az persze jogos, hogy aki jar-jart kitalalta, azt pofan kellene b.szni egy szeneslapattal, de az uj triologia mar az uj generacionak szolt, nem nekunk. Es az uj generacio imadta, rekord beveteleket hozott.
Talan az SWTOR is elore kap valahogy a kovetkezo idoszakban, ha ujra kitor az SW laz, lasd uj triologia, uj teve sorozat, stb. -
#47126 A második (valójában első) trilógia tökéletes volt. Volt benne élet. Az első (valójában második) trilógiában is, de míg a másodikat (valójában első) nem cseszték el idegesítő, nem oda való karakterekkel, történetmeséléssel és helyszínekkel, úgy az elsőt (valójában másodikat) viszont igen (pl. Jar Jar). Ráadásul az első (valójában második) trilógiában a színészettel is hadilábon álltak olyanok is, akik pedig nem kezdők. (A kezdők meg pláne.) -
Although #47125 Tudom nehéz elhinni de szerintem legkevésbé sem ez az az ellenzők részéről hogy ők nyilván féllábbal a nyugdíjas otthonban már nem megy..
Mindössze a minőséget szeretnénk visszakapni tudod mint a Birodalom visszavág :) És lehetőleg ne valami az új részekre emlékeztető dolog :) Nyilván az új három rész jelzi Lucas bácsi nem sok mindent képes már használni a pecsétjén kívül amivel pecsételgeti mi jó mi nem jó de ez sem megy igazán :) -
#47124 A végén még összejön egy Guybrush Threepwood vs Jack Sparrow párharc is. :D
De ha a The Dig-et megfilmesítik, már jó. :) -
#47123 Meg lehet próbálni onnan folytatni, hogy legalább Harrison Ford és Mark Hamill még beleférjen a képbe. Carrie Fisher lehet kérdéses, hogy még éljen-e vagy sem, mert ezt ez a személy már nem tudná produkálni, meg nem is akarná. A többiek közül pedig csak Billy Dee Williams lenne az, aki számít, de ha nincs benne, akkor észre se venné senki.
A "maszktech" pedig olyan fogalom, hogy amikor Oliver Reed meghalt a Gladiátor forgatása során, a megölésére azért még digitálisan feltámadt. -
#47122 folytatodjon* -
#47121 Vagy ugranak egy nagyot idoben, es teljesen uj kornyezetbe helyezik a folytatas, amolyan reboot jelleggel. A kovetkezo hetekben/honapokban biztos, hogy osszeul mindenki, es eldontik, merre "folytatjon" a tortenet.
A multban jatszodo tortenetek, lasd SWTOR vagy mas SW jatekok szabad kezet adnak az iroknak, mert minimalisan van csak kidolgozva rendszerint a sztori, vagyis nyugodtan lehet modositani, bizonyos limiteken belul. Lasd pl a The Elder Scrolls sorozatot, az mmo-t direkt a multba raktak, amely idoszakrol van max 10-12 db konyv/vers, amelybol bar ismerhetted nagyjabol azt a kort, de lenyegeben az irok azt raktak oda, amit akartak. SW-nel is ugyanez volt/van.
Disney kapcsan mindenki a Mickey egerre meg Dagobert bacsi fele rajzfilmekre asszocial, pedig ez csak egy toredeke a ceg portfoliojanak.
Az egyetlen negativuma a felvasarlasnak, hogy a Lucasfilm tulajdonaban van a Monkey Island sorozat (orok kedvencem), amelyet anno a Disney nem tudott megszerezni, es ezert inkabb lenyulta koncepciot, es lett belole a Karib Tenger kalozai sorozat. Igy viszont, mindketto egy kezbe kerult, vagyis kizart, hogy a Monkey Island valaha is folytatodjon, mert szinte ugyanazt a produktumot "eladni" parhuzamosan nincs ertelme. -
Although #47120 Nos másképp látom, az jó hogy eladja a gond az hogy az egyik legjobb sci-fi történetet már ő is elszarta az új három résszel. Nem véelteln jegyeztem meg a Conanos dolgot az egyik legjobb dark fantasy folytatását a disney már 80-as években elszarta gyerekmesét csinált belőle. Ami nem rossz ha azt szeretnénk kapni. Ezzel a döntéssel 100%-san biztosnak látom az új három rész által már megteremtet "jedi karddal ugráló yoda" vonal nem zárul le hanem komoly lökést kap :) -
oz #47119 Az első döbbenet után tulajdonképpen örülök a hírnek. Mindenképpen új lendületet ad az univerzumnak, ami pozitívan is elsülhet. A Lucas által az utóbbi időben tartott irányvonal nem feltétlenül tesztett, így most lehetőség van a változásra.
Azt, hogy mit jelent a Csillagok háborúja 7, ügyesen elkenik. A Thrawn trilógia szerintem zseniális (bár vannak egyéb könyvek, amik Jedi visszatér után játszódik), de még részben a régi szereplőkkel. Ahhoz egetrengetően jóra kell csinálni, hogy egy új Solót, Skywalkert, Leiát, stb. le lehessen nyomni a régi rajongók torkán, a régi szereplők használatához meg még nem elég fejlett a smink technika :). A későbbi könyvek meg már nem olyan jók.
A Csillagok háborúja 7 utófilmet jelez, de szerintem jobban járnának, ha előzményfilmekkel tiszta lappal indítanának. -
#47118 Új lesz. A Zahn nagyon jó de a karakterek miatt nem hiszem hogy működne. -
Tyrpak #47117 /off
Kérdés: szerintetek hová folytatják a 7-8-9-ben?
A Zahn-féle trilógia szerint, vagy átírják az egészet, és kitalálnak egy új történelmet?
Meg ugye képregényekben is már tovább mentek, felnőttek Leia gyerekei, aztán a yuuzhan vong, aztán megölték chewie-t, aztán... írtak hozzá még 40 évnyi regényt és képregényt.
Mondjuk SWTOR-ral is biztosra mentek, és inkább a múltba rakták, nem a 6. rész utánra. -
#47116 Egyetértek. Szerintem kapásból folytatást kellett volna csinálni.