Star Wars: The Old Republic (MMORPG)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

N1ggA
próbáld meg másik böngészõvel

Spread De Love!

Sziasztok. Most vettem meg neten az swtor digital deluxe változatát, ill egy 60 napos kártyát...
ahol ezt írja a honlapon hogy

Redeem a Product Registration Code
és enter a code, ez nekem teljesen szûrke, és nemtudom beírni a kapott kódott.
Fölötte hogy fill out your basic information még nincs kipipálva mert hiába írok be oda is mindent rensen egyszerûen nem fogadja el.
Valakinek van ötlete mi lehet a gond ?

DummyBoy
Az semmit sem jelent <#idiota>

Szépen lassan, de egyre bõvül a személyes HW kokom listám ami minden esetben jó HW - trágya SW párost takar ... Creative, Logitech, Ati, stb ...

Minden esetben a váltás után jött a "megváltás" :)

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

nekem logitech harci egerem van (3600dpi) es gond nelkul mukodik en likeolom, porognek a headshotok. <#eplus2>

anti hero

DummyBoy
Logitech ... Ennyi ...

Hiába, A Logitechnek csak olyan HW-ét szabad megvenni, ami natív driverekkel is elmegy és nincs rajta FW ... különben egy rakás ... guánó.

(Mielõtt szó érné a ház elejét, tapasztalatból beszélek ... Emiatt cseréltem le minden Logitech cuccomat otthon ...)

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

Mondjuk azt hozzáteszem,hogy ha a Logitech szoftver kikapcsolom akkor jól mûködik nincs egér lag vagyis smoothness nem érzékelhetõ de ahogy bekapcsolom máris ott a gond.Szoftver nélkül viszont nem tudom használni egér gombokat ingame és hát pvp-re elég jól jönnek ezek a gombok.

Mindent megnéztem amit lehetett 1 nap alatt,átolvastam 120 oldalt hivatalos és egyéb oldalt.Átírtam ini.file-t vagy 15× már különbözõ értékekre,dpi csökkentése az ini.file-hoz és növelése,ingame acceleration-t változtattam és annyi,hogy kicsit jobb lett.Talán már játszható így de kissé frusztráló még mindig-.-
Ma még kipróbálok pár dolgot,nem adom fel:D

roblee
Ha jól tudom ezeknél a modelleknél van dpi gomb. Vedd a legkisebbre (talán 200dpi) és úgy valszeg nem lesz problémád. Az én egeremnél is így teszek. A legkisebbre állítom, ami win alatt már nagyon lassú, de a játéknál tökéletes.
Nephinnek igaza lehet, érdemes lenne a driverét is megnézni. Biztos személyre szabható az egér.

\"Force is a Powerful Ally and a Terrible Foe\"

Nézd meg az egér driverét is, tipp.

https://www.twitch.tv/nephinplaysgames https://twitter.com/Nephin79 http://www.handofunity.eu/ (Ashes of Creation)

nekem ilyen gondom szerencsere sose volt

anti hero

Undorító ez az egér lag.Játszhatatlan az egész,pörög ez a kurva kamera

Ezt a "mouse smoothing" vagy "acceleration"-t nem lehet kivenni vagy tenne valamit ellene,hogy eltûnjön?PvP-n idegesítõ,hogy pörög a kamera ha csak kicsit is fordítok.Akkor is ha 0-ra veszem a camera rotation-t beállításokban.Logitech G400 de G500-nál is ugyanez van:(

roblee
A Win8-cal még várok legalább fél évet. Abban biztos vagyok, hogy gyorsítja a rendszered, fõleg ha SSD raksz be. Erre ácsingózom én is, de még elég magasak az áraik. Mivel notim van így nem tudom azt megtenni, hogy a HDD mellé berakok egy SSD-t, amirõl a játék menne. Le kellene cserélnem a HDD-met. Egyelõre marad minden a régiben.<#rinya>

Valóban, tényleg mûködik úgy is <#smile>
Fura, délután még nem akart elindulni a kliens miután belogoltam.
Be volt szürkülve a "Play" ikon <#confused>
Köszi <#smile>

Nekem ilyet ír mikor küldeném el:"Sorry, you cannot refer this email address."
De tudsz regisztrálni trial account-ot az oldalon ami ugyanaz mint a meghívós dolog

Panzeradler
Ohh így máris érthetõ, nvidia beta driverrel nincs gondom szerencsére, eddig még hiba se jött "lekopog". A kis javulásnak köszönhetõen pedig folyékonyat fut a játék nálam<#wave>
Az a baj,hogy egy idõ után jelentkeznek a gondok,mármint nem az OP.rendszerrel hanem a játékoknál a driverek hiányossága miatt.Októberi W8 release-t megvárom ha meglesz és kijöttek a fullos driverek akkor Swtor-t is átteszem majd természetesen de addig nem vállalom be.
Azt tudom,hogy gyorsabb minden alatta de pl az Ati driver-nek nálam gondja van az Opengl-el és magával a telepítéssel is.Hangkártya driver is úgy ahogy mûködik és muszáj lesz Swtor-t fullos 5.1-es rendszeren hallgatnom:) de win8-on a hang driverem se az igazi:/
Meg különben is muszáj a reinstall mert SSD-n lesz a játék a rendszer mellett,frissen telepítve el akarom érni a max fps-t mindenféle grafikai bug nélkül:)

Tudna valaki küldeni egy meghívót? E-mail címem megtalálható az adatlapomon.

Panzeradler
Nálam win8 alatt jobban fut mint win7 alatt, de lehet, hogy csak a friss rendszer miatt, nem tudom, hogy van-e esély erre.
Oké köszi.
Akkor ma már nem lesz game,még Win-t is kell telepítsek mert Win8-ra nem merem feltenni.Inkább megyek biztosra:)

Panzeradler
20,0 GB, 224 fájl, 17 mappa
Szeretném tudni mennyi az SWTOR mappa tartalma?

roblee
Nem shötéthsith vagyok csak egy mezei chiss agent. Én nem a sitheket szolgálom, hanem a Birodalmat. <#eplus2>

Panzeradler
Akkor megpróbálom, köszi szépen.

Azzal nincs is gondom, hogy van raid fp wz stb., én a kötelezõ dolgokat nem szeretem, meg hogy napi/heti x órát legyél fent.

#46818 Türelem az van, tudom, hogy a progressek általában nagy levelre szolnak, csak én szeretek korán csatlakozni egy közösséghez, hogy összeszokjunk, ismerkedjünk.

Az Unbroken jó!Tapasztalat DE nem 40-50 alatt.Lépj be hozzájuk és legyél türelemmel még eléred a nagyobbak szintjét.Addig meghuzod magad szépen kérdezel ami fontos ennyi:)

MrStokes
Nem HC, csak vannak joparan, akik szeretnek es akarnak jarni raidelni es progresszelni, de igazabol semmi sem kotelezo.

Honlap ne tevesszen meg, en inkabb felig-meddig gyuto klannak neveznem, mert alatalaban a legtobb jelentkezot fel szoktak venni. Onnan tudom, hogy egeszen GW2 megjeleneseig en is ott tevekenykedtem.

Legutobb szuletett egy olyan korlatozas, hogy tobb inkvizitor mar ne jojjon, mert a klan eleg nagy reszet teszik mar ki ezen class kepviseloi, de ezt leszamitva nem mondanam HC klannak.
Teny, hogy vannak kockak, de igazabol hol nincsenek? :)

Sztem nyugodtan irj hozzajuk a forumon jelentkezest, de akar ingame is megkeresheted oket (bar valszeg forumos jelentkezest fognak kerni :D ).

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

Nem shötéthsithnek kell lenni és lesz klánod... :P

https://www.twitch.tv/nephinplaysgames https://twitter.com/Nephin79 http://www.handofunity.eu/ (Ashes of Creation)

Panzeradler
Magyar community ennyire kihalt? Én tombos birodalmi klánt keressek lassan 3napja, egyedül az unbroken-t mondták, de az elég HCnak tûnik nekem weboldal alapján.<#nemtudom>
arra sajnos nem, de bizom benne h jon valaki aki ott jatszik es ajanl : )

anti hero

roblee
Köszi!
Intézem a dolgot a site-on. <#wink>

Tomb szerverre is tudnál ajánlani esetleg Republic Guild-et?

egyertelmu
http://hungarikum-swtor.enjin.com/

anti hero

roblee
Úgy döntöttem, hogy be kell lépnem egy guilbe, mert ahogy haladok elõre, egyre nehezebb csapatba bekerülni. Talán így egyszerûbb lesz.
Kiket ajánlotok?
Megnéztem a magyar klánokat és mivel én a Nightmare Lands szerón vagyok, így kettõ jöhet szóba: Hungarikum és a Kessel Rum, legalábbis az swtor.hu szerint.
Nem vagyok HC, munka mellett tudom hajtani és heti 2-3-szor max.
Szerintetek?

:D

Na én befizettem 2 hónapra,nem várok tovább F2P-re:)

Panzeradler
Az lenne a gondom, hogy beakartam állítani security key-t de ahol leírja a serial numbert és az activation keyt az a részem üres, ez most egyéni probléma és ha igen van-e rá valamilyen megoldás vagy ez másnál is elõfordult már?
PiszkosFred
Serafutty, megesik a legjobbakkal is. Elotte nezz szet a forumon is, a guildekkel kapcsolatban hatha van friss info.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

áhh szemem elõtt volt és nem vettem észre:D köszönöm és bocsi:D
PiszkosFred
10 cm-rel a komment felett :)

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Hali!

Tudnátok segíteni kicsit? Olyan szervert kerensék, amin lehetõleg népes számban megtalálhatóak magyar játékosok, és alapból sok játékos van a szerón. RP/PVE/PVP mindegy

elõre is köszi
Panzeradler
Rég kötött le ennyire egy játék, fõleg mmo.

#46787 Most már kicsit máshogy állok hozzá, megfogadtam a tanácsod, a kis mobokat ráhagyom a dpsre, esetleg ha healerre megy mob azt leszedem róla, 15ös szintre megkaptam 100%aggro generáló stance-t kicsit könnyített a dolgomon.
<#wave>
:) Mindent értek, nincs több kérdésem.

picket

&#3237;_&#3237;

Köszi, akkor valószínû, hogy beruházok rá. Melyik szerveren vagytok magyarisztániak a legtöbben ?

roblee
A tyúk kaparja meg!
Le kellett volna csekkolnom az origint.
Most lenne egy mountom és nem kellene költenem rá. <#falbav>
Egyébként a GC a livekodok-on a legolcsóbb, ahogy néztem.
Ha valaki komolyan akar játszani a játékkal és ki akarja aknázni a benne rejlõ lehetõségeket, akkor mindenképpen érdemes elõfizetni rá. Havi 3000 ft-t megér szvsz, és nincsenek korlátozások.

picket
A játék árában (akárhol veszed) benne van 30 nap játékidõ, ami akkor aktiválódik, amikor vagy bankkártyaszámmal vagy gamecard kódjának beírásával igazolod, hogy fizetõ (és fizetõképes) játékos vagy.

@overx: kell mindenképp játék, az nem mûködik, hogy trialos accountra GC. Elõbb upgrade-elni kell egy játék kulccsal, utána mehet a GC és akkor van 90 napod. De ez millióegy faq-ban le van írva :p

&#3237;_&#3237;

Panzeradler
A kódot úgy értettem, hogy a teljes játék kódja, az én az origininen vettem és ott +30nap játék idõ is jár hozzá(livekodos verzióhoz nem tudom, valaki biztos megerõsít majd.)
Fuuha, most két 1mást követõ hozzászóló üti egymást. Akkor most elég a gamecard vagy kell a játék is mellé ? XD

köszi a gyors választ, körülnézek ott.

Panzeradler
Originen olcsóban jössz ki mint livekodokkal, még a digital deluxe verzió is olcsóbb. És igen elég a kódot megvenned azt a weboldalon hozzá adod a trial accodhoz.