60330
-
MaRee #48679 -
-
#48677 igen épp nekem is az volt hogy magamtól akartam keresni, közben meg oda vitt volna a quest :D meglett rögtön ahogy beírtam :D csak most nem tudom mire tenni a skill pointot asszem az off handet maxolom ki van már 3 pontom. -
#48676 Sot, amellett, hogy villog, ha raviszed az egeret a kvesztre a terkep-nezeten (M betu) meg ki is "feheriti" a sok marker kozul azt, ami az aktualis kveszthez tartozik.
Viszont, sok ember "mmo szuz", nem hiaba van kialakitva es kitalalva a swtorban is a kezdozona egyszerusege/szajbaragosaga, illetve az elso (szulo)bolygo nehezedo zonai es heroic kvesztjei. Egy mmo ujoncnak lehet sok az az informacio mennyiseg, ami a nyakaba szakad az elso orakban, ezert is porog a cseteken sok olyan kerdes, amelyre a valasz egyebkent a szeme elott van - csak nem latja/nem tudja hol nezze. -
MaRee #48675 A mapon (m betű) bal oldalt asszem ki lehet pipálni hogy miket mutasson a térképen - trainer, vendorok, stb. Jelöld be a trainert és menj oda, de egyébként a class küldetéseid mindenhova oda küldenek ahova kell, a secondary class kiválasztásához is. Érdekes elég sok problémája van ezzel az embereknek, olvasom folyton a chaten is. Pedig szerintem elég egyértelmű, hogy hova mutat a villogó quest marker. -
#48674 ha eléred a 10. szintet, akkor a flottánál kapsz egy küldit, ami elirányít a flottánál lévő trainerhez, akinél ki tudod választani az alkasztodat -
#48673 Azert ebben a jatekban eleg sok fa van ^^ -
#48672 igen ebben a topicban is előhoztam hogy megkérdezem közben meg a következő uticélom épp oda visz :D ok sentinel vagyok, akkor ahhoz kérek olvasnivalót hogy fejlesszem.
többieknek leírom hogy kövessék a fő küldit a mestered elküld, ott van a fa után balra le kell fordulni. -
#48671 értem akkor consulart kellett volna indítani ha azt akarom. de nagyon jó lesz ez így legalább talán nem minden sarkon csapnak majd le :D sikerült pvp re keveredni bár eddig még nem bántottak.
secondary classhoz kéne segítség mert találtam angolul hogy merre kéne de az is inkább general chatet ajánlja meg valami homályos leírás van :D hogy vehetem fel? fent vagyok a flottán és már beszéltem a mesterrel azt hittem ő kérdez majd. próbálom a trainereket megkeresni magam de sztem előbb jön itt válasz mert questelek is -
MaRee #48670 Valamit nagyon keversz :D A köztársasági oldalon van jedi knight aminek az advanced classjai a guardian és a sentinel(két kardos). A jedi shadow is köztársasági oldalon van, az a consular egyik advancede.
Birodalmi oldalon a két kardos a sith marauder, a lopakodós fénykardos pedig a sith assassin. -
#48669 de eleve a birodalmi oldalra álltam szóval itt csak guardian van meg sentinel és akkor már az utóbbi lesz. most lett meg a fénykard és jutottam fel a hajóra keresem az emberem ahol majd választok. -
MaRee #48668 puskás pap mindjárt vissza is keresem ezt a hsz-t :D -
DoctorStryker #48667 ami tolvaj inkább a scoundrel scrapper .) puskáspap
nagyon szeretik az impek :D
-
MaRee #48666 Sentinel nekem is jobban bejött mint a guard, és jól mondják lent, jedi shadow itt a 'rugó'. -
HyperMonkey #48665 " lopakodós, tolvaj stílust szeretem"
Akkor a jedi shadow a te karaktered. A sentinel semmi ilyet nem tud. -
#48664 köszi srácok mesterien összezavartatok :D akkor leszek Sentinel mert minden játékban az ilyen kombinált, lopakodós, tolvaj stílust szeretem ezért nem lepődök le ha 2 méterenként lecsapnak :D -
empie #48663 Szia,
Nem tudom,hogy kivel beszéltem pontosan,de erre az oldalra gondoltam. Sehol máshol nem találtam ilyen jó áron GC-t.Számomra ami nagyon fontos,hogy gyorsak!
Remélem segítettem.
Üdv -
#48662 Én is Sentinel vagyok. -
Tommyr #48661 Én Sentinel-t választanám,szerintebb érdekesebb class de válaszd Guard-ot ha akarod majd a Mara bedarál:D
Ha DPS-t akarsz akkor Sentinel és nem kell foglalkozni,hogy mikor hol kell tankolni/respec..
-
#48660 Pedig a ketkardosnak nagyobb a dps-e, es hasznosabb raid buffja is van mint a guardian dps-nek. -
#48659 köszi hogy ketten is írtátok a guardiant. én is arra gondoltam az lesz a jobb, csak a másik olyan becsapós hogy gondolod majd hatalmas dps e lesz meg még jól is néz ki stb :D köszönöm még 1 szer valszeg ha nem beszélünk engedek a csábításnak és bár sejtettem mégis belesétálok a csapdába :D -
Tababo #48658 nekem bejön az oldal
így tovább -
Tababo #48657 guardian...aztán majd tolhatod a ratyi smasht -
Bhalage #48656 mind2 -
Bhalage #48655 lolsmashre töckéletes -
vader108 #48654 Nekünk eszünk ágában sincs versenyezni és feszültséget kelteni. Senkit nem akarunk sehonnan elcsábítani, ezt már régebben is leszögeztük.
Cikkeket, leírásokat, minél több olyan segítő leírást szándékozunk csinálni, amelyek segítenek a kezdő játékosoknak, vagy az új jövevényeket, hogy teljesen megismerhessék a játékot és megszeressék.
Továbbra is minden tiszteletem Nephin felé, mert amit eddig tettek az hatalmas tiszteletet érdemel. -
Paxton #48653 Én mindenkép a Jedi Guardiant javasolnám. Kiváló tank és nagyon jó DPS ága van. Egyaránt lehetsz Tank vagy DPS, a kedvedtöl vagy a csapat pillanatnyi igényétöl függően. A Jedi Sentinel (kétkardos)csak DPS és nagyon nehéz vele csapatot/Operationt találni a DPS-ek túlkínálata miatt. Ráadásul a medium armorban kicsit törékeny is. -
#48652 még csak lvl 7 vagyok jedi knightal. melyiket válasszam majd lvl 10 nél? nekem a két kardos dolog tetszik, mert van több tank karakter. vagy mégis jobban járok ha tankot választom? vagy mind1 mert ki van egyensúlyozva? -
#48651 Ha van extra "feature", extra tartalom, akkor az mind a ket oldalra nezve csak jo (egeszseges versenyhelyzet mindig is a fejlodes egyik alapja), es a community csak jol jar ezzel. De ha ugyanazt irja le a masodik oldal is, csak mas szavakkal, akkor egyszerubb inkabb mar egyesiteni az eroket, mint sem duplazni/klonozni ugyanazt. -
HyperMonkey #48650 Engem sem zavar csak felesleges szerintem :) -
Tommyr #48649 Fejlécbe az van kinnt,kár aggódni:)
Viszont jó a másik oldal is,engem nem zavar,hogy van 2 -
HyperMonkey #48648 Szerintem bőven elég egy magyar SWTOR fan site, és ilyen már van az swtor.hu ugye.
Nephin egyébként egy galaxis méretű piros pont a linkelt SOAD koncertért, végignéztem :) -
vader108 #48647 sziasztok!
frissítettük leírásaink nagy részét, akit érdekelne: www.swtorhungary.hu -
#48646 Szólj ha ingame vagy és esetleg tolnál questet/flashpointot közösen .. :P -
Nephin #48645 A Renegade raidel, de a Resonance is tudtommal, illetve HC-közeli az Insomniac Brotherhood. -
Bhalage #48644 dagi karik a legjobbak -
#48643 Engem is érdekelne..
A duci Trooper Commando .. -
Tababo #48642 grat. nehéz szülés volt -
Bhalage #48641 eclipse-n van effektive raidelo magyar guild republic oldalon ? -
noartist #48640 Sikerült megcsinalni.
Regeltem egy teljesen uj emailcimet (gmail) és arra megjött a megerősítő mail.
Remélem mostmar fog menni "hosszutavon".
KÖSZÖNÖM MINDENKINEK AKI SEGÍTETT!!!