60331
-
#47556 Nem akarok butaságot mondani, de elméletileg 10-11 , tehát ahogy specializálódni tudsz.. Fenn van a menüben, képernyő közepén, Skill Tree néven. -
Plata #47555 Talent hányas szinttől van és hol találom?
-
#47554 Hol tudom a talent pontokat újra szétosztani, illetve milyen talentet ajánlotok Jedi Sagenek ? Jahm, és ha valaki esetleg játszana.. szóljon.. F2P-es vagyok. :Ð -
novvan #47553 Preferredként megmaradnak a tabok az inventoryban:
http://www.swtor.com/support/helpcenter/6833 -
BlackSpider #47552 Koszi a valaszokat,hat az a helyzet hogy nekem Jedi a karakterem tehat a Sentinel vagy Guardian opcio van ugyhogy valoszinu Guardian lesz. -
#47551 nekem úgy tűnt, ha az ember egyedül tolja, valahogy életképesebb/hatékonyabb a trooperrel/bounty hunterrel, mint a sith warriorral / jedi guardiannal.. bár lehet később jók lesznek, ha van healer companionod, de én speciel jobban megszenvedtem velük lvl 15-ig trialozva... -
#47550 A sztori ugyanaz. Amúgy meg az a kérdés, hogy mit szeretnél. A sentinel dps karakter de szerintem companion nélkül gyenge. A guardian meg lehet ez is az is, plussz ott van taunt képesség, no meg force push is :) Ha először játszol és első karaktered akkor talán a guardian. -
BlackSpider #47549 Azt szeretnem meg megkerdezni Jedinel a Guardian es a Sentinel story-ja ugyanaz vagy mas-mas?es hogy igy kezdokent melyiet erdemesebb valasztani? -
hippy #47548 Igen azt már próbáltam de mindig error lesz a vége.Marad az e-mail csere akkor. -
BlackSpider #47547 Hat az tenyleg jo volna ha egyszerre mend a 2 quickbar latszana,en tegnap probalgattam hogy lehet megcsinalni de nem igazan sikerult mindkettot lathatova tenni,de az uj informacio birtokaban ma ujra probalkozom.
Mindenkinek koszonom a batorito es segito hozzaszollasokat.
-
#47546 kettő látszódhat (+ a companioné is bekapcsolható) f2p-ként.. trialba engedte az egészet személyre is szabni (méret, szín, elhelyezés, áttetszőség), tán ez az f2p-ben is megmaradt... sőt, utána le is mentheted, és akkor a másik karinál nem kell újra szüttyögni vele, hanem betöltheted -
#47545 írd be gugliba, hogy "old republic e-mail validation" és tán az első találat, ahol validálhatod.. esetleg próbáld meg az e-mail cserét...
de a bétás accountokkal úgy tűnik, hogy előszeretettel problémázik, ha nem jutsz vele semmire, lehet jobban jársz, ha készítesz egy tök új accot egy másik címre
(csak arra figyelj, hogy az új accounttal legyél bejelentkezve a webem, mikor rányomsz az e-mailben kiküldött validáló levél linkjére..) -
Tibbbor #47544 Mindenkinek kösz a segítséget!
Pares: szóval F2P-nél a Quickbar baloldalán lévő "+" jellel lehet beállítani, hogy mindkét Quickbar látszódjon?Majd otthon kipróbálom, mert ha működik, nagyon szuper lenne!Csak mintha valahol úgy olvastam volna, hogy igaz, hogy 2 Quickbar van, de egyszerre csak 1 látszódhat. -
#47543 Ha nagyon kell segítség szólj. Imp oldalon van 50-em republikon meg egy 42-es karakterem:) -
Plata #47542 Coruscanton nem mászkáltam el sehova,mindig csak mentem oda ahova a fő küldetés küldött.Lehet majd ha lesz kedvem újra felmenni visszamegyek oda ahol a trainer van és elvállalok valami mellék küldiket.A fő küldetés színe vörös és a legkisebb ami szembe jön most 15 vagy 16 szintű. -
#47541 Illetőleg ha a haverodnak akarsz segíteni. Ha 3 szinttel felette vagy a heroic küldinek a társad meg nem, úgy elég jól tudod húzni. Mondjuk nem mintha az épp aktuális bolygón ahol játszik nem lenne nagy segítség ha a haveroddal mész akinek nagyobb a szintje mint a tiéd. -
Nephin #47540 Szerintem keress egy klánt. -
hippy #47539 Még 2009-ben regeltem az acc-ot és csak bétában játszottam vele,de a játékot nem vettem meg.Most azt akarja,hogy érvényesítsem de nincs ilyen menüpont sehol.Legalábbis én nem találom. -
#47538 azt mondjuk elég nagy baromságnak tartom, hogy a friendlist karakterhez kötött és nem accounthoz.. most oké, hogy cska 2 kari lehet (illetve fizetősöknek nem tom mennyi), de még trialként lehetett 8... most mindegyiknek felvenni a friend-eket egyesével... -
#47537 Nem logoltam be kozel fel eve, de ha jol emlekszem, az LFG rendszer hasznalhato Heroic kvesztekre is. Egyebkent meg erdemes nezni a general chat beszedeit, es ha latsz party keresest ilyenre, akkor is jelentkezz, ha esetleg nincs meg a kuldetesed. Ezek midnig megoszthatok, barmikor felvehetok (csak a minimum szinttel kell rendelkezned), ellentetben par korabbi, egymasra epulo kuldetesekkel. -
Bandras DaSilva #47536 Azért úgy van az, hogy magasabb szinten már inkább rá vannak szorulva az emberek arra, hogy csapatba rendeződjenek egy-egy heroic 4re és így azért könnyebb lesz embert találni. Szóval ne aggódj!
Egyébként érdemes friends listbe is felvenni azokat akikkel hosszabb ideig groupolsz. Ha nagyjából együtt haladtok, akkor lehettek állandóan groupban és klassz kis barátságok is szövődhetnek így.
-
#47535 a legegyszerűbb megoldás, ha a baráti társaságodba keresel olyan embert, aki hajlandó játszani vele, együtt jókat lehet marhulni, haladni, jobban meg lehet bízni a másikban mint egy idegenben és jobban együtt lehet dolgozni... és hát a közös hentek időpontját is lehet egyeztetni..
nekem most a 2 játszható slotból az egyik olyan kari, amit egyedül tolok (max az ilyen heroic 4-ek kimaradnak), a másikkal meg csak akkor, ha haverom is ráér, és együtt haladunk, nem alakul ki nagy szintkülönbség kettőnk között -
#47534 én speciel még trialként lvl 15-ön toltam le jópárszor, hogy legyen elég dormund kaas commendation-öm (páncélba, 2 pisztolyba, meg a companion páncéljába és pisztolyába vettem 5-ös cuccokat) -
BlackSpider #47533 "kesobb viszont kerits 2-3 embert amikor heroic 4-es kvesztek jonnek"
hat igen de meg azt az egyet is nehez volt talalni aki hajlando volt segiteni -pedig probaltam kerni segitseget- de hogy 2-3 embert hogy szerzek majd az meg rejtely szamomra de majdcsak lesz valahogy. -
Nephin #47532 Ó, az a legjobb, első MMO, sose lesz ilyen többet, cinikus "eztmárláttam" leszel te is később, szóval becsüld meg. :) -
Nephin #47531 Nem a trial accal próbálkozol te is? :) -
#47530 "de hogy mit elszerencsetlenkedtun ketten azt orom volt nezni de a lenyeg,hogy meglett :-)"
Pont az ilyen kozos "szerencsetlenkedesek" azok az elmenyek, amelyek miatt erdemes es megeri jatszani az mmo-kkal, ezek adjak a jatekok sava-borsat. (kesobb viszont kerits 2-3 embert amikor heroic 4-es kvesztek jonnek, mert azok mar tenyleg huzosok - ha nem vagy 4-5 szinttel felette minimum, viszont akkor mar felesleges, max skin miatt csinalja az ember) -
hippy #47529 Én is belefutottam ebbe az e-mail érvényesítési baromságba.Találtatok már valami módszert,hogy a mostanit érvényesítsem valahogy,vagy csak a cím csere segít? -
BlackSpider #47528 Amugy en is csak a story miatt fogtam neki engem is az erdekel,aztan lehet majd kesobb elkap a gepszij de egyelore csak szerzek nemi tapasztalatot MMORPG vonalon es elvezem a jatek storyjat,mondjuk egyedul ez is eleg nehez,eddig volt 2 Heroic2+ amivel szivtam rendesen az egyiket suppogo egyedul szenvedtem vegig a masodiknal kerult egy szegeny lvl.6-os segittars de hogy mit elszerencsetlenkedtun ketten azt orom volt nezni de a lenyeg,hogy meglett :-) -
#47527 Es meg midnig ott van az elso instance, fleetrol elerheto, es az is hoz nemi xpt 10-11 szinten, a kezdobolygorol szabadulva. Csak ne egyedul kezdjen bele senki :) (bar 16-17 szint korul mar szolozhato is, bar akkor mar minek..) -
#47526 inkább akkor necces, ha valaki egyáltalán nem tud angolul..én speciel biztos hamar megunnám, így is csak a story éltet :) -
BlackSpider #47525 Nephin,Shiwo koszi a valaszokat kicsit "megnyugodtam,tudjatok az a szar,hogy olyankent aki az eletben nem jatszott MMO-val nekikezdeni egy ilyen tipusu jateknak es meg raadasul a f2p korlatozasokkal ,haaat kicsit huzos. -
#47524 az speciel elképzelhető, hogy lvl 11-en megérkeztek, és elmászkáltok olyan irányba, amerre még nem kellene, s 16-os ellenfelekre bukkantok.. érdemes figyelni a küldik leírását (asszem L betűre jön be), a színük alapján látható, hogy mennyire erős lények jönnek szembe... ha zöld, akkor sima liba, sárgánál picit kihívás, és piros meg erősen necces -
#47523 valamit félreértettél.. a kezdőbolygón normális, ha lvl 9-10 fele végzel minden küldivel, ne aggódj, a köv bolygón lesznek megfelelő szintű ellenfelek, a köv bolygó "vége felé" jutsz majd csak el oda, hogy lvl 16-18 szintű lények jönnek szembe, és akkor kapod meg a saját hajódat -
Nephin #47522 Nyugodtan továbbmehetsz. -
BlackSpider #47521 Hat nem tudom de azt hiszem Plata-nak igaza van,mert f2p jatekoskent en is megcsinaltam minden kuldetest a kezdobolygon,-Tython - kell menjek a hajohoz es en is csak lvl 11 vagyok ,akkor ahogy olvasom a kovetkezo bolygon lvl 16-os mobok vannak jobb ha meg maradok kezdobolygon es csinalom a WoW fele "birkavadaszatot" hogy noveljem meg kicsit a szintemet -
Nephin #47520 A többit már megválaszolták, a bankot megnézem neked este, épp a preferred státuszt tesztelem. :D -
DoctorStryker #47519 csempésznek nagyon jó a sztorija, nem érted mi a gondod vele. Igaz csak akkor ha megérted..
Amúgy meg nem csak a főszálat kellene nyomnod, hanem a mellékszálakat is és akkor nem lesz gondod a szintekkel.
Én megcsináltam a legtöbb küldit és már nagyon korán kinőttem a bolygót
-
#47518 mellékküldetéseket is csináld meg, hogy a szinted fejlődjön, van belőlük elég ahhoz, hogy adott részekre menve ne legyen túl nagy a különbség köztes és a mobok között
de amúgy tapasztalatom szerint olyan 16-18. szintet éri el az ember, ha minden küldit megcsinál, mire eléri a hajót.. -
#47517 a crew skilleket te választod ki, hogy melyik maradjon. az inv kérdést nem tudom.
elveszni semmi sem fog, az biztos :)