60330
-
#49040 PVE server, de par pvp flagged imp probalt zavarni, behuzni meg ilyesmiket, de volt egy kulon squad aki csak rajuk figyelt :) a 24-en felul persze.
a mainem az lockolva van, de lehet megnezzuk ma vagy holnap este alt-okkal. -
eXequtoR #49039 Ahogy nézem forumokat a Honour nevezetű értelmiségi sith guild ilum mellett s X et is campeli, hátha megtud akadályozni olyan killeket amikre a büdös életbe nem lennének képesek. Cserébe lehet tömeg hentelni! :) -
eXequtoR #49038 PvE server? Alánk egyfolytába bebasznak a sithek aoet és a pvp debuff miatt szétesik a raid. Mibe estetek keltetek, a dps stopba vagy a ne állj a piros körbe résznél? :D Amúgy miért nem ütitek ki még ebbe a rezetbe a Dread entitit? Gondolom van pucolt TFBtek. -
#49037 Tegnap vegre meglett a "the Resurgent" title :) hat mit mondjak, nagy wipe fest volt elotte, mert iszonyat nehez es valaki mindig eltolt valamit. De megvan az amulet, ugyhogy jovo heten johet a secret boss is :) -
Junger #49036 ALT+SHIFT is megoldotta volna a problémád -
El Protector #49035 Ilumon van, odavisz a speeder a shuttle-ből kiszállva -
#49034 Ezt a Gree eventet hol találom? -
mcgrape #49033 oké mindegy csak resetelni kellet mindent , fasza -
mcgrape #49032 A nagy nyomkodás közben valami olyat sikerült lenyomni amiről nem is tudtam hogy létezik.
Az történt hogy az ö vetüt valahogy felcserélte a nullával,
találkoztatok már ilyennel, vissza lehet ezt állítani ? -
eXequtoR #49031 Szólózásra a commando/merc a legerősebb ( mármint szintezni ), mivel ezekkel mass aoezól mindent. Vang/power egy fokkal lassabb , de ugyan az a kategória. Sage/Inq az 30 után lesz easy play amint megkapja az aoeját. -
mcgrape #49030 Köszi szépen választ :)
Igazából tegnap össze futottam egy Sniperel akitől sikerütl nmegkérdezni, de köszönöm :).
-
#49029 na meg is van mi a probléma... fel vannak cserélve a kérdésekhez a válaszok...
Fentről lefelé az első 3 kérdést választottam ki, (kedvenc író, iskola, állat neve) Egyszerű válaszokkal "bazdmeg1-2-3" jelentkeznék be... megint nem jó, végig próbáltam mind3at... és a az első kérdéshez nem az első kérdésre aoddt válasz volt a jó, hanem a 3. Érdekes. -
Nephin #49028 Az ékezetnélküliség alap jelszónál és titkos válasznál. Az előzőben volt ékezet? -
#49027 Nem kell hozzá origin, de oda van írva regisztrációnál, h csinálhatnak a nevedben acc-ot... Csak azért hoztam fel példának mert mind2ő EA szemét, és h uygan az volt problémám mind2vel, ami már nem véletlen... gondolom eltérő karakter kódolás van a gépemen meg a szerverükön... na mind1 újra regeltem... ékezet nélkül baromi egyszerű szavakat írtam be, le is screenshtoltam, ha megint nem fogja elfogani akkor náluk van a probléma. -
Nephin #49026 Ha a válasz a jelszó, akkor esélyes, hogy az a gond. Reseteld a jelszót az Originen vagy az accodon és adj meg másikat, ekkor elvileg más kérdést fog feldobni. -
Nephin #49025 Mindig független volt, nekem kb. sose futott alatta. Csak a digitális vásárlás ment vagy még megy is azon keresztül. -
#49024 F2P bevezetese utan nem lett a jatek fuggetlen az Origin rendszertol? Mert azota sose inditottam el az Origion klienst, csak a jatek launcherjet. -
#49023 Egyszerűen szar EA fos... nem egyszer volt ilyen originnel is, megváltozik a biztonsági kérdés, magától. Ugyan azt írom be mint a jelszó, le is van írva és nem fogadja el, mert valószínűleg, megvan változva vmi kriszkraksz hülyeségre... -
#49022 próbáld másik böngészővel, ékezet nélküli válaszokat adj meg, és szóköz se legyen benne -
#49021 öcsém ezt a szart!!! megy az unistall lefelé mindjárt. nem enged belépni mert nem fogadja el a biztonsági kérdést... originnel is szoptam 1 hetet ugyan emiatt, mert valami érdekes oknál fogva(originben) oroszul volt kiírva (magyar kliensben) a kérdés, és a rohadtul nem tudtam mit kell rá válaszolni.
Ahh... és persze, h az egyetlen módja h felhívnám őket... ne hogy legyen email értesítés... mint jelszónál. -
Bandras DaSilva #49020 Attól függően, hogy melyik oldalt választod, a trooper/bh választás tényleg nagyon jó.
Nekem anno combat medic trooperem volt (meg még mindig van elfekvőben) és nagyon szépen lehetett vele haladni. Nem nagyon volt akadály.
Most visszatértem megint mint előfizető és, hogy kipróbáljam a másik oldalt egy juggert tolok, azzal sincs semmi probléma. Tank ágon vagyok de megy a hentelés. Per pillanat 26, szal nem egy nagy legény. Tankolással van néha gond, de sztem még szoknom kell...
Vmikor korábban próbálkoztam egy sage-el is, de az nekem speciel nem jött be. -
HyperMonkey #49019 Trooper tényleg jó, heavy armorban van ő is meg a healer companionja is. Atomdurva szólózásra.
A Darkness on Ilum heroic küldit szólóztam vele. 3-4 storng és egy elit jön egyszerre és nincs gond. -
#49018 én úgy vettem észre (meg 1-2 helyen azt is olvastam), hogy solo játékra a Bounty Hunter / Trooper az egyik legjobb választás (legalább is kezdetben), legjobban azokkal tudtam haladni (egyelőre lvl 18-as a legnagyobb karim..)
volt olyan lény, amit a BH-val (Mercenary, healer/dps) meg tudtam ölni, de a Sith Warriorral (Juggernaut, melee tank / dps) meg az istennek sem..
de az Sith Inquisitor/Jedi Consular kasztokról is azt olvastam, hogy jók solo módban -
#49017 Solo-játékra milyen karaktert válasszak? hamarosan lejön. (Valszeg nem fogok lv50-ig játszani, csak kipróbálom) Vmi tank féle kellene, nem? Jedi Knight? Vagy jó lenne egy sith villámos is -
#49016 Nekem is van egy kérdésem.
Egy ideje nem tudom felvenni Section-X-en a
Lost Reconnaissance küldit, kvázi nem tudom a weekly-t megcsinálni és így nuku BH com.
Ötlet mi lehet a gond, esetleg valakinél is előfordult már?
Vagy nekem kerülte el a figyelmem valami?
Köszi! -
#49015 Ez a Ballistic Dampers skill.
MM ágon a második rorban található, íme:
Ballistic Dampers - Skill calculator
Ha ezt az ágat akarod kimaxolni vagy hybridet tervezel ezt ne hagyd ki - szvsz -
#49014 Artifice -
#49013 egy jugger-nek melyik eri meg jobban, az artifice vagy a synthweaving?
end gamebe melyikkel lehet tobbet keresni/jobban sporolni? -
mcgrape #49012 Azt szeretném kérdezni, hogy.
Több alkalommal is láttam hogy aikor a sniper leteszi a kis pajzsát a kis pirosat, akkor utána egy amolyan trooper szerü pajzs is kering körülötte.
Nem tudom hogy mondhatnám lényegre törőbben, igy a karakter körül kering és el nyel némi sebzést.
Ez valameik ág esetleg a 3 választható közül ? -
Nephin #49011 Nekem 4-5-6 mbs-sel szokott jönni. Nyomj egy pause-t, aztán indítsd újra, vagy várni kell kicsit. -
sata75 #49010 van, fel fog gyorsulni nyugi. -
#49009 Úgy döntöttem kipróbálom a játékot, de gyorsan le is állítottam a launchert. 200kbs-el tölt... így 25 gigát leszedni, hát sosem lesz kész. Van rá esély, h begyorsul 6mbs-re? Vagy hagyjam is inkább. -
Nálam alapból nem jön szóba wireless bill és egér.
A kábeles még mindig biztosabb minden szempontból.
Ja és jó az asszony a háznál!!! -
Tibbbor #49007 Jó tanács: ne használj wireless billentyűzetet az SW TOR-hoz!
Ok: tegnap este FP közben, természetesen bossfight előtt haltak meg benne az elemek. Még írni se tudtam a többieknek, hogy baj van(mivel PUG volt, ezért TS szóba se jöhetett), szóval isteni volt!Majdnem kitettek, de az utolsó pillanatban - hála nejem villámgyors segítségének - folytatni tudtam a játékot. -
#49006 Jól mondja Kreeder44.
Az egérrel ráfordulsz a célra és kicsi delay után magától fog lőni - legalábbis nálam a lag miatt.
Az első cw-ben én is így jártam, az első pontnál, de a másodiknál már rájöttem a titok nyitjára.
Egyébként a chat-ben nyugodtan rákérdezhetsz a groupban, ha szerencséd van, rendesek és normálisan reagálnak.
Ez tényleg vicc, gergod.
Egyébként gyűlölöm a dailyket grindelni. :( -
sata75 #49005 hm hm.
valamit biztos szarul csináltam mert nekem nem lőtt:(
de majd ma! :) -
#49004 elvileg beleülsz, és amikor jönnek a rovarok feléjük fordulsz és lő magától. semmi extra dolgot nem kell csinálnod csak forogni -
Kryon #49003 Próbálta már valaki, hogy az accountra vonatkozó inventory bővítő csak a meglévő karakterekre hat, vagy a később készítettekre is? -
eXequtoR #49002 Olyan jó érzés ölni a lovcilebekeseket és a sok oroszt. :) -
#49001 szerintem hulyeseg, hogy megmentem a gree segget asation-ben, es nem emelkedik a reputaciom, csak ha grindelem a daily missionjeiket :(