60331
  • levente256
    Belépni eddig is belehetett csak szeró nem volt.
  • spybot919
    Hihetetlen. Kb fél év volt mire egy rendes oldalt össze raktak. És ezek akarnak pénzben fürdeni? Ha továbbra is ilyen mentalitásal fogják a felhasználókat kezelni nem sok jóra lehet számintani. Bezzeg a GW2 indult pontosan:D
  • Nightlord
    Engem már beenged vagyis F2P-re váltották az előfizetésemet csak még mindig szerver nincs
  • levente256
    Hát ezt a karbantartásos dolgot tegnap kellett volna csinálniuk,hogy ma induljon az f2p.Nem tartom fair dolognak amit csinálnak.Elvégre mára harangozták be.
  • spybot919
    Meddig van még karbantartás. -.- Meg az sem fer ,hogy regisztráció is szüneteltetve van és addig nem lehet le szedni a klienst -.-
  • buhajla
    ...."ééééés indul a csöves roham"....:DDDdDDd (no offense)
  • Nephin
    Meghosszabbították a karbantartást.
  • Nightlord
    Eddig is volt Wpvp
  • Ozzyehh
    Azon gondolkoztam, hogy lesz valami open world pvp lehetőség esetleg az 1.5 ben vagy már van?:)
  • Pares
    Kösz!
  • Pares
    Dehogy, csak előre gondolkodom... :D
  • Hurkans
    Én mint fejvadász tudok véleményt mondani: játékélmény nem rossz, történet nálam 10/10, nem rég átváltottam healer-re és az is marha jó :) Maga a játékstílus olyan távolról szétlő típusú, sok hasznos és jól kinéző skillel.
    De, hogy a többiről beszéljek, még anno bétába Inkvizítort csináltam olyan 20-25ig az is jó, inkább mint egy mage karakter kb, sith warrior pedig tipikus warrior karakter.
  • Nightlord
    Thx
  • Bhalage
    19 inkabb, de azert nem vennek ra merget, hgoy akkor menni is fognak mar a serverek
  • Bhalage
    nem tudunk helyetted donteni, olvasd el a leirasukat majd ingame es ami tetszik azt valaszd.
    ha szeretsz gonoszkodni a sith warrior storyja sztem isteni (es cska dark valaszokat valassz es megahent lesz)
  • Nightlord
    Délután 17h F2P start?
  • Pares
    Segítsetek kicsit légyszi! Nem tudom eldönteni, milyen kasztot indítsak: Fejvadászt, Inkvizítort vagy Sith Harcost. Legjobban az első kettő felé hajlok. Azért mégis csak jobb lenne valami erőt használó lézerkardosat indítani elsőnek nem? Vagy mi a vélemény a fejvadászról, mert az elég szimpatikus?
  • PiszkosFred
    Mittomen, a F2P korlatozasok miatt esetleg valtozhatott valami olyan, ami miatt kliens csere kellhet. De igy megnyugodtam, eleg lesz az otthoni fos nettel frissiteni, nem kell az melobol lekapnom 20-25gb-t.

Hianyzik mar picit a swtor, ha mar f2p lesz, visszanezek par napra, mi lett a fejvadaszommal. Mako biztos szomoru, bar tuti elvan magaban :)
  • Nephin
    Persze, letöltöd majd a friss update-eket és mehetsz. Ha közben frissítetted, az csak jó, nem kell annyit leszedni. :)
  • Bhalage
    hasznalhato lesz es eleg ezt frissiteni majd

miert kene ujra letolteni oO
  • PiszkosFred
    Arrol van info, hogy a jelenlegi klienssel mi a helyzet? Kb nyaron lejart az elofizu, es azota nem logoltam be, viszont unalmasabb perceimben mindig frissitettem a klienst, hogy ha ramjon a "jatszhatnek", akkor csak fizetni kelljen, ne orakig peccselni.

Este ez a mai napig uptodate kliens hasznalhato lesz es eleg ezt frissiteni majd, vagy nullarol kell kezdeni a dolgokat es leszedni ujra a teljest?
  • Asperot
    Karbantartás alatt nem megy a weboldal, letölteni sem lehet /még nincs mit/. Ha igaz, estére indulnak a szerverek, akkor majd le lehet tölteni a játékot. Azért azzal érdemes számolni, hogy a letöltés jó pár órát fog tartani.
    Infók a twitteren csepegnek.
  • ricsa008
    nekem be sem jön a hivatalos oldal... más letöltési link nincs ?
  • Strahd_
    Tetszeni fog neked
  • BRYAN333
    Sziasztok egy olyan kérdésem lenne hogy kipróbáltam most ezt a free verzióját neki és mi a véleményetek a sith marauder karakterről ?
  • Pares
    Jó, hülye kérdés volt, már utánanéztem. Engem különben csak a sztori érdekel, nem hiszem, hogy az után is maradnék csak úgy vagy mittomén.
  • Pares
    Hány órától lesz letölthető?
  • Nephin
    Mondd meg nekik, hogy az csak egy opció és van előfizetés is. :D

Nem tudom egyébként, máshol is mondták, hogy most nincs GC, majd utánakérdezek.
  • Ozzyehh
    Emberek, az létezik, hogy nem árulnak már több GC-t? voltam az 576ban tegnap és azt mondták mivel free lett ezért már nincs o.O wtf?
  • Kreeder44
    még is csak van :) én voltam türelmetlen... a hivatalos oldal is nehezen jött be :P
  • Kreeder44
    Nincs mit. Hmmm hazajöttem. szerettem volna kicsit kaszabolni erre nincsenek szerverek :)De jó!!
  • Nephin
    F2P egyszeregy
  • elementalcsirke
    Köszi
  • Kreeder44
    Nekem anno (AMD Athlon(tm) 64 Processor 4200+), 4giga ddr2, és HD6700 1 Gigával medium grafikával simán ment a story része... WZ azaz (aréna szerű PvP)+Open Wolrd pvp-n kissé szaggatott... elvileg mennie kéne ;)
  • Nephin
    Valamit lehet, hogy kap, majd otthon megnézem, mi van abban a táblázatban.
  • Bhalage
    visszaterve a lenyegre :
    elso (jatekhoz adott 30 nappal ) en azt mondom subscriber statuszban lesz, viszont cartel coint nem fog kapni, hisz azt az elso FIZETETT honap utan kapjak a zemberek

mindenki igy erti?
  • PiszkosFred
    O az, beleegett a retinamba, annyit ismeteltek random idokozonkent anno.
  • picket
    Nem ettől fogok gyomorfekélyt kapni, csak jelzem, hogy pontos használata mellett nem értenénk félre, illetve ha eleget ismételgeted, hogy "négyzetrácsos füzet", akkor talán eljut mindenkihez a különbség.

A kamerához rohanó, "ojándek"-ot üvöltő olaszra gondolsz, mert az tényleg nem volt gyenge jelenség
  • PiszkosFred
    Jogos.

Bar teleshoppot akkor neztem utoljara, amikor egy kopasz olaszul uvolto ember akart eladni aranygyuruket es egyeb ekszereket par olasznak latszo holgyemeny segitsegevel.

Ennek ellenere maradok az alapjatek + ingyen honap kifejezesnel, mert igy szokta meg mindenki, a mogottes logika meg az emberek "mit hisznek" miatt aggodj te mindenki helyett :)
  • Nephin
    Ah, tényleg, my bad. :)