60331
  • Nephin
    Ugye nem az STO-ra gondolsz jobb grafikájú mmo alatt? :D A bolygóktól még mindig rémálmaim vannak...azok a tengerpartok áááááá... :D
  • Plata
    Nevetséges hogy jobb grafikájú mmo amiben van olyan űrharc ahol egyszerre 50-60 hajó esik egymásnak gond nélkül fut medium-high beállításokkal ez meg full lowon megöli a gépet.Taris-on sok gondom volt vele,ezért is hanyagolom kicsit.Ha nem lenne ilyen rohadt optimalizálatlan már az első héten előfizettem volna rá,amennyire rákattantam.
  • Master91
    A játéknak egy baromi nagy hátránya van, és az az optimalizátlanság ( de nehéz le írni )

Ezt nagyon sajnálom.
    Nincs gagyi gépem, de full minimum grafikán sokszor nekem is be crashel.

Főleg ahogy haladunk előre, és nagyobb bolygókat, több textúrákat kell betöltenie. Türelmem még van, addig jó.
  • Nephin
    Sokszor és lag is van, szép nagy.
  • Tibbbor
    Benneteket milyen gyakran dobál le a Red Eclipse szerver?Nálam mindennapos a fagyás és a kilépés.Szerencsére nem Heroic vagy Flashpoint közben, de akkor is nagyon bosszantó.
  • Pares
    "Nem rosz a consular története sem, amúgy meg minden relatív..."

Nem mondom, hogy rossz, mert én nem próbáltam még, csak a többi ember fórumokra írt véleménye alapján gondolom, hogy a leggyengébb a nyolc közül, ami nem jelenti azt, hogy rossz.
  • Pares
    Nem tudom, nem játszottam vele, csak ezt olvastam több helyen is az emberektől...
  • DoctorStryker
    Nem rosz a consular története sem, amúgy meg minden relatív...
    Én a 4ből 3t végigvittem. Knight, Smuggler, Trooper
    Most a consular chapter 2 végén vagyok.
    A legjobb sztem ezekből a smuggler mint ha egy vígjátékban lennél. .)
  • Thomasovics
    Jedi Consularnak mitöl rosszabb a története?, ne bántódásnak vedd, csak kíváncsi vagyok, mert lehet az lesz a következő amint a sith warrior-t végig vittem, néztem a trooper-t is, valahogy az nem jött be(igaz még elején voltam)
  • Pares
    Most olvastam egy guidot, ott azt írták, hogy igen. Színtiszta DPS, fedezék mögé bújva rövid időn belül hatalmas mennyiségű sebzést képes okozni, persze ha rájönnek, hogy halomra gyilkolod a csapatot, akkor hama kampeca van... :-D
  • Vaxi
    pvp-re jó lehet?
  • Pares
    Meg még az tetszik a Sniperben, hogy messziről jobban átlátni a harcteret.
  • Pares
    Ez mondjuk igaz, elég nagyokat lehet vele sebezni, pl. a Laze Target + Explosive Probe + Snipe + Ambush egy igen brutális kombó... de sokszor a Snipe spam is elég.
  • Tibbbor
    Köszi a helpet mindenkinek!
  • Bandras DaSilva #48104
    Hát érdemes ugye a trénert felkeresni időről-időre, aztán ha reverse engineeringet nyomod a ruhákra, akkor azokból is jön majd a kék meg a lila reci és eshet lootból vagy küldiből.
  • DoctorStryker
    bocs a crew skillnél a flottánál tudsz többet is tanulni.
  • DoctorStryker
    Az underworld tradingből eshet, de nagy %-ban Flashpoint, Operationből.
    Esetleg még normál küldikből, de ez nem 100%-k
  • Tibbbor
    #48086-ra tudna valaki?
  • Tababo
    ja értelek...pve.
    pvpben viszont kell a gear és a 40-50es szint hogy a csapatod hasznára válj conciként.
  • DoctorStryker
    nem kell agyoncsapkodnod a billt, hogy legyűrd az ellenfeleidet.
  • Pares
    Egyszerű? Ezt mire érted?
  • Master91
    Igen, jobban utána néztem a képességeknek, és szerintem is jobb lennék concealment-el.

Hát, Dromund Kaas-on aprítok tömegeket is Kalyio-val, eddig nem volt gondom. ( persze kis szinten minden erős :D )
  • Tababo
    hagyd a lethatlity ágat, concealment-re feküdj rá.
    ahogy stryker írja tömegben feküdni fogsz. lemaradt, elkószált ellenfeleket viszont kiválóan lehet likvidálni.

amíg nem vagy 50es és nincs jó pvp cuccod többet érsz healer-ként.
  • Master91
    Köszönöm !
  • DoctorStryker
    Az aláírásomba van egy link a yt csatornára. Így kell vele játszani.
  • DoctorStryker
    Op az így-úgyis papír marad. Nem kell az endurance elég a min neki.
    Cél a ~40 crit rate ~75 % surge és 800+ tech bonus demage.
    str az meg minek?
    Az közelharci (jagger/maraudernek) karakternek való te ranged vagy, dotolos.
    Inkább a Concealment (bicskás cig..) ajánlanám az sokkal durvább PvP-re.
    Az ellenfél hátába mész belevágod a kést, megfekteted és halálra szurkálod. Nagyon fognak utálni téged az ellenfelek.
    Nekem a rep oldali megfelelője van scundrel-scrapper (puskáspap). Shotgunnal hátba lövöm az áldozatot.
    De szó mi szó nagyon papír. Az egyedüli menekülésed ha "csendbe" vársz és egy lemaradt ellenfelet megtámadsz. Tömeg = instant halál, csuklasz össze mint a rongybaba.

• Master91
    Agentnek ( Operative-nek ) a fegyver moddolásnál ha jól sejtem kis endurance, kis cunning és tech power kell?

Meg úgy ruha terén is mire építsek? Legyen jó crit? vagy inkább strenghtre+hp-ra menjek?

Lethatlity (Damage) ágat húzom.
  • El Protector
    Nekem sztoriban a sith inquisitor jött be a legjobban, a warriorén sokat nevettem, ahogy vissza lehetett dumálni Barras-nak, a bh-t most húzom, annyira nem köt le, az agentre azért még kíváncsi vagyok :)
  • DoctorStryker
    A sniper is olyan egyszerű mint egy bot.
    A rep megfelelője a gunslinger (párbajhős)
  • DoctorStryker
    Vanga elég erős karakter nagyon nagy DPS-t tud kinyomni. Inkább közelharci karakter. (sok skillje 10m hatótáv)
    Legtöbb közelharci karaktert meg tudod fogni. A rangedekkel meggyűlhet a bajod ha elég ügyesek és nem hagynak közelkerülni.
  • Pares
    Rossz e-mail címet használsz Te is, vagy a jelszó nem ül, vagy valami ilyesmi gond volt a többieknek is. Nekem is előjött, aztán sikerült megoldanom valahogy, de azt ne kérdezd, hogy mit csináltam rosszul először, mert fogalmam nincs. :D
  • chopin42
    Üdv mindenkinek! elkeztdem játszani a játékkal, f2p üzemmódban, beregeltem , letöltöttem, minden okés, elértem a 16os szintet. Ma lépnék be, és kidob eg "error code 16" nevű hibaüzenetet, aminek a tartalma annyi hogy ha tovább szeretnék játszani, érvényesítsem az -email címem. Próbálnék belpépni a hivatalos oldalon, nem enged be, aztán egyszer csak nagynehezen igen, megváltoztatom, megerősítem stb mindent ami kell és ugyanazt írja. Hasonló problémával küzdenek páran, megoldást nem igen találtam, pár napja van ez. Valaki tudna segíteni?
  • Tibbbor
    Előre elnézést a láma kérdésért, de a bankon kívül hol tudok schematic-okat venni?Mikor megtanultam a szakmáimat, kaptam párat, de jó lenne már néhány új.Egyébként Synthweaving-ről van szó, bár gondolom, az itt most nem lényeges.
  • Overburner
    Akkor még van remény számomra! :D
  • Nephin
    :P
  • N1ggA
    Akkor nem szóltam :)
  • Pares
    Egész biztosan nem vagyok preferred... :D

mcgrape: igazad lehet, mert mikor először próbáltam, már elhagytam a 15-ös szintet is...
  • mcgrape
    Ez a chat dolog, nem akarok hülyeséget mondani, de nem lehet az hogy lvl 10 alatt vagytok és azért nem megy a dolog ?! Nálam i volt valami hasonlo még Korribanon aztán a fleeten megcsináltam és nem volt gond, csak egy ötlet.
  • N1ggA
    Akik már vettek valamit pénzért, vagy valaha előfizetők voltak.

#48079: Biztos nem preferred vagy?

Amúgy lehet, hogy csak valami bug.
  • Pares
    Az hogy lehet akkor, hogy F2P vagyok, és tudok csatlakozni? :D