60331
  • Kryon
    Az mmo lényege, hogy nem egyedül játszol :)
    Ha magányosan akarsz haladni, akkor pedig kikerülheted az erősebb bossokat, sztorihoz nem kell.
  • Kryon
    Szerintem ebből.
  • Skyline
    Oksa köszönöm...
  • Fpocok
    Bezzeg anno a wowban nem kellett szarakodni ilyennel :D Csak belőttem a kódot az accountba és ment a mokka :D
  • Asperot
    Nem érsz rá /eddig legalábbis így volt/. Aktiválásnál kér egy gamecard kódot, vagy egy kártyaszámot. A kártyáról pénzt nem vesz le, de regelni kell. Ezt utána törölheted is. Akkor indul a 30 nap. Utána pedig folytatod ahogy akarod.
  • Fpocok
    Tudtommal ahogy beregeled, megveszed, megy az óra. Volt is ebből gondom a regeléskor.
  • Skyline
    Köszönöm az infót.
    Ha jól olvasom a 3500 ft-os "játékban" aktiválás után 30 nap van az árban, vagyis 30 napig ráérek megvenni a 60napos gamecardot, vagy az is kell hogy előfizetőként játszhassak azonnal (valahol olvastam hogy a 30 nap csak akkor válik aktívvá ha megadok további gamecard vagy hitelkártyaszámot)? Köszi!
  • Nephin
    Nem kell új játékot kezdeni, de egy serial kódot venned kell, azaz egy dobozt vagy online kódot. Nem drága amúgy, 3500 pénzt az Extreme Digitalon például.

A redeem code-nál ezt a serial kódot kell megadni, a gamecardot az accodon a subscriptionnél.
  • Skyline
    Amatőr kérdés de:
    Ha F2P játékosként veszek 60 napos kártyát (amit gondolom a honlapon a redeem code résznél kell beütni, UGYE? :D), akkor előfizető leszek és megkapom a jogokat amik az f2p miatt korlátozva vannak, vagy új játékot kell hozzá kezdeni és megvenni a játékot? Köszi!
  • Shiwo
    terveztem cartel coin vásárlását, de ha nem képesek reagálni az udvariasan megfogalmazott levelemre, akkor leshetik, hogy pénzt adjak nekik
  • Nephin
    Ezt miből gondolod?
  • Nephin
    Most komolyan a world bossnak akarsz nekimenni egyedül? :D
  • NPite
    f2p játékosnak nincs game support felesleges írni nekik
  • sanya200
    tetszik, de egyedül nem lehet végigvinni?idegenekkel nem nagyon szeretek játszani akit meg ismerek nem nagyon mmo-zik corussant-on vagyok az imént láttam vmi droidiot 90000 hp-val xd nekem lófasz 1500 van :D
  • Shiwo
    az ingame help ticket sem müxik (lehet mert f2p vagyok?)
    minden esetre írtam nekik a weboldalon...
  • csgj
    Tele van a szerver, 40 percet kell várni. o.O Ez... durva.
  • csgj
    Nagyon tetszik a játék, és nem igazán zavar, hogy vannak apróbb korlátozások. Nem vészes. :-D
    Egyelőre egyetlen bajom van vele: Szaggat az animáció meg a mozgás. Nem mindig, átvezetőknél abszolút nem, de máskor elég fura. Nem olyan, mint amikor leugrik az fps egy single játékban, inkább hasonlít a lagra, de nem hiszem, hogy lag volt, a ping nem ment feljebb 63-nál. Valahol írták, hogy AMD kártyákkal csinál ilyet. Több minden átállításával próbálkoztam, de semmi eredmény. Megpróbálom a Catalystot buherálni...
  • mcgrape
    Ohh, Értem, köszi a választ.
  • Shiwo
    gondoltam megpróbálok más emílt megadni... beírom, megjön rá a mél, ott link, hogy validate, rányomok, kiírja, hogy validálva, játékba belépek, a karinál továbbra is kiírja, hogy validate...
  • Master91
    Remek, köszönöm szépen !
  • Shiwo
    űrhajó majd akkor lesz, ha haladsz a főszállal, és végeztél a Dromund Kaas / Coruscant küldikkel ... manit meg a treasure hunttal nem nagyon lehet keresni... a slicing az, ami arányaiban több pénzt hoz, mint amennyit elvisz
  • Shiwo
    Megzakkant a gém..

Van egy Sith Warriorom, lvl 15-ig toltam még fel triallal, tegnap már f2p -ként beléptem vele, játszottam, el is értem a lvl 16-ot.... most meg be akartam újra lépni vele, erre kiírja, hogy validáljam az e-mailemet, meg ad egy linket (https://account.swtor.com/user/login?destination=user%2Finfo)

rámegyek a linkre, belogolok, látom a personal infót, olyat nem látok, hogy validate... újra beírtam az email címem a felső rublikába, rámentem, hogy save, kiírta, hogy profile updated (vagy vmi ilyesmi), de a játékba ugyan úgy nem enged be azzal a karival (másikkal beenged..)
  • Master91
    Ja, és Vette-nek adtam treasure hunt-ot, küldözgetem szorgosan őt keresgélni, már ~250 kredit 1 túra, de sokszor csak ilyen kristályt hoz haza, amit 15-20 kredité tudok eladni.

Tehát totál veszteséges az egész.

Később jobb lesz, küldözgessem hagy fejlődjön?

Vagy amiket kapok azt a piacon kéne árulni mi? Úgy érné meg...
  • Master91
    Saját űrhajónk mikor és hogy/mennyiért lesz?

Fp vagyok...
  • Nephin
    Csak akkor kapod meg, ha előfizetsz egyszer.
  • mcgrape
    Én kapam egy emailt
    You’ve Been Rewarded with Compliment​ary Cartel Coins! cimmel viszont az oldalon nem jelzi hogy lenne bármi is.
    Jó hát én február környékén hagytam ott, gyakorlatilag a kifizetett hónapot se toltam le, valahogy elkedvtelenedtem tőle meg nem igazán sikerütl társaságot találni.
    Gondoltam most tán vissza nézek, bár erősen le van butítva, uygan akkor mikor meglettám azt az emailt gondoltam akkor egy két dolgot tán unlockolhatok, de nem jelez semmien coint nálam.
  • novvan
    Oda nem egyedül kellett volna menned. Tudod, ez egy mmo...
  • sanya200
    most ezt hogyan nyomjam le? imperial boss 11000-es hp-val b+ nekem van 1100 kb meg a kis droid meg mellette jönnek katonák, még ez se lenne gond ha tudnám magam gyógyítani de nem lehet, harc közbe nem tudom elsősegély csomag nincs... faszom
  • sanya200
    pff ez se semmi 10-es szintű boss mikor megtámadják a hajónkat fél óráig ütöm mint a hülyék annyi életereje van mint 50 katonának azért na...
  • PiszkosFred
    Nem forditva? Bar regen volt, de a T7 hamarabb jon, mar a kezdo bolygo utan nalad marad. A "hajoval" (15-16 korul) majd Kira erkezik, a sztori miatt.
  • ricsa008
    Most kezdtem Guildot keresek ... Ifju Jedi Knight vagyok...
  • Tatyla
    majd ha meglesz a hajód viszont fogod látni
  • sanya200
    kérdés :D
    jedi knight-al tolom 7-es szint körül szereztem egy droidot a jedi tanács egy tagja kiszedte belőle az infot. azóta nem találom a droidot pedig társ volt nem?
  • Nephin
    Szerintem nézd át a hivatalos oldalon a patch notes-okat az 1.3-tól kezdve, egyszerűbb. :)
  • Tababo
    sziasztok.
    valaki letudná nekem írni dióhéjban hogy 1.3 óta milyen változások voltak.
    főleg ami a classokat érintette.
  • Bhalage
    köszi
  • Nephin
    Renegade honlap
  • Vaxi
    van valaki itt az Unbroken klánból?
  • Pares
    Csak azért mondom, mert WoT-oztam sokat, és ott klánba csak a legnagyobb tankokkal volt értelme nyomulni. Tudom, tudom, egész más a két játék...
  • Bhalage
    miert lenne erdemes csak 50eseel belépni oO