60331
-
#47958 ez mind igy is van, csak ha vége a storynak utána bukik meg ajáték..azaz mint mmo.. -
DoctorStryker #47957 A Tomb of Freedon Nadd Szerveren republic oldalon az Alliance Of Hungary guild várja a jelentkezőket. PvE-PvP guild.
Esti órákban az átlagos online játékosok száma 20-30 között.
Jelentkezni a honalpon keresztül. -
Tibbbor #47956 Tegnap este volt egy "kellemetlen" élményem... :)
Kinyitom az inventoryt, né mán, 60 slotos lett!Mi ez, elmetrükk?Megérezték, hogy most akarok előfizetni?!
Aztán rájöttem, hogy a Mission items van kinyitva...
Nem baj, majd pár nap múlva!
Egyébként azokban a Reward "dobozokban" mennyire jó cuccok vannak, amiket csak az előfizetők tudnak kinyitni? -
#47955 ennyire egyszerű a képlet. hibátlanul megfogalmaztad szerintem :D
"szabadidős limonádé játék lett" <-- ez tetszik :D -
#47954 Látom megy itt a szájkarate a f2p playerek és az előfizetők között. Én letöltöttem mivel ingyenes lett, kipróbáltam, lvl 12 Sith Assa vagyok. Úgy vágtam bele a játékba, hogy egy egyszerű kis mmorpg, semmi új. Nagyon nagyon kellemeset csalódtam. El van találva a hangulat, akárki akármit mond, ez egy kurva jó játék lett. Az, pedig hogy tettek egy ilyen gesztust, hogy ingyen játszhatok vele nagyon becsülni való.
Még ingyen is teljesen játszható a játék, és én is gondolkodom rajta, hogy megveszem. Ha másért nem (pvpben úgy is szarrá vernek) a történet miatt már megérné az egész az összes kaszttal. Nagyon jó kis szabadidős limonádé játék lett, aztán lehet még ha jobban rákattanok be is szippant teljesen :) (mondjuk most is játszani indulok, csak benéztem a topicba) -
#47953 Szellem :D -
novvan #47952 Ismert bug, ne törődj vele. -
Plata #47951 Coruscanton megcsináltam még pár mellék küldit,ami fel volt véve,16 lett smugglerem,gondoltam ideje elhúzni tarisra.Megyek az űrkikötőbe beszállok a hajóba erre a pilótafülkében ott van egy lány Jedi meg robotja,kinézetre 10-11 lehet,nem tudom targetolni,de a nevét látom.ott mászkált a hajómon,el húztam tarisra de még mindig ott volt,csináltam a föküldit,dumáltam a hangárban akivel kell meg kimentem a bolygóra kicsit majd visszatértem a hajómra de még mindig ott volt.Nem voltam partyban. -
Pares #47950 Én is Sith Warriort kezdtem, de rájöttem, hogy a fénykardozás nem a stílusom, ellenben a fejvadász rohadtul tetszik! -
#47949 Ezeknek a dolgoknak a hajón a fő sztori alkalmával lesz szerepük, általában bolygóváltásokkor. -
Plata #47948 Na nekem Esseles-en volt megint egy rossz élményem,jedi lovagom elől előfizetős rohamosztagos lenyúlta a fénykardot.Amúgy valamiért nekem a jedi lovag nem annyira jön be,a smugglert nagyon birom de jedi nem az igazi. -
Plata #47947 Jó öreg Ebon Hawk sokkal nagyobb volt,szerettem Kotorban azt a hajót,de ez csak kinézetre hasonlít rá.Belseje olyan mintha összement volna a mosásban.Jó pár helység hiányzik,tényleg a holocom vagy mi a szösz az mire jó a hajón?Van 2-3 olyan dolog a hajón amit lehetne használni,de ha hozzáérek nem történik semmi. -
sanya200 #47946 odaírja hogy hányas szintű a cucc alá az invectoryban ha rámész -
Pares #47945 Én eddig két World Boss kinyírásában vettem részt, az egyik Balmorrán, a másik Dromund Kaason volt, de egyik se dobott nekem használható cuccot. Szóval csak a csapatos gyilkolás élményével távoztam, de azért jó volt. -
#47944 Azt lehet tudni hogy ha pl. ruhát dob, akkor hanyas szintűt ad?
teszem azt 1. bolygón ha fél órát ütöm, nem esne jól egy 8-as csizma... -
Pares #47943 Nem igaz, mert a smuggleré a legjobb. A jó öreg Ebon Hawk... -
novvan #47942 Ő is egy worldboss, minden bolygón van egy ilyen: csapatban lenyomhatók és klassz dolgokat dobnak.
Persze az első bolygókon lévőket egy jó ötvenes karakter leszólózza. -
Tibbbor #47941 Olyannyira, hogy pl. a miskolci 576 Kbyte-ot ma kérdeztem meg és elfogytak a Game Card-ok... -
Tibbbor #47940 Azt én is láttam!Előre köszöntem neki, aztán alaposan megnéztem jó messziről és elsunnyogtam szépen az akkor 15-ös guardian-ommal.Ő vajon küldi boss? -
sanya200 #47939 láttam corrussanton is egy benga nagy robotot meg itt is írta annak vmi 90k hp-ja van jesszus isten mondom :D
nem akarjuk lenyomni??? xDDDD sokat nem érek de több mint a semmi :) -
#47938 Akkor úgy tűnik, a Bioware/EA pontosan elérte a célját :) -
sanya200 #47937 ok akkor felejtős xddd :D lvl20-al meg egyedül. -
novvan #47936 Az egy worldboss, nagyon sok ember kell a leöléséhez és csak időnként jelenik meg. -
sanya200 #47935 van ilyen operation weekly priority targets taris-on hogy defeat subject alfa, odamegyek ahol jelöli a területet de egy tó közepe ír vmi labort de lehet a tó alatt van vagy nemtom én nem találok bejáratot a tóba meg nincs semmi . -
#47934 A legjobb hajó az imp.agenté..;) -
BlackSpider #47933 Na kerem szepen en is 60 napig elofizeto vagyok,este kezdodik az unlockolas ,mar elegem volt a korlatozasokbol.Remelem igy mar lehet normalisan jatszani. -
Plata #47932 Smuglerrel végre megszereztem a hajómat,15-ös szinten.Kicsit többet vártam a történettől,és a hajó belsejétől is.Az űrharc meg szerintem gáz.
De azért tetszik is a hajó,vettem rá pár upgradet.Nincs hozzá még sok mert kicsi a szintem. -
#47931 Nem tudom. De előfizettem. Csinálok 12 karaktert a kartelből megveszem a fontos unlockokat és freeben is játszható lesz így utána. ;) -
#47930 Es ez feature vagy bug? :) -
#47929 Nekem 4 volt a free időben és engedett. Csak az új készítése van letiltva :) -
Tibbbor #47928 Esténként főleg Coruscant-ban, mikor sokan vagyunk fent, rendszeresen lefagy nálam a TOR.A konfigom ugyan nem mai, de jóval részletgazdagabb grafikával is megbírkózik és pl. a Lotro-ban ilyen elvétve se fordult elő.Másnak mi a tapasztalata?Kipróbáltam a HUTTBALL-t, az pl. nálam a lag miatt játszhatatlan. -
Thomasovics #47927 Köszi a választ, és ha az új karakter eltér a 3 ingyenestől , azzal ugyanúgy lehet folytatni nem tudod? -
#47926 Nem azt írtam hogy rossz, hanem hogy a Tor-akarták túl jóra. -
Plata #47925 Star trek online is jó,én akkor kezdtem mikor free lett,free accountal 2 karaktered lehet,nekem ma már 11 van,van 8 szuper store hajóm,jó pár ruha szett,meg sok sok egyéb.Semmiért nem fizettem,játékban van lehetőség dilithiumot szerezni,amit ha beolvasztasz el lehet adni zenért,és a storeban zenért bármit megvehetsz.Ha pénzen vettem volna legalább 50 ezerbe került volna. -
#47924 Csak néha a sok apróság a játszhatóság rovására megy. Ez a játék a legjobb példa rá. Nem szapulni akarom félre ne érts. Annyira jó játékot akartak csinálni hogy ez lett a veszte. -
Skyline #47923 " Dc online, star Trek online, champions online"
Egyik sem rendelkezik olyan minőségi sztori tartalommal (videók, szinkronhangok,stbstb) mint az SWTOR. -
Tababo #47922 kb lvl 6-7-8 körül fogod megkapni Kaliyo D’jannis ranged tank companiont.
ő lesz az első.
csináld a főküldit azt jóvan. -
#47921 Ami a nyavajgást illeti egyetértek. Viszont babàk olyan free játékok. Dc online, star Trek online, champions online. Itt nem vészes korlátozások vannak. -
#47920 Ha előfizetsz 12 lehet és megmaradnak ha free leszel. Erre kombózok én is. -
Thomasovics #47919 ööö, nem tudni mikor lesz olyan elérhető, hogy extra karakter slot-ot lehessen venni?, vagy ha előfizetek erre és lejár utána nem tudnék vele játszani vagy vissza megy 2 karakterre?
másik kérdésem, előfizetősből ugye van az unlockok, azok elvesznek miután lejárt a 30 nap?