60331
-
sanya200 #48478 Vmi ital vagy vásárolható cucc nincs, ha mondjuk elesik akkor fel lehessen legalább éleszteni csata közben is? -
sanya200 #48477 jedi knight vagyok hát egy képesség van ami életet regenerál egy percig de 20 perc mire újra lehet használni.Sokat nem ér. -
#48476 Milyen kaszttal vagy ? -
Tababo #48475 health packot még nem próbáltam de ha van heal képességed akkor tudod gyógyítani. -
sanya200 #48474 valahogy lehet a társat harc közben is gyógyítani?
raktam az ő invectory-jába is health packot de nem mükszik asszem így meg mindig ezért hullok el mert a társam elesik egyedül meg nem mindig tudom lenyomni az ellenfelet pláne ha többen vannak. -
Nephin #48473 Nem válaszoltál: a reg és az első fizetés között mennyit játszottál? Első fizetésnek a havidíj számít, nem a kártyacsekkolásnál levont 1 dollár. -
Although #48472 Nem véletlen hogy a funcom beintett nekik most amikor fel akarták vásárolni őket a secret world előtt. -
Although #48471 *cég -
Although #48470 Nincs ezzel gond lejátszottam két hónapot pénzért korrektül. Az ajándék hónap az nem jutott ez van meg most ez a szarakodás az amúgy sem jelentős cartel cointal már csak ráadás. Már anno Dragon Age originsnél elegem lett belőlük. Csak azt sajnálom hogy egy ilyen mocsok szar kezébe került az egyik a legjobb volt rpg cégeknek. -
Tababo #48469 még mindig nem értem miért nem beszélsz velük telefonon.
hidd el mindent megkapsz ha valóban neked van igazad. -
Nephin #48468 A második hónapot levonta... egy hónap után? Mennyit játszottál a regisztrálás és a levonás között? Nekem itt nagyon nem áll össze a kép. Egyébként a +30 nap nem számít előfizetésnek coinok terén, csak szólok.
Collectorért kapnál pontot, valóban (eddig nem mondtad, hogy collectorod van), HA előfizetsz egyszer legalább egy hónapra, SENKI sem kapta meg a pontokat inaktív accra. -
Although #48467 Ja igen pont ez az amit a mediamarktosok sem tudtak megmagyarázni. A második hónapot levonta a kártyámról, onnan jöttem rá hogy nem kaptam meg a +30 napot. Tehát összesen van két hónap előfizetésem nem is lesz több. -
Although #48466 Így van. De azért olvasd el ezt is http://www.swtor.com/free a former-t nem kell magyaráznom gondolom. Nem az a bajom hogy nincs most, hanem 0-ás cartel coinos vagyok ha előfizetnék nem lenne figyelembe véve a collectors példány. Mindegy nem is folytatom. Már ez se érdekel. Jó nekem így ingyen is, nem kell tőlük semmi, csak a collectors változat fáj. Nem kellett volna megvennem elég lett volna a sima letöltés. Ez van a hibákból tanulni kell.
-
novvan #48465 1. Régen aktiváláskor meg kellett adnod egy kártyaszámat, de nem vonta le az első havi előfizetést. Ha egy hónap előfizud volt, akkor az az a harminc nap.
2. Cartel coin akkor "jár" ha most is van aktív előfizetésed.
Örülök hogy segíthettem. -
Although #48464 Nahát a vétellel együtt egy hónap előfizum volt a +30 az nem volt meg szintén nem az én hibámból. De azért tényleg nem járna és ha jól olvastam az 150 cartel point nem sok de jár. Nahát JÁR! -
#48463 Quest neve? Melyik szerveren vagy? -
sanya200 #48462 itt elakadtam segítenétek?Tarison vagyok elvileg itt van küldetés de senkit se találok :(
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Nephin #48461 NEM jár neked. Azoknak jár, akik legalább egyszer előfizettek, te pedig sosem. -
Although #48460 Nem mondanám, sose érdekelt az f2p hez kapcsolódó szolgáltatás. De ha rá van írva vagy elmondják hogy jár utána akkor ne szórakozzanak velem. -
Tababo #48459 felhívni nem próbáltad őket?
nem írogatni kell hanem beszélni velük.
tényleg ennyire kell a carter coin neked? -
Tommyr #48458 Ohh megvan.Launcher mappában a "fix launcher" exe segített:) -
BryceHUN #48457 Harmadik lehetőség egy jelszó reset. Sőt inkább ezzel kezdjétek majd, és az Origines dolgot hagyjátok ki. Ez fix, hogy működni fog. -
BryceHUN #48456 Nálam is volt ilyen.
Menj a főoldalra, és próbálj bejelentkezni. Ha azt írja, hogy lezárták az accodat, akkor kezdhettek írni a supportnak, vagy Originen jelszót cseréltek. -
Tommyr #48455 Nálam is ez a gond van 2 napja mint itt: #48447
Mitől lehet ez,letölteni se tudom így:/ -
Nephin #48454 Kicsit sok nálad az ilyen malőr, nem? :D Userhiba kizárt? -
Although #48453 *A bolti példányra rá volt írva a +30 nap. -
Although #48452 Nem, boltba vettem, nem hülye vagyok elég jól felfogom mit miért adnak. -
Although #48451 Amikor benyelték a 30 napomat akkor már megírtam nekik engem mint előfizetőt elfelejthetnek. A Funcomnál mohóbb pénzéhesebb banda kevés van de ilyet sose csináltak amikor kis malőr miatt nem kaptam meg a 30 napot egy éve, két levél után rajta volt az accountomon. Ezek meg csak sajnálkoznak. -
Nephin #48450 Ha nem digital deluxe vagy, esetleg collector és nem fizettél elő sosem, akkor valóban nem jár semmi. -
Although #48449 Ezt kérdeztem a supportól is mert nincs beírva semmi. Ez a második anno a +30 napot se kaptam meg. Akkor is telefonra nyomták. Nem baj nem fogok már egy forintot se rájuk költeni. Szemetebb banda nincs ennél az EA-nál. Ez z SWTOr is csak azért jó mert jóval előttük elkezdte a Bioware és valószínű ez az utolsó tényleg Bioware game. Ingyen élvezem majd amennyire tudom nyilván úgy nem reklamálhatók semmiért de az hogy kétszer is átbasznak az nem fog még egyszer megtörténni. -
Monoton #48448 Nálam minden rendben -
sanya200 #48447 miért nem lehet bejelentkezni?
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Nephin #48446 Ha nem most vetted, akkor az accon meg tudod nézni, mennyi coin jár és ha január 7-ig előfizetsz legalább egy hónapot, meg is kapod. -
MaRee #48445 De a konennel tizen játszanak ott könnyebb válaszolgatni kevesebb a kérdés
Egyébként szerintem gyors a szupport, velem kb 1 nap alatt kapcsolatba léptek mikor vissza akartam rakatni a törölt karaktereim, és vissza is rakták őket. -
Tommyr #48444 Tudom,előfizetők az általam küldött meghívókkal -
Although #48443 Nem most vettem jóval az f2p előtt :) De nem érdekes, nem várok sokat tőlük, olyan online live supportot mint a conannak van végkép nem ahol bármilyen kérdésem van 5 perc alatt válaszolnak :) Sokba kerülne :) -
sanya200 #48442 ja megvan jól elbújt meg először nem mutatta köszi :D -
sanya200 #48441 bevan de nem láttam :D azért köszi :) -
MaRee #48440 Lower promenade-ben van ha jól rémlik, de annyi fix, hogy promenade. A mapodon állítsd be hogy mutassa a trainereket. -
sanya200 #48439 nar shada-n van jedi knight trainer? én nem találok sehol :S