60331
-
#47356 Ugy látom mindenért tejelni kell, még a sisak elrejtésért is :D.
Egész jó, végül is ingyen van, csak semmit nem lehet csinálni -
#47355 Ez van ez nép már csak ilyen.
Kimondottan jót tett ennek a f2p 250 ember a fleeten, megjelenéskor nem volt ennyi. -
#47354 Én is elkezdtem a játékot most, hogy F2P lett. A Tomb of Freedon Nadd szerveren vagyok Jedi Consularral. Egyes részek egyedül nagyon nehezek... Itt viszont elég sok magyarral találkozni, de egyik másik nagyon bunkó (idézve: "tudtam, hogyha F2P lesz a játék akkor tele lesz csóró magyarokkal"). -
#47353 Na újra felraktam, márciusban játszottam vele utoljára :)
Van már dual talent? -
Kryon #47352 Lényegében így is. Mert befizethetek ugyan továbbra is, de akkor játszhatok az f2p játékosok tengerében, amiben már volt részem más játékokban, úgyhogy kösz nem, hogy azért az "élményért" még fizessek is.
Eleve nem kellett volna bevezetni ezt az elcseszett rendszert, nekem úgy tetszett ahogy volt. -
#47351 nem véletlen a f2p opció, ezt el kell ismerned. ha ez nem lenne, lehet lehúzták volna a rolót..
egyébként a rinyálást én sem értem, rohadtul nem kötelező ezzel játszani, ingyen meg pláne nem. -
#47350 Képzeled, el hogy ha nincs ez az opció most menne a kukába az 50k-d -
Kryon #47349 Nem értem, miért sírnak f2p játékosok. Bugos?, nem tölt?, nem enged be?
Egy fillért nem fizettetek, teljesen INGYEN játszatok, hát tűrjétek.
Képzeljétek, én veteránként alig kapok többet mint ti ~50k elköltése után, úgyhogy majd sajnállak benneteket, ha ráérek...
-
saylex #47348 Nem sikerült, még mindig 0, de a honlapon is. Elvileg van 1800, gyakorlatilag meg semmi. Na, mindegy írtam a supportnak hátha megoldják. -
saylex #47347 Ok, koszi megpróbálom
-
Nephin #47346 A cartel marketen sokszor bugos a kijelzés és 0-t mutat, relogolj vagy töltsd be többször a shopot, elvileg megjavul. -
saylex #47345 Sziasztok. Én előfizető voltam, aztán két hónap szünet, most megint előfizettem 16-án. A játékban a cortell cointnál azt az üzenetet kapom, hogy az accomhoz hozzáadták az 1800 cointot, a honlapon meg azt, hogy majd akkor írják jóvá ha indul a F2P, akkor most mi is van? Az egyenlegem a játékban jelenleg 0 coin. Valakinek tippje esetleg, mit kéne csinálnom? -
Pares #47344 OK, már vágom, köszi. -
Nephin #47343 Szám szerint nem tudom, de mindenhol többen vagyunk, mint a Progenitoron, az RP szerverek sosem a népszerűségükről voltak híresek. -
Pares #47341 Ott is lehet sztori küldetéseket játszani? Tudom biztos hülye kérdés, de nem vágom. -
Nephin #47340 A Progenitoron nem is, alig pár magyar játszik ott. Ha magyarokkal akarsz játszani, a másik két szerver közül válassz. -
csgj #47339 Áh, köszi! Nem értettem, hogy mi a franc van már nálam... XD Holnap én is belekezdek az f2p-be. Ma még Guild Wars 2 trial van. :-D (De hát Star Wars fannak ez kötelező...) -
gunji #47338 Üdv! Nyomj a böngészőben ctrl+F5-öt, akkor bejön a helyes oldal. -
Pares #47337 Én F2P játékos vagyok (egyelőre), Progenitor szerveren U'lak vagyok. Kár hogy F2P-ként nem használhatom a Who-t. Pedig jó lenne normális emberekkel groupban csinálni vmit. -
#47336 engem Songoten néven lehet megtalálni Tomb of Freedon Nadd szerveren :) -
#47335 F2P? fazerzje néven megtalálsz.. vegyél fel nyugodtan. -
Pares #47334 Nem sokan járnak a magyar chaten... -
Pares #47333 Hol lehet embereket találni fp-re? Nincsenek kapcsolataim meg infóim, azért kérdezem?! -
#47332 *transfer, bocsánat -
#47331 úgy látom a coin transfare megoldható karakterek között az aukciós ház segítségével :D
egyébként szerintem simán működőképes ez a f2p verzió. vannak megkötések, akinek nem tetszik, fizessen elő.. -
Java33 #47330 Sziasztok.
Régen jàtszottam màr, most valahogy ùgy veszem észre, hogy wz-n nincsenek akkora damage-ek. Tudom, hogy el vagyok maradva gear-ben, de anno azért a 300k megvolt, most fele annyiért is izzadok. Lètezik ez?
Mellékesen klànt keresek, ha valakinek szüksége lenne egy 50-es BH Mercy-re, szòljatok. Freedom-on vagyok.
Üdv. -
csgj #47329 Sziasztok! Nem tudjátok meddig lesz még karbantartás a hivatalos oldalon? -
xido #47328 ez lett volna,de nem engedte sehogy sem,számokkal kombinálva sem,úgyhogy valami ygsfs akármi lett,tojok rá:) -
#47327 Amúgy ez lesz a karaktered neve? -
Nephin #47326 Próbáld meg másik böngészővel. -
xido #47325 írj be valami hülyeséget,aztán ha elkapja,akkor mentsd el gyorsan..nálam tegnap bevált,nyomkodtam minden szart,egyszer csak hopp..mondom rohadj meg,ez lesz és kész:) -
SaphireDraco #47324 SZiasztok!
Tudnátok abban segíteni hogy miért vagyok képtelen regisztrálni. A display namre az istenért se fogad el semmit. Esetleg ha valaki megtenné nekem hogy ő is megpróbálja annak nagyon örülnék. [email protected] ra próbáljatok már 1 et regisztrálni egyet.
Előre is köszi! -
Nightlord #47323 Aki új a játékban annak igen.
Veteránoknak előfizetés nélkül szerintem nem jó vagyis nem érdemes -
Pares #47322 Hülye fejemmel előbb elindítottam egy Flashpointot, a The Black Talon-t, 12-es szinten, egyedül... Kb. lehetetlen. -
Pares #47321 De ha megnézed, a hivatalos oldal se működik, szóval még elég sok gebasz lehet. -
xido #47320 nem egyszer és nem csak ma próbálkozok..de akkor nem adom fel:) -
Pares #47319 Kimaradt a hozzászólásomból, hogy nekem is ez volt, nem tudtam bejelentkezni, aztán pár perc múlva megjavult. -
#47318 Nekem is a ' sfjjsikajrjfujis'ra irta hogy invalid :D de egèsz jò nevet sikert vele elfogadtatni,mondjuk sith nèvhez elég barom,lehet ujat csinalok...
Pares,nem tudom,el se kezdtem letölteni,hagytak a fenèbe. -
Pares #47317 Az normális, hogy elég gyakran megakad a játék (úgy 5-15 percenként) megáll a kép, sötét képernyő, töltő képernyő, majd újra folytatódik a játék... Ez mitől van? Megszakad a kapcsolat?
-
xido #47316 isten haragos fütykösére már írja minden kiborult kreált user névre,hogy invalid vagy unavailable..