60330
  • sata75
    colicoid warban az ágyúkkal hogyan kell lőni?
    nem igazán sikerült nekem, még jó, hogy a parti többi tagja értette a dolgát:/ kicsit égő volt:(
  • eXequtoR
    A marketes seteket pár 100k-ért meglehet venni AHn. 50 után lesz lóvéd dögivel ezekre.
  • Tibbbor
    Aha, akkor rájuk érdemes meccs közben odafigyelni...!
  • picket
    Rocket Boost nem használható pvp-ben és combatban. Amire te gondolsz, az a Force Speed, ami használható warzone-ban és harcban is, és sith inquisitornak meg jedi consularnak van.
  • Tibbbor
    Tervem az van, de azért rákérdeztem a dologra, mert a régi motorosok mindig tudnak jó tippeket adni.Nem akartam úgy járni, hogy elszórom a pénzt, aztán utólag megbánom, mert lett volna sokkal jobb vétel is.
    Ahogy az előbbi példa is bizonyítja, lehet, hogy a Rocket boost-ra se bukkanok rá soha, hacsak nem kezdek el böngészgetni a Legacy skillek között vagy nem javasolják itt a fórumban. Igaz, az már régóta feltűnt, hogy egyes játékosok hirtelen felgyorsulnak és villámgyorsan elhúznak mellettem, ami főleg a Hutt ball-ban bosszantó(gondolom, ott is ezt használják?)
  • PiszkosFred
    *Csak te magad tudod, neked mire van szukseged, es mire nem.
  • PiszkosFred
    Isten ments, hogy barmire is azt mondjam, hiszen ezt egyedul TE tudod megitelni, hogy szamodra mi az es mi nem. Csak te magad tudod, neked mire

Elozo kommentedben azt kerdezted, mire koltsd a coinokat. Most pedig azt irod, hogy van terved, hogy mire koltsd. Hat akkor hajra, ha tetszik az a pancel, jol mutat a karakteren is, akkor nyugodtan vedd meg. Errol szol az egesz, subkent minden fontos dolog elerheto, a coinokat barmire koltheted.
  • Tibbbor
    Magyarul, olyasmire, amit kinéztem(mert egyszerűen megtetszett és kész), nincs értelme?
    Konkrétan egy lev.43-tól vehető páncélszettről van szó: Dire Warmaster's Body Armor.Arra gondoltam, átpakolom a saját modjaimat, amíg komolyabb cuccra nincs esélyem, mert unom már a mostani cucc egyhangú barna színét. Szerintem 325 coin nem túl sok érte.A maradékból még bőven futja hasznosabb dolgokra is.
  • PiszkosFred
    Ha nincs mit venni, es nem hianyzik semmi, akkor nem muszaj "kenyszerbol" elkolteni. Lehet erkezik majd valami par heten belul, es koltsd el akkor! Vagy ha mindenaron el akarod szorni, akkor vegyel belole account wide updateket, inventory nagyobbitast, bank nagyobbitast, postaladat hajora, stb-stb. extra, de nem letfontossagu cuccokat.
  • Tibbbor
    Ok, és akkor mit tanácsolsz, ha megvan a Rocket boost és az illető humán karit tol éppen, mire költse a megmaradt coinjait?
  • eXequtoR
    Nem tudom ki mondta anno először a skillt, de ez sohase volt Market cucc. A legacy systemmel együtt jött be. Ne keverjük a szezont a fazonnal. A legacy skillek mindig is legacy szinthez és credithez voltak kötve és a f2p bevezetése után lett rá lehetőség, hogy credit helyett itt is coinnal fizess. Ennyi. Az más kérdés, hogy kb csak ezt az egyet érdemes coinból megvenni. Esetleg még a humán faj, ha nem húztál belőle már 1et 50ig ( +100 presence miatt ).
  • Tibbbor
    Nyilván mivel sokkal régebben játszod az SWTOR-t, Te mindent jobban tudsz, de szerintem nyugodtan elfért volna a Rocket boost a Cartel Marketben is, mondjuk az Unlocks szekcióban.Miért kéne pont Legacy skillnek lennie ennek a képességnek? Amúgy valóban egyszerűbb lett volna beírnom a google-be, mert azonnal kiderült, hol keressem.
  • sata75
    (én a legacy skillek között sem találtam:) )
  • eXequtoR
    Nincsen szétszórva semmi, ami a marketbe van teljesen más. Ez simán egy opció, hogy credit helyett real money-ért unlockolhatsz legacy skilleket, ha megnezed mindent meglehet így venni a fajoktól kezdve az utolsó +xp boostig.
  • Tibbbor
    Köszi!Csak annakidején valaki kérdezte, mit érdemes a coinokért venni és a válasz alapán egyértelműen úgy tűnt, hogy a Marketban lehet kapni.Főleg, mert egyéb boost-okat is árulnak.Francnak kell így szétszórni mindent?
  • eXequtoR
    Az eddig se a shopba volt, hanem a legacy skillek között. Ott lehet credit mellett coinért is unlockolni.
  • Tibbbor
    Sata75 is kérdezte korábban, de én se találom a Cartel Market-ban a Rocket Boost-ot, amit ajánlottatok.Kivették volna a kínálatból?
  • Nephin
    Nemsokára lesz guildkörkép az swtor.hu-n, ha addig esetleg nem sikerül dönteni.
  • eXequtoR
    Nephin szerencsére az inaktív/disbandolt guildeket általában lekapja a fórumról, így naprakésznek lehet nevezni a fent leírtakat.
  • Junger
    Igen, a fejlécben nézegettem, de nemtudtam, mennyire friss az ottani lista.
    Köszi szépen a listát, sokat segítettél!
  • eXequtoR
    Junger: a "fejlécbe" az infók alatt van egy Magyar guildek listája. Nagyon szívesen 1300 ft lesz + áfa ! :) Rajtunk kívül 2 guildról tudok amúgy, az egyik az Alliance of Hungary a másik pedig vmi csoda guild az Ekekapa Visszaránt. Anno f2p startnál láttam ilyet is, hogy A köztársaság harcosai. Ingame /cjoin Alliance anno ez volt a hungarian ch, vannak fent magyarok bár jó ideje néma csend és hullaszag a jellemző.
  • mgkp
    Köszönöm a választ, így már világos!:)
  • Junger
    Valaki tudna nekem segíteni abban, hogy milyen guildek találhatók a Tomb of Freedon Nadd szerveren, amiről érdemes tudni? Éppen fejlődés közben vagyok és nem lenne rossz pár magyarral is találkozni.
  • Shiwo
    nahigen.. én RP szerveren vagyok, de nem hiszem, hogy bármiben is különbözbe a PvE-től.. RP-t hébe-hóba látok general chat-en, többnyire csak az MMO szleng megy és a játékosok nagy részének sincs RP-s neve... így sok értelme nincs a dolognak sajnos :(
  • PiszkosFred
    PvP serveren igen, bizonyos zonakban osszekerul a ket oldal, es kozos teruleteken kvesztelget, aminek koszonhetoen bizony egymasnak is esnek. Ez a kozos teruleten kveszteles aranylag keson kezdodik, 25-30 (?) utan, es sokan ekkor szembesulnek vele, hogy mivel is jar a pvp serveren valo jatek. Van aki igenyli ezt a fajta adrenalin loketet, es imadja, ha extra izgalmakkal jar a jatek (folyamatosan figyelnia mobokon kivul a masik oldal kepviseloire is, esetleg vadaszni rajuk), de van, aki 30 korul jon ra, hogy ez igy szopas neki, es... vagy ujra kezdi egy pve/rp serveren, vagy elmegy az eletkedve. Es pont emiatt kell jol meggondolni, hogy hova megy az ember, mert nem sokan szeretnek ujrakezdeni mindent.

RP server: (szigoruan maganvelemenykent), a kozosseg szerintem nem erett meg erre (egyik mmo-ban sem, nem is ertem miert eroltetik), es inkabb erdemes egy jo rp guildet keresni pvp/pve serveren, mint rp serveren probalkozni egyedul. Mert hiaba van sok jo ember, aki szerepjatszik, mindig van par tucat idiota, akik elvezik ha tonkretehetik ezt az extra elmenyt. Viszont egy jo guild, aki folyamatosan szervezi rp eventeket, tobbet er.

Roleplay stilusra ott vannak a singleplayer jatekok, vagy pnp klubbok, vagy egyeb online csoportok, ott teljes az elmeny.
  • mgkp
    Annyit kérdeznék tőletek, hogy mi a különbség a 3 szervertípus között? Mármint értem én, amit a játék is ír róluk, de tapasztalatok útján? PvP szerveren például ez, hogy működik? Csinálsz egy küldetést, közben találkozol egy Republic játékossal és te Empire vagy, akkor simán meg is ölhet?
    A Role Play szerver is hogyan működik?

Hülye kérdések, de ez van.:)
  • gergod
    Tegnap kivettem 4db grade 8 crafting boxot a spaceship vendortol, es 7db molecular stabilizer (1x1es 2x3) es 2db matrix volt benne :) nem rossz.
  • eXequtoR
    Lvl 10 után, ha letolsz egy BT/Esselest ( már ha legalabb 2en vagytok és nem solozod ) akkor 1es social rankod lesz amivel már Coruscant/Dokmunkáás-on a social vendornál lehet venni modolható settet. A küldikért kapott commot pedig mod/enhantra kell költeni nem full itemre és bőven maxba lehet öltözni.
  • PiszkosFred
    Hja, a leveling gear nott fel az adott zonahoz, nem a content lett nerfelve. Illetve, mar a premier utan se volt nehez haladni az akkori limlom gearben sem, csak esszel kellett mindent csinalni szolozas kozben.

SWtoRra mindent lehet mondani - es szoktak is, sajnos tovabbra is szidja minden hazai sajto is, de gondolom ezert kapjak a penzt - de azt hogy nehez, azt sose.
  • eXequtoR
    Semmit se nerfeltek alap mobokon. Csupán nem mind1, hogy zöld gearbe ölöd vagy modolt maxosba.
  • Although
    Az egész játékot nerfelték tavaly augusztusba még csak egy szinttel erősebb ellenfeleket tudtam ingorálni ma már 3 szint az aktuális.
    Ez van :) A conan 2008-tól 2011-re érte el ezt az swtor hamarabb most nagyjából egy szinten vannak tavaly még az swtor volt az erősebb. De ez érthető egy mmo-nál kell a létszám ha túl nehéz az emberek menekülnek. A kérdésedre nem tudom a választ mivel nem vagyok azon a classon. De jelenleg is megfelelő a nehézség sőt jobban haladok mint tavaly. Ez azért jó mert nem kell annyit grindelnem, hamarabb mehetek a következő bolygóra :)
  • Kryon
    Az account wide inventory bővítő csak a meglévő karakterekre vonatkozik vagy a jövőben készítendőkre is?
  • sata75
    elküldtem ezt a képet néhány barátomnak és rá kellett döbbennem, hogy kulturális hiányosságok vannak náluk. nem értik..:(

és hogy témába is írjak.
    most tértem vissza nem régen a játékhoz. jól érzem, hogy a scoundrelt vérig nerfelték? kb már a leveling sem élvezetes vele. vagy csak én vagyok nagyon béna?
    ja és azt a rakétatalpat miylen néven találom meg a cartel marketben?
    vagy az valami máshonnan beszerezhető cucc?

• Shiwo
    és ha éjfél után eszik, akkor lesz belőle Darth Yoda...
  • sata75
    OMG :)
  • eXequtoR

:D
  • eXequtoR
    Scheduled Maintenance for Game Update 1.7: February 12th, 2013

Kezdődhet a world pvp és a tömeghent ! 900 sith vs 200 rep !
  • Tibbbor
    Ott a pont!
  • gergod
    Pontosan, hogy arul... Ha valaki regen abbahagyta es most ujrakezdi/folytatja, igy be tudja valtani oket es nem veszi karba. Majd ha mercenary commendationt tudsz venni, na majd akkor kell szolni neki :d
  • Tibbbor
    Csak azért hittem azt, hogy van még mercenery commendation, mert a flottán a terminál mellett Captain Tracer még mindig árul 10 WZ Comm.-ot 10 Mercenery Comm.-ért cserébe.(alulról a 7. tétel)
    Nem kellene szólni neki...?!