60331
  • N1ggA
    nem lehet
  • GreenHun
    Jedi sentinelnek, melyik ágával lehet a maximum sebzést tolni, ami PvE-re kellene inkább.
  • Drubowski
    Sziasztok

Hogyan tudom cserélni a kaszt specializációt? Kiszeretném próbálni a Powertech-et, de nem találtam meg hogy hol lehet ilyet csinálni.
  • Vaxi
    Annihilation

jó lesz az nekem dps-re? :D
  • DoctorStryker
    Attól függ melyik talent :)
  • DoctorStryker
    Egy üresnek nincs semmi értéke hogyhogy akkora -t kapsz. Azt fel kell tölteni armoring/mod/enchantal.
    Az armoring határozza meg a védő értékét.
  • Tibbbor
    Mindenkinek köszönöm a válaszokat, most már világos.Egyébként valaki kérdezte, milyen armor?Heavy-t hordok.Azért zavart kicsit a dolog, mert láttam néhány olyan sárga cuccot, amiben minden slot open volt és ahogy írtam is, bődületes mínuszt mutatott a jelenlegi armor rate-emhez képest, amit szerintem nem tudnék modokkal pótolni.Természetesen ez a sárga chest a szintemhez volt kínálva.
  • Vaxi
    mi a fontosabb egy maraudernél, str/power/crit?
  • DoctorStryker
    a kristály az offhand (generator/focus/fegyver stb kell)
  • DoctorStryker
    Lilák (legendary) adják a legjobb értékeket.
    Pl egy 11-s szintű lila armoring vagy barrel értéke vetekszik mondjuk egy lvl 15 szintű sárga-kékkel.

Nem csak ez az értelme.
    Modok/Enchantment-k rakosgatásával, jobban testreszabhatod a karaktered.
    Pl.: kesztyűt mondjuk csak crit értékre állítod be.
    Kesztyű értéke:
    Armoring:
    34 Aim
    36 end
    50 exp
    ------
    Mod:
    64 aim
    41 end
    30 exp
    12 crit
    -----
    enchantment:
    27 end
    30 exp
    53 accuracy
    41 crit

Ezért megfogod és kiveszed a War Hero chest-ből a MOD-t:
    Chest értékei:
    armoring:
    36 aim
    34 end
    50 exp
    -----
    mods:
    51 aim
    32 end
    30 exp
    39 crit
    -----
    enchantment
    45 end
    30 exp
    22 crit
    53 surge

Az így nyertél + 37 critet de vesztettél -13 aim -9 endurance-t
    Ezt minden más stattal meg tudod csinálni.
  • Shiwo
    a narancsságra cuccok tulajdonságát a benne lévő modok határozzák meg..

én úgy vettem észre, hogy ha kiveszed belőlük a modokat, akkor mindegyiknek teljesen ugyan az az értéke.. tehát ha van egy narancs item látszólag rosszabb értékkekkel, annak az az oka, hogy vacak modok vannak benne.. de ha megveszed, és lecseréled a modokat, akkor jó értékei lesznek

bár még nincsenek magas szintű karaktereim, de eddig az a tapasztalatom, hogy mondjuk egy lvl 15-ös modokkal telepakolt narancssárga tárgynak jobbak az értékei, mint a sima lvl 15-ös tárgyaké.. tán csak a lilák jobbak, de az sem biztos (ráadásul beletehető modból is van lila)

értelme:
    az egyik értelme, ha találsz valami cuccot, ami megtetszik a karaktereden, pl egy pánélcélt, akkor nem lesz az, hogy később le kell cserélned - mert túl gyenge - egy olyanra, ami nem tetszik, egyszerűen szerzel bele a szintednek megfelelő modokat, és már is ugyan olyan jó lesz a páncél, mint kisebb szinten

ráadásul a különböző tárgyak modjai átfedésben vannak.. tehát ha mondjuk találsz egy narancssárga lightsaber-t, abból legalább 2 modot át tudsz pakolni egy narancssárga páncélba.. még a kristály sem megy kárba, mert a lőfegyverekbe is az kell..

nem beszélve arról, hogy vannak olyan skill-ek, amikkel speciális modokat tudsz készíteni (pl kristályt a fénykardba, puskába)
  • DoctorStryker
    A sárga/lila cuccokat lehet augmentálni. MK-6 os augmentor kb 30k a slot ütés rá az is 30k. De ez a max, kisebb szintűek olcsóbbak.

De melyik sárga cucc. Light-Medium-Heavy
    A sárga cuccokban az Armoring/Mod/Enchantment-t tudsz cserélgetni ezekkel aktuálissá tudod tenni a szinteidhez mérten
    Ezeknek a moduláris egységeknek is szintjeik vannak.
  • Tibbbor
    Na, nem bírtam tovább, vettem 60 napos előfizetést.
    Percekkel ezelőtt aktiváltam a kódot és igen, én is megerősíthetem, hogy az ingyen letöltött játékot eddig F2P-ként játszottam, elég volt CSAK GC-t vennem és igen, az így vett "kaparós" GC-hez is jár havi 524 cartel coin(ha jól emlékszem a mennyiségre)

Lenne egy kérdésem.Leírná valaki röviden, csak a lényeget, miért olyan jók és olyan drágák a narancs cuccok?Tudom, nemrég beszélgettek róla itt, azt is tudom, hogy ezeknek nyitott mod helyei és augment slotjai vannak, de annyival rosszabb statokat mutatnak méregdrágán, hogy nem értem, hogy tudok mondjuk -100 armort, -30 Strength-et, stb. pusztán mod-okkal és Augment kit-ekkel feljavítani?
    Megköszönném nagyon a segítséget!
  • DoctorStryker
    igen, majd kapsz rá talent pontokat/skilleket és növekedni fog.
  • Master91
    Lenne 2 kérdésem a 28-as Sith Marauderemmel kapcsolatban:

Pri damagem: 185-223
    Sec damagem: 23-35

Az normális hogy a másodlagos sebzésem ennyivel kisebb az elsődelgesnél? oO

------

Meg vettem a "Pommel Strike" képességet, azt hiszem ez akkor jó ha erővel ellöktem valakit, vagy Stunnoltam esetleg.

De soha nem tudtam még használni, később kapok olyan képességet amivel tudom használni? Remélem nem csak pénzt dobtam ki az ablakon, mert jó kis támadásnak tűnik.
  • Vaxi
    nagyszerű, köszi :)
  • Pares
    Igen.
  • Vaxi
    mi történne pontosan, ha megvásárolnám magát a szoftvert CD-n? kapnék 30 nap full hozzáférést + 500 CC-t?
    hamarosan szabadságra megyek, és lehet, hogy időm is lenne játszani, akkor meg már előfizetnék egy hónapra (több hónapról szó sem lehet, nem használnám ki sajnos)

köszi ^.^
  • Bhalage
    a torteneten meg befosol majd ^^
  • MarkBlade
    És a hajója cool:)
  • Master91
    Nekem is van egy 13-mas, és imádom.
  • Pares
    Most kicsit parkolóútra tettem a 31-es fejvadászom, és elindítottam egy birodalmi ügynököt. Hát gyerekek, ez valami eszméletlen jó, még jobb mint a fejvadász, legalábbis ez a sniperkedés a fedezékből, hogy hamarabb lelövöm az ellent mint az képes lenne reagálni marhára bejön, és a történet eddig a három karakter közül, amit próbáltam (sith harcos, fejvadász meg ez) a legjobb eddig.
  • MarkBlade
    Lila villám rulez. :)
  • Tababo
    szerintem a 0 skill kari inkább a sorci.
    mara annyira nem 0
    bár kinek mi...
  • Thomasovics
  • Vaxi
  • DoctorStryker
    A power nem kell a tanknak.
    Tech/Force bonus sebzést emeli meg. A DPS-nek mádoslagos/harmadlagos stat.
    Azok a karakterek akiknek talent-ből min 9% növelni tudják az elsődleges statjukon pl. (AIM/Cunning/str/will)
    Azoknak nem szükséges majd később power augmentet felrakni.
    Mivel az elsődleges stat ad: elsődleges: sebzés,bonus,crit. Tech/force: bonus, crit
    A Power csak a alapsebzés, bonus, tech/force bonus-t növeli.

Az elsődleges sebzés: fehéren jelenik meg a sebzéskor.
    Tech/force sebzés : sárgán jelenik meg.

• DoctorStryker
    Ha jó a felszerelésed akkor elég a min szint.
    Én 11lvl soloztam le + comp esselest, az utolsó bossnál haltam 1* vagy 2*
    Minden karakterrel jól lehet haladni, csak tudni kell vele bánni.
    PvE-re haladásra egyik legkönnyebb a trooper-commando,vanguard. Nagyon sok területije van, gyorsan tudsz vele fejlődni, de pvpben csak assault specen tudsz valamit csinálni.
    Ha 0 skill karaktert akarsz akkor az a mara/sentinel focus talent.
    Vele csak annyit kell csinálni, hogy beugrasz a tömegbe és dobbantasz egyet kb 5-7k sebzés garantált.
    és ha szarban vagy akkor guraded by the force és 5 secre hallhatalan leszel + felmegy a sebzésed. Kettő karakter tudja csak megfogni smugler-scrapper és a hybrid tank shadow.
  • PiszkosFred
    15-16 korul mar siman szolozhato essels/blacktalon companionnal, szinte minden karakterrel (medpack nagy ritkan kell, alig sebeznek mar ilyen szinten a mobok). Max a bonus droid bosst nem tudod unlockolni egyedul.
  • Tibbbor
    Nem gúnyolódásképpen, hanem pusztán kíváncsiságból írom, hogy aki be tudna linkelni ide olyan videót, amelyiken egy adott Flashpoint-ot az ajánlott szint felett max. 2-3-al rendelkező karik csinálnak végig, az tegye már meg legyen szíves.Mindezt azért írom, mert nekem valahogy furcsa, hogy a neten olyanok keringenek, mint Esseles(lev.11-től ajánlott) leszólózása egy 18-as karival(+companion persze), Hammer station(lev.17-től ajánlott) egy 28-as szintű csapattal.A videókhoz nem volt megjegyzés, hogy esetleg nem normál módban tolták. Szóval az érdekelne, milyen taktikával dolgoznak azok, akik közel vannak a min. elvárt szinthez, nem pedig nagyságrendekkel fölötte. Megjegyzem, a sztorivonal úgy lekötött, hogy én is csak 17-esként jártam másodmagammal Esseles-ben, és a drop-okból már akkor se tudtam használni szinte semmit.
  • Asperot
    Napi 3-4 embert dobálok fel a kékre. :D Gond nélkül megy, és a guardian sem kötelező.
  • Mr_no_NaMe
    Srácok, ti milyen karit ajánlotok hogy ha haladni szeretnék pveben, de pvpben is el szeretnék kenni 1-2 arcot? Sith Assát tolom, de nem tudom...nem valami nagy cucc ez a lopakodásból hátbaszúrlak dolog. Nem erős.
  • Master91
    Igen, láttam én is azt a videót.

de az csak a pirosig dob fel, a kékig nem.

Végül elhajóztam haverokkal, kb. úgy 5 perc volt hátra mikor leestem D: :D

Szerencsére ők fent voltak a kéknél, pvp-be mentem, és ráugrós támadással feltudtam ugrani.
    Meg lett mind a 2 cucc.
  • Nightlord
    Ha jól emlékszem akkor kell egy Guardian hozzá és duel.Valahogy feldob ha szemben álltok a rés nyílásával
  • Master91
    Tatooinon a Dune Sea-ban lévő Datacornt csak úgy tudom meg szerezni hogy a Jawa balloon-ra rá szállok, és oda repülök?
  • Thomasovics
    bocsi a sok kérdésért ^^, "power" stat , fórumokon hol tech hol force power-t ad, meg sok strenght-es cuccon is ott van, hogy akkor ez konkrétan mit ad, meg szükséges-e egy tanknak?
  • Although
    Haha :)
  • V43 1105
    Twin Sun rajbrigádot múltkor úgy csináltam .. Sith marauder ott jött velem aztán kaszaboltuk
  • Although
    Nos elképzeltem ahogy segítesz neki ölni a köztársasági npc-ket :)
  • Although
    Na igen de ez nem valószínű hogy egy jedi meg egy sith egy csapatban lesz :)