60331
-
Thomasovics #47998 szintén kösz :) -
#47997 Az istenért se találom meg. Mos Ila-t haverommal 4x körbe jártuk, filterre a nagy térképen be állítottuk a " Galactic Market Kiosk" -ot, úgy se találtunk semmit.
General chatbe meg kérdeztem, volt aki azt mondta hogy nincs Tatooinon, volt aki a Markettel szembe navigált minket, de ott csak a storage van, és ő se tudott rá mit mondani :D
Valami nem jó.. :/ -
#47996 alacrity csökkenti a nem instant spelljeid cast timeját, surge pedig a crit esetén növeli a sebzést. -
Thomasovics #47995 köszi a választ!, ööö alacrity meg surge mire jók? :S -
#47994 Mér ne tudnánk, segítesz megölni a mobokat, meg én is neked -
#47993 26 vagyok és Sith Marauder :D szerintem nem játszunk eggyüt :D
Néha bugos... -
Tibbbor #47992 Nálam jobb klikk a másik játékos portréján, utána bal klikk az Inspect Player-en, majd behozza a saját karakterlapomat.Ez is F2P korlátozás lenne? :( -
#47991 Nekem igen. -
#47990 Hanyas szintű vagy? Játszunk Tatooineon együtt? Jedi vagyok :D -
Tibbbor #47989 Inspect Player funkció működik valakinél? -
#47988 Úgy érti, hogy a hardcore playereknek az endgame tartalom sivárabb, mint más MMO-kban (leginkább WoW-ban). -
#47987 Köszi, szét nézek! -
novvan #47986 Mindkét oldal városában és Outlaw's Den-ben is van GTN terminál. Keresd még egy kicsit a térképen! -
#47985 Ebbe most ne menjunk bele megint. Amire Jockey celzott az az, hogy a jatek kivalo (foleg a sokadik peccs utan, mara mar eleg korrekt az elofizetoi tartalom) a szintezes soran, vagyis lvl1 es 50 kozott, kvesztelgetve, bohockodva, tarsakkal (companion) kalandozva, esetleg kapcsolatokat epitgetve veluk stb. Viszont amikor elfogy az utolso bolygo is, es mar minden tarsunk sztorijat is ismerjuk, akkor ott talalja magat az ember 50-esen, es jon nemi uresseg. Ha nincs egy jo guildje az embernek, akik "raidelnek", akkor tenyleg lecsokken a szintezes kozben erzett millio plusz egy lehetoseg szama.
Az mar mas kerdes, hogy a kozpontositott szervereknek hala, most nagyon sok jatekos jatszik egy kozos serveren, vagyis konnyebb raidelo vagy pvp guildet talalni, es veluk elvezni az 50-es endgame tartalmat. Ellentetben a fel evvel ezelotti lowpop serveren felhuzott karakterekkel, akik olyan egyedul voltak, hogy az ember eletkedve is elment.
Hozzateszem, a korai "verziok" hibai ellenere, midnig is tetszett a swtor, de az ketsegtelen, hogy ha anno egy eve ugy jott volna ki, ahogy jelenleg all (a sok fejlesztessel es feature-rel egyutt), akkor.... es nem folytatom :) -
#47984 Jól sejtem Tatooinon nincs piac? :/
Nem esik jól hogy 15-20 percet töltök mire nar shadaara kerülök :S -
Thomasovics #47983 miért bukna meg a játék? -
Bhalage #47982 gondolom armor alapstatban (es vegstatban) ott lehet elteres, hogy light medium v heavy.
ha nem adaptive armor, hanem pl light akkor termeszetesen kevesebb armor lesz rajta, mintha egy heavybe tenned ugyanazt az armoringot
az adaptive armorba pedig a karid tipusa szerint legmagasabb lesz, azaz ha egy sith warrior veszi fel az adaptive armort akkor magasabb, heavy-nek megfelelo armorja lesz, ugyanazt az adaptive armort atadod a agentnek, annak pedig medium szintu armorja lesz -
#47981 Oke, kosz. Anno emlekszem a peccsre, amely megoldotta, hogy a narancs armorok es fegyverek alapstatjait is "kiszedhetove" tette, ezaltal garantalva a full customizationt a jatekosoknak. Csak arra nem emlekeztem, hogy maradt e valami apro difi, vagy innentol minden szuz narancs armor es fegyver ugyanazt tudja, nincs meg egy vacak 10 armoros elteres sem alapban. Kosz a valaszt. -
Bhalage #47980 minden narancsba lehet augment slotot (a szintjenek megfelelot) es slot szintjenek megfelelo augmentationt tenni
az augmentation slot az a augment "lyuk" ezeket a fleeten a crew skill trainerek melletti modification desken lehet feltenni, augmentation kit+penz kell hozza
miutan megvan a slot ("lyuk") ezutan barmilyen szintjenek megfelelo augmentet be lehet rakni
ha vki nem ertene, kerdezzen
-
#47979 Annyiban azért lehet különbség, hogy vannak olyan narancs ruhák amikhez augmetation cuccot is hozzá tudsz adni. Bár ezek elég ritkák és ha venni akarsz az sem olcsó. -
Bhalage #47978 fegyo dpse (+szinte) pl a hilt, barreltol fugg ^^ -
Pares #47977 Akkor ez is tisztázva lett. Nagyon örülök, hogy van benne ilyen rendszer, így tényleg használhatom azt a fegyvert vagy páncélt, ami kinézetre tetszik, és mégis a statokat szinten tudom tartani. -
Bhalage #47976 hiszen pl nemkeves 50es kari hasznal pl custom lightsabert ami alapbol ures lvl20as, de beleteve a lvl50es modjaikat teljesen egyenerteku lesz, cska kinezetren hangra mas ;D -
Pares #47975 Szerintem mindegyik mod nélküli narancs heavy armor ugyan olyan alap statokkal van, ez igaz a mediumra is, ezeknek valamivel kevesebb az alap armorja, és a lightra is igaz, ezeknek asszem 8 az alap armorja. Legalább is ahogy játék elejétől megfigyeltem, amiket tokenekért lehet venni, ott az összesnek, a kategóriától függően ugyan annyi volt az alap statja akkor is, amikor még alacsony szinteken néztem, és most lvl 30 körül is. Szóval tényleg csak a kinézet változik, minden más stat csak a modoktól függ. -
Bhalage #47974 igen, egy ures lvl 10es heroic fegyo/armor alapstatja pontosan megegysezik egy lvl50es ures narancs fegyo statjaival, és ugyanazt a modokat beleteve ugyanolyan statjuk lesz mindig.
igy lehet a kinezetet tetszes szerint varialni -
#47973 Es minden "ures" narancs 40 vagy XY egyseges mennyisegu armorral rendelkezik, akar 11-esen szerzed az elso heroic kveszt rewardjakent az alap ures armor, akar 50esen tokennel vasarolva? -
Bhalage #47972 ha egy jelenleg 15os chestbe (amibe ahogy irtam elobb )- lv 16os armoring van beleteszel egy lvl40es armoringot, akkor maga a cucc leirasa is lvl40es lesz es lehet h nem fogod tudni felvenni :D -
Bhalage #47971 amugy ez is kicsit pongyola megfogalmazas, mert a fegyvereknel a hilt, barrel jelenti a cucc "szintjet" a panceloknal pedig az armoring.
a tobbi mod, enchantment, augment pedig lehet gyangebb v ugyanoolyan szintu (celszeru ugyanolyan szintut a legjobb hatas erdekeben^^) -
Bhalage #47970 csak a modok szintje szamit, amikor narancssarga pancelt modolsz, az osszes nari cucc uresen ugyanolyan. (ilyen alapstatok vannak rajta mittudon en 40 armoring.) de statok szerint mindegyikből teljesen ugyanolyan cucc lesz ha ugyanazok a modok vannak benne ua. akar level 50es akar level10es -kent kerult hozzad a nari pancel. cska a kinezetuk lesz mas, ugyanazt adjak -
#47969 Én is úgy sejtettem, hogy igazából csak a külsőt változtatják a narancs cuccok, hiszen az értékeket te szabod meg.
Ez végül is nagyon jó. -
Pares #47968 Oké, köszi! -
#47967 Ja vagy úgy. Simán lehet. Pláne ha még a modok benne rare vagy legendary. Akkor még jobb is. -
Pares #47966 Igen, pontosan így értettem. -
Pares #47965 Igen, erre rájöttem én is. :D -
Pares #47964 Igen ezt vágom, mindig kékkel szerelem fel a cuccaimat, mivel a lilát nem engedi f2p-nek (artifact autorization vagy mifene kell, cc-n megvehető). Csak abban nem vagyok biztos, hogy a játékban található összes modolható páncél modok nélkül ugyan annyi védelmet ad, tehát hogy igazából csak az számíg, hogy heavy, medium vagy light, na meg a kinézet, minden mást a modok döntenek el. De akkor valószínűleg így van. -
#47963 Szerintem úgy érti, hogy pl. a 16-os chest, amibe vannak 40-es cuccok, van e olyan jó, mint egy 40-es chest, ugyan azokkal a moddokal. -
#47962 Ja és ha megszereztél egy cuccot és rajtahagyod az egeredet akkor kiírja az értékeit és mutatja, hogy a jelenleg rajtad lévő cucchoz képest mennyivel lesz jobb vagy rosszabb ha felaggatod magadra. -
#47961 Ez elvileg tőled függ. Ugyanis a moddolható "alkatrészek" is színesek. Mármint van közöttük zöld, kék és lila. Ergó ha mondjuk a heavy moddolható mellényedben van 2 zöld meg egy kék elem akkor valszeg jobb lesz mint a sima nem moddolható általad megszerzett zöld mellény. Persze ez függ attól is, hogy a mellényedben lévő alkatrészek milyen színten vannak. Ezért érdemes a küldetések végeztével commendation-t begyűjteni mert azokért mindig tudsz alkatrészeket venni az equipment kereskedőnél. -
Pares #47960 Lenne egy kérdésem: Vannak a narancsárga páncélok, amik ugye tetszés szerint moddolhatók. Na most ezek mind ugyan olyan szintűek? Mármint ha lvl 10 környékén találok egy ilyet, és mondjuk lvl 30 környékén beleteszem a legjobb modokat, akkor lesz olyan jó, mint a lvl 30 környékén talált páncél? Szóval hogy ezek azonos védelmet nyújtanak alapból (csak a heavy, medium és light edíciók közt van különbség), csak a modoktól függ, hogy mekkorát? Mert pl. az armor ratinget szépen lehet növelni. Csak nem vagyok biztos a dolgomban. -
#47959 Semmi xtra csak companion ruhák meg skinek..