60331
-
ricsa008 #48278 nem rémlik lehet voltam. de csak most kezdtem el amikor free lett már megadtam az emailis a weboldalon de semmi változás -
BlackSpider #48277 Nekem ilyet akkor irt ki amikor elertem a lvl 15-t,ugyanis regisztralasnal csak egy telefonszamot kert de lvl 15 utan keri hogy regisztralj be egy valos e-mail cimet.
Ha esetleg f2p voltal es befizettel akkor is kerhet ilyet es azontul ki kell toltsed az 5 biztonsagi kerdest,de jol jegyezd meg a valaszokat a kerdesekre mert ha valamilyen okbol kerni fogja (ha peldaul mas ip cimrollepsz be mint ahonnan regelted az accoutodat)es nem tudod a vallaszt csak telefonon todod resetelni azokat -
#48276 nem voltál véletlen bétatesztes? -
ricsa008 #48275 nem tudok belépni... To contiune playing this character, you must validate e-mail adress for you account. You may validate you email by visiting. (weboldal)
mi történt feltörtek? -
#48274 Melyik az a nagy?
-
DoctorStryker #48273 Minek kell még egy kis klán?
Ha van a szerveren egy nagy? -
vader108 #48272 Sziasztok!
Elérhető magyar fordításban a Lost Suns képregény 1.része. Hamarosan jön a többi is.
swtorhungary.hu
Továbbá várunk minden játékost a Klánunkba is: Tomb Of Free Nadd szerver: Buckalakók, Red Eclipse Pve szerver: Sith Hunter's . Jelentkezni a honlapon lehet.
-
Thomasovics #48271 ö, ha az egyik szerveren mondjuk veszek egy accountra szóló unlockot, az a másik szerverre is kihat vagy csak azon a szerveren, gondolok én itt RP ről PVP szerverre való átváltásnál -
El Protector #48270 nahh, ezt nem tudom, mert elindítottam, aztan elmentem cigizni :) de az uj wz nagyon teccik :) -
Nephin #48269 10-es szint után tudsz csatlakozni. Ez már a trialban is így volt. -
MaRee #48268 Érdekes, ha új karaktert csinálok azt mondja, ha pl /cjoin parancsot hasnzálok, hogy a f2p játékosoknak nem elérhető ez a lehetőség. -
#48267 Mekkora volt meretben a mai update/peccs? -
El Protector #48266 Szerverek mennek, csak éppen sorban állás leledz :) -
empie #48265 Szia!
Igen,rendeltem! Minden korrektül ment,kulcsot küldték az ígért 24 órán belül.
-
#48264 Ilyenkor mindig eszembe jut a WoW MC/BWL idoszak, amikor lelepett 3 tankunkbol 2 (IRL dolgok miatt), es gyorsan kellett talalnunk ket uj, lehetoleg jo tankot (az altok akkoriban altok voltak, es nem voltak 0 jatekidovel BiS cuccokban, mint mostansag). Egyet toboroztunk, a masikat lenyultuk a masik top guildbol. A masodik tank az raid ready volt, viszont akit toboroztunk, bar ismertuk 5-10 fos dungeonokbol, es tudtuk, hogy nem lesz vele gond skill/tudas teren, de a gearje gyenge volt. Gyorsan kifarmoltuk neki a kovetkezo 2-3 napban ami kellett dungeonbol, megkapta a FR craft cuccokat is, enchantokat, stb, es mentunk volna MC-be, mire kiderult, hogy se a gepe, se a nete (asszem 56k dialupja volt, vagy max egy isdnje) nem volt eleg ahhoz, hogy a 40 fos kaoszt + ctra-t elbirja.
Na ebbol gyors raidszunet es officer meeting lett, es megkerdeztuk, hogy miert nem mondta korabban, hogy szar a nete. "Mert nem kerdezte senki sem". Jogos volt a valasz, valahol... :)
Es bar mosolyogtato a sztori a 2012-es allapotokhoz kepest, de akkoriban azt az idot es alapanyagot, amelyet szinte isntant 2-3 nap alatt rakoltottunk, azt bizony "megsirattuk". Lenyegeben ment kukaba, mert a srac tovabbra is maradt a guildben es tankolt kisebb 10 fos dungeonraideket (regi strat, stb), de igazi raiden hasznalhatatlan volt - ergo adtunk a sz.rnak egy pofont, csak azert, mert nem tudtunk fontos infokat rola az inv elott.
Aki sajnal 5 percet oszinten valaszolgatni, az igy jart, le kell sz*rni. Aki pedig hazudik (rengeteg ilyen volt kesobb), annal az elso raiden ugyis kiderul, hogy mi a beirt infokbol a valosag, es mi az, ami kamu volt.
Arrol nem beszelve, ha az ember bekerul egy tarsasagba, illik valahogy bemutatkozni, hogy ki es mi talalhato a "nick" mogott, ha mas nem, legalabb a virtualis karrierjet illetoen. -
MaRee #48263 Van már erről valami infó, hogy esetleg az 1.6-os peccs tartalmazza ezt? +1 karakter slottal már boldog lennék :D -
#48262 Két nap múlva lesz egy éves a játék startja. -
Hurkans #48261 Ha rendeltél innen beírhatnád légyszi, hogy ment-e mert én is rendelnék, csak perpillanat nincs pénz a kártyámon.
Előre is köszönöm -
#48260 Vannak olyan guild-ek akik első szóra, vagy láthatóan magyar név használata esetén spontán küldözgetik az invet.
Kérdés, hogy ha 10 percet sajnálsz a jelentkezésre, mennyi energiát áldozol a közösségre, illetve ha mások is hasonló aktivitásra hajlandóak, akkor vajon úgy fogod érezni, hogy jó csapatba kerültél?
-
DoctorStryker #48259 Miért is baj ha egy kicsit kérdezősködünk egy két dolgot a leendő klán társunkról? -
ricsa008 #48258 oh bocsesz most nézem hogy hogy alapból az van... Am egy olyan guild nincs ahol nem kell millió egy dolgot kitölteni, megadni hanem csak bevesznek és kész? -
ricsa008 #48257 a Red Eclipse-t hogy kell beállitani? -
novvan #48256 Természetesen teljes account. Szóval megkapja az új is. -
empie #48255 Nem szar ár!!!! -
MaRee #48254 A preferred státusz az egész accountra értendő, vagy csak a karakterekre? Tehát ha új karit csinálok az is megkapja mindazt amit a preferred ad, vagy az f2p lesz? -
#48253 sorry, ez mcgrape-nek akart menni (:
-
#48252 ha prefered vagy, akkor no para... azt ígérték a múlt héten, hogy hamarosan, valamely update kíséretében a prefered státuszuak kapnak +4 karakter slotot, és mivel holnap pont jön egy update, lehet este már készülhet is a 3. karid.. -
Pares #48251 Frissítsétek az swtor.hu fórumán a köztársasági klánokban lévő bejegyzést. -
DoctorStryker #48250 Tomb Of Freedon Nadd -
#48249 Melyik szerón játszotok ? :P -
MaRee #48248 Köszi, addig még meg hányom-vetem magamban a dolgot. -
Bandras DaSilva #48247 De amúgy csinálhatsz egy tök új accountot és akkor lesz megint 2 slotod:) Ha csak meg akarod nézni meg prüntyögni, arra jó. -
#48246 December 20.
[URL=http://swtor.hu/f2p-egyszeregy]"F2P egyszeregy"[/URL] -
MaRee #48245 Meddig van ez a határidő? -
#48244 Azert valtottam E/3-ba a mondatban, hogy ne ertsd felre, nem rad celoztam vele.
Elvileg lesz hamarosan valtozas a preferred statusznal, kapnak par extra dolgot, erdemes utananezni, es esetleg azutan kiprobalni.
Elofizetest azert erdemes megfontolnod akar csak egy honapra is - oke, hogy penz kiadas -, mert van egy vegso hatarido, ameddig ha nem fizetsz elo, bukod a korabbi elofizetett honapokert jaro extra coinokat. Vagyis, ha belepsz a swtorcom accountra, most latod, kb mennyi az egyenleged, ehhez jon majd +500 mint egy havi elofizetes (ha elofizetsz) es megkapod az ott feltuntetett mennyiseget. Ezekbol pedig lehet unlockolni jo par olyan dolgot, amelyet most hianyolsz. Ha viszont nem fizetsz elo a hataridoig, buksz 600-700 pontot, mint korabbi elofizeto. Tudom, g*ci huzas ez, de pont ezert erdemes atfutni a lehetosegeken megegyszer. -
MaRee #48243 Ha nem lenne a slot korlátozás, biztosan játszanék most is, de jelenleg nem érzem magam elég elszántnak hozzá, hogy 4000-ret adjak érte, mert jelenleg más MMO-ba vagyok belemélyedve, azért pedig nem kell fizetnem. Én nem szidtam most a játékot, a szintezés része nagyon élvezetes volt számomra, a béna endgame miatt hagytam ott mint sok más ember(azóta már lehet jobb, nem tdom).
Ha esetleg véletlenül kapnánk plusz egy kari slotot vígan csapkodnám én is a billentyűt, de addig nem.
Bhalage te pedig remélem a "fanyalgo faszszopo"-val nem rám céloztál. -
#48242 Ha ironikus akarok lenni, akkor azt mondanam, hogy a jatek jelenlegi legjobb resze a Coruscant chat. :) Estenkent minimum 2-3 szociologia szakdolgozat vagy konferencia anyagat ossze lehet gyujteni csak a printscreeneket nyomogatva. A "Barrens chat" anno ehhez kepest irodalmi felolvaso est volt. -
Bhalage #48241 a hungarikum egy nagyon meno guild! +like -
El Protector #48240 Azért a Hungarikum egész jól kinőtte magát a red eclipse szeron :) -
Bhalage #48239 minden fanboisag nelkul batran kijelentem teljesen jo a jatek!, ugy latom rengeteg f2p emberke elvezi!
a fanyalgo faszszopoknak meg viszlat