60330
  • csuzlee
    én hiszek neked, nekem 2 accounttal sem sikerült, IE, firefox és chromeból próbáltam. Amúgy az első leírásod nagyon szép és jó, csak amikor én chromeból rányomtam az account nevemre (a jobb felső sarokban) regelés után, majd kiválasztottam a Basic Informationt, rögtön kidobott, és újra be kellett volna lépnem. Hidd el nem írnám le ha nem így lenne...szerintem a második módszer biztosabb...ha csak azt vesszük figyelembe, hogy egy-két újonnan regisztráló játékos a második módszerrel regel, és még csak véletlenül sem szívja meg, én úgy érzem már megérte leírni...de te biztosan nagyon okos vagy, így semmilyen körülmények között nem szeretnék veled vitába szállni :D
  • semo1
    Mivel játszol mostanába?
  • picket
    Kiegészítés a 2. ponthoz, mert most néztem, hogy állítólag nem lehet display name-el belépni a honlapon... hát de! (egyes módszer alapján regisztráltam, nincs megadva e-mail cím - mert nem igazoltam vissza - és simán be tudok lépni)
  • picket
    Nem hittem el, hogy az ea-nek nem kell csuzlee pénze. Nem csalódtam
  • eXequtoR
    Ju nó hárd mód is hárd ! :)
  • Bhalage
    csodalom a turelmed :D
  • picket
    1. Regisztrálsz bárhol az swtor.com-on
    2. Belépsz (vagy regisztráció után egyből be vagy jelentkezve)
    3. Jobb felső sarokban felhasználónévre böksz, előjön egy menü, ott a "My Account"-ot választod.
    4. Basic Information
    5. Kitöltöd az e-mail mezőt, megkapod a levelet, megerősíted
    6. ...
    7. Profit
  • csuzlee
    F2P regisztráció összefoglaló:

Szóval kétféle regisztrációs oldal létezik az www.swtor.com oldalon, és sajnos van különbség!

1.: Az egyik, amit például az oldal jobb felső sarkában található "SIGN UP" gomb megnyomásával érünk el, nem tartalmaz e-mail címre vonatkozó mezőt, csak telefonszámra. Ebben az esetben accountunk létrejön, a játékba be is tudunk lépni azonnal a megadott Display névvel, azonban a weboldalra már nem, vagyis nem tudunk előfizetni a játékra!!! Próbáltam IE, Firefox, Chrome böngészőkből, több accounttal!

2.: A másik form, amit például az oldal jobb felső sarkában található "LOG IN" gomb megnyomása után az alul található "Dont have an account? Play Now!" linkre kattintva erünk el, és itt már nem telefonszámot kell megadni, hanem e-mail címet. Meg is kapjuk rögtön az élesítéshez szükséges e-mailt, majd folytathatjuk a regisztrálást security questionok, payment method (nem kötelező) megadásával. Ebben az esetben mind a Display Name-el, mind a megadott E-mail címmel be tudunk lépni mind a játékba, mind a weboldalra. IE, Firefox, Chromal is megy!

Szóval, aki szeretné kipróbálni a játékot, annak mindenféle képen a második módszert ajánlom, mert így később tuti elő is tudja fizetni azt az accountot!!!

Bocs, ha kicsit hosszú voltam, és senkit nem érdekel :D

ui.: kíváncsi leszek 2013.04.02. után fog-e ez változni, mivel attól a dátumtól, csak Display Name-el lehet belépni a weboldalon is!
  • Tibbbor
    Én már a F2P-t is Display névvel játszottam, most meg már 3 hónapja előfizető vagyok, de még egyszer sem volt gondom a belépéssel.
  • Bandras DaSilva #49191
    Hát, nem tudom, nekem ment simán, minden gond nélkül.
  • csuzlee
    LOL, kezdek rájönni a turpisságra :D Ha valaki a SIGN UP gombra kattint a weboldal jobb felső sarkában, akkor egy olyan regelő form jön fel, ahol telszámot kell megadni, nem e-mail címet :D (én ezt töltöttem ki, kvázi nincs e-mail cím rendelve az accounthoz...) Viszont ha a LOG IN gombra kattintasz, aztán ott alul a "Play now" feliratra, akkor egy olyan reg. form jön fel ahol e-mail cím kell!!! :D Nah most mit csináljak? :D Amúgy sem IE, sem Firefox, sem Chromal, nem tudok Display névvel belépni a weboldalra (lehet tényleg csak 04.02 után?)
  • Shiwo
    nekem úgy rémlik, hogy eddig is belehetett lépni a website-ra a display name-mel..

pont ezen is szívtam annó, mikor állandóan kiírta, hogy nem verify az emílem... mert a játékba a névvel léptem be, weboldalra e-míl címmel.. és mikor a display névvel próbáltam a website-ot, akkor jöttem rá, hogy mekkora láma vagyok, ugyanis más e-mail cím tartozott a display name-hez... az e-mail, amivel előtte beléptem, az még a bétatesztes címem volt, (de azt valamiért nem engedte 15. szintes triallal, ezért annó új accot kellett létrehoznom) így hiába kértem újra és újra verify levelet, bacott jó lenni... utána persze a megfelelő accról kértem, egyből megjött és megszűnt a gondom...
  • pxxl
    nekem a confirm email-t nem küldték el, beírtam egy másik címet, arra azonnal megjött. (és mind a kettő gmail)
  • csuzlee
    Nálam valami más lesz a baj, mert password recovery e-mailt sem kapok...De ha szeretnék regelni újra azzal az e-maillel, akkor már beszól, hogy ilyen már van..LOL...Ezt annyira szeretem. Az ember szeretne valamiért fizetni, de nem tud :D Ez lehet valami új üzleti modell :D
  • a.carkey
    Már most is be lehet. Szerintem ezért is a bug.
  • eXequtoR
    Pont az a jó, ha magasabb szintű vagy mint az adott bolygó küldijei, mert így simázod a mobokat és nem szenvedsz a 2 szinttel magasabb fosokkal. Addig érdemes így menni amíg zöld questeket csinálsz.
  • gergod
    az akkor jo, ha nem csak egy karaktered van... marha unalmas lenne, hogyha minden karakterrel ugyanazokat a bolygo kuldiket kellene csinalni. Ha van ket karaktered, akkor az egyikkel mondjuk minden paros bolygo osszes questet csinalod meg, a masikkal pedig a paratlanokat...
  • gergod
    de most nem azert, de nekem az email azt irta, hogy Aprilis 2.-atol lehet a display name-el belepni.
  • Hecker007
    Sőt preferednél is állandóan ott van a sárga szar hogy fizess elő...
    Nekem volt egy hónap subom, tetszett jó volt szép volt, de a bolygókat nem tudtam rendesen bejárni már már a következő bolygóhoz is 3-4 szinttel nagyobb voltam, ha azon amin voltam mindent megcsináltam....
  • pxxl
    f2p-eseket nagyon megfogták. szinte mindehol csak az a sárga logót látni, hogy legyél sub, ha akarod... :D nyilván nem véletlenül, próbáld ki, aztán fizess, ha rendesen akarsz játszani...
  • Shiwo
    épp akartam javasolni, hogy másik böngészőből próbáld...

amúgy ticketet csak a fizetősök küldhetnek.. de az is lehet, hogy egyenesen csak az előfizetők... az f2p-sekkel nem foglalkoznak (igen, "kedves" tőlük, van aki egyet ért velük ebben, van aki nem...)
  • a.carkey
    Na.

Sikerült belépni.

Explorerrel engedi beírni az e-mail címet, chromenál már csak a display nevet hagyta. Atombaromság, de működik ...
  • a.carkey
    Na ugyanezzel küzdök én is. Ma jött egy mail, hogy az email helyett majd csak display névvel lehet majd belépni.

A játékba be tudok, ide
    swtor pedig nem. Reseteltem a passwordöm, de ugyanez a helyzet.

Supportnak pedig nem lehet ticketet küldeni? Csak hívni? Vagy csak én nem találom ...

Minden esetre ilyet még nem láttam. Először azt hittem a fórum különálló, de nem, egyben az egész, ua. az azonosítója.

Mi lehet a gond?
  • csuzlee
    Nah ez az, hogy már akkor sem kaptam e-mailt...de játékba be tudok vele lépni. A serial pedig jó ajánlat, csak sajnos pont ez a gondom, hogy nem tudom, hogy aktiválhatnám az accountomhoz :D
  • Kreeder44
    fény szabja
  • pxxl
    várandós :D 'sakkormivan :D
  • eXequtoR
    maximum sugár pallós !
  • picket
    fisu-pönge
  • pxxl
  • Kazagor
    "lézerkard"

Jajj...
  • pxxl
    Vágom lehet még boltolunk meglátom :D f2p-ben nagyon visszavették at xp-t meg csak 1 szakma blabla :D meg aztán kéne a piros Vette a mara mellé :P
    Ja dobtam a commandot. Sw lézerkard nélkül n az igazi :P
  • V43 1105
    3k-ért mondtam adok kulcsot hozzá 30 napos gamecard teee szajha :(
  • pxxl
    pont ezt akartam kérdezni én is :P :D
  • Monoton
    Ez mi akar lenni?

• gergod
    meg ugy tunik, hogy end game craftolasban egyedul a barrel/hilt-nek lesz ertelme, abbol is csak a 72 vagy talan (ha sokkal kevesebb mat kell hozza) a 69-esnek... armoring/mod/enhancement-et utanad dobjak commendationbol.
  • gergod
    ez az arkanian trooper cuccos nagyon ronda... az assault cannon ugy nez ki mint a balna f*sz, a sityak meg mint egy doktorbacsi "idiota" donaldkacsa...
  • Nephin
    Igen.
  • V43 1105
    Urak!

Ha bankkártyával előfizetek 1 hónapra 3.990,-ér.. utána közvetlen le lehet mondanom a subbot ?
  • roblee
    Köszi!
    Egyelőre ha dps maradok a snipernél.
    BH/daily comokat levásárolom.
    A planetary comból meg az altomat gearelem.
  • eXequtoR
    Amúgy a vang/pt jelenleg is a legerősebb dps, viszont 0 supportja van.