60331
-
#48078 Kik azok a Preferredek?:D xD -
#48077 preferredek, gondolom -
avulu #48076 A preferred tud csatlakozni custom channelhez. -
#48075 Sajnálom mert igy nemtudok diskurálni ingame. :) -
Nephin #48074 Csak azt nem értem, akkor hogyan van tele a magyar csatorna játékosokkal a RE köztársasági oldalán... -
#48073 Még mindig nem lehet. -
#48072 Nekem azt irja ha beirom chat be hogy /cjoin Hungarian hogy free to play player may not creat or join custom channels. -
Nephin #48071 De lehet. -
#48070 Akk ezért nem ment! xD De franc F2P el nem lehet LoL. Akkor mindegy azért köszönöm. -
Nephin #48069 Csak először lépjen be rá. :) /cjoin és csatornanév. -
Pares #48068 Chatbe beírod hogy /hungarian. -
#48067 Áh kösz ezt a sok infót tényleg. CSináltam egy Troopert de ha nem fog tetszeni még van egy slotom :D. The Red Eclipse-re mentem. Hogyan lehet erre a Hungarian Chatre felmenni? -
Pares #48066 Az az igazság, hogy Bounty Hunternél kiváltképp érződik, és ezt többször is tudod tisztázni, hogy te csak egy pénzhajhász fejvadász vagy, nem izgat a politika, és nem vagy birodalmi, lehetsz nagyon jó is, hogy mindenkit megkímélsz, vagy kegyetlen, lelkiismeret nélküli gyilkológép, aki véghez viszi a feladatot bármi áron.
Az Imperial Agenttel elég közel vagy a birodalmiakhoz, de a Sithekhez semmi közöd, sőt... És itt is játszhatod a kisangyalt könnyedén, belefér a képbe. A két Sith Warriornál meg az Inquisitornál már más a helyzet természetesen... -
#48065 jah.. :D -
#48064 Köszönöm az információt! Én is néztem azt a Sniperes cuccot de nem akarok "gonoszakkal" lenni vmiért most. :D Eddig minden játékba a gonoszakkal voltam aztán picit változtatni kéne. :D -
Pares #48063 Most 19. Tomb of Freedon Naddon kezdtem azt is, de milyen hülyeség már, hogy nem jegyzi meg a haverokat... -
Pares #48062 Én is sokat gondolkoztam második karakteren, az első számú jelölt nálam is pont a Vanguard volt, aztán az IA mellett döntöttem, arról csak jókat írtak, hát az is. -
#48061 hanyas vagy vele? -
Pares #48060 Ha a történetek minőségét nézzük, amiket olvastam így tudom összegezni:
Birodalmi oldalon a Jedi Knight közepes sztorival rendelkezik, semmi különös, a tipikus Jedi történet.
A Jedi Consularrol eddig az jön le, hogy a nyolc közül a leggyengébb.
A Smuggler sokaknak nagyon tetszik.
A Trooper szintén közepesen szerepel.
A birodalmi oldalon a Sith Warriorral kezdtem, de még a második chapter előtt befejeztem, nem is azért, mert a sztori gyenge, hanem ironikus módon a fénykardozás "monotonitása" (odaugrok és addig ütöm, míg meg nem gebed) nem igazán jött be. A történet az jó egyébként.
A Sith Inquisitorról is hallottam mindenfélét...
A Bounty Hunter nagyon jó, 31-es lvl-ig felhúztam egy karaktert, most szüneteltetem, de a sztori az jó.
És végül a személyes kedvencem az Imperial Agent, nagyon jó történet, és ez az a harcmodor, ami nekem személyesen a legjobban passzol. -
#48059 Vanguardon gondolkozok :) -
#48058 Meggyőztél :] Köszönöm! -
Pares #48057 Mondom, ha F2P vagy, akkor csakis slicing. Az mellett, hogy a társad gyűjti a háttérben a lóvét, az összes térkép teli van feltörhető lockboxokkal, amiket kis csillag jelöl a térképen. -
Pares #48056 Dehogyse nem. Egy szakmának a slicing a legjobb. Mindig elküldöd a nem használt társadat egy lockbox küldire, és 90%-ban a talált itemet drágábban adhatod el, mint amennyibe a küldi került. Én ezt csinálom a BH és IA-val is, és azért hozza a lóvét a háttérben. Már költenem is kellett kényszerből, mert közeledtem a 200K kreditlimithez... -
#48055 archaeology, artifice, synthweaving
ezek között vacilálok. Melyiket ajánlanád? -
#48054 prefered szinten már lehet 2, azzal el lehet lenni :) -
Pares #48053 Imperial Agent a legtutibb, azon belül is a sniper, higyj nekem. -
#48052 tehát konkrétan f2p-ként semmire nem mehetek a szakmámmal, nem fogok belőle creditet csinálni. Fasza :D -
#48051 Kösz :D -
#48050 hogy állj át a sötét oldalra :D -
#48049 Sziasztok most kezdem a játékot majd és tudom hogy nagyon hasonlit a wowra de nem igen tudom hogy mivel legyek. Ez fejtörést okoz, Republic-ba szeretnék lenni valamivel de még nem igazán tudom. Ti mit ajánlotok? -
#48048 egyetlen egyet. a prefered-ek kettőt, az előfizusok hármat -
#48047 Srácok, most hogy vannak ezek a professionok? Mindenki felvehet egy darab gathering, mission, és crafter szakmát, vagy csak egyetlen egyet? -
Drubowski #48046 Még a trial korszakban csináltam a karaktert, már nem emlékeztem erre. -
Plata #48045 Ha megveszem a játékot de nem veszek még gamecardot akkor az gondolom nem jelent semmi változást. -
#48044 ha cartel coint-ért feloldasz valamit, akkor választhatsz, hogy adott karira vonatkozzon csak, vagy az account-ra... utóbbi esetben több CC-be kerül (kb a duplája), viszont a később létrehozott karakterek is megkapják -
Pares #48043 Amikor kiválasztod a specializációt, feketén fehéren a képedbe nyomják, hogy EZ VÉGLEGES VÁLASZTÁS, tehát kiválasztod és annyi! -
Drubowski #48042 Kár, remélem legalább cartel coinért lehet majd. Ha cartel coinért eszek valami account wide feloldást(pl az inventoryban) akkor azt a később létrehozott karaktereim is megkapják? -
#48041 Vedd meg! -
sanya200 #48040 Azért ennyire nem kéne korlátozni space mission-ből is lehet egyet hetente vagy hogy, hát marhajó, legalább a küldetések lennének meg így kb félbe vágták a játékot :( -
DoctorStryker #48039 watchmen