60331
  • PiszkosFred
    Szerelem - erzelem, tiltott
    Gyerek - "fajfentartas" erzelem nelkul

Vagymi...
  • DRFlame
    Én inkább a DD-t javaslom. Ha hamarabb megölöd az ellent, akkor amúgyis kevesebb ütést kell túlélned. Egy standard group pedig úgy néz ki, hogy tank, healer és 2 dd, vagyis ez alapján dd-vel könnyebben találsz groupot. (kivéve hogy sokkal többen játszanak dd-t, mint tankot, tehát ez ellensúlyozza) A gyorsabb haladás érdekében szerintem inkább DD, aztán az endgameben próbáld ki a tankot.

Más: Én azt nem értem ebben a világban, hogy volt egy olyan questem, hogy le kellett lepleznem 2 padawan szerelmi viszonyát, mert hogy a jediknél ez tiltott. Később meg az egyik jedi mester lányát kellett megmenteni. Na most ha a jediknél nincs szerelem, akkor ebben a világban a gólya hozza a gyereket? Vagy valami jedi skillel ejtik teherbe a csajt?
  • Bandras DaSilva #47594
    Bocs, ezt kár volt..nem nagyon segített.
  • Bandras DaSilva #47593
    Ha jól emlékszem vmelyik opciónál a beállítások menüben tudod megadni, hogy mennyire zoomoljon ki a kamera.
  • Tibbbor
    Szoktam nézni - okulásképpen - a Flaspointokról készült videókat és olyan kameraállásban játszik az illető, amiből nagyon praktikusan, messziről látja magát és szinte mindenkit.Én a görgővel nem tudok ilyen beállítást elővarázsolni.Ez egy mod vagy csak én nem találtam meg ezt az opciót?
  • Bandras DaSilva #47591
    Igazából szerintem itt az számít, hogy te melyik játékstílust preferálod. Ha tank irányba mész, akkor jól fogod bírni az ütéseket, de relatíve kicsiket fogsz sebezni, tehát egy olyan companion kell majd melléd aki nagyokat sebez.

Ha dps ágra mész, akkor jóval nagyobbakat ütsz majd, de kevesebbet bírsz és vagy egy tank vagy pedig egy healer companiont érdemes magad mellett tartani.

Guardiannál nem tudom, hogy milyen sorrendben kapod a companionokat, de érdemes kipróbálni ezt is meg azt is és akkor majd látod, hogy melyik stílus inkább a neked való.

Fleeten tudod a talenteket resetelni, Azt sajnos nem tudom, hogy a f2p itt korlátoz-e és ha igen, mennyire?

Tankra általában mindig szükség van, szal tankkal talán könnyebben találsz groupot flashpointokra is. Jó xp és klassz cuccokat is lehet fpkből szerezni. Érdemes kipróbálni mindet. A történetek is elég jók.
  • BlackSpider
    Hat az igazsag az,hogy tenyleg frusztralo igy jatszani az xp pontokat is ugy megtepaztak hogy orom nezni azonkivul az a sprint meg a quickbar meggyomlalasa az mar tenyleg rohejes,de mostmar ha nekifogtam ezt a Jedi Guardian karaktert tiszta ambiciobol is elviszem lvl.50-ig f2p alatt.
    Valoszinu a kovetkezo karakterre mar befizetek,meglatjuk.
    Meg azt szeretnem kerdezni hogy ha nagyreszt egyedul jatszom a talent fat hogy alakitsam inkabb Tank fele vagy inkabb DPS fele mert ha jol tudom kezdo MMO-s kent akkor egyik tamadasra masik vedekezesre hegyezi ki a karaktert.
  • Pluskast
    Sajna én nemigen látom értelmét ennek a f2p-nek. Annyira le van korlátozva, hogy ez max arra jó, hogy kedvet kapj a játékhoz és előfizess rá. De, hogy végigjátszd vele a story-t..... Minden tiszteletem azoké akik ezt képesek így végigtolni.
  • Shiwo
    igen, az f2p-nek egy skill van csak engedélyezve... ha legalább egyszer veszel cartel cointot, akkor lehet 2, illetve CC-ből fel lehet oldani a harmadikat

az én véleményem szerint önmagába a slicing jó, legalább pénzt lehet vele keresni, és abból cuccot venni magadnak az NPC-knél, persze lehet másnak más lesz a véleménye
  • BlackSpider
    Szep joreggelt mindenkinek,
    azt szeretnem kerdezni,hogy f2p eseten csak egy Screw skill van engedelyezve?mert en Jedi Guardian leven kivalasztottam az Archeology-t es tobbet nem enged.Mondjuk azzal ez egy szem crew skillel nem tudom mit kezdek de hat majd meglatjuk.
  • PiszkosFred
    Hja ok, sorry. Az azt megelozo kommentet nem is figyeltem. Jogos a ket pont :)
  • Nephin
    Fent a linken találod az aktív klánokat.
  • mnorbi2
    Néphit tol kérdeznem hogy van-e Magyar guild ami működik is a tomb of .... Pvp szerveren Empire oldalt?
    Köszi
  • Shiwo
    az a külön "spell" asszem f2p-seknek nem érhető el, vagy ha igen, akkor elég dúrva cooldown-nal...

de nem azért mondtam, hogy visszamehet a flottához, hogy visszamenjen a kezdőbolygóra, vagy hogy ott bóklásszon feleslegesen, hanem hogy megtalálja az advanced trainert
  • PiszkosFred
    Jo, hat a flotta barhonnan barmikor elerheto, kulon "spell" is van oda. De gondolom, o inkabb elore kivan haladni, nem a kezdozonakon vagy a flottan bolyongani "tulkorosan" :)
  • Plata
    Vagyis nem teljesen igaz mert valami skill módosító szutykot kaptam,de arra meg az van írva hogy nem használhatom úgy rémlik,harc közben nem néztem meg jobban,csata után meg elszállt a drága net.
  • Plata
    Igen tegnap megtaláltam a vissza utat a flottához.Visszamentem de az advanced trainer nem állt velem szóba,ezután gondoltam kicsit szétnézek a környéken,a sarkon volt egy fickó akinek küldi jel volt a feje felett,dumáltam vele,és azt kaptam hogy menjek a trainerhez specializálódni.Úgyhogy végre megvan,utána visszamentem coruscantba felvettem pár mellék küldit,de nem lett belőlük semmi mert rátaláltam a loking for group gombra és valami insta félébe behívott,amit végig csináltunk,érdekes volt,majdnem szintet is léptem,sok szép cuc esett,de semmi sem lett az enyém,bár nem tudom a jedi mit fog kezdeni puskával.A végén viszont megszívtam,végig csináltuk rakott volna ki a játék coruscantba és elszállt a netem,úgyhogy nem tudom járt-e volna még valami.Késő volt úgyhogy lefeküdtem,nem vártam meg hogy visszajöjjön net.
  • Shiwo
    ez így nem teljesen igaz, a flottához (valamilyen fleet) vissza tud menni az űrkikötőből...ahol eredetileg megérkeztél
  • PiszkosFred
    Csak ha befejezted a sajat sztoridat a fovarosban, es megkapod a hajodat. Kb lvl15-16 korul. Addig nem tudod.
  • Plata
    Kösz az infót,bár fogalmam sincs hogy lehet elhagyni coruscantot.
  • Shiwo
    a flottánál találsz advanced speciality trainert a sima trainer mellett, vagy valami ilyesmi a neve, lehet coruscant-on is van belőle, bár nem 100%

minden esetre nála tudsz specializálódni, magától nem fog előjönni

(lvl 10-en lehet, de nem gond, ha 11 vagy, visszamenőleg is megkapod a skill pointot, tehát majd kettőt oszthatsz el)
  • Plata
    11 vagyok,majd akkor ránézek,még specializálódás nem jött elő,coruscanton dumáltam skill trainerrel.
  • Shiwo
    azért kedves tőlük, hogy szép nagy számokkal ki van írva, hogy mi mennyi cartel coin, és mikor rákattintasz, hogy choose, akkor írja ki, hogy jahhát 1 karihoz ennyi, ha mindegyikhez szeretnéd (ami ügyebár összesen 2, még más szerverre sem enged) akkor a duplája.. amihez nincs elég CC-d, ott meg ki sem írja, hogy mennyi az összes karihoz..
  • Nephin
    Jahm, csak azt akkor még nem olvastam :P
  • Vaxi
    elnézést is kértem :)
  • Nephin
    Üresen nem lehet hagyni?
  • Nephin
    Nálunk is több ember van.
  • Nephin
    Ez nem igaz, biztos van olyan, aki nem, de nem általános a dolog.
  • Shiwo
    nah, akarok venni CC-t.. egy láma kérdés... Country az okés, hogy Hungary, de State/Province -nek mit írtatok be? szintén Hungary-t vagy a megyét kellene ?
  • novvan
    A fejlécben lévő quildek közül csak találnál egyet...
  • Vaxi
    bocsánat, azt hiszem kicsit hamar ítélkeztem, ingame kérdésemre kaptam elutasító választ, illetve az unbroken fórumjában láttam nagy, piros betűkkel kiírva. elnézést az általánosításért :))
  • Bandras DaSilva #47565
    Heh, köszi, de nem tolom már az swtort csak nézem a fórumot. csak próbáltam segíteni az egyik emberkének aki írta, hogy nehezen talál partnereket.

Ez is egy módszer amit javasoltam meg az is ha belép egy klánba. Kinek mi jön be jobban:). mondjuk én is guildet ajánlanék, főleg későbbre a ha akar operationöket tolni.

Plüsskat, köszi, de lásd mint fent:)

Mondjuk lehet visszanézek kcisit nosztalgiázni. van egy 50es combat medic commandom, úgy félig-meddig jól felöltözve, de azt nem zargatnám. nem tudom, hogy egyáltalán megmaradnak-e a dolgok rajta ha belépek vele. Fizetni, most nem fizetnék torért.

Egy új kari meg beleférne még az lejétől is. Mondjuk volt pár próbálkozásom második karakterrel, de nekem uncsi lett másodszorra minden, szal a medicet gyúrtam.

Akik újak és élvezik, azoknak minden jót! Mindenképp megéri az időt a játék!
  • novvan
    Ezt mi alapján állapítottad meg?
  • V43 1105
    Én Eclipse szerón vagyok :(
  • Pares

Én meg elírtam a karakterem nevét: Dagrun...
  • Pares
    Hungarikum. Ők úgy néz ki elfogadnak F2P játékosokat is.
  • Pluskast
    Engem Betonciposjoe néven találsz meg :)
  • Vaxi
    Sajnos ahogy látom, a magyar klánok nem kérnek a f2p playerekből.
  • Pluskast
    Nekem most van egy 42-es sentinel karakterem, de direkt mert az imp oldalon ott van egy kimaxolt sith warior. Ki akartam próbálni, hogy az mit tud, de tény és való, hogyha nem a dokit viszem magammal akkor nagyon lemegy az életem minden csata után.
  • Pares
    Talent pontokat skill mentornál tudod kreditért újra szétosztani. Különben meg én nyomulnák, Tomb of Freedon Nadd szerón nyomom lvl 22 bh Dargun néven.