60331
  • PiszkosFred
    Egy honap elofizetes filleres dolog ahhoz kepest, amit kapsz erte szemben a pref es a f2p korlatozassal. Persze, csak ha komolyan erdekel a jatek, es nem hirtelen fellangolas, mert akkor felesleges 4000 Ft-t kidobni, hogy elotte generalon, majd utana itt szidja vki a jatekot, miszerint semmi sem valtozott (ami nem igaz btw).

De ha megteszed, es elofizetsz egy honapra minimum, visszakapsz 30 napra honapra mindent (no korlatok), plusz jovairjak a CC-idet is (1000-1200 korul kapsz majd), amiket korabbi subkent "gyujtottel". Elofizetokent 12 slottal, 3 crewskillel, automata lfg-vel, lvl1 sprinttel, lvl10/15 mounttal, es bolygonkent tobb szaz emberrel nagyon szorakoztato tud lenni a jatek - a szintezes resze legalabbis. (50-esekhez azota nem nyultam, hogy osszevontak a szervereket). Egy scoundrelt huzok, es megmondom oszinten, nagyon sajnalom, hogy nem igy jott ki a jatek anno, mert jelenlegi allapotaban semmivel sem rosszabb vagy gyengebb, mint a jelenlegi tarsai. (leszamitva par grafikai bugot, es hogy zabalja a hardvert kemenyen)

Ha pedig uj karaktert akarsz, csinalj uj accountot, es azon probald ki, ugy nem kell torolnod a regieket. Max akkro lesz gond, ha megszereted, es ket account kozul kell valasztanod.
  • Nephin
    Mindig nagyon tetszik, mikor olyan emberek és csoportok terjesztenek dolgokat más klánokról, akik életükben nem jártak a közelükben sem (de természetesen ők tudják a tutit, mégha ezt nem is képesek megfogalmazni), vagy valamilyen érdekük fűződik a pocskondiázáshoz, esetleg valami nekik nem tetsző dologgal megsértették a picike önbecsülésüket. :D

Kitartás, általában lekopnak.
  • mcgrape
    köszi szépen a toppet, de lehet letörlöm a francba azt felhuzom mégegyszer a Snipert LOL.
    kár hogy azért még mindig nem tették bele azt hogy legalább egyszer lehessen váltani alkasztot, mert néhány szint elég hogy érezd kell e ez neked, azon kivül hogy tudom magam gyógyítani hát nem tudom. Ezt most benéztem,
    Az hogy karikat törlök mert x szint után rá jövök hogy nem tetszik valami rajta az tényleg a magam marhasága, de ezt most racionális hibának érzem, .

" Régi játékosok visszacsábítására a f2p jelen formájában teljesen alkalmatlan "

Én mint régi játékos aki ugy mond vissza tért, noha én még egyetlen sztorit nem fejeztem be......
    Azért azt mondom hogy nem teljesen igaz az állításod, persze bizonyos megközések tény és való hogy boszantóak, de ha van olyan sztori amit még nem vittél ki arra tökéletes, noha értem én hogy 5 warzone egy héten legyen de hogy az utána való jutalmat meg pénzes tasakokat meg dobozokat nem kapod meg az mondjuk pofátlanság, xp csökentés stb sok a pofátlanság tény.
    DE a játék valmire való részét ami tényleg megérdemli azt hogy legalább egyszer megvedd a gamet, azt kitudod tolni , már ha van kedved ahoz hogy minden bolygon ujra végig nyálazni ugyan azokat a küldiket stb csak azért hogy más story legyen.

De engem azért vissza csaltak, nem azt mondom ha most lenne feles pézem tán még vennék is 2 hónapot hogy legyen néhány coin meg ilyenek aztán ugy átmenni ftp-re, de most nincs.

Hogy mennyire sikeres vagy nem az azt majd ugy is csak egy jo fél év mulva lehet megállapítani.
  • DoctorStryker
    Egy tipp az Operativként a Concealment talentet válaszd, nagyon jó 1vs1 karakter s igen bicskás.
  • DoctorStryker
    Eredetileg 3 guild hozta létre ezt a szövetséget, azóta egy kicsit megnőttünk. :)
    Mi sem értjük, hogy miért kell a sok kis klán.
    A kis guildek nagyon sok dologból kimaradnak. 16 fős opsok nagy WB ölések (Voss).
    A nagy létszámnak köszönhetően mindig vannak programok.

• picket
    Régi játékosok visszacsábítására a f2p jelen formájában teljesen alkalmatlan, ez egyértelmű. De mivel hülyeségekért fizettetnek, lényeges dolgokért meg nem, ezért nincs is lehetőségük olyan összeállításra, amitől jól érzed magad f2p játékosként, és később még talán elő is fizetsz. Jelenleg ha tök ingyen adnának egy előfizetői státuszt, akkor játszanának újra a régi játékosok.
  • mcgrape
    Volt egy jo kis Sniperem 18-as szinten de nem tetszet a szemfestéke és töröltem hogy ujjat indítsak LOL. Azóta 4 csajt kezdtem ujra és töröltem, most volt az 5. amivel ezútal jol is sikerült plussz jol sikerütl a kezdőbolygo is 11-es voltam a végére, ezútal az operatívet választottam, és bár valami csoda folytán 2 voltam az első pvp meccsemen, megbántam :(. pfff.

szóval ahogy levágtam az egyik az a cover mögül érvényesül a másik meg csak a pengéjével hadonászik?!
  • Monoton
    Sosem értettem, hogy miért jó az ha van több kicsi guild/clan egy nagy helyett. És ez igaz bármelyik mmo-ra.
  • MaRee
    Na megnéztem a játékot, hát sajnos nekem ez így uninstall. Két karakter slot, így ugye nem tudok újat indítani, amiért eleve játszani akartam, törölni meg nem fogom azokat a karikat amikkel hónapokig szenvedtem, hogy nagyok legyenek. CC pontot azt hittem alapból kap az aki preferred vagy mi, de ingame felhomályosítottak, hogy elő kell fizetnem előbb. Hogy is ne. Több dologgal se vagyok kibékülve, szerintem elég rossz ez f2p pl a lotro-éhoz képest, de ízlések és pofonok.
  • Vaxi
    jó lenne egy ekkora guild empire oldalon is :)
  • DoctorStryker
    Sziasztok!
    Az Alliance Of Hungary guild körül kialakult pár mendemonda amit cáfolnék!
    Nem vagyunk HC guild.
    Nem szoktunk vérengzést tartani, ha egy tapasztalatlan ember behúz mobokat, emiatt nem fizetettjük ki vele a javítási költségeket.
    Hetente folyamatosan megyünk operationokra 8-16 story és hardra.
    F2P embereket is szívesen látunk.
    Nem halunk ki. Napi átlag létszámunk ~20-30
    Tegnapi guilden belüli "népszámlálás" utána a kis csapatunkban 237 karaktert tartalmaz, 107 tagunk van (30 napnál hosszabb inaktív emberektől megválunk).

Megkérném a rémhírek terjesztő Last Hope Of the Republic guildet, hogy fejezze be.
    köszönöm.
  • perseus99
    meg néztem és engedélyezve van.
  • Nephin
    A tűzfalon egyébként engedélyezve van a játék?
  • FrostBite
    Hello!

Az első instákon kívül lesz még olyan hely ahol több lesz a párbeszéd, mint egy szimpla választási lehetőség, jó és rosz között ? Az oké, hogy az elején elmondják az ismertetőt, meg a végén az összegzést, de kicsit jobb lenne ha nem csak darálni kellene.
  • perseus99
    miután először el állította a felbontást a gépen... kb 3-4 nappal ezelőtt, miután vissza állította a felbontást jelzett az nvidia hogy új driver érhető el a videó kártyámhoz és le frissítettem.
  • Tatyla
    hol tudok venni + karakter slotot és mennyiért?
  • Nephin
    Hmm, elvileg ez nem zavarná, mikor frissítettél videókártya-drivert utoljára?
  • perseus99
    1280x960
  • Nephin
    Pozitív, némi kis árnyoldallal, mert a sok ember sok trollt is hoz ingame, de szerencsére kezelhető a dolog. Mintha az update is gyakoribb lenne.
  • MaRee
    Köszönöm! Egyébként szerintetek pozitívan vagy negatívan hatott a játékra a f2p megjelenése? Úgy értem mint pl a lotro esetén aminél szerintem kifejezetten pozitív, hogy "ingyenes" lett, sok a játékos, folyamatosan jön a content, meg minden.
  • Nephin
    Milyen felbontású a képernyőd?
  • Nephin
    Annak idején csináltam egy összefoglalót, ha átolvasod a benne lévő linkeket, nagyjából képben leszel. Egyébként több jogod lesz, mint egy f2p-nek, de kevesebb, mint egy előfizetőnek, bár egyre gyengülnek a korlátok (pl. skillbarok, karakterszám terén).
  • Vaxi
    prefered leszel, ami bőven az élhető kategória tartozik :)
  • MaRee
    Akik rendelkeztek rendes accounttal a játék kezdetekor(én előfizető voltam kb 3-4hónapig), azok is ugyan olyan korlátozásokkal indulnak most, mint a free accountosok? Van ezekről a korlátokról valami lista? Kedvet kaptam egy csempész felhúzásához, igazából a sztori érdekel meg némi pvp.
  • perseus99
    hali, pár napja leszedtem az old republicot hogy majd játszok haverjaimmal, de mikor el akarom indítani akkor el állítódik a képernyőm felbontása és utána nem tudok semmit sem csinálni mert fekete az egész képernyőm... valahogy meg lehetne csinálni hogy át állítom a felbontást a játék fájljaiban?
  • vader108
    sziasztok!

Akit érdekel, első nagyobb projektünk SWTOR Lost Suns képregény első része magyar fordítással elérhető weblapunkon. Jó olvasást kívánunk mindenkinek.

http://swtorhungary.hu/news.php
  • sanya200
    sziasztok, újra kellett raknom a wint a játékot fenthagytam a másik meghajtón, vagyis arra volt telepítve.Most újra le kell szednem mind a 20gb-ot mert nem akar elindulni, elindítom a launchert de ha a play-re nyomok nem csinál semmit :S
    elég lassú a netem 20gb nem fél óra alatt jön le.
  • Master91
    Úgy olvastam hogy a következő patch-be csinálják meg.
  • Nephin
    Egyelőre nem láttam ilyet a tesztszerveresben, de minden lehetséges.
  • Nephin
    Kiderül majd a patch notes-ból.
  • Drubowski
    Ebben növelik 6ra a prefferedek által kreálható karakterek számát?
  • Nephin
    1.6-os patch kedden!
  • Anhré
    Nagyon bejön az új oldal! Jó a dizájn minden, szerintem ki is cserélem az eszköztáramban a linket :) Meg a Renegade-t amúgy sem bírom :D
  • vader108
    Star Wars: The Old Republic Hungary | Magyar SW:TOR Közösség.

ezt adja ki, Én angolul írtam és nem azt h swtor community hanem hungarian community.

Ebben még mindig nem látok egyezést.

Nephin, én általatok híreket egyet sem copyzok szó szerint, mindig az eredeti honlapot csekkolom, csak azért is h saját írás legyen. Természetesen azt nem mondom h nem látogatom a honlapotokat, mert akkor hazudnék, tiszteletben tartom a munkátokat és ezt a jövőben is így szeretném folytatni, mert becsülendő nagyon is amit már évek óta csináltok.

Engem abszolút a jó szándék vezérelt és most is az vezérel.

Természetesen ha a munkáim közül valamire igényt tartanátok, akkor egyeztetés után szívesen megosztom veletek és bárkivel is.
  • vader108
    Ha tudtam volna, h domain választás ennyire sért titeket természetesen nem ez lenne hanem más. Elméletben ha bármi szerzői jogot sértene akkor nem engedték volna alapból kiosztásra. De mivel nem sértett gondolom ezért is kaptam meg.

• Nephin
    Próbáld ki: google, swtor.hu beír, na, mi az oldal neve?

Hivatalos, igen.

Mondom, ne érts félre, egy szavam nem lenne, sőt, ha nem lenne ez a név-dolog, ami hmm, kevéssé korrekt szerintem. Egyetlen klánoldallal és azzal a másik oldallal sem volt gondom (na jó, velük akkor, mikor szó szerint tették a cikkemet, de szóltam és kirakta a forrást :D ).

Mindegy, ez van.
  • PiszkosFred
    A domain valasztas volt a szerencsetlen/nem szerencses, ennyi, ha jol ertelmezem. A tobbi, a tartalom es a cel, mint kozossegepites, az okes, a "vantol nem kell felni sose".
  • vader108
    nos a honlap http címe emiatt alakult meg mert innen indultunk el innen jött a név: dbohungary.szunyi.com
    ezért lett swtorhungary.hu

Akkor követnél el szerzői jog miatt bármit is sztem, ha esetleg az lenne honlapon a nevetek h hungarian cummunity, de mivel csak swtor hungary ezért sztem semmi lopást nem követtem el azzal, h így neveztem el a honlapom. Httpnél pedig akkor nem értem h miért nem swtorhungary lett, miért csak swtor.hu.

Nem akarok én itt összeveszni.

Kérdésként kérdezném, hogy hivatalos oldalként elismerve vagytok az swtor.com által? Mert ha igen egy panaszom sincs, de ha nem akkor az bizony csak egy nem is tudom h mondjam egy kisajátítás. Én is eltudom ott fogadtatni a fan honlapoknál, ha nagyon muszáj, de nem tettem meg, pont miattatok, hogy nehogy bármi féle probléma is legyen belőle.

Csak h félreértéseket tisztázzak, én nem szétverni akarom az swtor közösséget, hanem építeni.

Ezért is fordítottam le megannyi videót, tutorialt és minden egyebet. Természetesen folyamatosan csinálom nap mint nap, h több embert vonzak a játékba.
  • Pares
    Szerintem teljesen igazad van.
  • Pares
    Jó bocs, összekevertem másikkal, de a republic és f2p korlátozás még mindig ott van. De sebaj.