60331
-
#47516 a crew skill, az gondolom ugyan az lenne, mint a trial-ból f2p esetében.. mikor először akarja használni az ember f2p-ként, kidob egy ablakot, ahol ki kell választani, hogy melyiket akarod használni, a többid addig "lezárja"... azt spec nem tudom, hogy ha közben törlöd a kiválasztott skil-t, akkor engedi-e valamelyik lockoltat használni, vagy azok ott maradnak a lakat alatt, míg nem fizetsz érte...
hogy a tárgyaiddal mi történik, azt nem tudom, trialba nem volt se bank, se expanded inventory, de még a hajóba sem juthatott be az ember.. -
Pares #47515 F2P játékosoknak 2 sor quickbar jár. A quickbar bal oldalán tudod beállítani, hogy kettőt mutasson. -
Plata #47514 Csempész körülbelül mikor kapja vissza a hajóját,mert már unom hogy napok óta hajszolom és semmi csak újabb és újabb eléggé unalmas küldi.Curuscanton vagyok,11-es és 15-16 szintű ellenfelek ellen sokat nem érek már.A kezdő bolygó jó volt,tetszett de coruscanton nagyon el laposodott a történet. -
Tibbbor #47513 Tekintve, hogy imádom az SW univerzumot, tettem egy próbát a játékkal.Tetszik vagy nem tetszik, de F2P játékosként.Elolvastam a korábbi kommentjeiteket, utánanéztem a neten is pár dolognak, szóval tudom, mik a korlátok.Úgy döntöttem, kipróbálom a teljes élményt is, vagyis megveszem a játékot a serial miatt + 60 napos kártyát, mert arra már az account frissítésnél szükség lesz.Egy dolgot nem tudok és erről még igazán nem is lehet senkinek tapasztalata: ha mondjuk lejár a 90 napom és nem veszek újabb GC-t, mi történik pl. a crewskilljeimmel?Subscriber-ként ugye 3 jár a mostani 1 helyett(Preferred-ként 2).Melyiket fogja a karakterem úgymond "elfelejteni"? Mert gondolom, azért a játékot folytathatom GC nélkül is, csak nem Subscriber-ként, hanem Preferred-ként.Vagy hová tűnnek majd a 4 bank tab-ba helyezett cuccaim, ha Preferred-ként csak 1 tab jár?Vissza az inventorym-be?És ha az fullos?
Megjegyzem, engem jelentős részben a Quickslot-korlát zavar, vagyis az, hogy alul mindössze egy Quickbar látható egyidejűleg és harc közben elég kellemetlen váltogatni, ha már sok képességet és tárgyat használ az ember.De nyilván nem csak ez motivál.A fentiekre viszont szívesen várnék választ.
Ha lehet, a F2P-eseket cikiző beszólogatók kíméljenek! -
Tababo #47512 myaccount-coderedemption -
Java33 #47511 Elvileg 24 órás support van, gyakorlatilag meg délelőtt hívtam őket.. :S -
novvan #47510 A +44 20 356 42 555 egy angol szám, magyar idő szerint reggel érdemes hívni.
-
Java33 #47509 Sziasztok. Valakinek sikerül màr elérni telefonon a supportot? Èn 50 pec vàrakozàs utàn feladtam... :( -
Thomasovics #47508 tárgytalan, megoldottam emailcserés módszerrel :S, csak vagy 3 órával késöbb kaptam meg a levelet vagy 2x (gmailen) és télleg trialos volt a régi email, -
Thomasovics #47507 tehát ezt most úgy érted hogy aki még a bétás korszakban reggelt annak most is "trialos" a felhasználója és emiatt van ez a korlát jelen pillanatban? -
#47506 Republic. -
novvan #47505 Azert hozzatehetned, hogy melyik oldal!
Egyebkent csinalj nehany mellekkuldit vagy ilyesmi. Ne rohanj annyira. -
#47504 Valakinek nincs kedve segíteni ? 21-es vagyok, Tatooine.. és öhm a 26-os Enemyk már taccsra vágnak -
Pares #47503 Van ez így velem is, fő hogy működik! -
Nephin #47502 Legalább megvan a bibi :D -
#47501 óóbakker de über vagyok, akkora epic failt vétettem
azért leírom, nem azért, hogy kiröhöghessetek, hanem hátha más is ebbe szaladt bele..
annó jelentkeztem bétára, volt is hozzá egy accom... csakhogy mikor játszani akartam trial-ként, azzal az accal valamiért nem sikerült összehoznom a dolgot.. készítettem hát egy másik accot, arról játszottam.. a bakit ott követtem el, hogy a játékba user name-mel léptem mindig be, a webre meg e-mail alapján... csakhogy az az e-mail cím a másik, bétás acc-hoz tartozott, és hiába validálgattam, persze, hogy nem lett jó...ááá, égek mint a Reichstag... -
Pares #47500 Most nem tudom linkelni, mert nem megy a hivatalos oldal, de ott bejelentkezel és lesz valahol olyan opció, hogy beírhatod a kódot. -
Thomasovics #47499 ki-be lépés (már) nem működik, marad a "várunk a sült galambra míg jó nem lesz" ezzel viszont haver déllelőtt 11 től- 14-ig megúszta én még mindig szívok vele. -
#47498 és ezt a livekodok.com-on kapott kódot hogyan tudom aktiválni? hova kell majd beírni? -
#47497 jah igen.. akartam írni, hogy az e-mail csere nekem se segített, csak kétszer kellett megírnom a kommentemet, mert elsőre nem ment el valamiért, másodszor meg kifelejtettem -.- -
#47496 nekem is ugyan ezt csinálja, egy 20-30 kommentel ezelőtt írtam
#47462 -ben írta Nephin, hogy érdemes a ki-be lépegetéssel próbálkozni, illetve Pares írta, hogy neki magától helyre jött a dolog
tegnap speciel nem volt időm kipróbálni Nephin tippjét, csak futólag próbáltam meg egyszer, hogy beenged-e, akkor szokásos szerint jött ez az üzenet... -
Thomasovics #47495 Ezt kapom mai napon, utána olvastam, elvileg e-mail megváltoztatásával működik a dolog, de nálam nem akarja kicserélni az alternatív e-mailemre. -
Tababo #47494 nincs -
Tababo #47493 livekodok.com-on 3500ft a játék. megbízható -
Thomasovics #47492 Nektek nincs error code 16 mai napon? :S? nem enged játszani 17 es szintü karakteremmel :S -
DoctorStryker #47491 Már láttam 60 napos kártyákat 5,5-6k környékén.
Igen egyből élvezni fogod. -
#47490 sziasztok! hol, és mennyiért lehet legolcsóbban megvenni a játékot? havi díjas kártyát mennyiért lehet legolcsóbban beszerezni? ha f2p-ről váltok, akkor a játék megvétele után egyből élvezek minden pluszt ami az eddigi előfizetőknek is járt? -
lordbalu #47489 Sziasztok! Megoldottam a paypal-os opciót. Magyarországon nem lehet fizetni vele, de ha átállítod az országot valami külföldire,akkor már igen.
-
DoctorStryker #47488 /off
A graf kártya elég lenne, de a procid és a ramod elégtelen.
Az a gond, hogy a procif olyan gyenge, hogy a vga karidnak várni kell az adatfeldolgozásra.
Ha beletennél egy erősebb procit akkor még a grafikát is feljebb tudnád rakni. (nem csak swtor)
-
hematit1976 #47487 a drivereknél aktuális a legfrissebb, az aláírásom frissítettem, már 2x töröltem az egészet és akkor is ugyanott akadt el.
honnan kell még törölni, h azt higgye a installer még sose volt a gépen a progi? a registriből kiszedtem, de lehet kihagytam egy könyvtárt v. fájlt? -
Kryon #47486 Most nézem az aláírásodban konfigod. Elég rendesen akadni fog a játék minimumon is, készülj fel. Sokkal erősebb gépeket is képes kifektetni, az optimalizáltság (illetve annak hiánya) a játék gyenge pontja, ha ezzel meg tudsz barátkozni, akkor szerintem tetszeni fog. -
Kryon #47485 Ne add fel :)
Amikor hasonló gondom volt, próbálkoztam mindennel, nem segített. Aztán egyszer csak megjavult magától. -
Pares #47484 Először frissítsd a drivereid: DX, Redist, grafikus meg ezek. Ha az után sem megy, akkor töröld le az egészet, és tedd fel újra. -
Nephin #47483 Töröld az egészet és próbáld újra, hátha. -
hematit1976 #47482 igen próbáltam, nem csinált semmit :(((
ugy láccik én nem fogok tudni jáccani vele.
nem fárasztom tovább a nagyérdeműt a próblémmámal...de ha tud vki még vmi infót azt megköszönöm -
Skyline #47481 Még egy kis infó ami nem tudom hogy napvilágot látott-e. A grafikai beállítások is limitáltak az F2P verzióban, most néztem hogy megjelent 2-3 új beállítás aktiválás óta.
Jó játékot!
Aki keres, Red Eclipse-en vagyok HUNRain néven.:)
Üdv! -
#47480 Koszonom a topik lakoi neveben, hogy vetted a faradtsagot, leirtad es egyuttal tisztaba tetted ezt a kerdest a sajat tapasztalataid alapjan.
/respekt -
Skyline #47479 Urak hölgyek egy kis infó:
A játék aktiválás megváltozott. Én F2P játékosként kezdtem,regisztráltam,email-t adtam meg stbstb.
Ma pedig megvettem a játékot (3500ft) + a 60 napos kártyát ahogy javasoltátok.
De már nem szükséges sem kreditkártya megadás sem a 60 napos kártya a játék aktiválásához, accountomnál a honlapon CODE REDEMPTION-nál beütöttem a serial-t kiírta hogy játék aktiválva 30 napom van és subscriber vagyok.:)
-
#47478 Köszi mindenkinek! -
Pares #47477 a preferred (korábbi előfizető vagy f2p, aki
bármit vásárol) státusz előnyei a f2p-jel
szemben:
sprint lvl 1-től
bankhozzáférés, az eddig vásárolt slotok
megmaradnak
secure trade lvl 10-től
levélküldési lehetőség 1 csatolással
bővített chathozzáférés
megnövelt creditlimit
hozzáférés a Who listához
plusz 3 egyidejű eladási lehetőség a GTN-
en, azaz összesen 5
kissé csökkentett respec költség
login előny
Továbbá például. De nézd át a hivatalos és a magyar oldalát a játéknak, ott a link a fejlécben.