60331
-
levente256 #47235 Belépni eddig is belehetett csak szeró nem volt.
-
#47234 Hihetetlen. Kb fél év volt mire egy rendes oldalt össze raktak. És ezek akarnak pénzben fürdeni? Ha továbbra is ilyen mentalitásal fogják a felhasználókat kezelni nem sok jóra lehet számintani. Bezzeg a GW2 indult pontosan:D -
Nightlord #47233 Engem már beenged vagyis F2P-re váltották az előfizetésemet csak még mindig szerver nincs -
levente256 #47232 Hát ezt a karbantartásos dolgot tegnap kellett volna csinálniuk,hogy ma induljon az f2p.Nem tartom fair dolognak amit csinálnak.Elvégre mára harangozták be. -
#47231 Meddig van még karbantartás. -.- Meg az sem fer ,hogy regisztráció is szüneteltetve van és addig nem lehet le szedni a klienst -.- -
buhajla #47230 ...."ééééés indul a csöves roham"....:DDDdDDd (no offense) -
Nephin #47229 Meghosszabbították a karbantartást. -
Nightlord #47228 Eddig is volt Wpvp -
#47227 Azon gondolkoztam, hogy lesz valami open world pvp lehetőség esetleg az 1.5 ben vagy már van?:) -
Pares #47226 Kösz! -
Pares #47225 Dehogy, csak előre gondolkodom... :D -
Hurkans #47224 Én mint fejvadász tudok véleményt mondani: játékélmény nem rossz, történet nálam 10/10, nem rég átváltottam healer-re és az is marha jó :) Maga a játékstílus olyan távolról szétlő típusú, sok hasznos és jól kinéző skillel.
De, hogy a többiről beszéljek, még anno bétába Inkvizítort csináltam olyan 20-25ig az is jó, inkább mint egy mage karakter kb, sith warrior pedig tipikus warrior karakter. -
Nightlord #47223 Thx -
Bhalage #47222 19 inkabb, de azert nem vennek ra merget, hgoy akkor menni is fognak mar a serverek -
Bhalage #47221 nem tudunk helyetted donteni, olvasd el a leirasukat majd ingame es ami tetszik azt valaszd.
ha szeretsz gonoszkodni a sith warrior storyja sztem isteni (es cska dark valaszokat valassz es megahent lesz) -
Nightlord #47220 Délután 17h F2P start? -
Pares #47219 Segítsetek kicsit légyszi! Nem tudom eldönteni, milyen kasztot indítsak: Fejvadászt, Inkvizítort vagy Sith Harcost. Legjobban az első kettő felé hajlok. Azért mégis csak jobb lenne valami erőt használó lézerkardosat indítani elsőnek nem? Vagy mi a vélemény a fejvadászról, mert az elég szimpatikus? -
#47218 Mittomen, a F2P korlatozasok miatt esetleg valtozhatott valami olyan, ami miatt kliens csere kellhet. De igy megnyugodtam, eleg lesz az otthoni fos nettel frissiteni, nem kell az melobol lekapnom 20-25gb-t.
Hianyzik mar picit a swtor, ha mar f2p lesz, visszanezek par napra, mi lett a fejvadaszommal. Mako biztos szomoru, bar tuti elvan magaban :) -
Nephin #47217 Persze, letöltöd majd a friss update-eket és mehetsz. Ha közben frissítetted, az csak jó, nem kell annyit leszedni. :) -
Bhalage #47216 hasznalhato lesz es eleg ezt frissiteni majd
miert kene ujra letolteni oO -
#47215 Arrol van info, hogy a jelenlegi klienssel mi a helyzet? Kb nyaron lejart az elofizu, es azota nem logoltam be, viszont unalmasabb perceimben mindig frissitettem a klienst, hogy ha ramjon a "jatszhatnek", akkor csak fizetni kelljen, ne orakig peccselni.
Este ez a mai napig uptodate kliens hasznalhato lesz es eleg ezt frissiteni majd, vagy nullarol kell kezdeni a dolgokat es leszedni ujra a teljest? -
#47214 Karbantartás alatt nem megy a weboldal, letölteni sem lehet /még nincs mit/. Ha igaz, estére indulnak a szerverek, akkor majd le lehet tölteni a játékot. Azért azzal érdemes számolni, hogy a letöltés jó pár órát fog tartani.
Infók a twitteren csepegnek.
-
ricsa008 #47213 nekem be sem jön a hivatalos oldal... más letöltési link nincs ? -
#47212 Tetszeni fog neked -
BRYAN333 #47211 Sziasztok egy olyan kérdésem lenne hogy kipróbáltam most ezt a free verzióját neki és mi a véleményetek a sith marauder karakterről ? -
Pares #47210 Jó, hülye kérdés volt, már utánanéztem. Engem különben csak a sztori érdekel, nem hiszem, hogy az után is maradnék csak úgy vagy mittomén. -
Pares #47209 Hány órától lesz letölthető? -
Nephin #47208 Mondd meg nekik, hogy az csak egy opció és van előfizetés is. :D
Nem tudom egyébként, máshol is mondták, hogy most nincs GC, majd utánakérdezek. -
#47207 Emberek, az létezik, hogy nem árulnak már több GC-t? voltam az 576ban tegnap és azt mondták mivel free lett ezért már nincs o.O wtf? -
#47206 még is csak van :) én voltam türelmetlen... a hivatalos oldal is nehezen jött be :P -
#47205 Nincs mit. Hmmm hazajöttem. szerettem volna kicsit kaszabolni erre nincsenek szerverek :)De jó!! -
Nephin #47204 F2P egyszeregy -
elementalcsirke #47203 Köszi -
#47202 Nekem anno (AMD Athlon(tm) 64 Processor 4200+), 4giga ddr2, és HD6700 1 Gigával medium grafikával simán ment a story része... WZ azaz (aréna szerű PvP)+Open Wolrd pvp-n kissé szaggatott... elvileg mennie kéne ;) -
Nephin #47201 Valamit lehet, hogy kap, majd otthon megnézem, mi van abban a táblázatban. -
Bhalage #47200 visszaterve a lenyegre :
elso (jatekhoz adott 30 nappal ) en azt mondom subscriber statuszban lesz, viszont cartel coint nem fog kapni, hisz azt az elso FIZETETT honap utan kapjak a zemberek
mindenki igy erti? -
#47199 O az, beleegett a retinamba, annyit ismeteltek random idokozonkent anno. -
#47198 Nem ettől fogok gyomorfekélyt kapni, csak jelzem, hogy pontos használata mellett nem értenénk félre, illetve ha eleget ismételgeted, hogy "négyzetrácsos füzet", akkor talán eljut mindenkihez a különbség.
A kamerához rohanó, "ojándek"-ot üvöltő olaszra gondolsz, mert az tényleg nem volt gyenge jelenség -
#47197 Jogos.
Bar teleshoppot akkor neztem utoljara, amikor egy kopasz olaszul uvolto ember akart eladni aranygyuruket es egyeb ekszereket par olasznak latszo holgyemeny segitsegevel.
Ennek ellenere maradok az alapjatek + ingyen honap kifejezesnel, mert igy szokta meg mindenki, a mogottes logika meg az emberek "mit hisznek" miatt aggodj te mindenki helyett :) -
Nephin #47196 Ah, tényleg, my bad. :)