60331
-
#47716 PvP szerón mennyire működik a nyílt terepes harcolás? Tehát ha valaki épp csapkodja a szörnyeket odamehetek lecsapni meg ilyesmi? :D Ez nagyon jól ki volt találva az Age of Conanban csak azért :D -
Nephin #47715 Kevesebb az xp, valóban, de ettől még játszható, csak tovább tart. Ha valaki siet, fizessen elő. :) -
Skyline #47714 A sztoriban? Egy dologba fog belefutni... F2P-ként a korlátozások miatt napokig tápolhat hogy a fő küldetéseket egyáltalán meg tudja csinálni. A mellékküldetések javarészéről nem beszélve.... Így el lehet lenni hónapokig csak dögunalmas...És idegesítő. -
Nephin #47713 Épp a preferred státuszt tesztelem. Még raideltem is így, simán működik a heti pass. A két skillbar sem gond, ha a bekapcsolható skilleket leveszed és a listából használod. A pénzhatárt még nem értem el. Grafikai változás nem történt. A legnagyobb különbség, hogy nem érem el a klánbankot... túlélem. :D Simán játszok ugyanúgy, mint eddig, persze ha több wz vagy insta kellene, akkor azokat is ki kellene váltani. Vele jár, ezért tudjuk, hogy jobban megéri előfizetni. :) -
#47712 igen, azért írtam, hogy hónapokig. Amúgy, ha jól tudom, te előfizető vagy, úgyhogy nem tudod, milyen érzés, ha csak 2 skillbarod van, vagy nem lehet nálad elég pénz. -
Skyline #47711 Grafikai korlátozás F2P számára:
Pár opció nincs nekik látványban,úgymint Bloom, látótáv,stbstb.
-
#47710 Majd egy évig toltam Star Trek Online-on, ott megtanultam, hogy semmi nincs ingyen. -
Nephin #47709 Nyilván nem tud, ha tudna, nem lenne értelme előfizetni. Aki fullmindent vár ingyen, az nem ezen a világon él... :) -
Zozzancs #47708 preferred és igen:D -
sanya200 #47707 jedi templomba milyen színű kardokat kell aktiválni? gondolom vmi tréning lesz ott :) -
#47706 ha jól értettem az weboldalon, akkor mondjuk veszek akár 1500 forintért egy szarságot és prederált leszek, ami egy hajszállal jobb mint a sima f2p? -
Zozzancs #47705 Oké,hogy a történetet tudja vinni de instázni meg pvp-zni nem tud huzamos ideig anélkül, hogy ne fizetne be valamennyit:) -
Nephin #47704 Semmi olyanba nem fut bele, ami miatt ne tudna játszani. -
#47703 nem lett teljesen f2p, és idegesítő korlátozásokba fogsz futni, ha nem fizetsz elő, de nyugodtan próbáld ki, csak ne számíts rá, hogy f2p-ként hónapig fogsz vele játszani, mint ahogy egy mmo-val illik. -
novvan #47702 van itt 47700 hozzászólás a témában, szerintem fusd át őket! -
Nephin #47701 Jó játék, próbáld ki és meglátod :) -
Nephin #47700 Sajnos sok hülyeséget kezdtek néhányan terjeszteni megint. -
#47699 Üdv, most hallottam, hogy teljesen f2p lett a játék, legutoljára open betaában toltam kb lv14ig, és vélemények érdekelnének a játék, vagy az eggyes kasztok nehézségeiről, más mmo-khoz képest, meg úgy általában -
Kryon #47698 Grafikai korlátozásnak nem sok értelme lenne (nem mintha nem lennének értelmetlen korlátozások így is), ráadásul a csúnya grafika elriasztaná a játékosokat. Szintén semmi effélébe nem futottam bele preferredként. A GC-re nem jár coin még nagyobb marhaság, jót röhög aki kitalálta, hogy van aki elhiszi. Dec. 20-ig letesztelem van egy GC elfekvőben, aktiválom hogy ne bukjam a coinokat, ha már ilyen ügyesen kitalálták ezt a jutalmazást... -
Zozzancs #47697 Ment a vers Nephin :DDDDD -
Nephin #47696 Köszi a cáfolatot arra, hogy GC-ért nem jár coin... még mindig nem találtam rá utalást sehol, hogy nem járna, szóval ez ugyanakkora baromság, mint hogy a f2p-nek korlátozva van a grafika... :/ -
#47695 Jar, 500-at kapsz isntant. Mivel a TimeCard elvileg ugye 60 nap, ezert elvileg 1000 coint kellene kapnod (500/ho), vagyis elkepzelheto, hogy ha letelik az elso 30 nap a 60-bol, akkor irodik jova a masodik 500. Vagy, siman bugos :)
Korabbi elofizetokent annyit dumaltam a jatekrol, hogy kedvem lett hozza, igy guberaltam ey regi 60 napos GC-t, es reaktivaltam az accountomat. A korabbi elofizetoi honapokert megkaptam a CartelCoinokat (1200 koruli mennyisegben), es a frissen aktivalt TimeCard utan is kaptam egy 500-ast, es vele a subscr. statuszt 60 napra. -
Nephin #47694 Nyereményjáték az swtor.hu-n! -
sanya200 #47693 persze szoktam javítgatni csak alig találni normális páncélt meg csak medium-ot tudok használni. -
novvan #47692 Az az armorrate nagyon kevesnek tunik. Javitod neha a cuccot? -
sanya200 #47691
fej:109,felső ruha 65,kesztyű 80,öv 74,nadrág 137.cipő 57,karvédő 104 -
Nephin #47690 Traitek, ékszerek stb megvannak? Jó típusú páncélt hordasz? -
Nephin #47689 Nem, gyártani lehet, gyártatni vagy GTN. -
Skyline #47688 Lehet valahol augmentation kit-et venni az online vásáron kívül, mondjuk a birodalmi flottánál? Köszi! -
sanya200 #47687 hát azt nem értem még hogy miért csökken kurva gyorsan a hp-m, 2325 hp-m van meg sokkal jobb páncéljaim mint pl kirának de jóval hamarabb megborulok, neki pl 2800hp-je van.Jóval tovább bírja a sebzést mint az én karakterem az ővé még szinte 100%.os az enyém meg már leesett felére. -
Tibbbor #47686 Itt megtalálsz mindent az Augmentation slotok-ról:
Augmentation slots
Lényeg, hogy a tárgyakban eredetileg nincsenek slotok, ahová módosító(stat javító) cuccokat pakolhatsz.Ezeket a slotokat Neked kell elkészítened.Ehhez azonban venned vagy készítened kell Augmentation kit-eket(ezek is különböző erősségűek).Ha kész a kit, akkor az ún. item modification station-öknél(munkapadok szerte a világban)rakhatod be a slotokat a kiválasztott tárgyakba, tudtommal coin-okért.
Az electrostaff-al szerintem az a gond, hogy ez olyan fegyvertípus, amit Te nem tudsz használni. -
Tibbbor #47685 Elolvastam, megnéztem a videókat is, világos a dolog!Köszi! -
sanya200 #47684 segítetek egy kicsit? ruhához akarnék slotot venni de azt írja hogy install augmention slot vagy mit.Azt hol tehetem meg, venni kell vagy mi?Meg van egy klafa kard aminek 2x nagyobb sebzése van de nem engedi, azt írja hiányzik az electrostaff, az képesség vagy mi a rossebb?Bocs ha láma kérdések de nem tudok sokat angolul :)
Meg ilyen relikvia, ear..stb azokat lehet venni?Vicces hogy 15. ös szinten még ilyen 39-es sebzésű fénykardom van, venni nem lehet nagyobbat, a társamnak kirának meg 69-es sebzésű van :S -
Tibbbor #47683 Köszi, megnézem ezt! -
Nephin #47682 Itt van általános leírás, belépésnél láthatod, az adott wzben mit kell csinálni, egyéb szabály alatt mit értesz? -
Nephin #47681 Az a vicces, hogy a hivatalos oldalon csak az előfizetés hosszához kötik a coinokat, ott is csak azért, mert többet kapsz hosszabb idejű előfizetésért. -
Tibbbor #47680 Nephin!Te ebben biztos nagy tudor vagy.Hol érdemes a sok link közül utánanézni a Warzone-ok szabályrendszerének?Még életemben nem voltam SW Warzone-on és nem szeretnék ott eszetlenül rohangálni meg ezerszer behalni úgy, hogy azt se tudom, mire megy ki a játék? :) -
Nephin #47679 Persze. -
Tibbbor #47678 Ha esetleg megtudsz valami fontosat GC+cartel coin ügyben, postolnád ide? -
Tibbbor #47677 Már csak azért is, mert néhányan nem szeretik a bankkártyás megoldást vagy épp nincs nekik.Ezzel is csak előfizetőket vesztenek szerintem.WoW-nál a mai napig működik ez a módszer és ott semmi különbség(az áron kívül) a kártyához járó szolgáltatásokban.