60330
-
MaRee #48638 Írj a supportnak. -
noartist #48637 Az a furcsa,hogy csak bizonyos szint (15) után nem enged vissza ha egyszer kiléptem. Ha kezdek egy uj karaktert azt minden gond nélkül beengedi...
Ha átírom az email a basic infoban, nem jön meg az aktivaló levél arra a címre (szintén gmail és nincs a spamban)
:(
Kezdem feladni. -
noartist #48636 gmail.
Webre is emailel lépek be és jatekba is. Jatekba display namemel be se enged.
Egyre kevesbe ertem, hogy mi nem tetszik neki. -
#48635 Freemail? Spamszűrője nekem kiszűrte az aktivációs e-mailt. De ott volt a spam mappában. -
MaRee #48634 Nem tom, én steames aktiváló levelet 2 hete nem kapok meg frímélre, citrommélnél is hasonló problémákba ütözköztem. Gmail -
#48633 Megy azzal is, csak 1-2 nap, mire megjon a mail :) -
MaRee #48632 Freemail citromail és egyéb gagyi szolgáltatókkal valszeg nem fog működni, tapasztalat. -
#48631 jah még valami.. kell legyen a webes felületen valami biztonsági kérdések rész.. az mindenképpen legyen kitöltve -
#48630 sztem mindegy, hogy milyen mail, nekem asszem hotméles van beregelve..
viszont arra figyelj, hogy totál ugyan azzal az accounttal próbálj meg belépni web-re is, meg a játékra is, tehát vagy mindkét esetben az account nevet használd, vagy az e-mail címet
én is belefutottam, hogy a játékba account névvel léptem be, a webre meg e-mail címmel.. csak épp az e-mail nem ahhoz az account névhez tartozott, mint amivel játszani szoktam, hanem még a béta tesztes accomhoz, így hiába validáltam a címre érkező levéllel...
ha nem ez a gond, akkor meg próbáld meg, hogy lecseréled az e-mail címedet -
Tababo #48629 belépsz az oldalukon az accountodra és validálod az e-mail címed. ennyi.
fontos hogy gmailes legyél.
miután megerősítetted a mailed kapnod kell egy visszaigazolást.
-
HyperMonkey #48628 A WZ-k mennek rendesen, 5 percnél tovább ritkán kell várni. Bevallom, én nagyon fordítva élem meg az swtor dolgokat mint más játékoknál, vagy más játékosok. A Guild Wars 2-ben az első 3-4 hónapban olyan szinten istenítettem hogy nagyon. Azt hittem, az a tökéletes gamma. Aztán ellaposodott és dögunalommá vált. Az SWTOR-ban fordított volt a helyzet. Az elején nem tetszett, hamar abba is hagytam. De most olyan szinten bejön, hogy atomkocka vagyok, az előfizu mellé (ami nagggyon megéri) költök is rendesen a store-ban. Tegnap csak egy gatya skin miatt vettem egy komplett armort 5400Ft-ért :) -
Tababo #48627 nincs cross-realm.
nem tudom red eclipse arcok mennyire tolják a pvpt. gondolom ha pve szeróra mentek akkor a pve az elsődleges.
-
#48626 Sziasztok! Új vagyok és nagyon tetszik a játék.
Van cross-realm warzone a játékban? Vagy server-only?
A Red Eclipse és Tomb of Freedon Nadd szervereken melyik oldalon lehet több embert találni akik aktívan rated warzoneoznak? -
Tommyr #48625 Interface editor-al létrehozott profilt nem lehet elmenteni?Sajnos törlődik ha partición váltogatom a játékot. -
Tommyr #48624 Sajnos a Vsync-el van gondja,AA nem zavar be.Ha Vsync off akkor folyamatos,hát ez van,játszok 110 fps-el viszont így meg a kép szétesik:C
Mondjuk megszokható,inkább mint,hogy akadozzon -
noartist #48623 Tudsz benne segíteni, hogy hogy csinaltad?
Mert Én már vegigolvastam a FAQ-t, elküldtem a weben az adott mailre egy adag megerősítős linket, de továbbra se engedi be 2 karakterem. -
DoctorStryker #48622 Remélem egyszer csak felszáll az a vörös köd az elméd elől és nem csak az előtted lévő ellenséget látod, hanem pl az objectivat és talán a megjelölt healert, illetve ha a frenzy-ből lejjebb veszel, akkor talán eszedbe is jut az írás, ha az adott oldal bukóban van, nem kell sokat tenned csak ütsz egy enter-t és lenyomod az L / R gombot és egy számot, hogy tudjuk melyik oldalon van a gond és mennyien vannak. Igazad van még fel kell nőnöd hozzá, s még gyakorolnod kell. Biztosíthatlak, hogy jó úton haladsz ha már a chat-t is képes vagy elolvasni.
Shadow-hoz karakterekhez nem értek mivel nincs.
Nem értem mi a bajod a juggeral/guardiannal amikor te is egy eléggé OP karakterrel játszol.
-
eXequtoR #48621 Mit nem fogtam fel? WZ alatt a "lol noobs, omg noobs" szövegen kívül nem alkotsz semmit, majd fel vagy háborodva, ha vesztünk. Ezek után még neked áll feljebb. Oké oké megmondtad, ha majd lesz 80+ valor rankos karakterem meg fogom érteni a "taktikádat". Mint az a shadow aki 89es rankkal alacrityre modol mondván gyorsabban castol. Sebaj, egyszer majd elérem a szinteteket és megértem ! Imp oldalról panasz? Mr Dévid Gerike Bekem? :) -
DoctorStryker #48620 Ha nem fogtad fel az nem az én bajom, gyúrjál rá.
Imp oldalról is sok a panasz rólad... -
#48619 Vagy lenyulta Makot, vagy megkarcolta az urverdat a kikotoben. Esetleg olvastak az index mai cikket, miszerint a hiperterugrasnal megdoglene mindenki, es kamu amit Lucas anno kitalalt :) -
Bhalage #48618 ne meseljetek mar mi volt :D -
eXequtoR #48617 Azok után amit lerendeztél ne csodálkozz, hogy nem jópofiztam veled. -
Tababo #48616 tévedsz.
nekem is később kellett megerősítenem a mailem. -
DoctorStryker #48615 Nem vettem észre nagy különbséget az 1200-1300 közt.
Vegyél vissza egy kicsit ingame mert jó nagy p... vagy. -
eXequtoR #48614 Ez az 1200 exp egészen 1.2ig volt csak igaz. Azóta minden statnál erősebb pvpbe. 1390 talán a max amit kilehet hozni és meg is éri, mivel már nincs rajta diminising. -
DoctorStryker #48613 Gunnery-t felejsd el PvP-ben, szinte bármilyen kasztnak ajándék vagy. de lenne egy kivétel, Hutt ball- de ott csak magaslatról lövöldözz.
Assault Spec a pvp-re szánt ága. Nagyon mozgékony, csak a full autot kell kasztolni. Illetve a plasma cell miatt ~45% crit rate miatt a dotok nagyon sokat tikkelnek. Illetve ha critelsz akkor 30%-l többet sebeznek talent miatt.
A set-t ugy alakísd ki, hog 1100-1200 exp legyen ez kb 2-3 PvE armoringot berakhatsz.
Van pár youtube videom fenn.
-
MaRee #48612 AA-t próbáld meg kikapcsolni, nekem Lotro-nál csinálta ezt. -
Tommyr #48611 Az USB3-t nem szereti.Már átraktam 2-be így jobb sokkal.
Viszont amit még nem értek,hogy maxon+vsync on 60 fps van és mégis akad a játék.Ez miért van?Ilyet máshol még nem is láttam.De tényleg 58 fps alá nem is megy de mégis akad vagy lagol valami nem stimmel:/ -
El Protector #48610 Nincs bedugva USB-re kormány, vagy vmi más? az szokott néha bezavarni -
noartist #48609 Ha nincs megerősítve játszani se enged be és a webre belogolni se, gondolom En.
Vagy tévedek? -
Tababo #48608 erősítsd meg az emailedet -
noartist #48607 Sziasztok!
Olyan problémám lenne, hogy a karakter kiválasztása után elkezd betölteni a jatek, majd hirtelen megáll és egy hibauzenettel, miszerint erősítsem meg az emailem a weben (error code:16) kidob.
Csak bizonyos karaktereknel csinalja.
Végigböngésztem a hivatalos oldalt, de semmi hasznalható infót nem találtam.
Találkozott már valaki ilyesmivel?
Mi lehet a megoldás?
-
Tommyr #48606 Üdv!Logitech G400 használ valaki a játékhoz?Nekem gondom van az irányítással.Szinte pörög magától a kamera.Ingame levettem 0-ra controlls menüben az kicsit segített.Mit kell még állítani,hogy jobb legyen?
Szoftverben van ilyen,hogy "jelentés gyakorisága" vagy "gyorsítás" pl. -
#48605 Akkor igy kerdezem... DG pve vagy recruit mk2 pvp a jobb? -
Tababo #48604 "Pvp-hez mennyire kell szerintetek a pvp gear?"
nagyon -
Bhalage #48603 "mondjuk azzal is "= mondjuk pvp gearrel is.. -
Bhalage #48602 pvpre augmentelt WH gear kell neked, hogy normalis esellyel menj. ezt nem nehez kiszedni
pve gearben free frag leszel, mondjuk azzal is (commandokent, ha nem tanulsz meg messzirol puttyogtatni, commandozni, addolni, ninjazni, piszkalni) -
#48601 Igen az teny, hogy amig a melee rohan az elugrott boss utan en lazan lovom megallas nelkul... -
#48600 Kozben meg egy kerdes eszembe jutott ... Pvp-hez mennyire kell szerintetek a pvp gear?
2-vel lentebbi PvE gear hogy hasonlithato egy full WH gearhez? Valamint mekkora experience rating az idealis?
Nehezen szanom ra magamat, hogy lecsereljem mondjuk a pancelomat, ami adna (kb) -50 aimet es - 50 powert, +100 experiencert. Valamint ha mindent lecserelek, igaz, hogy lenne 1200 experiencem, de ugyanennyivel kevesebb aim es powerem...
Elit wh gear szerintem nem eri meg a grindet, max csak a fegyver a nagyobb alap sebzes miatt. -
Bhalage #48599 a vanguard/powertech* jobb dmgt tolt (2000-2200), egyertelmu, mobilabb, viszont kozel kell lennie (tobb healt igenyel stb), vmit vmiert..
1750dps-ed mondjuk sztem nagyon jo (commandokent), es eleg is jelenleg mindenre.