60926
  • Vaxi
    illetve a szarkazmust pedig az sz-nél :D
  • Vaxi
    az iróniát pedig az i betűnél találod
  • Skyline
    " Csak az a szomorú, hogy minden csilivili dologért, és konfort cuccért "vedd meg a játékot" meg "vegyél coint, hogy aztán elkölthesd szarokra" ... undorító."

Sokkal szomorúbb hogy szaros 3500Ft-ot sajnál rá mindenki miközben többszáz órákat beleölnek, és csak a nyavalygás megy hogy miért van korlátozva az F2P....
  • BlackSpider
    Na ez igy jo lesz rendelem is meg a timecardot aztan ha lejar egy ideig elleszek mint prefered aztan ha ujra gyulik penz ujra veszek katyat es igy tovabb.Koszi szepen a vallaszokat.
  • PiszkosFred
    Ha jol tudom, akkor 60 nap utan preferred statusz leszel, hiszen aki barmikor is aldozott penzt a jatekra/havidijra, az nem esik tobbet vissza f2p statuszra, hanem egyel "magasabb" statuszt kap. Annyiszor adsz hozza Timecardot, amennyiszer jonak latod (illetve, amig futnak a serverek), nincs megkotes.
  • BlackSpider
    Kosz a valaszt meg azt szeretnem tudni,hogy a 60 nap letelte utan visszaterhetek f2p-re es majd amikor akarok ujraregelhetek uj time cardot vagy van egy limit hogy hanyszor valthatok oda es vissza?
  • BlackSpider
    Ulj le kisfiam ,egyes.Ha halgattal volna bolcs maradtal volna,legalabbis sokan azt gondoltak volna rolad hogy az vagy
  • PiszkosFred
    Ket honapig mindenkeppen, illetve feltehetoen kapsz X mennyisegu (525?) CCoint is.
  • Pares
    Ez nekem se működik.
  • Pares
    Ez nekem se működik.
  • Pares
    Én úgy tudom hogy igen.
  • Tibbbor
    Rövid kérdés:
    Nálam nem működik az Inspect player funkció, vagyis az, hogy megnézzem egy másik player cuccait.Kijelölök valakit targetnek, jobb klokk a portréján, a funkciók között ott van ugyan az Inspect player, de ha arra klikkelek, a saját karakteremet mutatja.Valamit rosszul csinálok?
  • BB0735
    Hát ez tényleg undorító. Nem is értem hogy gondolják, hogy nem adnak mindent ingyen, elvégre egy jótékonysági egylet a kiadó.
  • BlackSpider
    Na most jott el az ido,hogy tele lett a hocipom a f2p korlatozasokkal ezert ugy hataroztam veszek egy 60 napos time cardot.
    A kerdesem az lenne hogy miutan megvettem a cardot mas dolgom ugye nincs csak beregisztralom a cardon levo serialt es azzal subscriber leszek es elvezem az elofizeto elonyoket?
  • Although
    Később azért lesz egy jó feat ablakoska a karakter fejlesztésre ne aggódj :)
  • Although
    Egyet azért érteni kell ingyen semmi nincs. Ebbe a játékba 7 évet öltek már az is ajándék hogy bármilyen szinten ingyen játszhatsz vele. Egy olyan cég játékával aki az egyike azoknak akik a világon a legjobb storykat tudják írni. És ez jó lett nagyon jó lett :)
  • Mr_no_NaMe
    Hát gyerekek, nem is olyan rossz ez a játék. Egyszerű, és látszik hogy a sztorira van kihegyezve. Kb este 8kor kezdtem el, és most szereztem meg a fénykaszámat :D Kurva jó. Megyek aludni, holnap folytatódik a csatározás. Csak az a szomorú, hogy minden csilivili dologért, és konfort cuccért "vedd meg a játékot" meg "vegyél coint, hogy aztán elkölthesd szarokra" ... undorító.
  • novvan
    F2P játékosnak az egyetlen ajánlott crew skill a slicing: nem függ másiktól és közvetlenül lehet vele pénzt keresni.
  • Plata
    T7-01 companionnak mi lenne a legjobb crew skill ami F2P játékosnak is használható?Meg akartam kérdezni magyar cseten is,de nem enged írni a csetre,valami piros szöveg jön ki hogy fizessek elő vagy érjem el a 10-es szintet,vicces hogy a 10-es szint már megvan.
  • sanya200
    sikerült vhogy egyszer kinyírtak visszamentem utána rá 2 percre kész is volt előtte egy órát szenvedtem xdddd
    háh menni kéne melózni de letehetetlen a játék
  • oz
    Hagyni kell, hogy a rakghoulok ütögessenek (a quest területen belül, kívül nem jó). Ha kiírta, hogy megfertőződtél (a mellékelt képen a get infected még nem jelenti azt), akkor a számláló letelte előtt vissza kell térni a küldetés adóhoz.
  • sanya200
    már megvolt kiírta hogy infected és számolt is vissza meg úgye jelezte is kis ikonnal.
  • Master91
    Azt hiszem hagynod kell hogy meg fertőzzön téged 1 szörny.
  • sanya200
    Ez meg lemaradt elnézést
    kép a küldihez
  • sanya200
    tudja vki itt mit kell csinálni? kinyírtam már egy csomó szörnyet adott pár üvegcse fiolát de a küldetés még mindig aktív az idő meg lejár.
  • Marfy
    Most lettek lekapcsolva, mert kongottak az ürességtől.
    Ez csak ilyen átmeneti helyzet a f2p miatt.
  • Skyline
    Én bementem időben, kinemlépek még ha dolgom van akkoris csak alt+tab...:D
  • Nephin
    Nem ment a szerver és mindenki egyszerre akar visszamenni. Ennyi. Nem lesz több szerver.
  • GreenHun
    2 órás sor, fellőhetnének még pár szerver a közel jövőben.
  • El Protector
    jaja, csak sor van :D
  • Nephin
    *sigh* Itt látod, miért mit kapsz.
  • Skyline
    Red Eclipse ujra megy.
  • FrostBite
    Lenne egy kérdésem, ha már a szerver nem megy és ilyen "sokan" itt vagyunk.

Swtor oldalán olvastam akciót, hogy aki collectors's vagy digital deluxe változatot vett, annak jóváírnak 250 coint az accountjához, plusz a havi 500 coin ha előfizető vagy. Na már most én csak az 500-at kaptam meg. Valaki nem tudja, hogy az a + 250 csak akkor járt ha még f2p előtt vette meg a játékot ? Egyébként nem nagyon rángat ez a cartel coin, mert nemigen lehet érdekes dolgot venni szerintem, ha előfizető az ember, bár lehet csak azért látom így mert még kezdő játékos vagyok.
  • Nephin
    A következő f2p csesztetésre repül az illető.
  • PiszkosFred
    A kuldetesek 99%-a olyan rewardot ad, amely vagy neked jo, vagy az aktualisan megszerezheto tarsaidnak (azokat is ideertve, akik a hajodon dekkolnak)
  • sanya200
    társakhoz hol lehet cuccot szerezni?pl a droidomhoz is alig van a t-07-eshez alig találni vmit de még venni se nagyon lehet :S
  • Skyline
    Beindult a "Csak minőségi hosszan tartó játékért vagyok hajlandó fizetni" szintű Pc-s társadalom az F2P miatt.:)
    Pár hét és lemorzsolódnak a korlátozások miatt némi hisztis és nyafogás közepette.:)
  • PiszkosFred
    Van nemi elteres ido tekinteteben, nezd meg maskor :)
  • El Protector
    a lehető legszarabb megoldás lenne az, szóval lehet, hogy meglépik :s
  • FrostBite
    Ahogy elnézem, csak az eu szervereket "rohamozták" meg ennyire, mert az amcsi illetve ázsia szervereknél nem nagyon látok Heavy, Very heavy, illetve full szervereket.