60331
  • Overburner
    Kik azok a Preferredek?:D xD
  • N1ggA
    preferredek, gondolom
  • avulu
    A preferred tud csatlakozni custom channelhez.
  • Overburner
    Sajnálom mert igy nemtudok diskurálni ingame. :)
  • Nephin
    Csak azt nem értem, akkor hogyan van tele a magyar csatorna játékosokkal a RE köztársasági oldalán...
  • N1ggA
    Még mindig nem lehet.
  • Overburner
    Nekem azt irja ha beirom chat be hogy /cjoin Hungarian hogy free to play player may not creat or join custom channels.
  • Nephin
    De lehet.
  • Overburner
    Akk ezért nem ment! xD De franc F2P el nem lehet LoL. Akkor mindegy azért köszönöm.
  • Nephin
    Csak először lépjen be rá. :) /cjoin és csatornanév.
  • Pares
    Chatbe beírod hogy /hungarian.
  • Overburner
    Áh kösz ezt a sok infót tényleg. CSináltam egy Troopert de ha nem fog tetszeni még van egy slotom :D. The Red Eclipse-re mentem. Hogyan lehet erre a Hungarian Chatre felmenni?
  • Pares
    Az az igazság, hogy Bounty Hunternél kiváltképp érződik, és ezt többször is tudod tisztázni, hogy te csak egy pénzhajhász fejvadász vagy, nem izgat a politika, és nem vagy birodalmi, lehetsz nagyon jó is, hogy mindenkit megkímélsz, vagy kegyetlen, lelkiismeret nélküli gyilkológép, aki véghez viszi a feladatot bármi áron.

Az Imperial Agenttel elég közel vagy a birodalmiakhoz, de a Sithekhez semmi közöd, sőt... És itt is játszhatod a kisangyalt könnyedén, belefér a képbe. A két Sith Warriornál meg az Inquisitornál már más a helyzet természetesen...
  • Vaxi
    jah.. :D
  • Overburner
    Köszönöm az információt! Én is néztem azt a Sniperes cuccot de nem akarok "gonoszakkal" lenni vmiért most. :D Eddig minden játékba a gonoszakkal voltam aztán picit változtatni kéne. :D
  • Pares
    Most 19. Tomb of Freedon Naddon kezdtem azt is, de milyen hülyeség már, hogy nem jegyzi meg a haverokat...
  • Pares
    Én is sokat gondolkoztam második karakteren, az első számú jelölt nálam is pont a Vanguard volt, aztán az IA mellett döntöttem, arról csak jókat írtak, hát az is.
  • Vaxi
    hanyas vagy vele?
  • Pares
    Ha a történetek minőségét nézzük, amiket olvastam így tudom összegezni:
    Birodalmi oldalon a Jedi Knight közepes sztorival rendelkezik, semmi különös, a tipikus Jedi történet.
    A Jedi Consularrol eddig az jön le, hogy a nyolc közül a leggyengébb.
    A Smuggler sokaknak nagyon tetszik.
    A Trooper szintén közepesen szerepel.
    A birodalmi oldalon a Sith Warriorral kezdtem, de még a második chapter előtt befejeztem, nem is azért, mert a sztori gyenge, hanem ironikus módon a fénykardozás "monotonitása" (odaugrok és addig ütöm, míg meg nem gebed) nem igazán jött be. A történet az jó egyébként.
    A Sith Inquisitorról is hallottam mindenfélét...
    A Bounty Hunter nagyon jó, 31-es lvl-ig felhúztam egy karaktert, most szüneteltetem, de a sztori az jó.
    És végül a személyes kedvencem az Imperial Agent, nagyon jó történet, és ez az a harcmodor, ami nekem személyesen a legjobban passzol.
  • Overburner
    Vanguardon gondolkozok :)
  • Mr_no_NaMe
    Meggyőztél :] Köszönöm!
  • Pares
    Mondom, ha F2P vagy, akkor csakis slicing. Az mellett, hogy a társad gyűjti a háttérben a lóvét, az összes térkép teli van feltörhető lockboxokkal, amiket kis csillag jelöl a térképen.
  • Pares
    Dehogyse nem. Egy szakmának a slicing a legjobb. Mindig elküldöd a nem használt társadat egy lockbox küldire, és 90%-ban a talált itemet drágábban adhatod el, mint amennyibe a küldi került. Én ezt csinálom a BH és IA-val is, és azért hozza a lóvét a háttérben. Már költenem is kellett kényszerből, mert közeledtem a 200K kreditlimithez...
  • Mr_no_NaMe
    archaeology, artifice, synthweaving

ezek között vacilálok. Melyiket ajánlanád?
  • Vaxi
    prefered szinten már lehet 2, azzal el lehet lenni :)
  • Pares
    Imperial Agent a legtutibb, azon belül is a sniper, higyj nekem.
  • Mr_no_NaMe
    tehát konkrétan f2p-ként semmire nem mehetek a szakmámmal, nem fogok belőle creditet csinálni. Fasza :D
  • Overburner
    Kösz :D
  • Vaxi
    hogy állj át a sötét oldalra :D
  • Overburner
    Sziasztok most kezdem a játékot majd és tudom hogy nagyon hasonlit a wowra de nem igen tudom hogy mivel legyek. Ez fejtörést okoz, Republic-ba szeretnék lenni valamivel de még nem igazán tudom. Ti mit ajánlotok?
  • Vaxi
    egyetlen egyet. a prefered-ek kettőt, az előfizusok hármat
  • Mr_no_NaMe
    Srácok, most hogy vannak ezek a professionok? Mindenki felvehet egy darab gathering, mission, és crafter szakmát, vagy csak egyetlen egyet?
  • Drubowski
    Még a trial korszakban csináltam a karaktert, már nem emlékeztem erre.
  • Plata
    Ha megveszem a játékot de nem veszek még gamecardot akkor az gondolom nem jelent semmi változást.
  • Shiwo
    ha cartel coint-ért feloldasz valamit, akkor választhatsz, hogy adott karira vonatkozzon csak, vagy az account-ra... utóbbi esetben több CC-be kerül (kb a duplája), viszont a később létrehozott karakterek is megkapják
  • Pares
    Amikor kiválasztod a specializációt, feketén fehéren a képedbe nyomják, hogy EZ VÉGLEGES VÁLASZTÁS, tehát kiválasztod és annyi!
  • Drubowski
    Kár, remélem legalább cartel coinért lehet majd. Ha cartel coinért eszek valami account wide feloldást(pl az inventoryban) akkor azt a később létrehozott karaktereim is megkapják?
  • Master91
    Vedd meg!
  • sanya200
    Azért ennyire nem kéne korlátozni space mission-ből is lehet egyet hetente vagy hogy, hát marhajó, legalább a küldetések lennének meg így kb félbe vágták a játékot :(
  • DoctorStryker
    watchmen