60330
-
eXequtoR #49160 Az új relicből kb. csak a useolható powereset éri majd meg kivenni, a többi -power + endu. BH/dailyből classik lesz , kb. fölös tartani. Makebes tokenek lesznek használhatók legkorábban. A régiek csak 50es szutykokat fognak adni. -
#49159 Nem vagyok pts-n, nem is tervezem, de ez vang/pt hybrid ennyire ütős lenne. Szerintem kap majd nerfelik, mert ez így kicsit túlzás.
Ha már 2.0:
Érdemes levásárolni a BH és daily comokat?
Pl nekem még nincs meg a második DG relic. Kivegyem vagy hagyjam és inkább váltsam majd át classicra és abból vegyek jobbat?
A planetary comokat is át lehet majd váltani vagy jobb levásárolni? -
eXequtoR #49158 Akkor igen érdekes klántársaid lehetnek, mivel az a 2 class ami 2700-3k dpst csinál jelen állapotában. Az új vang/pt hybrid talent kegyetlen durvára sikeredett. -
#49157 Azert azt latni kell, hogy ezek meg nem feltetlen a vegleges szamok.
Egyebkent klantarsak a marara es a PT-re nyilatkoztak azt PTS-en valo tesztelest kovetoen, hogy nem tunt nekik annyira tul jonak a dps-uk. (A linkelt adatokat meg nem neztem.) -
El Protector #49156 szegény assa, kb szarra sem lesz jó :/ -
eXequtoR #49155 Ezek elég elnagyolt szánok, szal van ahol -400-500 és van ahol +pár 100 dpsel kell számolni. Azért az tetszik, hogy a balance shadowt oda is írták. :) -
#49154 akkor a commandok megsem szivna akkorat mint amit forumokon sirnak... ez jo hir :) -
#49153 Megerősítetted még korábban az e-mailt, illetőleg beállítottad a titkos kérdéseket? Ez az egyik kérdés, a másik pedig az, hogyha érdekel, 3000 forintért van eladó SWTOR-hoz való serial numberem, 30 napos gamecarddal és 625 cartel coinnal! -
eXequtoR #49152 Egy kis dps test ptsen: 2.0 dps test
Asszem ideje nekiállni kiszedni a datafosokat Turhával. -
#49151 Sziasztok,
lehet nagyon alap kérdésem lesz, de én nem nagyon találtam rá megoldást, így gondoltam mielőtt telefonálok nekik, megkérdezem itt :D
Szóval regeltem egy accountot, elkezdtem a free-to-playt. Tetszik, szeretnék előfizetni, de a honlapon nem tudok bejelentkezni a megadott Display Name / E-mail és jelszóval. Igen jól írom be :D Ráadásul a change password sem műxik, olyan mintha az e-mail címem nem is lenne regelve. A játékba minden további nélkül be tudok lépni! Láttam, hogy másnak is van ilyen problémája, de megoldást nem találtam...
Előre is köszönöm,
Csuzlee -
Nephin #49150 Commendationök a 2.0-ban -
#49149 Megéri, hidd el. A lvl 40 alatti kék/lila armoring/mod úgy fogy mint a cukor. Főleg a lvl20 alattiak. Van mikor naponta 2-300k hasznom van belőle. -
#49148 ja, hogy lelkesnek is kell lenni? lekraftolom en neked ez nem problema... -
#49147 Értem én, akkor kraftoltatom mással:) -
eXequtoR #49146 a-a. Simán lehetne áron tartani, de a marhák 10kval olcsobban rakják be , mert 1el kevesebbért nem vinnék el.. ja várj. -
#49145 mondjuk attol hogy egy honap mulva kijon a kieg attol meg addig szeretnem a karijaimat tokeletesiteni. igaz nem leszek szuper gazdag, de a 27 es armoringok olyan 600k ert siman elmennek ami azert nem rossz.
a stabilizatorok ara meg azert zuhant, mert egy csomoan beraktaroztak egy csomot es most rajottek, hogy hamarosan kuka lesz es elozonlottek a marketet. -
eXequtoR #49144 Hónapokkal ezelőtt még lett volna értelme a craftnak. Így a kieg előtt X héttel már semmit nem ér. :/ Ahogy a molecularnak se hála a pvps férgeknek akik 5-10k val pakolják egymás alá. -
#49143 elvileg lehet, batr azt ertsd meg, hogy igy kevesbe vagyok lelkes iranyodban :) -
#49142 Ennyi:) Én is Cybertech vagyok, és kellenek a schema-k:) Ha lehet reverse-elni, akkor adok én neked alapanyagot:) -
#49141 -
#49140 Amit te craft-olsz azt én tudon reverse-lni? -
#49139 egy kis ingyen reklam:
craftolok advanced guardian armoring 27-et es reflex barrel 27-t a red Eclipse szerveren alapanyagert es adok melle 20k creditet minden egyes darab utan. -
#49138 hmm nekem sem megy most -
#49137 Torolj Cookie-t, hatha... -
calis #49136 Se chrome se firefox alatt nem megy... Akinek van esetleg 1 perc szabadideje, regeljen már egy újat kamu névvel, hátha csak én vagy a béna. -
#49135 próbáld másik böngészővel -
calis #49134 Mindkét esetben még azelőtt nyivákol, mielőtt még továbblépnél abból a cellából. Pl a felhasználói névnél már gépeléskor írj, hogy az addig begépelt név nem elérhető vagy foglalt-e. A jelszómban meg van kisbetű, nagybetű, szám is, és 8nál hosszabb... -
Monoton #49133 Foglalt felhasználónevet választasz, a jelszóban legyen kis és nagybetű. Elsőre nekem ezek a hibák voltak. -
calis #49132 Sziasztok!
A segítségeteket szeretném kérni. Regelni szeretnék az swtor.com oldalon a play-free részen, de akármit írok be a mezőkbe (helyesen kitöltve), a play gombra kattintva nem történik semmi, csak visszadob ugyanarra a reg oldalra üres mezőkkel, az accountot meg nem csinálja meg.
Ha valaki meg tudná mondani, hogy mi okozhatja ezt, kérem írja le!
Előre is köszönettel:
Calis -
#49131 PVE. Red Eclipsen van a legtöbb játékos. RP is PVE, annyi különbséggel, hogy ott lehetne szerepjátszani, de nem használja ki szinte senki. -
krisz8ball #49130 Hello mindenki.
Viszonylag még új vagyok itt, de mint mmo azért vágom a dolgokat, de azt nem tudom, hogy mi a különbség a pve és az RP között. Néhány haverral akarok játszani küldiket csinálni ez-az. Melyik lenne a legidálisabb ?
-
Nephin #49129 Hümm, köszi. -
eXequtoR #49128 PTSen Ingame válaszolta ezt az egyik FriendlyFire-esnek a ticketére egy maki. Aztán lehet hogy csak a szokásos kacsa, mivel nonstop bombázza őket. Majd kiderül. -
Nephin #49127 Ezt hol láttad? Összesen ennyi írtak:
"The Rise of the Hutt Cartel digital expansion (which contains the planet-based story content and more) will have a separate, closed beta process which will not appear on the Public Test Server." -
eXequtoR #49126 Nem zárt, hanem a pre orderesek tesztelhetik majd csak. -
#49125 nem baj, majd preordereskent letsztelem az 5 nap alatt :) -
Nephin #49124 A kiegészítő nem lesz a PTS-en, külön zárt tesztje lesz. -
eXequtoR #49123 Nem ártana végre , ha vmit alkotnának ptsen. Amennyiben ilyen ütembe dobálják patcheket ez 3 hónapig lesz testen ( főleg hogy makeb és TFB nim még nincs is testen ). Mondjuk az altokkal raidelés se az igazi, mert kezdetek óta bevan ragadni kb. guild felének a main karaktere. :) -
El Protector #49122 sztem azt is peccselgetik :) ráfér :) assa, sniper, marauder, merc mind atment, a main karim, a sorci bezzeg nem, idegesítő kicsit :) -
#49121 kozben a pts-t is leszedtek :) agyfraszt kapok :))))