Star Wars: The Old Republic (MMORPG)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mi a fenéért nincs valami érdekes companion inkább.
Ez a randizás sem egészen értem mire jó.
#saveSTO #bringbackoldUItoSWTOR #GoogleMondjonLe
- Jön a Galactic Season 6, a fő jutalom egy stronghold Copero-n, ahol 3 küldetést kapunk
- GTN-re jönnek cuccok a fenti kéróhoz, két ruci és pár dye
- Jön a múltkor kimaradt randis kieg, most már tiszta Sims leszünk xD
- Lecserélik a mail/bank/gtn terminálokat újra (kb. kicsit módosítottak rajta, szóval a fontossági sorrend, igen)
- Új pvp szezon
- Meg pár infó a 7.5-es kiegről: új sztori Nal Huttán és egy még nem részletezett új tavaszi event (ebből úgy néz ki, hogy még tavasszal* jön mindez - esetleg május elejére)(* igaz, évet nem mondtak xD)
Szerk: armor+deco leárazások kezdődtek február 29-ig
Utoljára szerkesztette: gunji, 2024.02.14. 23:48:41
A régi redeem-oldal nem működik már, helyette bejelentkezés után az account oldalon (https://account.swtor.com/en/account) a 'redeem code' gombra kell kattintani.
(Ha minden igaz, ide mutat: https://account.swtor.com/en/account/redeem_game_time_code)
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Most még a téma szerinti csoportos engedményt kéne visszarakniuk... xD
Viszont CM-sale terén idén:
- nincs collection unlock olcsóbban,
- nincs téma szerinti leértékelés.
Csak a szokásos napi leértékelés marad plusz pár karácsonyi témájú dologgal napi váltásban. Részletek a fórumban, ahol meg is kapják a magukét a játékosoktól.
Amúgy tényleg elég inkompetens az új góré, emellett pl. betett egy zakuul-i droidot a tythoni heroic végéhez a kommunikációs terminálhoz (megszüntetve a barlang végében a nagy droidot). Nem próbáltam, de biztos jó ötlet lehet, ha a beszéd közben respawnolna xD
Preferedként az új sztori le tolható?
Bár sok kedvem nincs mert még pénzem sincs így.
Az új töltőképernyő is szvsz randa így, mintha megfolyt volna festés közben 😞
Most majd, ha kiteszel valamit, sávosan emelkedő foglalót von le tőled (ami függ a kitett ártól és hogy hány napra tennéd ki). Az ajánlatot meg összevonja a többi ugyanolyan áron más játékos által kínált ugyanolyan termékkel. Emellett csak 20 db különböző árú ajánlat látszik majd. Ha megveszi valaki, akkor nem te (eladóként), hanem a vásárló fizeti az adót, szintén sávosan emelkedő értékűt. Stb.
Bár annyira nem izgat mert majd három hónapja nem voltam fent,de ez most érdekel.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2023.12.01. 22:12:26
Wookie ölelgetni meg december 12-től lehet 😊
Tehát: keddig még lehet GTN-ezni, keddtől meg eléggé el lesz szúrva 😞
Ettol fuggetlenul tedd fel a kerdest, de sanszos, hogy nem en vagyok az embered, aki tudja ra a valaszt.
Mostanában inkább WoW,bár pár hete az sem,mert nem tudok elszakadni Mass Effect-től.
Legendary edition ezerszer jobb mint a sima régi részek.Még egy rakás végigjátszási ötletem van.
De ha lesz új season Sw ToR-ban és jó társ lesz akkor visszatérek.
Főleg mert amennyire tetszett a WoW a kieg elején most a vége felé már kezd nem be jönni,plusz ez az egyszerre három kieg dolog sem tetszik,szerintem csak elfogják cseszni.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2023.11.23. 16:53:14
A 'mit változtatnék' meg szerintem belefért volna pár mondatba, esetleg egy oldalba, ha már annyira user-friendlynek tartanák magukat, legfeljebb skippelik. Én úgy szocializálódtam, hogy mindig a vevőnek van igaza, ebben az esetben: ne a fejlesztő döntse el, mi a jó a usernek (ebből jönnek olyan förmedvények, mint a Windows 11 tálcája), vagy legalábbis kérdezzen rá. És nem feltétlenül a kasztok kiegyensúlyozatlanságára gondoltam, hanem a játékmenetre, esetleg új játszható fajokra/bolygókra javaslatokat
És hát sajnos, nincs másik SWTOR 😞
Lényegi kérdések hiányoztak: mit szeretek és mit nem a játékban, mit kellene változtatni benne, mit tennék bele, stb.
Elvileg valamilyen ajándék is jár a kitöltésért, de kicsit bizalmatlan vagyok az irányított kérdések miatt az ilyesmikkel szemben.
Oricon viszont kb. mint a pokol, amerre lépek csáp terem, meg nekem (kicsit) ijesztő a hangulata. Részben ezért hagytam félbe a repuját is. 😞
Bár igaz, már régen csináltam 😞
Ma volt a stream? Akkor hiába vártam tegnap :o 😄
Még a guild dolgait sem tudom csinálni mert ahhoz is előfizetés kell,így nincs guild conquest,nincs is kedvem felmenni.
Egyenlőre lőttek seasonnak,prefként mindennek csak a felét kapom úgy is.