Star Wars: The Old Republic (MMORPG)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tulajdonképpen most mit csinálnak ?

Sokáig tart ez a költözés dolog
Tikal
ez miilyen jo lett vola 😞

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Panzeradler
Pedig úgy indítottam volna fejvadász céget.

"Megöltek, legankeltek, szimplán nem tetszik a arca? Megfelelõ juttatások fejében megoldunk bármit."<#idiota>
PiszkosFred
Nem rad ertettem celzottan, hanem altalanossagban. Nagy ziccer volt ezt kihagyni, mar a premier elott volt tema, es azota is elojon. Ha van class az mmokban, amely megallta volna a helyet mindket oldalt kihasznalva/felhasznalva, akkor a penzert barkit fejvadaszokon es a penzert barmit csempeszeken keresve se talalnal jobbat.

Oke, a filmek altal teremtett sztereotipiak miatt sokan vertek volna az asztalt, hogy Han Solo sose dolgozott volna Vadernek, vagy a Fett csalad jellemzoen jedik altal hullottak... Pechunkre, nem csak ez a ket ember letezik, de a tobbseg csak ezeket ismeri, es ebbol indulnak ki, igy gondolom egyszerubb volt inkabb szetszedni oket es besorolni a ket fo oldalra oket, harmadik fuggetlen frakcio helyett.

Erre irtam, hogy kar keseregni emiatt, sose vissza nem tero alkalom volt, es tovabb is suhant azota.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Nem is azért mondtam, hogy annyira rágódnék rajta, csak felmerült itt lentebb ez az ötlet megint. Arra reagáltam.
PiszkosFred
Fene tudja. Sithek+IAgent, Jedik+Trooper es a Smuggler+BH (plusz egy harmadik, csak a 3-3-3 variacio miatt), siman elfert volna harom kulonfele frakcioban. Ne felejtsd el, hogy a Bioware-rol beszelunk, ha valakik, akkor ok meg tudtak volna oldani a sztorivezetes reszet, hiszen abban a legjobbak.

Hogy jatektechnikailag hogy oldottak volna meg, milyen atjarhatosaggal a classok es oldalak kozott, az mar jo kerdes, de ezen mar kar ragodni, nem igy tortent.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Az sajnos eleve cél volt, hogy tükörklasszok legyenek, így nem csak neked tûnnek hasonlónak a skillek más köntösbe csomagolva😊

3 frakció és átjárhatóság jó lett volna, de akkor olyan klasszokat kellett volna tervezni amik mind a 2 oldalon mûködnek + a class storyt is cariálgatni kellett volna, gondolom az meg nagyon nagy falat lett volna, szóval nem az lett a koncepció.

egykét fénykardon, kék reliken és a light/dark side vendor aruin (amit senki nem vesz meg) kívül semmi fontos dolgon nincs light/dark restriction

sztem teljesen mindegy. h light grey v dark vagy. de a prok darkok. nagyon 😄

anti hero

Shiwo
tényleg... van egyáltalán olyan jobb cuccos, ami megköveteli a neutral irányt? vagy nem lehetsz "szürke", csak fekete vagy fehér? (ill kék vagy piros 😊 ) , mert nem támogatják a középutat? (elég gáz, ha nem...)

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

Panzeradler
Függetlennek én is örültem volna, elején próbáltam kasztomhoz megfelelõen játszani(BH, nem öltem meg senkit, csak ha fizettek érte stb.) Viszont így pont Neutral helyzetbe kerültem, és azért azok az itemek fejlõdés közbe elég jól jönnek, így kénytelen voltam light irányba elmenni.<#szomoru1>

Szerk.: #46882

Nem kell megvenni semmit, lvl50ig részben kötetlenül játszhatod a játékot, utána jönnek a megkötések, erröl 100%os info még nincs, volt már linkelve lentebb, hogy perpill, hogy is nézki a F2P rész.
Tikal
ez a free to play annyit jelent hogy nem lesz havidij, de gondolom az alapjátékot meg kell venni, igaz? 😊

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Shiwo
sajna nem tévedsz amennyire én tudom... pedig szerintem sokkal jobb lett volna, ha eleve 3 frakció van (sith birodalom, régi köztársaság, függetlenek) és a történet bizonyos pontjain átállhattál volna a másik frakcióba (nem kötelezõen)

persze így nem lenne a két oldal annyira "kiegyenlített"... kár, hogy az egyenlõség gondolatával egymásnak eléggé megfelelõ "tükör-kasztokat" hoztak létre, engem ez valahogy zavar...

(pl Consular = Inquisitor, Commando - Mercenary)

vagy csak nekem tûnik úgy, hogy tök hasonló képességeik vannak más animációba burkolva? <#fejvakaras>

Panzeradler
Én úgy tudom, hogy csak pár item van kötve light/dark pontokhoz, meg ugye ha túl sok dark pontod van akkor változik az arcod, frakció váltás így nincs.(Javítsatok ki ha tévedek.)
Tikal
a PVP játékot hogy kell elképzelni? Bárhol megtámadhatnak a játékosok, vagy vannak védett zonák stb?

Pveben nem tudom milyen, abból picit besokalltam még wowban és azóta nem nagyon folyok bele, pvpben viszont nagyon jó.

Tikal
az is elõfordulhat hogy valaki jó jediként kezdi de aztán a sok rossz döntés után áttér? a játék menete is változik, történet??

Shiwo
hát igen.. a sötét oldal csábítóbb 😊

DummyBoy
A Scoundrel Healernek jó, de DPS-ként csak nagyon jó gearben, valamint nagyon szituáció és "bugfüggõ" ... ráadásul nem is könnyû játszani vele ... De az igazi Han Solo style az a Gunslinger ... az pedig jó 😊

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

Panzeradler
Ráadásul BH story-ja eszméletlen jó, és élvezetes is vele játszani. Furcsálltam is, hogy ilyen kevés van belöle
Pedig legjobb pvp healer.
Powertech bh is érthetetlenül ritka, pedig azzal is szépeket lehet ám osztani. (és a skillezésben sem kell megszakadniuk)

Tikal
a Han Solo stilus nem sok mindenkinek jott be, gondolok itt a Scoundrel-ra 😊

Tikal
Kérdeztem, melyek a leggyakoribb classok, itt a válasz, nem tudom mennyire lehet pontos...

Tikal
Tokeletes. Csak parnapja jatszom, uj nekem meg ez az egesz.

Hát sikerült egy ilyen 10 éves szinten megfogalmazni a hozzászólásomat az elõbb...reggel még nem nagyon voltam magamnál. A szándék a fontos😊...és remélhetõleg érhetõ volt....valamennyire.
Hozzáteszem, felettébb udvariatlan dolog általad nem használható dologra needelni, általában nem szokták szeretni a többiek. 😊

https://www.twitch.tv/nephinplaysgames https://twitter.com/Nephin79 http://www.handofunity.eu/ (Ashes of Creation)

Need - akkor érdemes rá dobni, ha olyan tárgy ami a karakterednek fejlõdés. Mondjuk ha többen needelnek egy dologra, akkor is a dobás alapján számolja, hogy ki kapja. Ha csak 1 ember needelt, akkor õ viszi.

A greed kb ugyanez.

Annyi a difi, hogy olyan dolgokra érdemes needelni ami a karakterednek fejlõdés. Ami nem, vagy más kasztnak való cucc az greed...vagy pedig meg kell kérdezni a többieket, hogy bánnák-e ha elvinnéd ezt vagy azt a dropot a companionodnak vagy csak úgy.

Mindig az kapja meg a lootot, aki a legnagyobbat dobta.
Tikal
A group loot hogyan torténik? Nem igazán értem, ugye van a need, amikor szükségem van rá, meg a greed, de ekkor is megkapom, de mintha valami sorsolás lenne mindkét esetben, jól értem?

Tikal
Nightmare Lands, PVE

Melyik szerverre mentél?

https://www.twitch.tv/nephinplaysgames https://twitter.com/Nephin79 http://www.handofunity.eu/ (Ashes of Creation)

Tikal
de ahogy nézem elég sok a shadow Corusant-on 😄

Tikal
Mik a legnépszerûbb classok?

Most Jedi Consular Shadow lettem, de kipróbálnám még a Smugglert is...

lenne most hely valahol egyébként, guild? 😊

Tikal
vége a kiképzésnek.. kaptam egy táska ruhát a társamnak, hogy tudom neki odaadni? 😊

N1ggA
azt hiszem novemberben

Spread De Love!

Tikal
Mar az nem?😊 vagy ugy erted örökre?😊

Van valami hír arról, hogy mikor lesz Free to play?

Tikal
megoldva 😊

Újratermelõdnek. A solo küldik pedig védetek, mikor megkapod a küldit akkor tudsz belépni. Jól fel van építve.Ha jól értem a problémád. A reset pedig elõröl indítja a quest lépcsõit.

Tikal
elkezdtem játszani... van rögön az elsõ küldetések között mikor hat kis padawan-t kell kiszabaditani.. nos én kiszabaditottam õket, anélkül hogy elkezdtem volna azt a questet, most meg ha meg akarom csinálni akkor nincs semmi, sehol a padawanok.. nyomtam resetet, meg abandon mission, semmi. lehet ezzel valamit kezdeni?

Megfordult a fejembe elnézve a high szintet hogy nem csak azok vannak rajta. Az meg már rég volt amikor petíciót is lehetett küldeni a nevek miatt. 😊 De tudom van pár komoly rp ott akikrõl tudom nagyon jók.

Shiwo
hát, amennyit eddig az RP szerverbõl láttam (pedig csak azon vannak karijaim) a szerepjátékot sokat nem viszik túlzásba ott sem, 1-2 alkalom volt, mikor a generals-ba ment az RP, többnyire csak MMO szleng, eladási szánték vagy emberkeresés küldire... és hát a nevek sem mindig voltak rp hûek (most konkrét példát nem tudok mondani, de rémlik, hogy 1-2 néven csóváltam a fejem)

Tikal
ok, kösz, akkor érdemesebb a PVE-n játszanom kezdõként.

Panzeradler
Vannak közös terültetek, ahol az ellentétes frakció tagjai bármikor megtámadhatnak a pvp szerveren, míg a pve szerveren csak akkor ha bekapcsolod a pvp módot. Ennyi a lényeges különbség a kettõ között.
player vs player az kiszámíthatatlanabb, és mozogni kell többet. De az SWTOR-ba nem annyira vészes, mint mondjuk a conanba 😊 Igen de nem hiszem hogy ingyenesen mozoghatsz.
Tehát ott megtámadhat bárki a pvp szerveren. Jobban résen kell lenni, érdekesebb. 😊 A pve nyugisabb.

Tikal
A PVP szerverek nehezebbek? At mehetek majd kesobb ide ha PVE kezdem?

Akkor találkozhatok magyarokkal bárhol😊

PVe: player vs enviroment
PVP: player vs player de persze ott az enviroment is
rp: role player szerver. Szerepjátékos szabályok érvényesek pl névválasztás.
Van esély pvpre a pve szerveren is. duel pl. Ha elfogadod az invitálást.
Nincs magyar szerver magyar chat van ahol a magyar játékosok beszélnek valamint vannak magyar guidek is. Itt általában csak magyarok vannak. Tehát a szerver angol, francia vagy német azt hiszem. És a fejlécben megtalálod a magyar guildek elérhetõségét. Egyenlõre ennyi.

Tikal
Hello

Belefognék ebbe a történetbe... De ez lenne az elso ilyen jellegû jatekom szoval lenne par kérdésem: elõször is mi ez a harom szerver típus ami itt fel van sorolva, ez módosítható kesobb vagy ahol elkezdtem ott maradok.. Mennyien játszanak ezeken a magyar servereken, csak magyarok vagy külföldiek is vagy hogyan kell ezt elképzelni. Nem játszanak olyan szerveren ahol alig van élet 😊
Ha valaki adna egy kis felvilágosítást nagyon halas lennék, bar gondolom ezek mar uncsi kérdések egyeseknek, de ha nem zavarok akkor majd még kerdezgetnek meg odaszegõdnék egy köztársasági csapathoz 😊

Trucker39
Üdv! Telepítés és beállítás után, ilyen lett a játék kinézete. (1280x1024 felbontásban használom, a monitor felbontásában). Nem találtam rá utalást, mit és hogyan állitsak, hogy ne ilyen nyomorék legyen a kép. Van valakinek ötlete, mit kezdjek ezzel a problémával?

Kell valakinek olcsón Swtor digital deluxe account 2 hónapig feltöltve szóljon bátran!