60330
-
Nephin #49323 Itt olvashatsz pár dolgot, azóta a preferred lazult és a f2p is pl. két skillbart kap, ha jól emlékszem. -
Nephin #49322 Lvl 10-29, 30-54 és lvl 55-ös karaktereket válogat egybe a rendszer elvileg, Nyilván érdekes lesz bizonyos ideig, de ez nem lesz túl hosszú, ahogy felfejlődnek az emberek. -
Nephin #49321 eXequtoR, ezt akkor még egyszer zsidózás és káromkodás nélkül, köszi. -
Pacho #49320 Nephin azt teszteltétek pts-en, hogy milyen lesz az új wz rendszer? Ha jól olvastam lvl 34-54 közöttiek egybe lesznek majd sorsolva. Akkor most ez megint olyan lesz, mint a játék elején, hogy a "kicsik" kapják a 9k-s ütéseket? Pl. akkor egy elite war hero setet viselő egy ütéssel instant öli a lvl 35-öst, vagy ezt hogy gondolták? -
Starfarer #49319 Sziasztok!
Most beszéljük haverokkal, hogy mivel ez most ingyenes lett, szeretnénk elkezdeni vele játszani, de nem sok konkrétumot találok a hivatalos oldalon, hogy jelenleg miben vagy megkötve, ha ingyenesen játszol. Ebben szeretném ha felvilágosítana valaki. -
Nephin #49316 A heti rendes karbantartás keretében április 2-án, kedden reggel 10 órától délután 4 óráig nem lesznek elérhetőek a szerverek, a hivatalos oldal és a launcher sem.
A maintenance után életbe lép az új bejelentkezési mód, csak a display name segítségével jelentkezhetünk be a játékba és a hivatalos oldalon, mailcímmel nem! Ha nem tudod, mi a neved, még ma lépj be az accodra és a jobb felső sarokban leolvashatod. link -
eXequtoR #49315 Ez ilyen április bolondja. Legalábbis remélem. :) -
Nephin #49314 2.1-es update! -
chris jericho #49313 Köszi! -
Nephin #49312 Nem, csak legyen kredited. -
chris jericho #49311 És az fizetős tartalom? -
Tibbbor #49310 A Galactic Trade Network-ön, vagyis WoW-os kifejezéssel élve az AH-ban. -
chris jericho #49309 Sziasztok! Hol szerezhetek kristályt a fénykardhoz?
-
Nephin #49308 Szintén :) -
Tibbbor #49307 Lootban gazdag, wipe-mentes Húsvéti ünnepeket kívánok minden Köztársasági és Birodalmi játékosnak! -
Although #49306 Na igen nekem is ez ugrott be róla mint Frednek :) Jópofa. Bár lehet páran agyvérzést kapnak a wuki dialog miatt :) Nem lehet mondani hogy nem egyedi :) -
Nephin #49305 SWTOR horoszkóp :) -
#49304 Oke, hogy mas a font, de a Renegade logo R betujenek stilusaval en vigyaznek, nehogy a Regency beragjon miatta. Vagy rakjatok ki a zene copyright melle. A szoveg viszont nagyon jo :) -
Nephin #49303 Továbbra is várunk mindenkit, aki szeretne egy jókedvű, lelkes csapat tagja lenni! :) Karakterfejlesztés, raid, pvp és flashpointozás vagy csak beszélgetés a TS-en? Minden van! :) Csak szeress játszani, akár f2p vagy, akár előfizető! :)
-
eXequtoR #49302 Jóformán az összes dpsnek ugyan az a stat prió: 35% buffed crit, 75% surge , 100% (110% csak a force ill tech hit) hit, többi power. Modokból a power illetve a crit heavy-k kellenek. Enhancementeknél egyértelmű de arra figyelj hogy ne legyen endurance heavy. -
Tibbbor #49301 Nekem a Mass Effect 3 kapcsán szerencsére nagyon pozitív tapasztalatom van a magyar EA support-tal. Készségesek voltak és gyorsak. -
Bandras DaSilva #49300 Ha nem érkezik meg magától, akkor a fleeten lesz egy küldi amit fel tudsz venni a daily/weekly/stb terminálból.
Érdemes a pvp és a pve terminált is felkeresni és kivenni a cuccokat. -
#49299 -
#49298 A legtobb support ilyen, EA, Blizzard, Arena, NC, CD, stb, barmelyiket is akarod hivni, ha tomeget kiszolgalo jatekot "uzemeltetnek", akkor a supporthoz turelemre lesz szukseg. Persze, ha bukott jatekkal jatszol, max par tizezres letszamu jatekosbazissal, ott lehet, hogy szemelyesen ki is menned hozzad, csak vegre keresse oket valaki :)
Mint a regi MTK viccben, amikor Pista bacsi felhivja a stadiont
- Mikor kezdodik szombaton az mtk-bvsc meccs, draga?
. Attol fugg Pista bacsi, mikorra tetszik ideerni? -
Tibbbor #49297 Na, tegnap este a Voss-on sztori közben meglett végre az 50!(Ok, nem egy szenzáció, de én azért örülök neki)
Vártam, hogy történik majd valami, de mindössze a Tutorial jelezte, hogy újabb infót kaptam, melyben a FP-k nehézségi szintjéről, meg az Operation-ökről kaptam leírást. Pár hete írta valaki, hogy amikor 50-es lett, levelet kapott a kezdő gear megvásárlásához szükséges tokenekkel, a hiányzó set darab megszerzéséhez pedig egy küldit kellett teljesítenie.
Ez mikor következik be? Csak, ha már jártam traineremnél?Azt ugyanis látom, hogy szinte minden képességem fejleszthető lett, de trainerhez majd csak ma délután tudok menni.Vagy előbb be kell fejeznem a sztorit? -
Tibbbor #49296 Köszönöm, így már értem.A sorrend eddig is evidens volt, viszont nem értettem a zárójelben lévő számokat. Most már legalább tudom, hogy az adott statot az ott lévő százalékig érdemes feltornázni.
Még egyszer köszi! Egyébként rövidesen aktuális a dolog, mert 49 és fél szintnél állok... -
Although #49295 Nem vagy egyedül, ne vegye el a kedved! Sajna ze van ha egy ilyen cég mint egy Ea ráteszi a kezét egy értékre :( -
#49294 Orbitalis szopasom tortenetet megosztom veletek,tanulsagkepp.
Accomhoz regiztem security keyt (elonye havi +100ccm a vndor nem er semmit)
Halisten, hogy a gepemen a game 2 orankent fixen lefagy (memcleaner ide vagy oda) szoval csak a szopas volt vele.
Egyeb okok miatt a telomon factory resetet kellet vegre hajtani, viszont a secu key appot reinstall utan mar nem lehetett hasznalni, mivel a processhez be kellene lepni az accountba, amihez kell a secu key...szoval maradt a support felhivasa telefonon, kemeny magyar huf-ert...
Nos itt kezdodik a szoporoller tolas igazi resze, mert az On hivasa fontos nekunk cimu notat eloszor 20 percig hallgattam, majd 30 percig(ekkor feltoltottem a min egyenleget a skypomra, mert kezdett szarul kinezni a dolgo), ekkor mar 90 percig birtam, mikor elkezdtem olvasgatni a neten...sorstarsaim atlagban 2-9 orat vartak a britt swtor telefonos supportra...viszont volt egy cseh csoka aki az swtor-on leirtak ellenere, nem a britt hanem az usa telefonos supportjat hivta es 10 perc alatt megvolt...en is igy tettem.
egybol felvettek, es 2 secu question valasz utan a secu key mar le is kerult az accomrol...
szoval a britt telefonos supportot el kell felejteni , csak a US-t szabad hivni.
Udv -
#49293 Te mért nem dolgozol ? -
#49292 110% accuracy meg a bossok miatt kell, mert van nekik egy 10% defense chance, amit ki lehet "váltani" a +10% accuracy-val, és akkor elvileg nem missel, vagy lényegesen kevesebbet. -
#49290 Legfontosabb a Strength.
Az Accuracy-t gyúrd, amíg el nem éred a 110% hit chance-et, de a tetemesebb Strength jobb nála.
Aztán a Power vagy Force Power.
Végül a Crit és a Surge, de a Critical Rating 30% Critical Chance-ig, és Surge Rating 75% Critical Multiplierig érdemes gyúrni.
Ha tehát 28% crit chance-ed van és 76% crit multiplier és választhatsz két cucc közül, ahol egyik crit ratinget ad, a másik surge ratinget, akkor válaszd a crit ratingest. Ha három cucc közül választhatsz ugyanígy, csak a harmadik erőt ad, akkor válaszd azt. Ez elég egyszerű. Persze azt is mérlegelni kell, hogy miből mennyit éri meg, mert nem biztos, hogy 2 strength jobb mint 25 crit rating... Igazából 50-es szintig ez annyira nem lényeges, csak gyúrd strength-re -
Tibbbor #49289 Segítséget szeretnék kérni.Hogyan kell értelmezni az alábbi stat prioritást(főleg a módosítók - mod, armoring, enchantment - kiválasztásakor).
PvE Focus Jedi Guardian-ról van szó, de most nem ez a lényeg.Tehát:
Strength >= Accuracy(110 %) > Power/Force Power > Crit (30%) = Surge(75 %)
Hogy van ez?! -
eXequtoR #49288 +xp tekercsek és 1 karton pitbull bekészítve. Jöhet a kieg. -
#49287 es most latom csak, hogy be ninjaztak a ready checket is 1.7.3-ba -
#49286 de jo, hogy eladtam az utolso 27-es armoringjaimat meg 500K-ert darabjat :) -
Droughert #49285 Szép.. Ha már fizetős kieg jön, új zónával, egy pár új fp-t össze lehett volna dobni. Az egy dolog, hogy nehéz lesz felskálázva max szintre, de gyakorlatilag 0 munkájuk van ezzel a résszel, mert már készen van, ezt így, fizetős kieg.-ben kontentként kiadni pofátlanság... -
El Protector #49284 a régebbieket turbózzák fel 55-ösre. Van egy-kettő, amin lehet izzadni :) -
#49283 azért az komoly volt hétvégén (double exp alatt), hogy 12 exp-et kaptam pár küldetésért xD naaa mind1 :D -
Droughert #49282 A kiegben a new lvl55 hm flashpoint mit takar? Valóban új fp-k is lesznek, vagy pedig a régi, alacsonyabb szintű felskálázott fp-kre utalnak ez alatt. -
TomStorm #49281 Expansion: Rise of the Hutt Cartel Launches April 14