60331
-
Nephin #48438 A friendregért csak akkor kapsz pontot, ha előfizet az illető. -
Nephin #48437 Tuti, hogy nem kapna annyit, most vette a játékot. Szerintem nem járna neki semmi, nem régi előfizető, nem digital deluxe, nem fizetett még egy hónapot sem... -
Tommyr #48436 Support mindenhol negatív.Sokat ne emészd a dolgot mert kapnál 1-1500 coin-t.Én kaptam 2300-t úgy,hogy 2 friend volt regisztrálva.Sokra nem megyek vele..
Azért próbálkozz lehet segítenek -
Tababo #48435 azok custom itemek.
lehet beléjük rakni modokat, illetve lehet augmentálni őket.
flashpointokba is ilyenek fognak hullani, de természetesen szintednek megfelelő modokkal és mondjuk ha megtetszik egy sisak vagy felső nem kell kidobni csak modokat cserélsz benne...stb
-
Nephin #48434 Nem, meghosszabbították január 7-ig, de neki friss accja van, az pedig reaktiváltakra vonatkozik. -
novvan #48433 Hát, amire 5 sec alatt van válasz a honlapon, azzal én is simán leráználak.
Egyébként már nem jár, dec. 20-ig kellett volna aktív előfizudnak lennie. -
Although #48432 Azért elég szar supportjuk, van rákérdeztem mivel nekem vásárolt dvd-s változat van nem e jár némi cartel coin de csak annyira futotta a részükről hogy egy telefonszámos supportot javasoljanak felhívni. Simán lerázzák az embert. -
sanya200 #48431 ja értem köszi :) -
MaRee #48430 Azok az armorok ha jól sejtem kozmetikai célokra vannak berakva, modokat meg stb-ket lehet belerakni, attól függenek az értékek. -
sanya200 #48429 pontért érdemes venni body armort?ha a páncélérték nincs feltüntetve akkor mivan?Volt/van olyan armorom ahol nincs feltüntetve az értéke.
Most 146 armor/16 endurance 14 cunning van rajta.
Amit néztem 150 cartel pontért ott csak az van feltüntetve hogy +20 strength és +20 endurance semmi mást -
#48428 Kerdes(es) volt az indulasnal, a 60 napos kartya utani coinok, illetve azok mennyisege. Csak megerosites keppen: egy Timecarddal reaktivaltam az accot november vege fele, es a reaktivalas utani elso napi 525 jovairas utan a napokban megjott a masodik 525 coin is, ahogy letelt a 60 napbol az "elso honap". Igy a 60 napos timecard 1050 coint er, de ket reszletben, havi bontasban utemezve. -
sanya200 #48427 köszönöm -
BryceHUN #48426 swtor.com --> (jobb felül) Log In --> Email, Pass megadása --> My SWTOR --> My Account --> (Bal listában) Subscription --> Game Time Code (kattints rá) --> Írd be a serialt --> Continue --> Végeztél -
sanya200 #48425 hát mikor telepítettem megadtam a serilat accounthoz nem tudom :D hol kell?
bocs ha ilyen analfabéta vagyok de ez az első mmo amivel játszok úgyhogy elég tudatlan vagyok mit hogy.Na jó a 2. az első a drakensang online volt de az nem is hasonlít erre. -
Nephin #48424 Hozzáadtad a kódot? *sigh* -
sanya200 #48423 ja meglett az acc de most nem tom mi van 2 slot van amit enged karaktereknek... grafikát lehet állítani very high-ra is de nemtom most akkor hogy free vagy mi a franc van.Honnan tudom most melyik verzió az? -
sanya200 #48422 igen egyszer volt mert elértem a 15-ös szintet és akkor kérte az email megerősítést de az megoldódott.De ha jól emlékszek ez az acc volt az. -
Nephin #48421 Namost egyrészt nem lett volna muszáj megvenned, mert előfizetsz és voila, ott a full játék. Másrészt ha megvetted, hozzáadtad a kulcsot, jó helyen adtad hozzá, ellenőrizted a mailcímet, megvan az ajándék 30 nap stbstbstb... A karakterednek meg kellett maradnia, ha mindent jól csináltál. Nálad már korábban is voltak userhibák, szerintem nézz át mindent tízszer, biztosan jó-e. -
sanya200 #48420 ugyanaz az account ez az egy van csak free play-be kezdtem el megtetszett most megvettem, de jó lenne onnan folytatni ahol abbahagytam.Írnák a supportnak de angol tudásom az nem sok van :( -
Tommyr #48419 Ja hát lehet,hogy nem is adta hozzá a Trial verzióhoz az új Acc.-ot:) -
Nephin #48418 Én először csekkolnám, tényleg ugyanaz az acc-e... -
Tommyr #48417 Ez Support de most karácsonykor ne sokat várj tőlük,viszont küldd a mail-t.
Írj nekik időpontot kb.mikor voltál utoljára online és mi volt az acc.-on -
vader108 #48416 Sziasztok!
Áldott, Boldog, Békés Karácsonyt kívánok mindenkinek!
Elkészült az SWTOR Lost Suns Képregény második fejezetének magyar fordítása .
Bővebb infó: www.swtorhungary.hu -
eXequtoR #48415 Craftolj Augmentation Kit Mk-6ot. A pénzből pedig megveheted a maxos mod / armoring / enhancement-eket. -
rogan99 #48414 Mennyi értelme van 3 gathering/mission skill felvételének, és rámenni a pénz csinálásra? Valami olyasmit hallottam, h nem lehet mire költeni a tengernyi pénzt:)
Ehhez kapcsolódik, hogy menynire éri meg craftolni? Vannak olyan cuccok amit nem lehet megvenni a tengernyi pénzből? Vagy nagyon nehéz beszerezni.
Melyik út éri meg jobban? -
sanya200 #48413 sziasztok megvettem ezt az old republicot előtte ezt a free verziót toltam volt egy 20 valahányas szintű karakterem.Most felraktam a lemezes változatot bejelentkezek ugyanazzal az accounttal de nincs meg a karakterem -
eXequtoR #48412 Elég 5$ értékbe venni bármit a shopba és prefer leszel. Azzal már bőven élvezhető a story + lvling. -
#48411 Kellemes Ünnepeket all! -
Pares #48410 Boldog karácsonyt kívánok minden kedves Star Wars fanatikus fórumozónak! :)
Az erő legyen veletek! -
Nephin #48409 Eredményhirdetés! -
rogan99 #48408 A probléma megoldódott. Küldtek új képet, már aktiváltam is az előfizetést. Mindezt vasárnap, több mint korrekt ügyintézés.
5500 ft náluk a 60 napos game card. Aki akar csapjon le rá:)
(players.hu)
-
rogan99 #48407 Szerepjátékos szemszögből van értelme szerintem. Ha gondolkodás nélkül mindig az egyik utat választom, hogy kimaxoljam az egyik oldalt nekem az nem szerepjáték. Szeretem eldönteni a karakterem gondolkodásmódját, céljait stb és az alapján választani. És ez általában nem folymatosan light/dark. Főleg nem egy Bounty Hunterrel, vagy Smuglerrel. -
Tibbbor #48406 Ja igen, ebben végül is igazad van, de mivel a semlegességet egyelőre nem nagyon tudod mire használni, én nem igazán látom értelmét. -
rogan99 #48405 Én úgy tudom h a döntéseid alapján kapsz light/dark pontokat és a kettő különbsége határozza meg hogy milyen a jellemed. Ha vegyesen válaszolgatsz akkor "kioltják" egymást a pontok és neutrális marad a jellemed. Legalábbis ezt olvastam régebben:) Viszont anno nme volt neutral gear, de a fejlesztők azt igérték, hogy valamelyik updattel bekerülnek. -
Tibbbor #48404 Szerintem nem maradhatsz semleges, mert a párbeszédek bizonyos részénél vagylagosak a döntéseid, vagyis valamelyik válasz vagy a sötét vagy a világos oldal felé visz.Semleges gear-ről - én legalábbis - nem tudok. -
rogan99 #48403 Kaptak már a neutrális jellemű karakterek geart, vagy még mindig csak a light/dark oldalnak vannak külön csinálva?
Ér valami hátrány ha neutral karaktert viszek? -
BryceHUN #48402 Persze, ingyen végiglehet vinni a 8 történetet, de a korlátozásoknak hála, az élvezeti faktor nagyot esik, ezért is írtam, hogy vagy költeni kell a játékra, vagy kitartónak kell lennie.
Szóval sem mondtam, hogy rossz lenne a 8 történet, vagy hogy rossz lenne a játék (ha rossz lenne nem játszanék vele :D ). -
Nephin #48401 Nem értek egyet, a 8 rpg egy cent költés nélkül simán végigjátszható, mitöbb, felettébb szórakoztató, mert nagyon jók a történetek.. -
rogan99 #48400 Rendelt már valaki a players.hu-ról game cardot?
Kaptam egy miniatűr olvashatatlan képet a kódról:(
A paypalos fizetés miatt(ha jól tudom vissza lehet vonni az utalást) gondolom nem átverés a dolog. Meg normális webshopnak néznek ki.
Van valakinek tapasztalata velük? -
Tibbbor #48399 Több, mint egy hónapot játszottam F2P-knt, de mióta előfizető vagyok ég és föld a különbség.A szintlépés kétszer gyorsabban megy a több XP miatt, a vendoroknál jóval olcsóbb minden, a választható Rewardoknál mindent meg tudok nézni, a kereskedőházba nem 2 hanem 50 tárgyat tehetek fel eladásra, van saját "széfem" nem kevés hellyel, a három crewskillről nem is beszélve és még folytathatnám.Szóval F2P-ként is kifejezetten szerettem, de most még jobban élvezem a játékot.
Kipróbálásra mindenképpen érdemesnek tartom és majd eldöntöd, hogyan tovább!