60331
  • Shiwo
    jah, oké, ezt nem tudtam (:
  • BryceHUN
    "Ha nem vagy kitartó, és nem szándékozol egy centet sem elkölteni a játékban"

Ha nincs kitartás, és nem akar pénz áldozni a játékra, akkor "8 RPG" ide, vagy oda, akkor is abbahagyja. :D
    Megspóroltam neki felesleges 20GB letöltést.
  • Pares
    A korlátozások bőven tűrhetőek, és ha szereted a Star Wars univerzumot vagy a Knights of the Old Republic I-II-t, akkor szerintem kötelező legalább csak kipróbálni.
  • Nephin
    A sprint nem túl régóta elérhető lvl 1-től, indulás óta pármillióan túlélték, hogy csak lvl 10-től van mindenkinek... :D
  • Nephin
    Miért kéne kihagynia? Tökingyen végigjátszhat 8 rpgt.
  • Shiwo
    kipróbálni kilehet, de ha kicsit is tetszik, és valamivel hosszabb távra tervezel, akkor érdemes minimális összeget költeni rá, hogy legalább a preferred státusz meglegyen

bár f2p-ként mindenképpen elkél némi türelem, mert csak lvl 10-től lehet például sprintelni, addig dög lassan cammog a kari..
  • BryceHUN
    Ha nem vagy kitartó, és nem szándékozol egy centet sem elkölteni a játékban, akkor inkább hagyd ki a TOR-t.
  • Jimbo
    "Tökingyenesen" érdemes kipróbálni a játékot, vagy nagyon sok a korlátozás?
  • Nephin
    Az, hogy ezzel preferred lesz-e, kétséges, szerintem nem, de majd meglátjuk.
  • Nephin
    Igazából nem fogja megkapni a pontokat, mert nem lehet őket átadni. Választhat olyan dolgokat, amik vannak a GTN-en is, mert ezek átadhatók, megvárjuk, míg lejár a bind ideje és odaadom neki. Legalábbis ez a terv. :D
  • Pares
    Akkor az biza nagyon fasza...
  • Vaxi
    igen
  • Pares
    Ja és még azt szerettem volna kérdezni, hogy most ha f2p játékos kap 1000 elkölthető cartel pontot, akkor ha bevásárol cartel marketen, akkor megkapja a preferred státuszt is?
  • Pares
    Nephin, ma lesz eredményhirdetés, ugye?
  • Tibbbor
    Igaz, hogy még van 2 nap, de én azért minden SW TOR rajongónak és játékosnak nagyon boldog, békés karácsonyt kívánok!!!
  • Master91
    A Class küldi miatt kerültél a Fleetre.
  • BarackHUN
    Ezek már megvoltak, érdekes módon nem főszálos quest adta, hanem valami Lord Lokarral kellett beszélnem (és mellékküldinek jelölte!), de a lényeg hogy meglett, most küldott a trainerhez (lvl 10 már megvolt amúgy, ezért furcsálltam).
    Köszi a válaszokat:)
  • eXequtoR
    lvl 10 kell hozzá és a kezdő területen végig játszani a class questet ami furcsa lesz.. de elküld a fleetre.
  • eXequtoR
    Ezt a játékot az agyhalott amerikaiaknak csinálták ergó nem lehet eltévedni / kihagyni semmit. Kövesd a main ( class ) küldetésed és mindig visz előre.
  • BarackHUN
    Tesóm is azt mondta hogy ott tudott választani, de én akkor még csak lvl 9 voltam, most akkor mivan? :S
    Főküldikbe előrébb járok mint ő, mégis ő már Juggernaut, én meg még nem.
    Visszajöttem ide a Fleetre, de nincs semmi küldetés.
  • Java33
    ..elvileg imperial fleeten van a választó küldi. Amikor megérkezel oda, akkor egyből ott egy csóka, aki adja a küldit a választáshoz..
  • BarackHUN
    Sziasztok!
    Nem nagyon értek valamit, tesóm is és én is Sith warriort kezdtünk, ő kicsivel több mellékküldit csinált így hamarabb lett 10-es szintű mint én, viszont főkuldibe ugyanott jártunk, ő megkapta azt az opciót hogy választhat a két kaszt közül (azt hiszem még Kaas citybe érés előtt), én meg nem. Most már 11es szintű vagyok, messzebb járok a főküldikbe, és még most se választhattam, mit kúrtam el? :S
  • Tababo
    elég ha előfizetsz nem kell a játékot megvenned.
    netellert meg el kéne fogadni. lehet nálad van valami hiba
  • rogan99
    Ja igen, nem sok esélyt látok rá hogy erre választ kapok de hátha: :)
    Próbáltam cartel coinst vásárolnia preferred statushoz, de nem fogadja el a kártyámat. Moneybookers, és neteller kártyával is próbáltam. Más nincs.
    sikerült ezekkel valakinek vásárolni? Ha igen hogy?
  • rogan99
    Köszi a válaszokat.

Van még kérdésem. Ha elő akarok fizetni, elég ha veszek egy game time cardot, vagy előtte meg kell vennem magát a játékot is.
  • Bandras DaSilva #48373
    Hello,

Sztem ajánlott szervereket egy kicsit fentebb találod:)

Ha PvE, akkor a Red Eclipse sztem jó választás (bár már elég régen voltam online), ha PvP akkor próbálhatod a Tombot.

Más tényező sztem nincs, max annyi, hogy melyik oldalt választod? Ha jól tudom, mostanában eléggé kiegyenlített a mezőny, de azért egy-egy pvp warzoneban lehet idegrohamot kapni a sok hülyétől:)

Üdv a játékban és sok sikert!
  • atinq
    Sziasztok. Most kezdeném a játékot. Segítene valaki a szerver választásban? Esetleg van még más egyéb tényező is ami nagyban befojásolja a játékot a továbbiakban?
  • N1ggA
    Mindent vegyél meg a trainertől. A special class-nál pedig a talent fára költheted a pontjaidat, az alapján lesz 2-3 plusz képességed. De amit a trainertől veszel, az nem visz el semmi pontot, csak pénzt.
  • MaRee
    Milyen pontokra gondolsz? Egyébként nem, a special classnak és az alapnak is külön fülön lesznek majd a képességei, és semmilyen pontok nincsenek, pénzért meg kell venned mindet.
  • rogan99
    Üdv!

Most kezdtem a játékot, és lenne egy kérdésem. Ha az alap classnak veszek képességeket a trainertől, akkor az ugye nem vesz el a special class-tól pontokat?
  • Kryon
    Akár 12 karaktert is csinálhatsz, mind megmarad és tudod használni.
  • BarackHUN
    Igen tudom, bocsi a Commandora gondoltam, csak az SWTOR első guide-os linkjén el vannak csúszva a szakirányok, ezért néztem Vanguardnak :)
  • mcgrape
    Köszi a gyors választ :)
  • MaRee
    Tudtommal minden dolog amit előfizetés alatt ráraktál a karakterre / csináltál az megmarad, legalábbis nekem preferredként a lila cuccok rajta maradtak a fejvadászomon. Amit meg cc-ből megveszel unlockokat azok meg ugye örökre megmaradnak.
  • mcgrape
    Azok gondolkodom hogy akkor most veszek egy 60-napos gamecardot, egyrészt mert bosszat hogy gyakorlatilag csak humant lehet csinálni XD és előre le gyártom teszem azt a 4 karaktert amivel majd tolni akarom ha vissza megyek prefered-be, tudom hogy most csak 2 elérhetp de ugye tervezik hogy többet engednek.

Azok a karakterek amiket legyártok törlődnek vagy csak elérhetetlenek lesznek ? és amikor majd jön a karakter engedély akkor vissza kerülnek!

igazánól 4 hónapot nem tudok bevállalni és ki tudja mi leszs 2 hónap mulva LOL d egy 60-napost most bevállalolk az egy éves évfordulóra, meglepem magam karira ezzel.

Aztán ebből megyek vissza preferedbe, és és tán ez alatt a 2 hónap alatt játékon belőle is talán tudok venni ezt azt teszem azt cargo bay helyet meg ilyenek.
    El lehet lenni preferdként is zat alá kell írni eltekintve néhány olyan korláttól amik tényleg bosszantoka, pl a helmet elrejtés vagy a lila cuccok használata, wartone korlátot még lenyelem. hmm nah mindegy csak ezt akartam.

Jah és ha mondjuk indítok egy twileket akkor zat használhatom majd késöbb nem ?! mármintha vége az előfizunak, mert arrol nem szólt még a fáma hogy mi votl azokkal akik olyan karival voltak amit most preferdként nem érhetnek el, vagy csak én nem figyeltem :)
  • PiszkosFred
    Azt azert tartsd eszben, hogy mind a 8 classnal valasztando kell majd "szakiranyt", es majd csak azon belul tudsz resetelni. Ezt azert batorkodom, mert a korabbi kommentedben healereket preferalod, es a troopernek a Vanguardot emlitetted, ami pont az ellenkezo szakiranya a troopernek, a tank/dps. Ami neked kell majd, a Commando, ami szinten komoly dpsre is kepes a healer mellett, de a Vanguard es a Commando kozott nem lesz kesobb oda-vissza vandorlasi lehetoseg.
  • BarackHUN
    Köszi neked is, áh én nagyon ráálltam erre a healerre, minden MMO-ba buffos/segítős kari a kedvenc, adok neki egy esélyt, meg ahogy olvastam van lehetőség (pénzért) újrarakni a pontokat, max ha nagyon lassúcska átrakom DPS-re, de remélem erre nem kerül sor.
  • lordbalu
    Companions-t tudtok betenni magatoknak ha csak ketten nyomjátok, így nagyjából olyan mint ha négyen lennétek, van közte healer/tank is. Én azt ajánlom szintezéshez dps legyetek mind ketten egyszerűbb is gyorsabb a küldik végig vitele.
  • BarackHUN
    Rendben, köszi a válaszokat, remélem mihamarabb letöltődik és kipróbálhatom.
  • PiszkosFred
    Iszonyat mennyisegu magyar player van a jatekban, egy percig ne aggodj amiatt, hogy egyedul leszel. :)